Crocodiles – Steelers

Viimeksi muokattu 13.7.2020 11:04 48

(2-2)

14

(3-1)

07
1 2  
7 7 14
7 0 7

22.8.2020 klo 16:30 Seinäjoki

Kaari

Crocodilesille todellinen yllätysvoitto Steelersista

Gridiron Staff 24. elokuuta 2020 16:23

Seinäjoki Crocodilesin mahdollisuudet pudotuspeleihin paranivat reilusti tärkeällä kotivoitolla.

Lue lisää

Kommentoi

 • Jos sataa, Steelers lähtee takki auki peliin, ripaus onnea vihreälle sekä Crocoilta onnistuu oman pelin toteuttaminen pallon molemmin puolin, on Seinäjoella sauma voittoon…

 • Hyvin pitää olla kyllä tähtimerkit kohdallaan mutta miksei?
  Krokoille kyllä jättiläismäisen tärkeä peli playoffeja ajatellen.

 • Näyttäis lupaavan ukkosta Seinäjoelle. Saas nähdä miten matsille käy.

 • kenttämestari antaa myllätä Keskuskentän nurmen?

 • Crocodiles kuittailee ennakossaan Steelersille importien määrästä.

 • Seinäjoki ei ihan noin suureen importtien määrään olekaan tainnut yltää. Saa kai sen vahingon kiertää kun kerrankin jollain enemmän.

 • Rasittavaa kuunneltavaa tämä Crocojen rääkyvä muija sidelinella.

 • En tiedä Värisen ikää,mutta mä lähettäisin sen heti jenkkeihin yliopistokarkeloihin!On kyllä huikee jätkä LB paikalla.

 • On niin paras. 94 syntynyt ja ei taida olla kiinnostunut. Kunhan pelailee omaksi ilokseen.

 • On -95 syntynyt

 • Onhan tuontantotiimi maksanut teostomaksut? Fiksua laittaa haastattelupiste kajareiden viereen. On myös aivan mahtavaa, että oli mikä kaupunki tahansa, edes kuukauden jälkeen kameramiehet tiedä mitä ja miten kuvata.

  Nyt ymmärrän miksi liitto toitottaa ”jefu on parasta paikanpäällä”.

 • Matsi on todella hyvää viihdettä ja pitkästä aikaa steelers hyökkäys näyttää aseettomalta ja vähän näyttää melkein lotolta toi Kuopion hyökkäyksen toteutus, siitä puuttuu ahdingossa myös selkeä rytmi. Se viime viikon kuopio puolustuksen mahtava tsemppikin on muuttunut jo pieneksi omien tönimiseksikin, kun ei kulje.

  Toivottaan ettei sade tule sotkemaan loppua ja nähdään jännitystä koko rahan edestä loppuun asti.

 • Jos Crocot voittaa, Roostersilta menee mahikset kotipleijareihin. ”Voi harmi”.

 • tilanne? Livetilastointi taas lagaa…

 • 14-7

 • Vihaan crocoja,mutta tänään pelannu niin hyvin,että ansaitsisivat voittaa!

 • Crocot pelannu hyvin vai Steelers huonosti? Cutlanilla 56 heittojaardia.

 • Entisenä Steelersinä vihaan nykymenoa (en varmaan ole ainoa), joten ansaitsevat hävitä.

 • Huh- huh. Mitä helvettiä Crccot? Aivan upea peli vihreän puolustukselta, Kuopion hyökkäys aivan aseeton. Kyllä on mahtavaa olla näin väärässä.

 • Eikös crocot ottanut tällä voitolla playoff paikan omiin käsiin? Voitto butchersista ja jatkopeleihin?

 • Heittojaardien määräkö kertoo hyvästä pelistä?

 • @Jonne En ymmärrä, mitä tarkoitat Steelersin nykymenon vihaamisella. Joukkue on hyvin menestynyt liigasäännöillä. Jos haluat Steelersin pelaavan alemmalla tasolla, niin se selittäisi vihasi. Siinä olet kyllä väärässä, että tappio ansaittaisiin. Vain voitto ansaitaan ja sen Crokot toden totta teki altavastaajana. Nyt on sitten koko loppubaana täysin avoin, eikä edes Roosters ole edes varma finalisti. Tätähän jefuyleisö on kaivannut?

 • Steelers fanina vitutti kyllä aivan helvetisti kun jäi se loppukiri kesken. Mutta todella hienoa peliä crocoilta. Hieno tahtotila, hieno voitto.

 • Eli kun steelers, roosters ja crokot voittavat ensi.
  Niin roy, roo, cro tasoissa, royals kakkonen ja roosters crokojen edelle vierasvoitolla wolvoista stadissa.

 • Vaikka alemmalla sarjatasolla sitten, jos se tarkoittaa enemmän oman kylän poikia pelaamassa ja edes jonkinlaista panostamista junioreihin. Liiton sivuilta löysin yhden juniorijoukkueen (U15 2.div.). Kakkosjoukkue on täysi vitsi, hävisivät jopa Lahdelle. Tämä meininki ei ole kestävällä pohjalla.

 • Todella mielenkiintoiseksi menee, joka viikko uuusia yllätyksiä.

  Steelers näytti viime viikkoon todella vahvalta ja nyt hyökkäyksen perusolemus ei ollut johdonmukaisesti edes hetkittäin pidempään rullaava. Varmaan viime viikon suurinumeroinen voitto teki saman kuin crokojen voitto roostersista eli focus oli hieman hävööksissä ja silloin tekeminen jää helposti vajaaksi, kun toinen saa kotipelissä hengen päälle. Steelers putosi tavallisten kuolevaisten joukkoon, vaikka edelleen onkin vahva. Peters ja koko hyökkäys kutsuineen voi jäädä kuitenkin akilleen kantapääksi, jos mestaruus kiertää taas savolaiset.

  Roosters sai Gentiilin ja Linnainmaan, liigan ehkä kovin valmennus palasi backto basics ja tulosta syntyy. Roosters on palannut takaisin parrasvaloihin ja parantanut osakkeitaan kuin ”sika juoksuaan”. Erkkilän tahto tehdä koppeja ja pisteitä antaa kovan lisän muutenkin vahvaan wr osastoon.

  Crocidiles osoitti tänään olevansa vahva puolustuksessa, se uusi puolustuksen linjamies toi uskoa siihen kovaan tahtoon tappaa pelit jo linjaan. Juoksu tulee kovaa vaikka kaikki tietää, että se tulee ja silti muutaman seinään lyödyn pään jälkeen ne reiät vaan aukeavat. On se Powell kone. Cutlanin heikkoudet on korvattu juonikkuudella ja kokonaisuus on hyvä.

  Royals tuli vajaana puolustuksen osalta Helsinkiin ja se kyllä ratkaisi paljon lopputuloksen osalta. Toki Roosters häikäisi, mutta marginaalit ovat niin pienet, että vieraat miehet vieraalla pelipaikalla aiheuttaa helposti sekaannusta, joka sitten tarttuu ja heijastuu koko tekemiseen kaikilla osa- alueilla. Royals painii silti samassa tasossa Crocojen kanssa ja kokonaisuus on edelleen myös hyvä sekä puolustuksen ja hyökkäyksen osalta (kikka peleillä korvataan se mikä heittokädessä ja wr laajuudessa hävitään). Nyt viime pelissä joutui Jalloh ja muutama muu rehkimään aivan liikaa ja lopputulos oli mitä oli. Yhtään ei kärsi kyllä avain miehiä kellään olla pois liikaa samaan peliin tai noutaja tulee.

  Wolverines erotti päävalmentajan ja luokaton kuopio peli osoitti, että palaset eivät kokonaisuutena ole kohdallaan. Perustekeminen on ollut hukassa molemmin puolin palloa ja kun puolustus on ehkä kaikista pudotuspeli kandidaateista heikoin eli nyt näyttäisi siltä, että ahmat lähteekin laulukuoroon. No ihmeitä on syntynyt lähes jokaiseen viikkoon eli pelataan nyt runkosarja ensin loppuun ja lasketaan pisteitä sen jälkeen.

 • Eikös crocot ole tuolloin kakkonen voittojen vahvuuden perusteella? Ja roo 3. keskinäisen roy-pelin perusteella.

 • Crocojen, Royalsin ja Roon kakkosjoukkueet ne vitsi vasta ovatkin. Crocoilla ja Steelersillä tänä vuonna yhtä monta ulkomaalaista tuontipelaajaa, joten siinä mielessä kyllä ymmärrän harmituksesi. Siinä normaalisti Crocot olleet ylivoimainen ykkönen, joten jos jollain onkin vähintään yhtä paljon pätäkkää niin kyllähän se sattuu.

  Oli kyllä hyvä matsi, harvoin Vaahtiksessa päästään näkemään puolustusten pelejä. Kumman liukas näytti olevan keskuskentän nurmi, vaikkei vettä ollutkaan satanut. Steelersin hyökkäämisestä tuli mieleen Porvoo-pelin eka halffi, jossa Petersin heitot meni mihin sattuu, tosin nyt myös Carswellin juoksut saatiin hyvin kuriin.

  Kuten @perkele sanoi:

  1) ste
  2) cro
  3) roo
  4) roy,

  jos vika viikko menee odotetun tavoin. Cro-Roo Seinäjoella olisi kyllä makoisa playoff-pari, toivottavasti toteutuu.

 • Jos kolmella tai useammalla joukkueella on yhtä paljon sarjapisteitä ratkaisee niiden keskinäisen sijoittumisen sarjassa:

  1. Keskinäisten otteluiden voittoprosentti

  2. Voittojen vahvuus (joukkueen voittamien vastustajien voittoprosentti)

  3. Otteluohjelman vahvuus (kaikkien otteluiden vastustajien voittoprosentti,
  huom. jos joitain joukkueita vastaan on pelattu useammin huomioidaan nämä
  niin monta kertaa kuin vastustajaa vastaan on pelattu)

  4. Vierasvoittojen lukumäärä sarjassa

  Kun kolmea tai useampaa tasapisteissä olevaa joukkuetta asetetaan paremmuusjärjestykseen edellä mainituin tavoin poistetaan tarkastelusta aina jokaisen tason jälkeen ne joukkueet, joiden sijoitus on selvinnyt tarkastelussa. Jäljelle jäävien joukkueiden osalta tarkastelu aloitetaan uudestaan kohdasta 1. eikä tällöin enää huomioida edellisessä tarkastelussa poistettuja joukkueita.

 • Eli jos oletetaan, että Ste, Roo ja Cro voittaa viimeisellä kierroksella järjestys on:
  1) Steelers
  2) Crocodiles
  3) Roosters
  4) Royals
  5) Wolverines
  6) Butchers

  ?

 • Uus Ranskalainen oli tekijämies Crocodiles puolustukseen.
  Takakentällä pyöri koko ottelun Lynda, Robitaille, Germany ja Thomas. Ei ihme, että takakenttä ei vuotanut. Värinen on kyllä ilmiömäinen.

 • Powellile 109 jaardia ja tuomari vei vääryydellä noin 50 jaardia.

 • vain 47 jaardia kertoo kyllä Croco puolustuksen asenteesta tänään.

 • Siis sinua harmittaa Steelersin nyky meininki, koska oman kylän poikia ei siinä ole? Onhan tuossa joukkueessa vielä kuitenkin reilut 30 kuopiolaista. Minua taas entisenä Steelers pelaajana lämmittää kovasti, että Kuopiossa on liiga joukkue. Nykyään jopa Savon Sanomat noteeraa Steelersin ja katsojamäärissä Kuopion kolmonen Kalpan ja Kupsin jälkeen.

  Se että nykyään ei enää nöyristellä ja joukkue antaa ulospäin jopa röyhkeän kuvan itsestään, on mielestäni ihan ok. Anteeksi pyytelemällä ei ikinä olla voitettu mitään. Eikö sinusta ole hienoa nähdä Wentlandin tai Carswellin tasoisia miehiä kentällä? Steelersin peli on hienoa katsottavaa ja toivon heille kovasti tsemiä ja onnea jatkoon.

  Crokot oli eilen parempi joukkue ja ansaitsi voiton! Tällaisia matseja toivoisi kovasti lisää liigaan. Tosi jännittävä ja viihdyttävä matsi eilen.👍

 • Hienoa, että Kuopioon on saatu kunnon jenkkifutisbuumi aikaiseksi! Tämän useamman vuoden edustusjoukkueen menestyksen ja siihen panostamisen myötä tulleen mediahuomion myötä Kuopiossa on tietysti myös paljon halukkaita uusia nuoria aloittamaan laji ja myös vähän vanhempia pelaajia alkaa siirtymään lajin pariin muista lajeista. Kuopio Steelersissä tämä asia on huomattu ja seura tarjoaa paikallisille nuorille erinomaisen mahdollisuuden muuttaa omatoimisesti pois paikkakunnalta jonnekin, jossa junioritoimintaa on. Lähimmät juniorijoukkueet löytyvät mukavasti 1,5 tunnin ajomatkan päästä Jyväskylästä. Vanhemmille lajin pariin tuleville pelaajille on myös tarjolla paljon mahdollisuuksia: He saavat joko leppoisasti katsella hyvin menestyvän edustuksen pelit parhailta paikoilta heti sivurajan tuntumasta tai vaihtoehtoisesti pelata kakkosjoukkueessa ilman pelkoa voittamisesta tai siitä, että joutuisi penkitetyksi, koska vaihtomiehiä ei ole.

 • Miten jengillä menee noin tunteisiin muiden menestyminen 😂 Jos savolaiset tai stadin punaset kyrsii, kantsii siirtyä seuraamaan vaikka pesistä, siinä ei kumpikaan kaupunki pärjää.

 • PuMu nousee!! 😆

 • Kerro nyt vähän tarkemmin, mikä siinä Steelersissä nyt niin harmittaa? Tuo ”entinen steelersläinen” kertoo joko siitä, että a) olet pelannut siellä kauan sitten ja nyt vituttaa kun joukkue menestyy, b) olet pelannut siellä viimeisen viiden vuoden aikana ja nyt vituttaa kun joukkue menestyy tai c) olet pelannut siellä viimeisen 2 vuoden aika molemmat Vaahterakaudet, jäänyt penkille koska taso ei riitä ja nyt vituttaa kun joukkue edelleen menestyy.

  Okei, on hieman kärkästä, mutta niin metsä vastaa kun sinne huudetaan. Fakta kuitenkin on se, että Vaahteraliiga on jenkkifutiksen kilpasarja, jossa ainoana mittarina on se että siellä menestyy. Tämä ei muutu, vaikka valtaosalle liigatasolla laji on edelleen pelkkä harrastus ja siitä maksetaan pitkä penni omasta pussista. Itsekin mielelläni näkisin Kuopiossa, kuin myös muualla enemmän kotimaisia pelaajia, sillä Suomesta löytyy potentiaalia. Kuten nyt Alinen, Vesterinen, Paananen ja kumppanit ovat osoittaneet, että kyllä, Suomestakin pääsee pois jenkkifutista pelaamalla. Se miten pitkälle, jää nähtäväksi.

  Jos analysoidaan tarkemmin, niin jo edellisessä Steelers – Wolverines keskustelussa mainitsin: Viime kauden rosterista siirtyi muualle, lopetti lajin, lopetti koska ei päässyt pelaamaan tai on edelleen loukkaantuneena n. 10 pelaajaa. Tähän lukuun ei ole sisällytetty viime kauden importeja.

  Jauhiainen lähti, Ojansivu lähti, Tanninen lähti, Vilpponen loukkaantuneena, Jääskeläinen on loukkaantuneena, Sane lopetti, Väisänen lopetti, Kosonen lopetti. Näistä aloittavassa kokoonpanossa oman muistin mukaan olivat viime kaudella kaikki muut paitsi Vilpponen, Väisänen, Kosonen. Kun tähän lyödään mukaan vielä pois lähteneet importit ja samaan aikaan ”oman kylän poikia” ei löydy aloitukseen niin vaihtoehtoja on 3:

  1. Nostaa aloitukseen pelaajat penkiltä ja tuhota haaveet minkäänlaisesta rotaatiosta, sillä junioreista tai 2. joukkueen rookie-pelaajista ei ole suoraan hyppäämään Vaahteraliigaan vaihtopelaajaksi TAI pelata niillä mitä on? Ei tämä ei ole vaihtoehto.

  2. Yrittää haalia kotimaiset pelaajat muista joukkueista. Millä? Kuopio on nousussa oleva seura, mutta menestys on sen kahta peräkkäistä Vaahteramalja hopeaa ja 1-divarin mestaruutta lukuunottamatta kiertänyt kaukaa. Mestaruutta ei voi luvata, vaan se täytyy pelata. Otetaan mukaan Kuopion etäisyys muusta Suomesta, niin välttämättä intoa siirtyäå pääkaupunkiseudulta tai vaikka Vaasasta Savoon ei pelaajilla ole. Tälläkään vaihtoehdolla Steelers ei taistele mestaruudesta, joka kilpaurheilussa edelleen on se ainoa tavoite.

  3. Paikata lähteneet importeilla ja nostaa ainoastaan muutama potentiaalinen nuori pelaaja rinkiin. Tässä on oikeastaan ainoa vaihtoehto tähän hetkeen ja ennenkaikkea tässä hetkessä. Euroopan muut sarjat on kiinni ja pelaajia ns. vapaana lukematon määrä. Steelers teki sen mitä tarvitsi, eikä siinä ole minun, ja varmastikaan kenenkään muunkaan joka objektiivisesti osaa kilpaurheilusta ajatella, mielestä mitään väärää.

  Palatakseni toiseen kohtaan jonka mainitsit, niin siitä olen samaa mieltä. Edellä mainittuja pointteja ei tarvitsisi edes miettiä, mikäli taustalla olisi järkevästi ja pitkäjänteisesti rakennettu junioritoiminta. Tällöinkin riskinä on se, että junioreista ulos kasvavat pelaajat lähtevät muualle töiden ja opiskeluiden perässä ja päätyvät pelaamaan muuhun seuraan. Osa kuitenkin jää ja osaa näistä pelaajista pystyy käyttämään Vaahterassa.

  Muistelen, että ainakin aiemmin Kuopiossa oli hyvinkin paljon junioritoimintaa? Osaakohan joku asiasta enemmän tietävä kertoa, mihin tämä on kuihtunut vai ollaanko nyt ainoastaan kirkkain mielessä painettu eteenpäin ajattelematta tulevaisuutta. Joku aiemmin mainitsi, niin nykyinen runko ei kuopiossakaan nuorene ja osa pelaajista alkaa olemaan uransa ehtoopuolella joko kiinnostuksen tai muun elämäntilanteen vuoksi.

 • Oli tullut vihreiltä ottelusta. Olen samaa mieltä, hiljentäkää se yksi tai käskekää ainakin karjua kauempana kaiuttimista. Ärsyttää pelaajiakin.

 • Crocojen rapsasta poimittua:
  ”Young guns”-osasto eli kotimaiset nuoret miehet eivät myöskään pettäneet, onnistumisia tuli kautta linjan.

  Ketä nää kaverit on kenestä kyse? Hyökkäyksessä neljä suomalaista kentällä joista Hvitfhelt menee vielä jotenkin nuoren alle. Puolustuksessa Jallow ja Lunberg vielä ehkä jollain tasolla nuori.

 • Keskusurheilukentällä myllätään jenkkipalloa surkealla luonnonnurmialustalla, vaikka kivenheiton päässä löytyy Suomijefun paras alusta, THe Swamp. No, Nurmon Esson terassin tupakkapaikalla tiesivät kertoa, että joku oli kuullut, että joku tietää, että Seinäjoen kaupungin päättäjät siirtävät Jouppilanvuoren tekonurmen OmaSp-stadionin tulevan parkkipaikan alta pois Peräseinäjoen urheilukentälle, jonne tuloo tuhannen tai kahdentuhannen hengen katettu katsomo, kenttävalot ja ilmastoitu kuuluttamo ja miljoonan tai kahden milijoonan euron huoltorakennus kaikilla herkuilla. Ja tästä innostuneena rokotiilit kuulemma vaihtaa edustuksen nimensä Peräsmiehiksi, ja samalla yhtiöittää toiminnan jos ei nyt oy:ksi niin ainakin avoimeksi yhtiöksi. Kaikkea sitä Nurmoon Essolla kuuloo….

 • Backwallriver Iguans on uusi nimi jefukartalla.
  Peräseinäjoki toimii huikean nousun lähtöpaikkana, koska sieltä lähtee myös Seinäjoen alkulähteet.
  Neuvottelut NFL joukkueiden preseason otteluista uudella Keijo Manni areenalla on aloitettu.
  Nämä preseason ottelut ajoittuvat ensikeväälle koronan jälkeiseen aikaan heti peruuntuneen Superbowlin jälkeen.
  Otteluiden kohokohta tulee olemaan PeräseinäjokiSuperkulho Huhtikuun 31. päivä.
  Tämä on myös iguanesien ensimmäisen ottelun päivämäärä esiotteluna Superkulholle.
  Nyt on joukkeen taustoillakin voimaa, kun on saatu mukaan isoja rahoittajia. Yksi heistä on menestynyt kiinteistä bisneksessä viime aikoina hyvin ja oli kesällä hankkimassa Peräseinäjoen suoalueita omistukseensa, koska kohta siellä aloitetaan uudenlaisen asuinlähiön rakentaminen ja halukkaita asunnonostajia on jo jonottanyt paikallisessa kiinteistönvälitys yrityksessä.
  Lisää kuuluu heti syksyllä.

 • The Swampilla ei saa pelata kun ei täyttä liiton kriteereitä. Sen asian korjaamisen rahat oli varattu, mutta siirrettiin ontuvilla perusteilla siihen viereen silloin rakennettavalle potkupalloareenalle, on kato samaa urheilupuistoaluetta ja rahat oli sen alueen kehittämiseen.
  Mutta crocot pelas keskarilla ennen nousua liigaan, joten nyt ollaan palattu melkein juurille, ei sentään raviskalle.

 • Luonnonnurmi mikä luonnonnurmi. Se on erilainen kuivana ja erilainen märkänä. Pelipäivänä se ei edes ollut mitenkään erityisen märkä, se mikä oli vaikutus peliin niin aivan sama se oli molemmille. En tiedä harjoitteleeko Steelers millaisella alustalla, mutta Crocot antaa tasoitusta sillä, että se harjoittelee tekonurmella ja sitten pelaa luonnonnurmella.

 • Se on juuri kuten kirjoitat. Jos treenaa luonnonnurmella ja pelaa kotimatsit luonnonnurmella, tämä on etu. Valtaosa suomalaisista joukkueista treenaa ja pelaa tekonurmella.

 • Vinkki sinne ääsjoelle. Reenakkaa luannon nurmella.

 • Mitäs jos siellä niinku toisaallakin on niin ettei sinne luannon nurmelle päästetä jenkkifutaajia reenaan. Jenkkifutaajat ku kerran pilaa nurmen ja siksi vain pallonpotkijat saa reenata nurmella ja varsinkaa sinne pelikentälle ei ole mitää asiaa reenaan.

 • Ei sinne pääse treenaamaan.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *