Crocodiles ja Royals iskivät yhteen maanantaina

Viimeksi muokattu 2.7.2021 12:28 64

(1-0)

33

(0-2)

00
1 2  
14 19 33
0 0 0

28.6.2021 klo 18:30 TBA

Kauden ensimmäinen Botnia Bowl pelattiin Seinäjoen Joupiskalla 28.6. klo 18.30 alkaen.

Kaari

Crocodiles vei Botnia Bowlin Joupiskalla

Gridiron Staff 2. heinäkuuta 2021 12:29

Seinäjoki Crocodiles oli maanantai-illan TV-pelin selkeä ykkönen. Kotijoukkue voitti Wasa Royalsin järjestyksessä 10. Botnia Bowlissa puhtaasti lukemin 33-0. Botnia Bowlien tilastot ovat seinäjokisille nyt 6-4.

Lue lisää

Kommentoi

 • Crocot vie tämän 42 – 6

 • Crocoilla kauden avaus ja hiljasta on ollu. Nyt nähdään kuinka hyvin joukkue on valmennettu. Ja Botnia bowl on aina hiukan eri juttu.
  Monday night madness at Joupiska.

 • Kylillä puhuvat notta crocot tuopi tänä vuanna malajahan seinäjoolle. Muut kuullu saman?

 • EI IKINÄ!!!

 • 20vuotta on samaa laulua laulettu seinäjoella. Kuinka monta kertaa malaja on tuon aikana mennyt seinäjoolle?

 • Enemmän kuin Vaasaan.

 • Vaan tänä vuanna tuloo! Ja voi mahroton ko tulookin tyylillänsä!! Alootetahan vaasasta.

 • Käydäänkö hieman lähihistoriaa läpi? Kauanko Royals ollut liigassa ja kumpi on tuon aikana ollut lähempänä mestaruutta? ;)

 • Pohjanmaalla on kaikki toistensa serkkuja

 • Vähennetään yksi vuosi luvusta, niin taitaa olla yhtä monta (0) mestaruutta mennyt myös vaasaan. Melkoinen saavutus krokoilta!

 • Päivitystä järjestykseen

  Kierroks(i)en plussat, on se komiaa katsoa kun isot pojat tekee maaleja 😍

  Kierroks(i)en miinukset, kauhiaa räpellystä molemmilla puolilla kameraa.

  #1 Kuopion Ryövärit

  Kun kaikki paitsi Rokotiiliit on pelannut, niin tämä oli tasapainoisin, kokonaisvaltaisin ja selkeästi parhaiten valmistautunut joukkue.
  Kovasti saa muut tehdä hommia jos meinaavat saada hallitsevat mestarit kammettua pois ykköspaikalta.
  Jännä nähdä mitä tapahtuu jos juoksu tyrehtyy ja ollaan pelkästään heiton varassa. Tilastollisesti ei mitään ilotulitusta heittojen osalta, mutta tarvittavat onnistumiset kuitenkin. Toisaalta tartteeko sitä heittää jos juoksemallakin pääsee.

  #2 Seinäjoen Rokotiilit

  Ei peliä ei muutosta. Katsellaan viikon parin päästä mikä on sijoitus. Kaikki on kiinni valmistautumisen onnistumisesta ja talvella tehdystä työstä.

  #3 Stadin Kukot

  Aluksi näytti hyvältä ja sitten pahalta. Aika sekava esitys. Katselin peliä puolilla valoilla ja en miehistöjen osalta kyllä ole kartalla. Perus varmaa suorittamista kaikilla kolmella osa alueella kuitenkin. Hyökkäyksenlinja ei ollut niin vakuuttava kun on historiassa totuttu näkemään. Vieläkö Miron loukkaantuminen kummittelee kun omia jouksuja ei nähty. Muuten liike taskussa oli totutun näköistä. Ehkä odottamattomin osa suorittamisessa oli totaalinen fokuksen herpaantuminen ja pelin tiukaksi päästäminen. Alkoiko kukonpojan ylpeys iskeä päälle vai mikä sen sitten aiheutti. Nähtäväksi jää onko tästä joukkueesta taistelemaan mestaruudesta.

  #4 Porvoon Teurastajat
  Viikon kovin nousija.
  2-0 ja hyvää juhannusta. Tosin rehellisesti, ei ne vastustajatkaan päätä huimannut ja torille on turha vielä mennä. Porvoon puolustus on ihan ok, hyökkäys on liikaa pitkien juoksujen varassa ja heittopelistä puuttuu järjestelmällisyys. Pallo dumpataa bäkille tai sitten se on toivotaan toivotaan pallo. Kahden pelin saldo heittämällä on 24-47-2 1 TD 258 y, joista 1×50y screenistä. 5,5y/att 2:1 int/td ratio ja noin 50% perille. Tilastot näyttävät Jameis Winstonilta, ilman onnistumisia syvälle.
  Nauttikaa Porvoon kesästä vielä kun hellettä piisaa. Heinäkuun alun ennuste Teurastajille on sateista ja kylmää kyytiä back to back.

  #5 Hesan Ahmat
  0-2 oikeuttaisi pidemmänkin rotkahduksen mutta sijoilla #6 ja #7 olevat joukkueet ansaitsevat paikkansa alakerrassa.
  Puolustuksen mukauttaminen vastustajaan ei voi kestää kokonaista puoliaikaa. Hyökkäys näyttää siltä kun CJ olisi QB:na, eiku niinhän hän on. Hienoa nähdä että jalat toimii edelleen ja kun pallo on hänellä, voi tapahtua ihan mitä tahansa, siis ihan mitä tahansa ja aivan mitä sattuu. Hyökkäys perustuu CJn  taikatemppuihin, ikävä kyllä kanit loppuvat hatusta.

  #6 Pohjanmaan Kuninkaaliset
  Metsäläiset tulivat, näkivät, voittivat ja valtasivat linnan! Perään jäi savuavat tornit, kylähullu ja nippu kysymyksiä johon puoliajalla annettu monotoninenmantra ei vastaa. Suurimpana kysymyksenä täytyy olla herra Liman pelikunto tulevaisuudessa? Seuraavaksi onkin botnia bowl ja paljon korjattavaa pelissä. Riittääkö aika sammuttamaan kaikki tulipalot ja paikkaamaan muurin puhkotut reijät.

  #7 Lohjan Yhdistyneet Kruisaajat
  Iloinen yllätys, kilpailu kykyä löytyi. Tavoite yksi saavutettu, vaahteraliigaa pelataan lohjalla. Seuraavat stepit ovat vaikeampia, mutta ei saavuttamattomissa. 3-5 vuotta kovaa työtä niin teillä on toimiva seura, missä omista pelaajista kehittyy liigapelaajia, urheilijanpolku, you know the drill. Tappio tuli sarjakärjelle, mutta kuukauden päästä kukaan ei muista sen olleen Teurastajat ja vielä vähemmän sitä, että peli oli tiukka. Näen kuitenkin valoa tunnelin päässä, seuraavaksi vastaan tulee Ahmat ja arpa on heitetty. Mihin se arpa heitetään, entä jos kyseessä on voittava arpa, mistä sen voi tietää voittiko se ja kuka on päättänyt palkinnot? Entä jos käännösvirheessä hukattu noppa putoaa lattialle, lasketaanko se heitoksi ja hyväksytäänkö tulos.

 • Vähennetään yksi vuosi luvuista….no hoh hoijaa…
  Fakta :mestaruuksia Crocodiles 1 – Royals 0

 • Fakta myös:
  TAFT:lla on yhtä monta mestaruutta kuin Pohjanmaalla yhteensä.

  Aina ollu sitä mieltä, että Vantaalla ne osaavat.

 • Faktalinjalla jatketaan:
  TAFT:lla on enemmän Eurobowl-mestaruuksia kuin koko muulla Suomella yhteensä Helsinkiä lukuunottamatta.

 • Ja faktaa on se että taft on kaikesta huolimatta suomen surkein seura

 • ITSE OLET!

 • Fakta on se että kuopiossa osataan kasata joukkueita.

 • Erittäin mielenkiintoinen sarja tulossa, liigan taso pudonnut pudonnut, mutta se ei ole missään nimessä huono juttu.
  Alhaalta ylös.
  Royals selkeä viimeinen, joukkueen hyökkäys tekee reilusti alle sata pistettä tällä kaudella.
  Unc. Hyvin koutsattu kokonaisuus,matsku ei vaan riitä.
  Wolvot. Matsku riittäis, mutta valmennus ei. Leivojan pelikirjan evoluutio kymmenessä vuodessa on kyllä huikea. Jokainen kierros tällä staffilla ajaa wolvoa syvemmälle ojaan.
  Butchers. Jabari ja pleijarit piti olla mahdoton yhtälö 2020 luvulla, mutta porvoossa on totuttu rikkomaan normeja.
  Roosters. Nyt osu juhaa leukaan, roo koki kovia jo ennen ensimmäistä kickoffia ja jenkit ei näyttäneet edes puolikkaalta agude&connette kombinaatiolta. Noilla linjoilla ollaam pulassa kuopiota vastaan.
  Crokot. Ihan jo powellilla yksin kakkosena.
  Steel. Peli ei vakuuttanut mutta tällä materiaalilla ei voi montaa ottelua hävitä.

 • Tikkurilan american fool team on kaikkea muuta kuin hyvä seura. Muutama tunari vetää siellä seuraa viimeisillään alikkoon

 • Juu osaavat siihen asti kun ADT menee reeneihin valitsee pössyttely kavereista toisen

 • Johan tätä on odotettu. Crocoille selkeä voitto!

 • ”Fakta on se että kuopiossa osataan kasata joukkueita.”
  Tämä fakta kannattaa naputella pukkarin seinälle.

 • Olipas kiva nähdä öyhötyksen seassa muutama ajatuksella kirjoitettu viesti.

  Porvoon kaksi voittoa ja Wolvojen kaksi tappiota piristää kummasti kautta, sijoista 2.-7. voi tulla hyvinkin mielenkiintoista. UNC ja Wolvot kohtaavat vielä kahdesti, tässähän on aineksia mielenkiintoiseen kauteen.

  Hyvää juhannusta kaikille, älkää hukkuko. Jos UNC Radion moottori ei huku mökillä, laitetaan ensi viikolla Botnia Bowlin jälkeen mökkinauhoitin päälle ja valmistaudutaan seuraavaan kierrokseen.

 • No nyt selvis Kyein pelaaminen. Ikävä juttu nuo Walcottin ja Vasanojan loukkaantumiset, mutta Salonen on huippuvahvistus toista korvaamaan.

 • Salonen on kovempi kuin Vasanoja, ei edes lähelläkään. Jenkkejä saa tässä vaiheessa Ebaystä tilattua uusia, kun muistaa vaan maksaa tullit!

 • miten päin? Salonen on jumalauta Euroopan parhaita omalla pelipaikallaan eli todella paljon kovempi kuin Vasanoja.

  Mickystä nyt ei mitään tarvitse mainitakaan… Todella kovat vahvistukset kyllä Roostersille!

 • Niin siis Vasanoja ei ole lähelläkään Salosta. Ajatus katkennut kirjoittaessa, liian monta iskua päähän…

 • Roosters on loistava kasvupaikka, josta kumpuaa pelaajia maailmalle. Koskaan en ole huomannut katkeria kommentteja lähtiöistä, päinvastoin. Salonen palaa juurilleen ja kiittää saamastaan opista. Samoin teki Kimi viime kaudella. Mulumbaa vähän ihmettelen, mutta olenhan ulkopuolinen tarkkailija. Micky sai Roostersissa hyvää treeniä ennen CFL-combinea ja jos vielä haluaa pelata, niin miksei Roosters? Näiden kaikkien vuosien jälkeen Roostersista alkaa kuoriutua esiin yllättävä ominaisuus, joka on sympaattisuus. Sen johdosta kateuteen perustuva kritiikkikin on kadonnut tältä palstalta.

 • Joko on tietoa onko Ahmat saanu hankittua uutta pelinrakentajaa?kaiken järjen mukaan he sen hommaavat ja Cedric laitetaan ottamaan sitä palloa kiinni kun se paremmin sujuu heittämisen sijaan

 • Pari viikkoa, Tulee vasta kun oma kausi on ohi.
  Toki jos ottavat unc.lta dunkkuun, on ahmojenkin kausi ohi.

 • Toinen mielenkiintoinen valinta on roon uus jenkki.
  Tän vuoden liiga on huomattavasti juoksuvoittoisempi, mahtavatko tuoda DE.n okon paikkaajaksi.

 • Jos tuovat, niin luultavasti enemmän atleettisen kuin massiivisen…

 • Tulee pitkä kausi Royalsille.

 • Paskaaa paskaaa ja vielä kerran paskaaa

 • Kolmen neljänneksen jälkeen vakuuttavaa menoa Crocoilta. Erityisesti puolustus vaikutti hyvältä. Toivottavasti Crocojen qb ja Powell on kunnossa?

 • Crocot surkeita….eli se siitä hehkutuksesta!

 • Onko tuo potkaissut lisäpistepotkua edes treeneissä? Aivan onnetonta touhua

 • Ei kyllä mitään epäselvää kumpi joukkue on parempi. Ihan joka osa-alueella. Tää vaikuttaa hyvältä, toki wasa ei taida kovin kummoinen mittari olla :D

 • Mitä tuo C#26 tekee erikoisjoukkueessa sehän näköjään pelkää ja väistelee vastuuta

 • Vaasan prinsseille tulee piitkä piitkä kausi.Pääluku on onneton jefuun.Vihreillä oli hyvä rotaatio dlineen vaikkakin nimimiehiä Philipin lisäksi ei liikaa ole.Powell jäätävä hyökkäyksessä laiturit ei oikein päässyt irti puolustajista.Quupalla hyvin aikaa heittää.Mielestäni hyvä ekapeli Crocoolta!

 • Cutlan ei ilmeisesti enää pelaa? WR-osasto häviää vertailussa muille kärkijoukkueille mutta RB-kaksikko paikkaa paljon. Puolustus näytti kovalta vaikka Royalsin ”0 Td:tä tällä kaudella” hyökkäys nyt ei se paras mittari olekaan.

 • 3/5 sisään helpon näköisesti. Ei huonosti rookie potkijalta.
  Kickoffitkin mukavasti ;)

 • Kovaan paikkaan joutui Crocojen U17 quuppa. Hyvin selvisi kovasta paikasta, nyt ei taida U17 pelit tuntua enään juuri miltään tuon adrenaliini ryöpyn jälkeen. Crocojen DL:ssä muutenkin hyvin koko pelin kierrossa U17 junnuja. Paikka paikoin oli Vaasan OL helisemässä näiden kanssa.

 • ei oo muuta ku Powell. Kunnioitus kyllä Powellille, todella kova pelaaja. Puolusta tän ukon juoksu pois on yhtä kuin voita peli.

 • Tais olla kuitenkin kaks TD:tä myös heittämällä. Robitaille ja Plu

 • Arttu on kylmähermoinen QB, eipä kuulemma pahemmin jännittänyt. Toivotaan, että intoa ja terveyttä riittää. Ja aina moni muukin junnu pääsi tänään kentälle kokeilemaan.

 • …ja Joel Särkelältä vietiin selvä TD

 • Oli kyllä nuorelta kaverilta kylmähermoinen esitys.
  Crocojen rosterissa on 2004 syntyneitä pelaajia kuusi kappaletta.
  Ja näytti olevan välillä useampikin yhtäaikaa kentällä, eikä mitään valtavaa tason heikkenemistä ollut nähtävissä.
  Loistavaa duunia on valmennus kyllä tehnyt!

 • Jännä homma, kun muilla junnuja rosterissa niin joukkue on surkee. Kun seinäjoella, niin se on hienoa ja junnut paljo kovempia kun muilla. Nostettu rosteriin vaan henkilökohtaisen osaamisen takia, vai paikkaamaan vajausta?

 • En tiedä missä tai koska junnuja on haukuttu, mutta kai niitä voi muutkin sinne rosteriinsa laittaa? Vaikka sitten paikkaamaan sitä vajausta? Peliä katsomalla kai tuokin selviää millä meriiteillä siellä ollaan.

 • On se hyvä, että syyllinen tappioon löytyi
  ”Viime kaudella meillä oli hyökkäyksen linjassa kolme korkeatasoista suomalaispelaajaa, mutta he ovat kaikki lähteneet. Meillä on tuore hyökkäyksen linja ja heidän täytyy kantaa vastuu pelaamisesta ja ottaa pelipaikka haltuun, Booker sanoo”
  Tuo siis heidän omasta otteluraportista.

 • Junnut ovat lajin tulevaisuus…

 • Kai tuon nyt jokainen selväjärkinen näkee missä royalsin ongelmat löytyy, päävalmentaja vain sanoo sen ääneen ja yrittää potkia äijiä perseelle.
  Ne pelaajat jotka oli nostamassa royalsia ovat hyvin pitkälle lopettaneet, Vaasassa satsataan tulevaan ja siellä on kotimaisleikkaus käynnissä, jos tuonne olis tuotu steelersin tavoin 12 importtia niin pelaisivat maljassa.
  Toiset rakentaa erilailla, royals haluaa pelata liigaa vielä viiden vuoden päästäkin.

 • Mitä ihmeellistä tuossa on? Kyllähän tuon näkee että Gwinnerillä on kiire heittopeleissä. Eli hyökkäyksen linjan pitää parantaa otettaan , mikäli pisteitä halutaan tehdä.

 • Sananen linjapelistä. Ensimmäiseksi, mitä on tapahtunut crocojen hyökkäyslinjalle?! Aiempi apaattinen taikinointi on jäänyt historiaan. Enää ei tarvitse arvuutella linjan toiminnasta onko juoksu- vai heittopeli. Tämän yksikön hahmo oli eilen tuntemattomuudesta noussut vasen tackle Rajala. Pelasi juoksublokit hyvin loppuun saakka ja isoksi mieheksi jalat liikkuvat kohtuullisesti. Ei jäänyt pelin takapuolelle seisomaan, vaan operoi enimmäkseen siellä missä tapahtui. Heittoblokissa asettuu hyvin vastustajan tielle, eikä näin ollen pakota itseään puolustajan kanssa kilpajuoksuun, missä todennäköisesti kävisi huonosti. Hvitfeltin kanssa linjan vasen puoli on tämän yksikön vahva puoli. Oikealla on sitten vähän hankalampaa. Lafargue täyttää yhden miehen paikan, mutta ei varsinaisesti ole vahvistus. Oikean tacklen paikalla Anttilaa ei kovin paljon haastettu, mutta ennustaisin jatkossa ongelmia. C:n paikalla Rinta-aho voitti säännöllisesti oman miehensä, vaikka pelasi koko ottelun 1vs1. Yhdistelmäblokeista ei voi sanoa mitään, koska viiden miehen linjaa pelannut Royals ei niihin juuri antanut mahdollisuuksia. Tämä on iso tekijä jatkossa, koska toiseen kerrokseen pääseminen comboista on juoksupelissä aivan keskeinen tekijä. Kun linjan takana seisovat Lehtonen ja Powell, ei heittosuojaus liene tämän yksikön keskeisin tehtävä.

  Puolustuslinjassa ei tarvitse etsiä DL-yksikön sydäntä, se on USA:sta palannut Filip Zacok. Ei voi kuin ihmetellä Royalsin pelikutsuja. Jopa heittosuojauksessa turvauduttiin DE:n kick outiin, vaikka Zacok tiivisti down-blokista tilan välittömästi pois. Samoin juoksussa trappeihin perustuvat skeemat olivat tuomitut epäonnistumaan hyvän päätypelaamisen johdosta. Tämä ei ole pelkästään Royalsin OL:n ongelma, valmennus saa ottaa tästä vastuuta. Toisella puolella endinä oli vihreisiin palannut Ceken, joka on eittämättä seinäjokislegenda. Mutta tosiasia on, että kaikki meistä vanhenevat. Ceken täyttää oman paikkansa, mutta ollaan kuitenkin kaukana siitä, mitä mies on kyennyt parhaimmillaan esittämään. Keskusta linjasta on se, mihin tässä yksikössä kannattaa iskeä. Vaikka keskeltäkin tuli Royalsille ajoittain etenkin slanteilla painetta, ei tämä osa puolustuslinjaa esitä solidia pelaamista.

  Royalsin linjoista ei jää paljon sanottavaa, vaikeaa on molempiin suuntiin. Joukkueella on melkoinen työ saada pakka kasaan ja tällä hetkellä en yllättyisi liigan jumbosijasta.

 • Royals taitaa olla tämän kauden ylivoimainen limbo. Aivan karmeaa katsottavaa. Sit tulee UNC ja Crocot. Crocot näytti aika ohkaiselta jengiltä neikin. Porvoo on aika heikko paketti ja kaikki yhden miehen varassa. Wolvot on kyntänyt kaksi ottelua vaikka selvästi näkee että niillä ois kova paketti kasassa. Pelinrakentajan kanssa on paha ongelma mut kait se sitä on jo kaksi signausta jää tulematta. Paskaa säkää ollut rajusti. Roosters oli vähän nihkeä eikä oikein sekään toiminut. Varmaan taas pelikauppaan mennään googlailee tai kaivetaan vanhat kalsarit kaapista kentälle. Steelers oli ainoo jolla homma pelitti edes vähän.

  Ruutua ku on nyt kattonut ni onhan toi kuraa. Ei pitäisi kahdella kameralla edes yrittää kuvaa otteluita varsinkaan kun eksyvät kuvaamaan milloin varpusia ja tai katsomoa kesken pelin.

 • Kyllähän tuo Bookerin kommentti oli aika tyly, jos kyseessä on tuore hyökkäyksen linja eikä ole vielä kehittynyt kunnolla. Totta kai se Alisen ja Sepon poisjäänti jättää kirjaimellisestikin suuren aukon sinne linjaan. Ei vaan päävalmentajan pitäisi koskaan heittää ketään noin pahasti junan alle julkisesti vaikka kuinka menisi vihkoon. Nämä asiat kuuluu sinne pukukoppiin ja hieman myös kyllä Royalsin valmennuksellakin peiliin katsottavaa, jos joukkue pelaa paskasti. Etenkin jos hyökkäyksen pelit kutsutaa vasta siinä vaiheessa, kun nähdään miten puolustus miehittyy ja sen takia otetaan takapakkia useampaan otteeeseen niin ei kyllä hyvältä näytä.

  En yllättyisi, jos Vaasalaisen tapaa Booker ja ehkä jopa kumppanitkin lähtisi henkilökohtaisista syistä takaisin atlantin toiselle puolelle. Harmittaa Barrowin ja Latikan kaltaisia kavereita joilla on lahjoja menestyä lajissa, mutta muu paketti ei oikein pysy paketissa. Tällä menolla vaikea nähdä muuta kuin sen jumbosijan kauden päätteeksi.

 • Voihan sitä haluta pelata liigassa mutta jos ovat jumbo tänä vuonna ja divarista halutaan nousta niin silloin ei pelatakkaan liigaa. Hyvä että annetaan Suomi poikien pelata mutta kun ovat 2div tasoa niin tässä tulos. Kyllä niitä muutkin jengit peluuttaa. Steelersiä haukutaan siitä että heillä on kasa importteja mikä on totta mutta kun katsoo Royals peliä niin aika leveällä pelaajistolla mentiin.

 • Edelliseen kommenttiin nojaten niin mikäs siinä olikaan niin hirveää, että tuodaan importteja jos rahaa riittää? Onko se nyt sitten oikeasti niin hienoa pelata vain omilla, jos taso ei ihan riitä ja ne muutamat hyvät ei pääse edes oikeuksiinsa kun pakka ei pysy kasassa?

 • Roy ja Wol ovat pudottaneet hanskansa. UNC taidot ei riitä vielä pleijareihin, mikä on sinänsä sääli. Nyt pitäisi kerätä kolehti UNC palkintoon, sillä into pelata on tärkeämpi kuin pokkaalit.

 • Eihän wolvot ole vielä mitenkään ulkona, jos katsoin oikein niin pelaavat crokot ja kuopion vai kertaalleen eli voitot niistä niin ovat tasatilanteessa edellä. Jos hommaavat sinne pelinrakentajan niin en pitäisi kumpaakaan tulosta mitenkään mahdottomana. Porvoon lento tuskin jatkuu koko kautta ja uskon että jäävät wolvojen taakse vaikka tiebreakin omistavatkin.

 • Porvoo uskoo pärjäävänsä kovalla puolustuspelillä ja juoksulla. Heittoo vain mausteeksi.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *