Crocodiles – Royals

Viimeksi muokattu 16.4.2017 11:37 47

(2-8)

07

(8-2)

57
1 2  
7 0 7
36 21 57

3.8.2017 klo 18:30 Seinäjoki

Kaari

Botnia Bowl käynnistää elokuun ratkaisupelit

jefumaster 2. elokuuta 2017 16:15

Vaahteraliigaa on jäljelllä vielä kolme täyttä kolmen ottelun kierrosta. Putouspeleihin yltävät joukkueet ovat olleet selvillä jo hetken, mutta muutoin kaikki sijoitukset ovat vielä auki.

Lue lisää

Royals selkeään voittoon Crocodilesista

Tuomo Tomperi 9. elokuuta 2017 18:52

Vaasa Royals otti tärkeän voiton kohti pudotuspelien kotietua voitolla paikallisvastustajastaan Seinäjoella.

Lue lisää

Kommentoi

 • Turpaan tulee ja kovaa, kun vaasalla ei oo edes back-upja.

 • Riittää että kentällä on 11.

 • Juu tämä peli ei tule olemaan Crocodilesin päätähtäin:=)
  No ,jos hengis pääsevät kentältä pois.

 • Tulee mahtava peli. Crocoilta puuttuu Arrivey, Magwood, Washington (eli kaikki jenkit) ja lisäksi loputkin tukimiehistä (Raatikainen / JP Koivumäki) sekä Zacok ja Import RB Andrushko. Taitaa tulla jotain 70 pinnan voitto Vaasalle.

 • Eikös tätä lajia pitänytkin pelata kotimaisilla.
  Saa nähdä löytyykö Vaasasta 100 pinnan tekijöitä, nyt niitä pinnoja saa tehtyä.
  Toki ei taida olla merkitystä enää paljo Vaasallekaan tällä matsilla, mutta Porvoo pelissä ainakin ajettiin loppuun asti liki ykkösmiehistöllä.

 • Porvoo peli oli suht pitkään parin TDn peli, ja Porvoolla on kyky latoa pisteitä tauluun varsin nopeaan tahtiin kun sille päälle sattuu.

  Takki auki ei ole tässä sarjassa varaa lähteä mitään vastustajaa vastaan, mutta eiköhän Royalsinkin ole tässä vaiheessa kautta hyvä lepuuttaa tiettyjä pelaajia jos tilaisuus siihen avautuu.

 • Toi Crocojen päävalmentaja on kun joku Kummelin sketsihahmo.

 • Huomasitteko! Kamera on vaihtunut kuvaamaan pääkatsomoa ja jopa chaini on siirretty kotijoukkueen eteen! Hyvä ruutu ja hyvä Seinäjoki! Mahtavaa, joku siis oikeesti lukee näitä kommentteja ! Hahahahhaa

  No seuraava kommentti on tuomareille, voisitteko olla vielä vähän hitaampia. Kilpailua tarvitaan jos oikeasti kehitystä ei tapahdu, tuomarointikin on urheilua, arvostakaa nyt hemmetti itseänne ja katsokaa miltä näytätte tv:ssä. Kehitystä kaipaan toimintaan vai ootteko niin täydellisiä ettei enää tarvii kehittyä? Menkää lakkoon ja nostakaa palkkioita, olkaa ammattilaisia, ei laji kaipaa mitään harrastelijoita. Kentällä olevat treenaa koko vuoden! Te ette, ja se näkyy. Mutta tekin olette televisiossa ja kaikki toimintanne näkyy.

  Ja testatkaa se tekniikka eli mikit ja radiot ennen kuin tv-lähetys alkaa. Ei ole pakko olla ihan vitun yksinkertainen.

 • Mikään ei ole muuttunut Seinäjoen TV toteutuksessa. Kamera täysin samassa paikassa kuin aiemmissakin peleissä tolla kentällä. Koita nyt rauhoittua.

 • On tään vuoden Crocot aivan järkyttävän huonoja. Divariin tuollanen porukka kuuluu, ikävä kyllä. Joukkueen kasaamisessa on epäonnistuttu täysin. Kuten oikeastaan kaikessa muussakin. Pistää niin vihaksi, ettei tällästä paskaa viitti edes kattella. Toinen Crocojen peli jo putkeen ku saa laittaa ruudun kiinni ennen puoliaikaa.

 • Hahahaha, eli vahingossa! Noh hyvä silti Seinäjoelle sekä vaasalle, muualla kuvataan aina vieraspuolta ja se on edelleen aina tyhjä :D
  Sotilaire on kyllä tosi paska QB jolla on tosi kovat aseet. Päättää etukäteen sekä lukittuu rissuihin. Toivottavasti joku oikeasti huomaa tämän, ja pelaa aluetta ja hämää coverageja. Aivan paska ja huijattavissa oleva QB, minäkin olen parempi maddenissa lukemaan. Heittää jatkuvasti vartiointiin mutta rissut pelastaa. On kuitenkin kättä toisin kuin bedwellillä jolla on lukua ja älyä mutta kättä ei paskaakaan.

  Ja voi luoja toi kaksimetrinen puolustuksenlinjamies on huonoin mitä oon nähny. :D laittakaa se nyt herranjestas taklaamaan treeneissä. Juoskaa täysillä syliin niin loppuu tuo paloon pelkääminen. Mä olin noin paska ehkä ekalla ja tokalla kaudella , en vittu voi käsittää miten joku ei opi vaikka treenaa kokoajan. Kaikista vaan ei ole futareiksi.

 • Tässä Jalavan haastattelua katsoessa nostan hattua Seinäjoen crokoille! Ei mene tuo organisaatio nurin vaikka divarissa kävisi joukkue. On selvästi tehty perustukset kuntoon. Toivottavasti saavat edustuksen kuntoon ja pääsevät takaisin mestaruusjahtiin jo seuraavina vuosina, selkeästi kuitenkin syvyyttä tarvitaan joukkueeseen ja lisää nuorta pelaajaa ajettua sisään. Hyvä organisaatio ja hyvät junnut luo tukevaa pohjaa joukkueeseen. Tässä vois muistuttaa kadmiryn haastattelusta että kun kilpailua tulee pelipaikoille, Jännästi taso nousee, leveyttä ja tasokasta treeniä, silloin tulee kehitystä!

 • Missähän on Vaasan joukkueesta:
  Suoste
  Saloranta
  Dubitski
  Khalifa (robin)
  Amodeng
  Norrgård
  Saikko

  What The hell, miksi vitussa joukkueen pelaajat ei saa päästä kentälle rotaation mukana? Vai eivätkö ole paikalla? Siis ihme toimintaa. En arvosta tämmöistä toimintaa. Peli on 36-7 nyt 42-7. Buu valmennukseen. Go fuck your self and let the guys who practice play you fuckin moron.

  Seppo ja Anssi ja koko royals valmennus, onko tämä tosiaan miten haluatte pelaajillenne tarjota. Mitä vittua siellä tapahtuu? Kuka tuommoisessa joukkueessa haluaa olla?

  En ihmettele yhtään että Ema Amodeng jätti joukkueen.
  Paskaa johtajuutta. Paskaa toimintaa. En arvosta kun valmennus ei arvosta omia pelaajiaan.

 • Ei pysty katsomaan loppuun. Crocojen suoritus tosi ala-arvoinen ja ponneton. Miksi maksaa importeille kun suomesta saa parempia pelimiehiä. Tämä on huonoa mainosta lajille TV:n kautta.

 • Ja koko suomi näkee tv:stä että robin khalifa on parempi pelaaja kuin hannula. Eli väärä mies startterina. Huoh.

 • Ja sotilaire jatkaa, nyt toivon jo että loukkaantuu. Vittu miten aivoton valmennus

 • Eiköhän sille ole syynsä että kuvataan mistä kuvataan. Vai mihin veisit esim. Turussa tai Porvoossa kamerat toiselle puolelle kenttää niin että ovat edes paria metriä korkeammalla? Huonoltahan se näyttää mutta ei taida olla kauheasti vaihtoehtoja.

 • @Suomibowl, koita ottaa happea välillä. Tampereella sivurajalla oleva kamera kuvaa pääkatsomoon päin. Näin oli jo viime kaudella.

  Jos viitsisit tuolta keuhkoamiseltasi tarkistaa faktat, niin olisi mukavampi seurata keskustelua.

  Niin ja olet aika apinan aivo,kun tällaisessa keskustelussa toivot pelaajan loukkaantumista.

 • Niinhän se on. Siksi ruutu tuo myös nostimet mukanaan kun kuvaavat päädystä. Olet oikeassa, ihan mahdotonta järjestää kamera korkealle. Ei vaan pysty. Ei ole mahdollista. Ei voi mitään.

 • Tämä tuhansien munattomien nössöjen maa, jonka tuhansia itkuja kuunnella saat. Miehet on jo kauan sitten uskonsa menettäneet, ja jatkaa samaa vanhaa rataa kun ei uskalla uutta yrittää. Kommareiden kasvattamia jotka vaan tottelee sääntöjä ja omia ajatuksia ei koskaan ole uskallettu sanoa ääneen. Ainut mitä osataan on huudella että elä sinä valita. Älä älä älä vaan, ei pysty koska meillä on säännöt ja ei me voida kun ei ole ennenkään tehty.

  Pitäisköhän jengin herätä tästä psykoosista? Ainoastaan rannikoilla on säilynyt järki kun sinne ei ryssän byrokratia aikanaan yltänyt ja fiksut osasivat jopa opettaa lapsiaan ajattelemaan.

  Suomi on muuten aika surkeassa jamassa jos näitä viestejä lukee. Ja paskaa johtamista on se että hommataan hommaan joku ulkopuolinen. Seppo, vaadin että teet Anssista päävalmetajan ja lopetat jenkkien sooloilun . Joukkueesi ja kaikki mitä olet rakentanut murenee sisältä. Et sinä voi päästää näitä jenkkejä ja vahvistuksia päättämään kuka pelaa. Siis tuhoat kaikkien oman joukkueesi kasvattien motivaation ja menetätte talenttia. Herätkää!

 • Suoste loukkaantuneena siviilissä
  Saloranta häissä
  Robin Khalifa aloituksessa pelasi melki koko pelin kuten myös Paavola (Rookie). Robin ollut loukkaantuneena lähes koko kauden.
  Norrgård loukkaantuneena siviilissä sivurajalla
  Mäenpää (Rookie) aloituksessa
  Saari (Rookie) aloituksessa
  Kultalahti (Rookie) rotaatiossa alusta asti.

  Seppo ei valmenna kuin U15 kehitysmaajoukkuetta eikä ollut edes paikalla.

  Sun ei tarvitse arvostaa mutta tarkista faktas ennenkuin alat huutelemaan.

 • Hienoa että Tampereella kuvataan myös pääkatsomoa! Olen siellä pelannut ja tiedän että on totta! Eli en vaan muistanut joten pahoittelut ja hyvä niin!

 • @Suomibowl, säälittävää tuo sinun keuhkoamisesi, kun et tiedä asioita etkä taustoja.

  Ruutu, siis ei ruutu, ei tuo mitään nostimia. Ei myöskään se tuotantoyhtiö, joka vastaa kuvauksen teknisestä toteutuksesta.

  Nostimet on sovittu SAJL:n toimesta joka kentälle jokaiseen otteluun, eli liiton tekemään sopimukseen pohjautuen tulee yksi nostin / kuvauspaikka. Eli kolme nostinta / ottelu.

  Monella kentällä myös järjestävä seura hoitaa nostimen / nostimia, koska näin saavat itse kuvattua vaadittavan ottelufilmin parhaiten.

  Haluatko vielä lisää faktaa, vai jatkatko potaskan levittelyä?

 • Kultalahti rookie :D hahahhahahahahhahaha
  Sorry kultalahti, toki rookie liigassa ;) vai oletko?

 • Ton häirikön on pakko olla sama henkilö joka meuhkasi oman aikansa S24-sivuilla. Täältä voisi blokata pois ajoissa.

 • No hyvä että totuus tulee ilmi:
  Roosters, kunnon idiootteja kun ette ole tajunnut kuvata koskaan vieraskatsomosta (ääliöt)
  Trojans, keksikää jotain kun ainakin yläkentällä ymmärrän että on haasteellista. Ehkäpä on aika vaihtaa ja vaatia parempaa kenttää. Aidat on ihan vitun vaaralliset ja häpeäksi tutulle että tv:stä näkyy teidän kaupungista noin paska kenttä.
  Hämeenlinna:
  Kamoon, ettekö sen verran tajua että pelit kuvataan? Ottakaa opiksi ja eka kausi liigaa eli ei ongelmaa.
  Butchers, onko kielimuuri vai ootteko vähän tyhmiä sielläkin? Montako vuotta odotellaan vielä?

  Ja voisiko seurat joskus tarjota vierasjoukkueelle sen luvatun katoksen.

 • Se on kaikki julki tai sitten ollaan omalla nimellä :D
  Ihan rauhassa vaan, totuutta on joskus vaikea saada hiljaiseksi.
  Ja veikkaan että sinä et ole ikinä pelannu liigaa pelle

 • En ikinä toivo loukkaantumista, toivon että Vaasassa saataisiin herätys että vaikka voittoja tulee, kaikki ei välttämättä mene oikeaan suuntaan jatkuvuuden kanssa.
  Hyvä lista oli kuitenkin puuttuvista pelaajista! Tuli parempi mieli kun totuus tuli ilmi, luulin oikeasti että jengi jo protestoi. (Niin se protestoikin, eli ei pelata jos on pipi)
  Veikkaan että Juha-Matti Rajala sekä Nyrhinen että goodwill George , Häivälä ym muut lopettivat koska eivät halunneet enää pelata paskalle valmentajalle kun oli totuttu Seppo Ewvarayen johtajuuteen ja valmennukseen.

 • Ja se joka uskaltaa morkata Juuso saikkoa saa mun vihat niskoilleen. Kaveri on treenannu 17 vuotta, ja ollu nostamassa joukkuetta syvyyksistä. Palkinnoksi pääsee toteuttamaan jotain ihme sotilairen pelikirjaa , vaikka osaisi Royalsin aiemmat leipäpelit vaikka unissaan. 2014 korvattiin jenkillä joka oli aika huono. 2015 korvattiin kanukilla joka oli tosi huono. Pääsi vielä divarissa usein kentälle koska Seppo valmensi. Sitten tulee tämä jenkkivalmetaja joka tuo oman pelikirjan, nuolee sotilairen peräreikää ja ei toteuta omaa / Anssin systeemiä jota rakensivat Sepon kanssa vuosia. Siis ihan oikeasti. Yksipuoleista paskaa jossa sotilaire heittää kaverilleen ja Rj longille. Long kuuluu puolustukseen koska siellä on isoimmat aukot.
  Jussi kaas ei mahtunut edes startteriksi kun häivälä ja vahvistus ja dubitski ja bäkit jacobson ja suoste oli kentällä.

  Kaas ei edes ole kehittynyt yhtään. Valmentajan tarkoitus on kehittää pelaajien taitoja, ei vittu vaan voittaa pelejä staroilla.
  Muistatteko miltä sixtarit ja taft näytti lopussa. Ei siellä hyviä suomipelaajia ollut enää ollenkaan.

  Ja miten. Voi olla mahdollista että maajoukkuesentterille ei vaivauduta opettamaan longsnäppiä? Miten joukkueella ei ole kickeriä?
  Seppo, jätit niin ison tyhjiön taaksesi että se oireilee ihan vitusti.
  Kurinpalautus joukkueen valmennukselle ja sotilairelle.

  Kenen joukkue siellä oikein on?

 • Mitä sä sekoilet? Bookerin pelikirja, ei Sottilaren. Aivan eri olla II divarin kuuppa kuin vaahteran ja miten niin ei ole potkaisijaa?

 • Potkaisija tuli täksi kaudeksi ja ei varmasti pysy joukkueessa. Ei todellakaan rakenneta tuommoisen quupan varaan mitään tulevaisuutta. Connette on aivan eri tarina, hänen kaltainen QB on franchise pelaaja ja jos sitä ei tajuta on aika aivotonta sakkia. Connette on johtaja ja niin hyvä että hänen kaltaiselle pelaajalle kannattaisi maksaa ympärivuotisesti että pysyy paikkakunnalla, järjestää työtä ym. Sitä varten ne yhteistyökumppanit oikeasti on. Ei mainostamassa vaan löytämässä helmiä itselleen jolla tuetaan rakasta lajia ja yhteisöä. Sotilaire on laiha ja itkee ja ei ole jenkkifutari, kaikki näki ne slaidit. Ja cutlan. On bestis, joka on oikeasti arvokkaampi kuin sotilaire taidoiltaan.

  Siis sotilaire ei itse voita mitään, hän elää siitä että ympärillä on vitun kovat pelaajat. Connette on jotain mitä harvoin näkee.
  Tiedättekö mitä? Minä oikeasti tiedän, ja tiedän mitä en tiedä.

 • Cocaine is a hell of a drug.

 • Pitäskö sun vetää hieman happea. Kun et siellä joukkueissa ole niin sinä et varmaan tiedä mikä siellä on pielessä tai kunnossa. Älytöntä mouhoamista.

 • Mitäs täälä tapahtuu? Onko jollain jääny iltalääkkeet ottamatta?

 • ai sellaset psykoosit sieltä :D

 • Lauri Hannula ja palkinto pelistä!
  Hahhahahahhahahhahahhahahhahahhahahhahhahahhahahhahahhahahahhahahhahahahhahahahhahahhahahhahahahhahahhahahhahahhahahhahahahhahahhahahhahahhahahha

  Hahahhahahhahahhahahahhahahhahahhahahhahhahahhahahhah
  Olioioioioioioi Voi vitsi vasta uusinnassa tämän näin :D hahhahahahhahahhahahhahahhahahahhahahhahahahhahhahahahhaha hahahhahahahahhahahhahahhah

  Ei voi olla totta että Mä repesin ! Kiitokset illasta ;)

 • Mulle kans tota samaa kamaa mitä tämä yks seppä on vetänyt.

 • On pöyröö, tai sit ylisakia… Jussipaita päällä ja sekaisin kuin seinäkello. Mars mars lääkäriin, jos noin koville ottaa…

 • Mitä jos otettais Vaasalta pois Sottilare, Young ja Long.
  Minkähänlaista kuraa se peli olisi.
  Mun mielestä Crocot pelas kohtuu hyvin ilman jenkkejä huippujengiä vastaan.

 • Et voi olla tosissas. Torstain peli on todennäköisesti tämän kauden heikoin peli ja yksinomaan Crocojen ansioista. Kuraa katsojille

 • Onhan Royalsin runko vahvempi kuin Crocoilla, vaikka Young, Long ja Sottilare olis poissa. Voitto olis tullut silti Royalsille. Linjat selkeästi parempia Royalsilla, rissut tosi paljon parempia Royalsilla, DB:t parempia. Lukemat olisi olleet tiukemmat, mutta ei Crocoilla olisi ollut mahdollisuuksia.

 • Minäkin uskon, että peli olisi ollut tosi tasainen ilman tuota kolmikkoa. Täytyy muistaa, että ilman kolmikkoa ROYn sijoitus ei varmaan olisi liigan kakkosena vaan varmaan neljäs tai jopa alempana.

 • Päättelykykyä kerrakseen. Olisiko Roosters ykkönen ilman Connettea, Tayloria ja Slateria?

 • Turha sitä on miettiä, monesko Royals olisi tässä liigassa ilman jenkkejä, ellei sitä verrata muihin ilman heitä. Luulisin järjestyksen olevan kutakuinkin saman, jos kaikilta otettaisiin jenkit pois. Crokoilla on vain ollut erittäin huono tuuri ja alunperinkin enintään keskinkertaiset importit. Hyvä tsemppi heillä oli pelissä siitä huolimatta.

 • Niin Crocoilta puuttui nuo 3 jenkkiä, ja se kyllä vaikuttaa pelin tasoon.
  Siksi vertasin Vaasan jenkkien puuttumiseen.
  Näkihän sen kun Sottilare ja Long oli pois loppupelissä, meni Vaasa vain taaksepäin.

 • Hyvä kun yritetään loputtomiin etsiä positiiveja Seinäjoen tekemisestä ja negatiivejä Vaasan tekemisestä. Seinäjoelle terveisiä, juna meni jo!

 • Torstainen Crocot oli todellakin kauden heikoin suoritus liigassa kaikista joukkueista ja enteilee joutumista divariarvontaan yhdessä muun rupusakin kanssa. Vaahteraliigan maantieteellisen peiton näkökulmasta Crocot voisi pudota kun Pohjanmaalta on nyt uusi kellokas liigassa. Turku ja Tampere tarvitaan mukana jatkossakin.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *