Crocodiles – Roosters

Viimeksi muokattu 21.4.2018 15:14 39

(0-4)

21

(5-0)

88
1 2  
7 14 21
60 28 88

18.6.2018 klo 18:30 Seinäjoki

Kaari

Roosters päihitti Crocodilesin murskalukemin

Gridiron Staff 19. kesäkuuta 2018 21:13

Brandon Connette heitti jo avausjaksolle kahdeksan touchdownia, kun Helsinki Roosters haki vieraspisteet Pohjanmaalta.

Lue lisää

Kommentoi

 • Vaahteraliiga.fi uutisoi Crocodilesin uudesta pelinrakentajasta sekä laitahyökkääjästä näin: http://vaahteraliiga.fi/crocodilesin-pelinrakentajaksi-ranskan-liigan-heittotilaston-voittaja/

 • Mielenkiinnolla odotan minkälainen tämä uus qb on. Voittaja on nyt joka tapauksessa selvillä vaikka Roosters pelaisi koko pelin suomiqb:lla.

 • Tänään tuleekin useampi pari krokotiilinnahkasaappaita.

 • Hei tuomarit heittäkää lippu!

 • Olisikohan tuomarit Helsingistä kun näyttäisi olevan aika epätasainen lippumeri?

 • Tämä Crocojen uusi kuuppa on pelimies! Hyökkäys oikeasti näytti jo joltain, mutta puolustus totutun paska :/

 • Saatasko kentälle 22 tuomaria? Tuomareilla tällä hetkellä liikaa vastuuta. Ei 7llä pärjää.

 • Missäköhän Pajarinen on, kun on ollut monta peliä poissa?

 • Pelistä en tiedä mutta olenko ainoa jonka mielestä autokauppias on lihonut?

 • Hei krokot testatkaa vielä miespeittoa kun ette saa ees qblle painetta :-D

 • On tuo seinäjoen takakenttä vaan järkyttävän huono. Erityisesti cornerit.

 • Vaikea ymmärtää että osa näistä tuomareista on ajellut puol Suomea hommiin, kun esim tota Tuovisen holdingia ennen intteriä ei nährä.

 • 4th string bäkki nöyryyttää seinäjokea.. Olisiko kannattanut hakea vauhtia alemmalta sarjatasolta?

 • kulttuuria löytyy, seinäjoelta joukkue on 0-3 vastassa ylivoimainen roosters ja silti katsomossa yli 500 henkeä.

 • Vihdoin Roosters tasoitti tämän kilpasarjan recordiksi 14-14!

 • En nähnyt ottelua, mutta siis tuomareiden takia Crocot hävisi?

 • No ei tietenkään eikä kukaan niin väitäkään. Naurattaa vaan Suomen tuomareiden laadukas taso.

 • Mutta hei! Jos Roostersilta ottaa 70 pois, niin käytännössä crocot voitti matsin. Miettikää sitä

 • Crocojen seuraavan matsin otteluennakkoa odotellessa..

 • Ensin sai croco pelaaja lipun late hitistä kun iski pelaajaa kentällä ja hetki sen jälkeen kun roon 33 kävi vetäsemässä kentän ulkopuolella, sama likka piti lipun vyön kauluksessa kun se olisi sinne neulottu kiinni. Oliskohan roosters sympatiseeraaja kun oma tyttö pelaa naisten vaahtera liigassa, niin eikös tossa pitäs joku esteellisyyskin olla että symppaajat ei saa omia matseja dumata?

 • Ei tuolla takakenttä ole Crocoilla toivoa. Hyökkäys näytti jo ajoittain toimivan, mutta puolustus ei toimi. Takentän pelaaminen on luokatonta. Roosters on ihan omaa luokkaansa. Oli kyllä tuomari työskentelykin aivan käsittämätöntä! Vaikeaa on crocojen pelata ylivoimaista vastustajaa vastaan edes keskinkertaisesti jos tuomarit ovat noin huonoja! Aivan käsittämätöntä tuomarointia. Luulisi että ymmärtäisivät edes hävetä.

 • Tulos jää Crokojen pitkään historiaan uutena ennätyksenä ja harvalla on esittää yhtä pitkää historiaa. Crokot kuuluu liigaan ja jos joku ei juuri nyt kuulu, se on Roosters, ja siitä hatunnosto heillekin. On selvääkin selvempi, että Seinäjoella tehdään rakennustyötä uutta nousua varten. Niin on tapahtunut ennenkin ja niin tapahtuu nytkin. Jo tällä kaudella saattaa monella tulla tiukkaa liskoja vastaan.

 • Hei.

  Mä keksin.
  Ratkotaan tasapisteissä olevien joukkueiden järjestys kolikonheitolla… Tulee vähentämään pistetehtailua ja kakkosstringi saa enemmän peliaikaa.

  Terv, Cro – Roo puoliajalla 7-60

 • Roo 2 string pelasikin koko toisen puoliajan.

 • toinen puoliaika meni 14-28, eli Connette pelikieltoon runkkariin loppuun asti ja pelit tasoittuu.

 • Täytyy sanoa, että tv-selostajien työ ei ole kaikkein mukavinta hommaa Roosters-otteluissa. Ennen ottelua pitäisi yrittää uskotella katsojille, että alkavassa ottelussa Roostersin vastustajalla olisi jonkinlainen mahdollisuus voittaa. Crocodiles-matsin ”on niitä ihmeitä nähty ennenkin Pohjanmaalla” oli jo eräänlainen käsien ylös nostamista vastaava repliikki. Tapoihin kuuluu, että tappiolla olevan joukkueen mahdollisuuksia nousta vielä mukaan kamppailuun maalaillaan hiukan turhankin lavealla pensselillä, mutta näissä Roostersin otteluissa niin leveää telaa ei olekaan, että toisella puoliajalla voisi vielä vakavalla naamalla väittää ottelussa olevan muita jännityselementtejä kuin maalieron suuruus.

 • @Los Satsumas
  Kyllä se on ihan yhtä vaikeeta lajifriikin katsoa edes tälläistä peliä paikanpäällä tai Ruudusta ja maksaa vielä siitä. Molemmathan on täysin omia valintoja mutta ei helvetti mikä jännitysnäytelmiä tarjotaan rahalle kun Roosterssien pelit ohi 1. neljänneksellä. Eikä siis mitään Roosterssilta pois. He ovat duuninsa tehnyt oikein ja muilla onkin sit opittavaa et taso revitään kiinni ja samalla kotimaisen jefun taso ylöspäin.
  Itse miettinyt tähän loputtomaan import keskusteluun vaan ulkkari QB poistamista mutta onko se eteenpäin viemistä..en tiedä.

 • Omasta aloitteestani kiellettiin 80-luvulla amerikkalaiset pelinrakentajat Suomessa, kun suomalaiset vaihtoehdot olivat kuolemassa sukupuuttoon. Näin jälkikäteen katsottuna se oli teoreettinen ja väärä ratkaisu, mutta silloin ei ollut takana 40 vuoden lajihistoriaa. Nyt samassa tilanteessa ehdottaisin huonojen ja jopa keskinkertaisten amerikkalaisten pelinrakentajien pelaamisen. Connette yksinään kehittää huimasti pelin tasoa ei vain Roostersissa, vaan myös koko Vaahteraliigassa. Hän pakottaa puolustukset nousemaan uudelle tasolle ja antaa omille rissuille mahdollisuuden kehittyä aivan uudelle tasolle. Ja mikä yllättävintä, Miro on kehittynyt silmin nähden Connetten taustalla, vaikkei ole paljoa peliaikaa saanutkaan. On myös hyvä muistaa, että hänen tullessa kentälle myös rissukalusto vaihtuu – ok, ainakin Kadmiry, muttei Connette:)

  Mitä luulisitte tapahtuneen Kuopiossa, jos siellä olisi ollut keskinkertainen QB tai joku, joka ratkaisee pelit omilla jaloillaan? Kuopiossakin on kehittynyt kova rissukalusto ja vaikka puolustuksen takakentällä pelaakin importteja, siellä on kehittymässä myös suomalaistähtiä. Harmi vain, ettei Petersin opeissa ole suomalaista nuorta (vai onko?).

  Tampereella Nolan on pelimies, mutta nykyään ei enää riitä se, että Suomeen tullaan pelkästään pelaamaan kauden pelit. Ballon ja Jeffcoat viettivät käsittääkseni täällä talven. Jos se on rahasta kiinni, ne rahat kannattaisi käyttää kovan pelinrakentajan kiinnittämiseksi koko talven yli.

 • Suomessa toimi aikoinaan QB-akatemia. mihin se on hävinnyt. Into loppunut vai halukkaat/osaavat toimijat lopettaneet?

 • @Filebacker
  Hyvä kirjoitus ja hyvät pointit.
  Varsinkin tuon puolustuksen kehittämiseen ja tasojen nostoon. Hyvällä heittokädellä ja jaloilla saa hyvää tuhoa aikaiseksi suomessa. QB tilastoja kun katsoo niin tiedä mitä Butchers olisi esim. Nolanilla tai Crocojen uudella quuballa. Lehtisen tilastot (tai huonot pelikutsut) kun kertoo jotain… noinkin hyvillä rissuilla kun joukkue pelaa.

 • Toi loppu oli mun mielestä kohdillaan. Lehtistä väärin käytetään Porvoossa! Sinällään Lehtinen ei kyllä oo yhtään huonompi kuin tusinajenkit mut porvoon oc ilmeisen jumissa omassa systeemissä eikä osaa muokata sitä käytettävissä olevien legojen mukaan.

 • Ai Miro kehittynyt????Minkä väristen lasien läpi sä kattelet??Totuus on se että kun Roosterssin Suomi quupat astuu kehiin,niin Roosterssin Euroranking tippuu noin 40 pykälää!

 • Niin mualla euroopassa ei ole jenkkipelinrakentajia..

 • Jos noita liigassa peliaikaa saaneita suomalaisia pelinrakentajia vertaa niin kyllä Lehtinen on taitavampi. Tällä hetkellä Butchersin valmennus tekee kuitenkin hänestä huonon pelivalinnoillaan ja toisaalta Roostersin ylivoima Kadmirysta paremman näköisen näennäisesti ja mj-valmennus siirtää Miron maajoukkuerankingin ykköseksi. Luulin, että Butchers olisi Jannelle SE tilaisuus, mutta totuus näyttää nyt toisenlaiselta.

  Filebackerin arvio 80-luvun jenkki-QB säännöstä ei vastaa totuutta. Olisi vaan pitänyt jatkaa määrätietoisesti valitulla tiellä ja odottaa tuloksia. Penkki ja Malkamäki eivät olisi saavuttaneet silloista asemaansa jos vallitsevana käytäntönä olisi ollut nykyinen 3 jenkin sääntö. Lopulta kuitenkin muilta petti hermot kun QB-pelipaikan alkutuotanto oli ollut vähäistä ja jenkkivirralle annettiin taas tilaa.

  Connette ei yhtenä yksilönä kehitä suomalaisen jefun tasoa yhtään. Filebackerin henkilöpalvonta saavuttaa uudet sfäärit tässä Roosters kehussa ja ampuu ylitse rajusti. On sarjoissamme pelannut vähintään samantasoisia heeboja aiemminkin mutta harvemmin ympärille on koottu vastaavaa rosteria. Ylipäätänsä se, että yksi joukkue on ylivoimaisesti muita parempi ei kehitä lajia vaan näivettää sitä rajusti synnyttäen ikäviä lieveilmiöitä ympärilleen.

  KYSYMYS: Mitä kevään sarjakokouksissa päätettiin kausien 2019 -> järjestelmistä? Miten nykyinen pääsarjojen näivetystauti parannetaan? Tästä asiasta on vaiettu 100% tähän asti, lieneekö liiton pj laatinut rankkoja nda-papereita jokaiselle allekirjoitettaviksi kun tippaakaan tietoa ei ole lirunut julkisuuteen. SAJL:n salailun kulttuuri on saavuttanut aivan uuden ulottuvuuden ja me seuroista riippumattomat jefu-seurojen maksavat asiakkaat emme saa mitään kaipaamaamme tietoa tulevaisuudesta.

 • Jos Roosters olisi päättänyt rakentaa joukkueensa sillä olettamuksella, että Kadmiry on joukkueen ykkös pelinrakentaja, voittaisi Roosters silti mestaruuden. Arvioidessa Miron otteita on muistettava, että hän ei saa treeneissä saman vertaa aikaa kuin Lehtinen saa omassa joukkueessaan. Jos hänelle olisi annettu koko talvi ja hyökkäys olisi rakennettu vahvuuksien ympärille, qb-connetten tilalla olisi toinen jenkki vaikka bäkkinä, tulos olisi huomattavasti parempaa kuin nyt on nähty. Ymmärrän miksi ykköslaitahyökkääjiä lepuutetaan, kun vara-qb tulee pelin ratkettua kentälle, mutta toivoisin että Roostersin valmennus antaisi vielä tällä kaudella sekä Mirolle että Otsolle täyden asevalikoiman. Ja myös pelikutsumisesta unohdettaisiin ottelun tilanne ja pelattaisiin niin kuin tilanne ei olisi jo ratkennut. Se olisi parasta mahdollista kunnioitusta suomalaiselle jenkkifutikselle.

 • Tuskinpa kevään kokouksissa päätettiin mitään kaudesta 2019 koska sarjakokouksissa ei päätetä SAJL:n sarjajärjestelmistä.

  Vaikka liitto kaiken pimittääkin, niin esim. tästä uutisesta voi jotain irrota. http://www.sajl.fi/?x167512=7467651

 • Missä päivitykset. Butchersin statsejä ei näy tilastoissa 2018

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *