Crocodiles – Roosters

Viimeksi muokattu 14.8.2017 11:21 15

(2-10)

07

(11-1)

35
1 2  
7 0 7
14 21 35

18.8.2017 klo 18:30 Seinäjoki

Kaari

Roosters päätti runkosarjan voittoon

Gridiron Staff 19. elokuuta 2017 10:56

Seinäjoki Crocodilesille tappio tietää sitä, että joukkue saa jännittää viikonlopun muita tuloksia tosissaan.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tule katsomaan Seinäjoen viimeinen peli liigassa! Krokot voivat säilyttää jopa paikkansa jos kolikon kanssa käy tuuri vaan ei osu arpa.

  Vihreä romahtaa ja vanhojen pelaajien lopetusaallon jälkeen hyvät suomalaiset vaihtaa maisemaa… vai onko teidän mielestä saintsin tai Turun aika mennä divariin? Kyllä pelillisesti se on valitettavasti krokot. Sääliksi käy vaan urheilu on joskus tälläistä.

  Perhana kun luulin vielä että peli olis tullu torstainakin telkkarista kuten normaalisti, vaan mikä olisikaan jos vaikka pysyttyäis niissä sovituissa aikatauluissa, kyllä vikaan peliin saa tehdä poikkeuksen, mitä sitä turhaan pysymään sovituissa asioissa ainakaan Seinäjoella. Notta perhana tällä kaudella ajetaan uutta sukupolvea sisään ja pelataan omilla pojilla. Ette edes tässä pysynyt puheissanne ja nyt saatte mitä tilasitte. Kuulostaako Kouvola indians tutulle ja divariräpellykset.

  Sanoisin että suosittelen lämpimästi vahvistuksien tuomista ennen kauden alkua tulevaisuudessa, eikä sen aikana. Sådant är livet.

  Suomibowlille terkkuja. I feel your pain. Inspiroit minutkin avautumaan. Voi pehana kun tekee pahaa jos Seinäjoki tippuu mutta ei hemmetti ollaan oltu paskoja. Ehkä tosiaan vois johtoa laittaakin uusiksi tai ainakin jotain tehdä. On kyllä melkoinen armo jos saadaan jäädä liigaan. Voi VI**U

 • … nostattaa tunteita ja kirvoittaa ”avautumaan”. Sama oli vuosi sitten mutta silloin puhuttiin inporteista. Harmittaa tietenkin kaikkien niiden puolesta jotka Seinäjoella on ollut vuotta tekemässä. Mutta varmasti tästä on myös otettu opiksi. Varskinkin seinäjoen kohdalla on peräänkuulutettu että pitää peluuttaa oman kylän poikia. Tietenkin ne pelaa jos on mahdollista mutta valitettavasti monen Seinäjokisen nuoren tie vie muualla lukion jälkeen. Jos et ole paikkakunnalla ja pysty harjoitella joukkueen mukana on vaikea olla pelaavassa kokoonpanossa.

 • Jos Seinäjoella älytään yhdistää U17 juniorijoukkue ja edustuksen pelikirja ja treenit. Sekä rekrytoidaan, vaan hyviä importteja. Tulee tapahtuumaan kaksi asiaa. Ensimmäiseksi juniorit kehittyvät, sekä tulevat olemaan aikaisemmin valmiimpia liigaan kuin tällä hetkellä. Toiseksi treenit muuttuvat laadukkaammiksi. Pienestä kiinni loppuen lopuksi

 • Hyvin toimii taas tilastot. Luulisi että tässä vaiheessa, 3min ennen peliä olisi jo ainakin nollat taulussa eikä erroria?

  ”Virheellinen tilastotiedosto”

 • Hyvinhän ne kepit liikkui ekalla puoliskolla Roostersin ykköspuolustusta vastaan. Aikamoinen veto viedä tokan neljänneksen viimeinen Crocojen driven pitkä kolmannen yrityksen heitto pois. Ihan äkkiä ei uskoisi että tuolla on se tämän hetkinen vaahteraliigan paras tuomariseitsikko.

  Sarvi taas otti itselleen suunsoitosta 15 jaardisen rangaistuksen, ihan turha jätkä.

  Tilastot ei muuten toimi vieläkään. AInakaan vaahteraliigan sivuilla annettu linkki.

 • Hä?

 • Zekkaa livestatseista!

 • suomalainen QB. Koskahan viimeks… ?

 • Milloin on viimeksi suomalainen pelinrakentaja voittanut ottelun liigassa, jefutietäjät?

  Ps. Hyökkäyksen valmentaja sai henk.koht. lipun hyökkäyksen draivilla.

 • Tänä kesänä kun Porvoo Butchers voitti Hämeenlinnan.
  https://www.gridiron.fi/blog/tulokset/butchers-nappasi-tarkean-voiton-hameenlinnassa/

 • Sebu taitaa olla aktiivisista suomi QB:sta eniten voittanut Vaahterassa, Turun paidassakin mielestäni otti muutamankin voiton joukkueelle.

 • Flinkman voitti muistaakseni kolme peliä viime vuonna Roostersin aloittavana.

 • Lehtinen taisi voittaa 5 ottelua 2009 kaudella

 • Toki muistettava myös Kadmiry, joka voitti 2012 ja 2013 kausilla yhteensä 9 ottelua Vaahteraliigassa

 • Tai Matikainen joka onnistui rikkomaan Henri Winterin vaahteraliigan kuuden interin ennätyksen yhdessä ottelussa, heittämällä seitsemän syötönkatkoa Crocoja vastaan.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *