Crocodiles – Butchers

Viimeksi muokattu 3.4.2015 19:45 14

(1-1)

28

(0-1)

07
1 2  
21 7 28
7 0 7

11.6.2015 klo 18:30 Seinäjoki

Kaari

Crocodilesille kauden avausvoitto

Tuomo Tomperi 23. kesäkuuta 2015 17:20

Seinäjoki Crocodiles avasi kotikautensa Jouppilanvuorella vakuuttavalla 28-7 -voitolla Porvoon Butchersista. Butchersin hyökkäys ei onnistunut ottelussa lainkaan maalinteossa.

Lue lisää

Kommentoi

 • Onko tässä virhe vai pelataanko tämä Cro-But peli todellakin huomenna torstaina, 11.6 ???

 • Tämän vuoden tv-pelien päivä on torstai;
  http://www.sajl.fi/?x167512=3542290

 • Onkohan muuten kukaan muu huomannu että Porvoo tulee kuvatuksi tänä kesänä melko useasti?

 • On huomattu kyllä ja asiasta on keskusteltu paljon seurojen ja liiton välillä. Tuohon vaikuttaa useampikin asia, mm. Roostersin mahdolliset jatkopelit Euroopassa ja kenttien huono saatavuus pääkaupunkiseudulla (Velodromin remontti). Näin ollen erilaisten sattumien kautta peleiksi valikoitui sangen paljon Butchersin pelejä. Asiaan ei liity sen suurempaa dramatiikkaa.

  Kuten puheenjohtaja Noronenkin on tuossa tiedotteessa todennut:
  ”Kaudella 2015 televisioitavissa otteluissa jouduttiin tekemään muutamia muutoksia alkuperäisistä suunnitelmista. ”Yritimme saada televisioitaviksi myös perinteikkään Trojans – Crocodiles sekä Roosters – TAFT ottelun, mutta muiden tapahtumien päällekkäisyyksien johdosta pelejä jouduttiin siirtämään toiseen ajankohtaan ja valitsemaan muut ottelut näiden tilalle. Tämän johdosta kaikkia joukkueita ei saatu niin usein televisioruutuihin.”

 • porvoo antoi itsestään aika huonon kuvan. Miron heittopelit olivat samaa tuttua tasoa, vaikea nähdä, että tuolla taistellaan mistään muusta kuin pudotuspelipaikasta. Spessut aivan täyttä roskaa, mutta laitetaan ne ekan pelin piikkiin. Seinäjoen pitää kyllä keksiä jotain juoksupeliin, muuten käy joka kerta kylmät Trojansia ja Roostersia vastaan.

 • Hetkinen hetkinen, eikös Porvoon pitänyt näiden kaikkien takavuosien maajoukkuemiesten ja eläkkeeltä kaivettujen mukaantulon myötä olla ihan mestarisuosikki? Vai olisiko se sittenkin niin, että pelit pelataan kentällä eikä paperilla?
  Muutenkin olisi jefu-kansan korkea aika tutustua vähän muihinkin pelaajiin kuin maajoukkueessa pelaaviin (saati 5v sitten siellä pelanneisiin), ennen kuin alkaa mitaleja jakamaan.

 • Yleistäminen on kivaa, mutta Jefu-kansa ei tainnut pitää Porvoota mestarisuosikkina. http://www.sajl.fi/?x167512=3892861

 • Rehellisyyden nimissä Porvoon hyökkäys oli mielestäni aika aseeton. Linja sai 100-0 nokkaan, RB ei vakuuttanut ja Mirolla oli Miro.

  Porvoon puolustus rimpuili mukana joten kuten, kaipaa Roikoa.

  Mutta ei S-joen hyökkäyskään ollut mitään erikoista.
  Ottelussa hyvää oli mielestäni crokojen puolustus ja erikoispelit.

 • Sääli että Butchers osoittautui näinkin hampaattomaksi. Odotus oli kova, mutta linjoissa varsinkin kaverit näyttivät todella huonokuntoisilta, lopettivat pelaamisen kesken downin ja jäivät ihmettelemään tai osa näytti olevan eksyksissä kentällä. Jotenkin odotti että naftaliinista kaivetut ja aktiivipelaajat olisvat treenanneet kovaa talven. Yllättävää oli myös laittaa aloittelija vasemmaksi Takkeliksi. Kaverilla on kokoa, mutta taidot ja fysiikka ei kyllä riitä sille paikalle vielä, muutam vuoden päästä asia voi olal toisin jos treenaa kovaa, mutta nyt Kannattaisi laittaa Lautala ja Mononen QB’n selkäpuolelle.

 • ”Jotenkin odotti että naftaliinista kaivetut ja aktiivipelaajat olisvat treenanneet kovaa talven. ”

  Tämä lause tiivistää kaiken. Naftaliinista kaivetut pelaajat ovat todellakin niitä naftaliinista kaivettuja.

 • Itse en matsia kerennyt vielä katselemaan, millaisella porukalla Butchers oli reissussa, puuttuiko rosterista millaisia pelaajia? Huhujen mukaan kymmenkunta pelaajaa eivät päässeet mukaan otteluun…

 • Suurimmalla osalla Porvoon pelaajista ei heilunu kädet eikä jalat vaan hervotoon ”pakki”.Porvoon hyökkäys oli mielestäni aika kesy,Mirolle ei oikein nuo 3-5 askeleen dropit toimi.Vastaavasti Sjoen hyökkäys juoksun osalta on liian hidas.Pelit kehittyy hitaasti ja osa pakeista juoksee ”kananmunat”taskus.

 • Ketä 10 ugoo sielt sit puuttu?

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *