Butchers – Trojans

Viimeksi muokattu 16.4.2017 10:57 6

(5-2)

32

(0-7)

07
1 2  
26 6 32
0 7 7

8.7.2017 klo 15:30 Porvoo

Kaari

Butchersille toinen peräkkäinen voitto

Gridiron Staff 11. heinäkuuta 2017 17:53

Butchers onnistui päihittämään Turku Trojansin vahvan avausjakson turvin.

Lue lisää

Kommentoi

  • Daniel Farley on uusi Qb.

  • Turun toivoisi voittavan mutta kun tänään on vastassa Porvoo niin ”not gonna happen”. Valitettavasti.

  • Semmonen kutina että Daniel – Daniel duo takoo pisteitä Porvoossa.

  • Kyllä on jefumusiikkia korville Laurilan paluu lomalta selostajaksi. Palikainen komppaa mainiosti asiantuntijakommentaattorina.

  • Paska peli, varmaan kauden paskin tuomarointi ja lopuksi vielä vettäkin niskaan. Gruel sivussa koko pelin, Valtteri hajos melkein ekoilla downeilla ja vasta kun lippujen kerääjä Nurmi poistettiin kentältä kebabkioskille ja Koiranen meni linjaan alkoi trojans hyökkäyskin näyttää paremmalta. Paljo on työtä jäljellä, jos Farleystä meinataan saada sateettomuuden tekijä ja paska fiilis ei jatkuisi.

    Stevens ja linja oli sentään kohtuullinen tänäänkin ja aina kun pisteitä menee omiin vaan 7 niin ei sekään ihan paskimmasta päästä ollut, mutta kokonaisuus haisi (vai olink se mää ;)

  • Butchers tyrmäsi kyllä Trojansit kymmenessä minuutissa aikalailla täydellisesti molemmin puolin palloa. Tämän jälkeen maalia tarjottiin sekä puntin että kickoffin sekoilun jälkeen mutta ne kerrat kun saumoja oli pistetili avata kaatuivat Turun omaan surkeuteen. Viikon päästä on sitten Krokotiilit vieraana jotka nyhjäsivät jatkoaikavoiton Troijalaisista.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *