Butchers – TAFT

Viimeksi muokattu 3.4.2015 20:23 9

(4-4)

42

(0-8)

20
1 2  
28 14 42
0 20 20

13.8.2015 klo 18:30 Porvoo

Kaari

Butchersille voitto TAFT:sta

Gridiron Staff 17. elokuuta 2015 10:08

Porvoon Butchers ei antanut liigajumbon yllättää torstain TV-ottelussa.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tällaisen pelin laittaminen telkkaripeliksi on vaan surullista.

 • Tällaiset pelit eivät näytä hyvältä TV:ssä. TAFT linjat näyttävät reppanoilta eivät osaa edes perusblokkeja, kuka niitä oikein valmentaa ? TAFT:lla muutama pelaaja yrittää ja muut näyttävät kuin eivät haluaisi olla edes kentällä.
  Mihin katosi aiempi yrittäminen? TAFT on ajautunut tosi surkeaan jamaan.

 • Torstai on muutenkin huono päivä teeveelle, kun iso katsojista on joukkueensa harkoissa.

 • TV-pelinä huono valinta, joo. Mutta pelit valittiin jo ennen kauden alkua, joten se on nyt vain niin. Itse yllätyin siitä, että TAFT hävisi vain ~3 TD:tä Suomi-kuupalla ja kun Porvoolla oli RJ Jackson kehissä.
  Vähän perspektiiviä TAFTin kauteen. TAFT 2015: -35 pistettä per peli. Oulu 2015: -50 pistettä. Roosters 2011: -25 ja Trojans 2011: -40. Roosters voitti mestaruuden jälleen jo 2012.
  Mikä yhdistää näitä kaikkia seuroja? Kaikki ovat yli 30 vuotta vanhoja. Niillä lihaksilla pienet notkahdukset eivät paina.

 • En sanoisi hengettomäksi tai romahtaneeksi Taftia. Suurin osa pelaajista painoi koko pelin kahteen suuntaan. jOukkue taisteli pisteitä tauluun ja onnistui Porvoon pysäyttämisesssä myös ykkösjätkiä vastaan. Taftilla sekä ykkös että kakkospelinrakentaja sivussa. Miten samainen tilanne olisi vaikuttanut Porvoon hyökkäykseen? Entä Roostersin?

  Jos itse laskin pelissä oikein, oli Taftilla pukeissa tasan 25 ukkoa joista moni ei käynyt kentällä ollenkaan. Pelin aloittanut pelinrakentaja hajosi ekalla neljänneksellä. Sinänsä ehkä hyvä koska Olin oli oikein pirteää katsottavaa. Nettirosterissa kuitenkin yli 30 ukkoa ja nyt kentällä reilut 20 eli aikamonta on jo tässä vaiheessa sivussa. Kausi tulee olemaan 0-10.

  Surullista tietenkin, että joukkue on noin kapea, mutta en mä sanoisi joukkuetta romahtaneeksi. Mielenkiintoista toki nähdä kuka Taftissa ensi kaudella pelaa. Tuskin Olinit ja muut parhaat suomalaiset sinne jää.

 • Roostersin notkahdus aiheutui vuonna 2011 melkein pelkästään siitä että sattui erittäin huono valinta QB:n paikalle (P.S. Sandhu pelasi vakuuttavammin kuin tämä jenkki [P.P.S. tietääkö yhtään että onko Sandhu edelleen Yhdysvalloissa? Ja jos on, tietääkö kukaan miten mennyt?]), sekä joukkueesta puuttui sateentekijä RB:n paikalta jolloin Efe Ewvaraye pelasi myös pääasiallista RB:ia tuolla kaudella osassa peleistä. Joukkueen perusrunko oli tuossa vaiheessa kunnossa, ja tämänhetkisen mestaruusputken avainpelaajat olivat tuossa vaiheessa vielä raakileita verrattuina nykyiseen.

  Turun kohdalla pitkä kyntämiskausi johtui vahvistusten epätasaisuudesta eivätkä olleet täysin luottamuksen arvoisia. Pari oharia näkyi ennen kautta tai ensimmäisen pelin jälkeen, sekä RB:n dopingkäry. Joukkueen perusrunko oli hyvässä kunnossa jota saivat vahvistettua lisää divarikaudellaan/divarikauden jälkeen, puhumattakaan itseluottamuksen huomattavasta nostamisesta.

  TAFTin syöksy johtuu ainakin puolustuksen puolella siitä, että melkein koko boksin miehistö on vaihtanut seuraa tai lopettanut/pitävät välivuotta/muuta. Hyökkäyksen osalta en osaa sanoa koska miehistö näyttää siltä osin aika samanlaiselta kuin viime vuosina. Hyökkäyksen linjan toiminta on ollut koko kauden ala-arvoista joka on näkynyt 3&ulos tapauksina jolloin heikentynyt puolustus joutuu vielä kovemmille.

  Rovaniemellä sattui nyt käymään samalla tavalla, että heillä oli perusrunko hyvä divisioonakausina jonka jälkeen ilmeisesti ensimmäisen ja toisen vaahteraliigakauden jälkeen myös merkittävä määrä pelaajia lopetti. Tähän on myös varmaankin vaikuttanut resurssien vähyys sisään tulevan rahan ja esim. liikennekuluihin menevien varojen välillä joka on varmasti marginaalilajien keskuudessa kirous pohjoisen Suomen joukkueille.

  Tuo väite että seurat ovat 30 vuotta vanhoja ja kestävät pelkän historian avulla on aika utopistinen väite jos tulkitsin tuon oikealla tavalla, koska näissä tapauksissa on ollut erotuksena joukkueen perusrungon laajuus ja taso.

 • @Filbacker, yllätit tietämättömyydelläsi. Sandhu(t) pelaavat parhaillaan Porissa vahvaa kautta.

 • Tämä oli hyvä tietää, koska en ole yhtään ehtinyt seurata muita sarjoja kuin vaahteraliigaa ja 1-divisioonaa. Pitää katsoa rapotteja Porista päin että valaisisi asiaa enemmän.

 • Ei ole kyllä Efe 2011 kaudella pelannut roostersissa!

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *