Butchers – TAFT

Viimeksi muokattu 13.5.2016 21:48 22

(1-3)

17

(0-5)

14
1 2 3 4  
3 7 0 7 17
7 0 0 7 14

17.6.2016 klo 18:30 Porvoo

Kaari

Butchers voittosarakkeeseen viime hetken maalilla

Tuomo Tomperi 19. kesäkuuta 2016 11:51

Tasainen ottelu Vantaan TAFT:a vastaan ratkesi vasta sekunteja ennen loppua, kun Trevor Vasey löysi laitahyökkääjä Mikko Seppäsen maalialueelta kuuden pisteen arvoisesti.

Lue lisää

Kommentoi

 • http://sajl-tilastot.net/vl16014/ toimiiko muilla?

  Warning: SimpleXMLElement::__construct(): Entity: line 667: parser error : Extra content at the end of the document in /home/r10923/domains/sajl-tilastot.net/public_html/vl16014/livemoottori/getScore.php on line 5 Warning: SimpleXMLElement::__construct(): in /home/r10923/domains/sajl-tilastot.net/public_html/vl16014/livemoottori/getScore.php on line

  http://sajl-tilastot.net/vl16014/

 • Eipä toimi ei.

 • Kyse on selaimesta. Explorer ja Edge eivät toimi mutta Chrome toimii. Eihän se näin saisi olla mutta kun on. Ja joka kierroksella saa saman ohjeen kertoa.

 • Toimii Microsoft Edgellä. Ei kuulemma toimi kaikilla selaimilla. Chromellakin pitäisi toimia.

 • Ei toimi mun Edgellä. Näkyy mutta ei pävity. Mutta Chrome ok.

 • Mulla toimii Edgellä mutta tää haki just pari päivää sitten uudet isot päivitykset eli taisi myös Edgen bugit päivittyä.

 • Firefoxilla tuntuis pelittävän. Ja Lumian selaimessakin toimii. Tosin yks ärsyttävä piirre tossa on, et päivityksen yhteydessä tulee aina tuo joukkueet osa esiin. Varsinkin puhelimessa toi ärsyttää kun yrität katsoo esim. puolustuksen tilastoja, niin saat kokoajan hakee ne uudestaan esiin.

 • Sisler, Web ja Still ovat pelipäällä! Myös Taftin puolustus on pelannut todella pirteästi koko päivän. Jännäksi menee.

 • Olipa viihdyttävä peli! Jos muistelee talven aikaisia keskusteluja molemmista joukkueista, niin pahasti pieleen menivät ennusteet. TAFTin kannalta on sääli, että toisen täytyi hävitä, mutta ainakaan heidän ei tarvitse hävetä peliään. Lajin kannalta olen iloinen siitä, että nämä kaksi perinteistä joukkuetta ovat alkamassa uutta nousua hiipumisen sijaan.

 • Mulla toimi tilastot koko ajan ipadilla ja iphonella… Mutta tuo siirtyminen joukkueet osioon koko ajan hiukan harmittaa… Mutta viihdyttävältä peli vaikutti tilastojen valossa…

 • En usko, että kukaan oikea lajin seuraaja on uskonut Butchersin hiipuvan minnekään. Butchersilla on normaali joukkueen uusiutumisaika käynnissä, kun vanhat jyrät on pääosin häipyneet ja nuoret tulleet tilalle. TAFT on sitten aivan toinen tarina: TAFT on kyhätty uransa ehtoopuolen suomijenkeistä ja koripallon lopettaneista kavereista. Omia kasvatteja tai edes muiden kasvatteja ei näe kuin muutaman hassun. Hyvin kapea Suomirunkokin koostuu pääosiltaan aikuisena aloittaneista jefupelaajista, missä sinänsä ei ole mitään vikaa mutta pääosin aikuisena aloittaneiden ”ura” kestää 1-3 v joten jatkuvuus tai TAFTin uusi alku on todella kaukana. Taitaa Butchers viedä ton 5. Sijan ja Tampereelle sekä Mansen pojille jää toi putoamispaikka. Jos TAFT putoaa voi se olla joukkueen tulevaisuudelle paras ratkaisu, koska silloin joukkuetta tajutaan kehittää suomalaiselle rungolle höystettynä importeilla jne

 • Taftilla on kuvaamasi pelaajarakenteen takia isoa haaste siinäkin tilanteessa, jos pudotaan. Ei ole runkoa ýkkösen vaatimalle tasolle eikä oikeaikäisiä junnuja paikkaamaan puutteita. Polku johtaa kohti III-divisioonaa. Ei tota joukkuetta kannata kuitenkaan vielä viedä teuraalle. Eilen oli vähästä kiinni että pisteet olisi matkanneet Vantaalle ja nämä joukkueet kohtaavat vielä toistamiseen.

 • Jos vain ykköseen on tämän kauden jälkeen halukkaita nousijoita, niin ykkösen voittaja kannattaisi mielestäni nostaa liigaan. Tamperekin on oppirahansa maksanut ja on vuoden päästä ihan toinen joukkue. TAFT on paikkansa ansainnut ja on heidän oma asiansa, jos haluavat ottaa vauhtia alempaa. Se tuskin on Stokesin mielessä.

 • Kyllä ykkösestä vahvasti Wolverines on takaisin nousemassa Vaahteraliigaan kaudeksi 2017. Muilla ykkösen joukkueilla ei ole tällä hetkellä saumaa tai resursseja tähän.

 • Jotenkin muistelen, että liigan joukkuemääräksi kaudelle 2017 on päätetty 7. En ymmärrä miksi ja vähän omituiselta luvulta tuntuu. Pitäisi pyrkiä aina parilliseen lukuun ellei sitten tarkoituksella haluta niitä väliviikkoja joukkueille.

  Wolvoilta odotan jotenkin malttia rakennusurakkaansa. Valmennuksella on erittäin hyvä materiaali käsissään ja hyvällä valmennuksella siitä saadaan kilpailukykyinen porukka joka voi nousta liigaan. Liiganousu ei tarkoita, että heti taisteltaisiin sijoista 1-4. Vaahterassa olisi kuitenkin hyvä olla vähintään tuo 8 joukkuetta jotta mielenkiintoa löytyy myös muihin kuin top4 joukkueiden seuraamiseen. Eilinen But-Taft ottelu on hyvä esimerkki siitä että sarjan alakastin joukkueiden pelit ovat mielenkiintoisia seurattavia.

 • Liekö tuon 7 joukkueen taustalla se, että saadaan jokainen joukkue pelaamaan kahteen kertaan toisiaan vastaan. Ja ilman että ottelumäärä nousisi kohtuuttomasti. (pelkkää spekulaatiota mun osalta)

 • Aika rankka on 12 ottelun runkosarja viedä läpi kaikille. 10 joukkueen sarjassa tulisi riittävä määrä pelejä (9) ja mielenkiintoa kaikilla tasoilla.

 • Loukkaantuiko Cede pelissä kun tilastoissa vai yksi merkintä ? Ikävä kyllä en nähnyt ottelua ja tilastoista tällaista ei näe.

 • 7 joukkueen sarjassa jokainen pelaa jokaista vastaan kotona ja vieraissa. Vaikka ottelumäärä nousee kahdella on kyseinen systeemi silti huomattavasti miellyttävämpi kuin esimerkiksi aikaisemmin käytössä ollut puolitoistakertainen sarja, jolloin oli mahdollista että tietyt joukkueet eivät kohtaa moneen vuoteen kotipelissä. Tasavertaisempaa ja katsojienkin kannalta miellyttävämpää kun on mahdollisuus nähdä kaikki joukkueet. Väliviikkojahan oli 8 joukkuueen puolitoistakertaisellakin sarjaohjelmalla ja väliviikot kesken kaudella helpottavat huomattavasti 12 pelin pelaamista kun on kaudellakin mahdollistsa parannella vammoja ja hioa kuvioita. 7 joukkoeen runkosarja on paras vaihtoehto vaahteraliigalle.

 • @Cedric ?: Joskus tieto löytyy liiton sivuilta.

  ”Webb menetti ensimmäisellä neljänneksellä ykköslaitahyökkääjänsä Cedric Johnsonin.”

  http://www.sajl.fi/?x167512=5272544

  Olettaisin että kyse loukkaantumisesta, vaikka sitä ei tuon kummemmin mainita.

 • @10, nuo puheet kymmenen joukkueen Liigasta eivät ole realiteettia lajin nykyskenessä. 6 tai 7 joukkuetta lienee se sopiva joukkuemäärä myös ensi kausille. Less is more.

 • Kymmenen joukkueen sarja olisi teoriassa ihan kiva. Ongelma vaan on, ettei tästä maasta tosiaan löydy niin montaa liigatason toimintaan kykenevää organisaatiota tällä hetkellä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *