Butchers – Saints

Viimeksi muokattu 21.4.2018 15:58 24

(3-6)

22

(2-6)

20
1 2  
15 7 22
7 13 20

16.8.2018 klo 18:30 Porvoo

Kaari

Butchers takaisin voittojen tielle

Gridiron Staff 17. elokuuta 2018 19:35

Jännittävä ottelu ratkesi vasta aivan loppuhetkillä.

Lue lisää

Kommentoi

 • https://tamperesaints.fi/levannyt-saints-lahtee-vahvalla-asenteella-porvoon-kaatoon/

  ”Puolustuksen pelikutsuja tulee Saintsin valmennuksesta esittämään Jussi Taipalmaa. Uusia ulkomaalaispelaajia saattaa esiintyä jo torstain kokoonpanossa, mutta se jää nähtäväksi pelipäivänä, keitä kentällä Saints-paidassa nähdään.”

 • Voiko Butchers nousta Steelers tappiosta ilman Runneria pelaamaan voitosta? Vastaus on EI, jos Tennberg ja Karbin ovat edelleen sivussa. Toivottavasti voivat pelata.

  Ihmetyttää miten Tampere voi vielä tuoda uusia importteja siirtoikkunnan jo sulkeuduttua? Vaihtavatko suojattuja pelaajia?

 • Nuo Saintsin mahdolliset vavistukset tai vahvistus saattavat olal pelaajia jotka on kirjattu sisään ennen siirtoikkunan umpeutumista, mutta ovat lusineet karenssia edellisellä kierroksella eikä siksi pelaajia ole julkaistu aiemmin.

  Tai sitten kikkaillaan suojauksilla. Niin tai näin, Butchers ei enää nouse itse kaivamastaan kuopasta. Saints vie pelin selvästi.

 • Onkohan tämä uusi rissu joukkueessa: James R Phillips?

 • Jos Tampere vielä tässä vaiheessa tuo uusia pelaajia niin tosiaan sitä playoff paikkaa hakevat. Kaksi tappiota Roylasille oli Pyhimyksille kohtalokas. Saintsin on voitettava Butchers, Crocot ja myös Steelers jos meinaavat Vaasan ohi nousta. Porvoo ja Seinäjoki tulevat jäämään pleijarien ulkopuolelle.

 • Saintsilla voi olla myös kyseessä suomalaisstatuksella oleva pelaaja. Tampereella kun on noita opiskelijoita jne muutama kymmenen tuhatta, niin josko olisi löytynyt timantti??

  Esim tässä kuvassa https://harrikoivusen.kuvat.fi/kuvat/Jenkkifutis%202018/%28M3D%29%20Patriots-Trojans%2028.7.2018/RS9A8589.jpg?img=medium
  numerolla 87 Patriots – Trojans ottelussa esiintynyt nopea kaveri……..

 • Mites Henri Laine. Eikä tule tällä kaudella Mallorcalta Saintsiin ratkaisijaksi tai onko rikki?

 • Saints voittaa tämän ja kenties crokot.
  Uusi DC on juuri uransa lopettanut corneri. Saako joukkueen taakseen?
  H.Laine huomannut kuinka sekaisin on saints hyökkäys eikä tahdo osallistua siihen sähellykseen

 • Saintsista puhuttiin finaalikandidaattina jo talvella, sen jälkeen joukkue vahvistui merkittävästi husky casen seurauksena.
  Tähän mennessä saldona on 2 voittoa ja pelillinen ilme kokoajan laskeva.
  Nyt jengiin taas lisää ukkoja?
  Vanha valmentajan erottamisprosesseissa käytetty klisee ”kaikkia pelaajia ei voi vaihtaa” on kokeiluasteella Treellä.

 • @Tieto,
  Taipalmaalla ei ole ongelmia pelaajien kanssa, homma pelittää oikein hyvin.

  Henri Laine keskittyy muihin asioihin, kuin pelaamiseen. Siksi ei ollut mukana maajoukkueessakaan.

 • Joko nyt Saintsin valmennus saan pelaajien täyden potentiaalin irti ja alisuorittaminen on muisto vain torstaina Porvoossa?

 • Paljon tasaisempi matsi mitä uskalsin odottaa. Saintsin pelivire on edelleen kadoksissa.

 • Olen kysynyt tätä monesti aiemmin ja kysyn uudelleen; miten Tampere voi olla tuolla materiaalilla noin paska? Koko valmennus uusiksi offarilla

 • Pätkikö muilla ruutu? Aivan käsittämättöntä paskaa. Ja se päätykamera voisi olla suoraan maalin takana, vaikka videotarkastuksia ei tehdäkään. Voitaisiin haukkua edes tuomarit.

 • Itsellä pätkii livelähetykset Chromella, mutta firefoxilla toimii moitteettomasti. 🙂

 • tuomareita haukkua pelkästään. Vaikkakin tuo tuomarityöskentely oli hienoa kuin parasiittihotellissa olevien naisten päivämeikit. Kaksi niin nuhaista joukkuetta oli kentällä. Ainoa positiivinen asia ADT:n lisäksi oli se, että peli oli jännittävä, mutta ulkoisilta puitteiltaan se vain muistutti jefumatsia.

  Ja pätki ruutu taas tässäkin pelissä. Kyl on hyvä seurojen maksaa lisensseistä näin hienoa streamia Ruudulle.

 • selaimen vaihto -vinkistä, pitää kokeilla ensi kerralla t. Eri pätkimisistä turhautunut

 • Miten Suomessa voi olla jefu tällä tasoll? Roosters kuuluu omaan sarjaansa, Steelers sitä seuraavaan ja muut on täyttä itteään…

 • Täällä ollaan aina niin ihanan positiivisia :D
  Kannattaisi ihan oikeasti miettiä, mitä kirjoittaa. Lajissa ei ihan niin syvällä olevat käyvät myös täällä, joten pientä suodatinta toivoisi.
  Myös tunnistettavat nimimerkit kertoisivat, että kirjoittajilla ovat kivekset laskeutuneet.
  Telkkarilähetykset ovat tarkoitettu lähinnä uusille katsojille, joita halutaan lajiin mukaan, joten lajiniilot voisivat rohkaistua ja mennä paikan päälle katsomaan tapahtumia.
  Hattua nostan täällä ainoastaan oman nimen takana seisoville.
  Muille suosittelen Ski to Fuck!

 • Minulle ruudun lähetykset ovat hyvin kelvannet, pidän niitä erittäin tasokkaina kaikin puolin. Kelvanneet niin hyvin, että nyt on pariin vuoteen tullut käytyä todella harvoin paikanpäällä Vaahtismatseissa.

  Putserit vs Satsit oli kyllä katsomisen arvoinen peli viimeiseen potkuun asti. Antaa noiden räksyttäjien länkyttää, ei suomalainen jefu”kannattaja” tarvi syytä valittamiseen, se (valittaminen) tulee ihan luonnostaan.

 • Tän kauden ruutulähetyksistä ei ole kokemusta, mutta jos/kun tuotantoyhtiö on sama mikä teki em kisojen lähetykset niin sama perusvika kuin viime vuonna ruudussa: downin aikainen kamera kuvaa ihan tolkuttoman kaukaa. Linjatyöskentelystä ei ole toivoakaan saada selvää. Eikä oikeastaan mistään muustakaan. Pitkät Wr kiinniotot jää yleensä silti kuvan ulkopuolelle joka sinänsä jo lahjakasta tunarointia. Ihan selostajan varassa koko homma kunnes tulee päätykameran hidastus joka on tarpeeks läheltä.
  Pääkameraa operoi vuodesta toiseen ilmeisesti joku joka ei tiedä eikä suostu oppimaan lajista, tai jos ohjaaja on käskyttänyt noin kuvaamaan niin se kuvastaa että se ei ole katsonut yhtäkään nfl peliä vaan vetää ohjausta jollain kouluopeilla potkupallon kuvaamisesta. Ei olisi liikaa vaadittu että tuotantoyhtiö tutustuu edes hieman miten homma hoidetaan kunnolla siellä missä se osataan parhaiten. vihjeenä että vaikka siellä on käytössä varmaan 50 kameraa niin downi tulee alusta loppuun yhdellä kameralla, tarpeeksi läheltä. Pystyy toistamaan saman suomen resursseillakin. Vaatii lajituntemusta tosin.
  Kertokaa täällä sit ku taso paranee ni tilaan sit taas itekkin ruudun.

 • Butchers #19 4qrt 1:11 jäljellä, mahtaa harmittaa kun ei osunut päähän.

 • ”Telkkarilähetykset ovat tarkoitettu lähinnä uusille katsojille, joita halutaan lajiin mukaan”

  Melkoista puppua. Oletko kenties liiton leivissä kun noin puolustelet lähetyksiä jotka nielee 1/3 budjetista?

 • Hyvä matsi oli. Lisää näitä tällaisia. Ei tarvitse aina olla sitä treävintä kärkeä että saa pelistä hyvän, mielummin näitä pelejä katselee kun sitä Roostersin jenkiltä jenkille heittelyä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *