Butchers – Saints

Viimeksi muokattu 16.4.2017 11:47 16

(6-6)

35

(3-9)

52
1 2  
14 21 35
28 24 52

20.8.2017 klo 15:30 Porvoo

Kaari

Saints voittoon – ja liigaan 2018

Gridiron Staff 20. elokuuta 2017 22:50

Tampere Saints onnistui nousemaan päätöskierroksella pois putoajan paikalta, kun joukkue päihitti Butchersin Porvoossa 35-52 (14-28).

Lue lisää

Kommentoi

 • Tässä olisi Saintseilla vielä hyvä paikka varmistaa sarjapaikka ilman arvontaa. Butcherseille vielä täysin merkityksetön ottelu ennen välieriä jossa olisi hyvä lepuuttaa ykkösmiehiä. Ei sillä, että Royalseilla tai Roosterseillakaan olisi omissa peleissä kauheasti panosta, mutta eiköhän ainakin Roostersit kaada Crocot kakkosketjullakin.

 • Tottahan tuo, Peltinen…
  Tosin Laurila ja kumppanit ennustaa että But saattaa silti voittaa Saintsin: http://www.supla.fi/supla/3066403
  Saas nähdä.

  Tulevien vuosien osalta haluaisin kyllä itse mielellään nähdä Tampereen Vaahterassa kun oon ymmärtänyt että siellä on alkanut tavallaan uusi nousu ja tekemisen into… Vielä ei ole tosin edarin kentälle kantautunut.

  Oma ennustus (ja toivomus): Saints voittaa ja Trojans voittaa… Crocot tippuu huonoutensa takia.

 • Munkin mielestä näistä kolmesta tärkeästä (toiselle merkityksettömästä) ottelusta tämä on se joka kääntyy altavastaajalle. Roo ja Roy ei anna mitään mahdollisuuksia vastustajille.

 • Saints hyökkäyshän näyttää ihan pätevältä tähän peliin. Laineen veljekset saavat apuja kun Rice kerää huomion ja keskeltä palloa tuo portugalin mies tai toinen Lehtosista. Ja osaa se QB myös juosta jos ei kiukkuile itseään ulos. Saints puolustus saa välillä levätäkin.

 • Johdattaa Saintsin voittoon… GO TROY

 • Ei muuta

 • Onnea 1 div. Pitäkää hauskaa Inkkareiden kans

 • Taisi tilisiirto S-joelta Porvooseen päätyä perille.

 • On kyllä melkoiset superkotletit tuolla butcherssin linjassa :) miten voi olla jotain 40v möhömahoja muuten oikeasti urheilullisessa joukkueessa kentällä vieläkin. Epäurheilijamainen urheilija nro 51 joka häviää omat kaksinkamppailut kokoajan. Myös numero 50 saa kanssa seisoskelustaan lipun. :D
  Siis saints Huoh, blitsit menis sieltä läpi koko päivän mutta onhan tämä vaikea laji, kun pitäis katsoa vastustajan nauhaa ja huomata heikot kohdat ;)
  Mutta Porvoo, miten nämä punkerot voi olla kentällä? Siis jätkät ei jaksa kuin olla paikallaan kentälllä, jos ottavat juoksuaskeleita, eivät osu ikinä mihinkään siis blokkaustarkoituksessa. Ja miten tyhmää on näitä vastaan pelata bull rushia. :) siis Huoh, linjassa on niin paljon vanhaa karstaa mutta onneksi kuuttila valmentaa Turussa. Sääli että Seppo ei valmenna Vaasassa.
  Jos jonkun mielestä olen ääliö, niin sanonpa että linjamiehillä ei ole kyllä mitään arvostusta omaan toimintaan kun tällä tasolla mennään.

 • Matias menisit välillä vaikka ulos kävelylle.

 • Ja ääsjoki menee siis divariin. Olisiko kukaan arvannut? Ei muuta kun koivumäet Vaasaan. Leinonen kanssa opettamaan vaasalaisia takakentän saloihin sekä kontainvastuuta. Voipi olla että jokunen kaveri Vaasaan voi jopa siirtyäkin! Sitä enemmän sitä parempi!

  Ja tosiaan krokoille terkkuja, nyt sitten veri punnitaan elikkä ei muuta kun miettimään miten divarista noustaan takaisin liigaan.

 • Tää on todella katkera pala Seinäjoella. Juhlavuosi ja divariin …

 • Eipä sitä tiedä vielä mitä talven aikana sovitaan. Voi olla, että liigaa kuitenkin laajennetaan, kuka tietää…

  Noh, tippuihan Trojanskin viisi vuotta sitten divariin.

 • Ei talven aikana mitään kummia tarvitse sopia. Mikäli huhut Turun suunnalta pitävät paikkansa, ja Turku luopuisi paikasta, olisi Vaahteraliigapaikka Seinäjoen. (No, huhut on aina huhuja ja mikään ei yleensä ole niin väärässä kuin HMTT.) Kilpailujärjestelmässä nuo on jo kirjattu.

  ”Vaahteraliiga pelataan vuosittain 6-7 joukkueella (tavoite 7) lisenssikriteerien täyttämisen perusteella. Joukkueen tulee olla ranking listassa sijoilla 1-7 voidakseen anoa liigalisenssiä. Jos lisenssit täyttäviä joukkueita ei ole seitsemää (7) voidaan sarjaa täydentää tarjoamalla paikkaa seuraavilla ranking sijoille oleville vuorotellen pelillisen rankingin mukaisessa järjestyksessä. Sarjan seitsemänneksi jäänyt joukkue sijoitetaan I-divisioonan voittajan taakse rankingissa seuraavan vuoden lisenssejä myönnettäessä.”

  http://www.sajl.fi/@Bin/5448935/Miesten+kilpailuj%C3%A4rjestelm%C3%A4+2017-2019.pdf

 • Ei divari mikään huono vaihtoehto ole kenellekään. Jos menestyksen edellytyksiä liigassa ei ole, on seuralle parempi pelata voittoisasti sarjaa alempana. Voitot sarjatasosta riippumatta tekevät joukkueesta pelaajille houkuttelevan ja antavat kasvuedellytyksiä tulevaan menestykseen liigassa. Silti ihmettelisin, jos Turku pudottautuisi taisteluvoiton jälkeen.

 • Terveisiä Kouvolalle!

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *