Butchers – Roosters

Viimeksi muokattu 23.4.2022 11:21 22

(3-6)

34

(6-3)

41
1 2  
20 14 34
27 14 41

4.8.2022 klo 18:30 Keskuskenttä

Kaari

Roostersin erikoisjoukkueet avainasemassa Porvoossa

Gridiron Staff 6. elokuuta 2022 11:51

Jännittävä ottelu ratkesi vieraiden eduksi viimeisellä minuutilla.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tän pelin jälkeen Porvoon suisto on punaisena Teurastajien verestä. Ei kukon teurastuksen jälkeen vaan Teurastajien verestä. Itä-Uudenmaan roskasakki voi keskittyä laskujen maksuun ja uuden lemmikin ECGn pleijareihin

 • Eli – top5 suomalaiset OC ja DC perusteluineen ja muisteluineen. Mahdollisuus kehua omaa kaveria tai coachia, hakkua lajin ikoneita, perustellusti jne.
  Omalta osalta huonoin valmentaja ikinä, DC, soitti kaksi päivää vakavan loukkaantumisen jälkeen ja kysyi voisinko hoitaa pelipaitani hänelle mahdollisimman nopeasti että toinen pelaaja voisi pelata sillä. Ei sanaakaan loukkaantumisesta. Joukkue voitti Vaahteran, en mennyt juhlimaan. Hyvin menestyi DC/HC.
  Huonoin OC – joo ei tällä systeemillä ole väliä mitä olette talvella opetelleet, meillä on nyt paras QB ja se riittää, vedetään viikon treenillä näitä vaan mitä se haluu. Ei jatkoon.
  Paras DC- Ei ollut oma coach, mutta huusi hyökkäyksen pelit ennen snäppiä. Katsomossa oli hauskaa.
  Paras OC – Nimiä mainitsematta Koikkalainen. Jos on koitettu kolmesti, niin kyllähän se nyt neljännellä onnistuu. 3×1=3 vai 4×1=4, kyllähän sen nyt hölmökin ymmärtää, ettei hyvää palloa kannata pois potkia. AUkoton matikka ja niin se vaan toimi.

 • ei helvetti mitä juttuja 😂 mikään ei oo missään veressä, jompikumpi joukkue vaan voittaa urheilussa ottelun.

 • Tämän pelin viihdearvo on 10/10. Pelattavaa riittää molemmille vaikka ei Porvoo kaiketi enää nelospaikkaan yllä …

 • Lesän mielenkiintoisin kierros, kaikissa matseissa iso panos.
  Tänään niukasti roostersille.
  Pe. Crusoet vie kolmella maalilla.
  Lauantai kierroksen helmi, crokot vie kahdella maalilla.

 • Nyt on hyviä matchuppeja.

  Nuikka vs Aronpää (tilastot)
  Seppänen vs Pitkänen/nicault (tilastot)
  Lind+lind vs Karppinen (kumpi sopeuttaa paremmin)

  Rowland vs berg
  Ja ari tuuli kisa, Seppänen vs Eerola

 • Mikä juttu toi noilta toisilta selostajilta on että siihen mikkiin pitää huutaa. Kiva kuunnella kuulokkeilla kun kommentaattori piipittää niin hiljasella että tarttee pitää täböt volat, ja sitten toinen vitun vammanen huutaa siihen omaan mikkiinsä kun joku sekopää.

 • Porvoon hyökkäykseltä hyvä peli. Mahtavaa suorittamista pitkästä aikaa koko pelin ajan. Puolustus pelasi myös kohtuullisen ehjän pelin ja antoi mahdollisuuden voittaa. Spessuista lähti ilmat heti alkuvihellyksestä ja siihen spessujenensimmäisen jakson konttamiseen meinasi kaatua koko joukkueen hyvä tekeminen. Harmillista, mutta totta.

  Hyvää duunia hyökkäys ja Gwinneriltä todella ehjä peli. Loppuun asti vaan koko kausi samalla intensiteetillä.

 • Tulla henkilökohtainen virhe pelin aikana (kasautuminen) ja sitä ei viedä 15 y aloituspisteestä taaksepäin?….Tämähän tarkoittaa että virheen tekijä (siis henkilökohtainen virhe) voi saada jopa uudet yritykset jos se mitataan virheen tekopaikasta?????….Eikö henkilökohtainen virhe ole se kovin virhe jefussa?….Tämä ratkas pelin varmasti kun tapahtui vielä viimeisellä minuutilla.Eli virheen tekijä joukkue hyötyi henkilökohtaisesta virheestä….ja vielä tärkeä peli!!!

 • Käy kurkkaamassa sääntökirjasta, sieltä se vastaus löytyy.

 • Jos Butchers voittaa kaikki seuraavat pelit ja Crocodiles puolestaan häviää, meneeko Butchers sarjataulukossa Crocodilesin edelle (olettaen että Wolverines ei jää kuuteen voittoon)?

  Kilpailusäännöissä sanotaan ratkaisevana kriteerinä, kun keskinäiset ovat tasan:
  Voittojen vahvuus (joukkueen voittamien vastustajien voittoprosentti).

  Tällöin Butchers olisi voittanut Steelersin ja Crocodiles ei, joten äkkiseltään näyttäisi siltä, että Butchers menee Crocodilesin edelle? Toisaalta viimeisenä kriteerinä on vierasvoittojen määrä sarjassa, ja jos tuo ylläoleva skenaario toteutuisi niin Butchersilla olisi niitä kolme ja Crocodilesilla vain kaksi.

  Joten ei muuta kuin Butchersille onnea perjantaipeliin Vänärille, jotta saataisiin runkosarjan viimeisen peliin kunnon panos.

 • Kyllä pelin ratkaisi se, että Porvoo ei saanut ehjää kokonaisuutta aikaiseksi.

 • Ehkä tuomarit voi sen katsoa.Kyllä minun mielestä se heti särähti silmään,kun aloituspaikka oli edellisestä aloituspisteestä.

 • Pelin aikana tai pelin jälkeen, siinä vinkki

 • Virheen tekijä hyötyi!

 • Miten hyötyi?

 • Jos esim. kiinnipitäminen tapahtuu aloituslinjan etupuolella ja siitä paikasta mitataan 10 y taaksepäin.Lopputulos voi olla uudet yritykset,mutta aina kun tehdään15 y rangaistus niin sen luulis vievän 15 y taaksepäin edellisestä aloituspaikasta!….Ei tollaisen rangaistuksen jälkeen voi saada ”uutta yritystä” edellisestä aloituspaikasta!!!

 • Mielenkiintoinen NFL -juttu hesarissa …
  https://www.hs.fi/urheilu/art-2000008985178.html

 • Noissa tasapisteratkaisuissa aina kun löytyy ratkaisu ei tarvitse seuraavia kohtia tarkistaa.
  Eli jos voittojen vahvuudesta löytyy ratkaisu ei tarvitse vierasvoittojen määrää tarkistaa.
  Ei tuo sinun esittämä tilanne täysin mahdoton kuitenkaan ole.

 • Olipahan matsi, game of the year heittämällä. Paskamaljassa ei ole jännitystä.

 • Vai oikein game of the year? Niin luokattoman paskaa jenkkifutista kun vaan voi olla. Joo peli oli tiukka, mutta mitään muuta hienoa tuossa ei ollut.

 • Something so does not leave anything

  watch over
  penis head torture
  @DFG#$%a%s%f

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *