Butchers – Roosters

Viimeksi muokattu 31.3.2019 14:54 32

(2-4)

34

(5-1)

66
1 2  
21 13 34
45 21 66

13.7.2019 klo 16:30 Keskuskenttä

Kaari

Roosters päihitti Butchersin Porvoossa

Gridiron Staff 14. heinäkuuta 2019 12:26

Roosters-pelinrakentaja Miro Kadmiry heitti jälleen seitsemän touchdownia, kun Roosters vei pisteet selkein lukemin.

Lue lisää

Kommentoi

 • Lahti ja Toiminen Roon hyökkäyksen linjaa vahvistamaan (Toiminen ei vielä tähän peliin) ja Vesterinen pääsee taas endiksi. Vahvistuu, vahvistuu…

 • Paniikki,paniikki….

 • Onko hyviä huhuja muiden joukkueiden vahvistumisista kun Ruotsin, Italian, Espanjan jne sarjat ohi..?

 • Sarjan ennakkosuosikin nuijiminen suvereenisti tosiaan aiheuttaa paniikkia. Ehkä jossain rinnakkaistodellisuudessa.

 • Kausi 40 tulee päättymään:
  1. Roosters
  2. Wolverines
  3.Crocodiles
  4.Steelers
  5.Royals
  6.Butchers
  7.Saints

 • Valitettavan pitkä lista molemmilla joukkueilla poissaolijoita lauantaina.
  http://vaahteraliiga.fi/butchers-roosters-13-07-2019/. Porvoolla Isaak Marshall ei ole aloittavissa eikä poissaolevissa. Jospa hän pelaa?

 • Tuli aika monta college tai nfl matsia kateltua viime talvena, en muista yhtään lippua sivurajahäirinnästä nähneeni.
  Suomessa joka ottelussa, joko olis aika vähentää yksi yksi ylipainoinen tuomari molemmilta sivurajoilta

 • Tällä kaudella on taidettu tosiaan antaa 2 isompaa rangaistusta kun valmennus on tiellä, muut on vain varoituksia… tuo tuskin liittyy tuomareiden muotoihin jos joukkueiden henkilöstö ei osaa pysyä 2 jaardia sivurajasta!

 • Osassa kentistä on rajattu alueet niin että tuomarit ja valmennus liikkuu samalla alueeiia, silloin niitä tahattomia kohtaamisia välillä sattuu.

 • Olipa taas kerran. Roosters oli pelissä selkeästi parempi, Winn kentän paras pelaaja (ehkä jopa paras Suomessa pelaava tällä hetkellä). Hyökkäykset olivat numeroista huolimatta kohtuullisia, Porvoo aloitti ylipelaamalla juoksua, joka loppui siihen Santun pamauttamaan kovaan taklaukseen (pamaus kuului kamppulaan asti). Ja kun muistaa miten se edellinen peli alkoi surkealla heitttohyökkäys rumballa niin voi todeta, että Porvoon hyökkäyksestä puuttuu rytmi ja tasapaino. Porvoon puolustus ja spessut olivat melko luokattomia, Roo teki melkein jokaisella vuorolla pisteitä ja siihen ei Porvoon hyökkäys aivan pystynyt vastaamaan. Pienellä säädöllä pallo olisi ollut muutaman kerran otettavissa pois ja numerot olisivat olleet siedettävämmät.

  Lopuksii vielä, että ottaen huomioon tuomaroinnin tason, olisin nähnyt muutaman henkilökohtaisen lipun raitapaitojen suuntaan oikeutetumpana!

 • ”(ehkä jopa paras Suomessa pelaava tällä hetkellä)”
  Äänestystä: kommentoikaa nimellä tällä hetkellä paras pelaaja liigassa.

 • Hyökkäys: Karri Pajarinen
  Puolustus: Donovan Hayden

 • Butchers kaatuu (jälleen) huonoon qb:n valintaan… unfortune ja jo täällä monen otteeseen kritisoinu aivan järkyttävän huonoon takakenttään. Eihän noi äijät oo lähelläkään omia puolustettaviaan, hitaita ja viimeistelyt eli taklaukset on kun kattois lippupalloa. Butchersin OC:n kutsuja saa välillä ihmetellä. Roosters rutiinilla jälleen voittoon, Agude noussut ihan ykkös suosikki rissuksi kopeillaan. Connette ei kyllä kalpene rinnalla.

 • PASSING C-A-I Yards TD Long
  Fortune H 22-38-0 344 4 73

  Jep, surkeet on statsit.

 • Pitää arvostaa Roostersin valmennusta siitä, että luottavat myös nuoriin suomalaisiin pelaajiinsa antamalla heille vastuuta ja peliaikaa. Paljon poissaoloja tänään ja nuoria aloittavina. Pelin edetessä lisää pelaajia kiertoon samaan arvokasta kokemusta. Onhan tuo myös joukkuehengen rakentamista.

  Tällä kaudella on monessa joukkueessa nuoret pelaajat nousseet isoon rooliin ja ovat myös hyvin kasvaneeseen vastuuseen vastanneet peli peliltä.

  Wolverines voitti komeasti U20 mestaruuden. Toivon mukaan sielläkin valmennus antaa jatkossa enemmän vastuuta U20 mestareille Vaahteraliigan peleissä

 • Wolvojen U20 joukkueesta Lindfors, Ketonen, Voutilainen ja Pulkkinen ovT isossa roolissa liigajoukkueessa. Willy Lindfors on vahva ehdokas vuoden tulokkaaksi ja Pulkkinen on häkellyttävän hyvä lentopotkaisija. Paljon jaa Wolvoissa hyviä juttuja jenkkikohujen varjoon. Hienoa että Roosters, Wolvot ja Royals ovat tälle kaudelle nostaneet nuoria suomalaisia isoihin rooleihin.

 • Hyvät nostot teit @Luottamuksella…
  Pitää myöntää että Wolvojen jenkkikohut ottavat ehkä liiankin suuren otteen mutta osittain syyystäkin kun katsoo peluuttamisesta selvässä johtoasemassa

 • Että porukka on Helsingistä ketkä tänne kirjottelee. Ette ole varmaan huomanneet Steelersin nuoria? Ndongo, Vilpponen, Paananen, Pekkarinen, Ojainsivu, Ovaskainen, Laitinen ketä näitä nyt on ketkä on juuri päässeet intistä tai vasta sinne lähdössä.

 • Nyt oli kyse niistä, jotka ovat iältään nuoria ja pelaavat nuorten maajoulkueessa. Varmasti löytyy hyviä pelaajia läpi Suomen. Mitens muuten Steelersin juniorit pärjänneet nuorisosarjoissa kun en muista nähneeni voittajien sarakkeissa??

 • En olisi millään uskonut, jos joku olisi ennen kautta väittänyt, että Roosters tulee olemaan tänä vuonna aivan yhtä kova kuin viime vuonna. Varmasti Pajarisen tulo toi lisävarmuutta Miron pelaamiseen, mutta onhan tuo koko joukkueen yksikkönä pelaaminen ja kehityskaari europeleistä tähän otteluun aivan uskomaton.

 • Steelersillä on harmittavan vähän junioreita. Pelailevat junnuissa lähinnä divareissa 7vs7 jos pelailevat ollenkaan.

 • ”Mitens muuten Steelersin juniorit pärjänneet nuorisosarjoissa kun en muista nähneeni voittajien sarakkeissa??”
  Aika koville ottaa torstainen tappio.
  Kaikki aikanaan, aluksi pitää saada junnut joka ikäluokkaan, vaikka edes divariin.
  Varmasti steelersinkin junnutuotanto olisi aivan toisella tolalla, jos alueella olisi toiminut liiton nuorisopäällikkö parisenkymmentä vuotta.

 • Mihinkäs on hävinnyt Wolvojen juniorijoukkueet sm-sarjoista?
  Taitaa olla Suomen suurin jefujoukkue historiaa.

 • Osaatko raottaa tuota aikataulua, tuossa sinun viestissä mainitsit ”Kaikki aikanaan, aluksi pitää saada junnut joka ikäluokkaan, vaikka edes divariin” seura on nyt ollut olemassa vuodesta 1991 ja Kuopiossakin vuodesta 2006. Luulisi 118000 asukkaan kaupungista ja sen lähiympäristöstä löytyvän noita harrastajia. Hyviä yksittäisiä pelaajia sieltä on vuosien varrella tullut.
  Ja sen verran tuosta liiton nuorisopäälliköstä, niin sitähän ei pariin vuoteen ole edes ollut ja silloin kun oli ei osallistunut pääkaupunkiseudun seurojen junioritoimintaan, toki jos sinulla on oikeasti parempaa tietoa, niin kerro toki.
  Eikä Wolvot ole Suomen suurin jefujoukkue, ainakaan junioreissa. Viime vuoden kaksi suurinta junioriseuraa oli Crocodiles ja Royals.

 • ”sen verran tuosta liiton nuorisopäälliköstä, niin sitähän ei pariin vuoteen ole edes ollut ja silloin kun oli ei osallistunut pääkaupunkiseudun seurojen junioritoimintaan”

  Pitääkö tämä oikeasti paikkansa?
  Mitä tuon nuorisopäällikön toimenkuvaan oikasti kuului?

 • Niin luulisi Espoosta, Tampereelta, Vantaalta, Turusta, Oulusta, Jyväskylästä ja Lahdestakin löytyvän harrastajia, kun ovat Kuopiota suurempia kaupunkeja. En Kuopiosta tai sen junnutoiminnasta sen tarkemmin tiedä, mutta jos miesten joukkue on vasta reilu 10v toiminut kaupungissa, niin ei siinä junnutoiminta ole silloin vielä kovin montaa vuotta kerennyt pyöriä. Muissa kaupungeissa lajilla ja junnutoiminnalla on reilusti pidempi historia.

 • ”Mitä tuon nuorisopäällikön toimenkuvaan oikasti kuului?”

  Kuukausipalkan nostaminen.

 • Taas vedetään ”helsingin herrat” -kortti, LOL.

 • Nuorisopäällikköä ei ole hetkeen enää ollut. Koulutuspäällikkö lienee nykyinen titteli.

 • Voishan nykyisen kehityksen ja avoimuuden aikana tuo liiton organisaation toimenkuvia ja tehtäviä jossakin jopa julkisesti avata.
  Sehän se keskustelua herättää, kun ei tiedetä mitä ihmiset tekee töissään.

 • I be captivated by working with the wand at Superior Care they absolutely supervision look after down my residents.
  Amazing a good deal of terrific information.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *