Butchers – Roosters

Viimeksi muokattu 21.4.2018 15:29 14

(2-4)

17

(6-0)

37
1 2  
3 14 17
13 24 37

5.7.2018 klo 18:30 Porvoo

Kaari

Butchers piinasi Roostersia sateessa

Gridiron Staff 6. heinäkuuta 2018 14:27

Porvoolaisjoukkue johti vielä ensimmäisen neljänneksen jälkeen, mutta Roosters onnistui kääntämään ottelun itselleen kolmannella neljänneksellä.

Lue lisää

Kommentoi

 • Onpas paljon pelaajia poissalistoilla. Roosters saa Äyräväisen kohtuudella paikattua mutta Porvoolla ei oikein ole syyvyyttä korvaamaan Karbinia, Roikoa, Runneria ja Paanasta. Marshall on edelleen sivussa. Tänään jos koskaan Butchersin hyökkäys on heidän paras puolustus. Butchers hyökkäyksen pitää pystyä pitämään Roostersin hyökkäys sivuralla mahdollisimman pitkään.

  Pitää kyllä toivoa että Porvoo saa seuraaviin peleihin nuo loukkaantuneet takaisin.

  http://vaahteraliiga.fi/butchers-roosters-ottelun-aloituskokoonpanot/

 • Roosters vie 72-3

 • Sääennusteen mukaan ilmassa on sen verran paljon kosteutta koko pelin ajan ja loppua kohden kaatosadetta, ettei edes Roosters pysty tuolla kelillä tuollaisiin lukemiin. Sää tasoittaa mukavasti peliä koska Porvoolla on tehokkaampi juoksuhyökkäys.

 • Sataa ihan helvetisti Porvoossa. Toinen neljännes lopussa ja BUTT johtaa 3 – 0. Major upset ??!!

 • Nopea kysymys: Eikö Suomessa QB saa heittää palloa katsomoon, kun on ulkona taskusta?

 • Kyllä saa, kunhan heitto ylittää aloituslinjan…

 • Ei ole sadekelien kuuppa. Ei uskalla heittää. Mutta näinhän se oli viime vuonna finaalissakin.

 • Miksi ihmeessä QB:t ei sitten vaan viskaa palloa ulos, kun peli kuolee ja muuten tuloksena on säkki? Oon samaa ihmetelly tällä kaudella aika monessakin pelissä.

 • Hattua päästä Porvoolle. Isojen poissaolojen kanssa pistivät Roon pelaamaan ainakin semitosissaan voitosta ja se oli ensimmäinen kerta tällä kaudella. Porvoon valmennus on asioista kartalla selkeästi, valitettavasti vaan Suomen paras (?????) QB ei riitä Vaahtiksen tasolla. Loppukaudeksi jenkki QB Porvooseen ja Suomenmestaruudesta saatetaan nähdä ihan oikeasti kamppailu?

 • Kyllä vaan pakko todeta että ei mene nyt kaikki Porvoon OC piikkin Lehtisen ”huonous” vaan kun ei pärjää Vaahterassa niin ei pärjää. Heikohko ja epätarkka heittokäsi tappaa hyökkäykset hyviä puolustuksia vastaan kun juoksu on ainoa uhka. Lyhyt syöttöpeli vois JOSKUS ihan toimiakkin.. OC:lle tämä… mut puolet heitoista lähtee kuin tytön kädestä… sori Lehtinen.

 • Porvoon pelissä paljon hyvää, ja taisi lehtisen heittoprosentitkin olla Connettea paremmat sekä jopa ottelun pisin heitto. Toki Porvoonlinja ei anna paljoa aikaa, mutta tosi iso taputus toiselle puoliajalle kun heittokutsuja lisättiin ja Porvookin hyökkäys antoi Roostersille vastusta. Taidan edelleen pitää Porvoon finaaliparina Roostersille, kunhan saavat kaikki loukkaantuneet pelaajat loppupeleihin.

 • Butchers tai Steelers Roosterssin kanssa finaalissa oma veikkaus.
  Tuohon Lehtiseen niin voi olla myös ihan omaa pelkkää turhautumista kun ei draivit meinaa edetä kuin juosten ja viimeinen napautus taululle jää tekemättä. Porvoolla on helvetin kovat rissut tähän liigaan ja tuntuu ja näyttää menevän hukkaan vielä kun peli ei ole ratkennut. Onko syy pelikutsujen vai Lehtisen.. tiedä tuota mutta ei toi heittokäsi mikään bullet myöskään ole et paljon lähtee ns. lepaikoita rissuille. Porvoo kun kaiken toimiessa voisi haastaa Roosterssin ihan kunnon peliin voitosta

 • Pajarinen on kyllä huima nuori pelaaja.Kuinka monta kertaa laittoi porvoon Jenkin kahville yks vs yks tilanteessa?

 • Pajarinen oli kyl kovassa tikissä. Mutta niin oli mielestäni Porvoon puolelta Seppänenkin. Aika huikee pelaaja hänkin!

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *