Butchers – Roosters

Viimeksi muokattu 3.4.2015 19:54 8

(2-1)

24

(2-2)

19
1 2  
10 14 24
13 6 19

4.7.2015 klo 16:00 Porvoo

Kaari

Butchers kotivoittoon Roostersista

Gridiron Staff 7. heinäkuuta 2015 23:03

Butchers otti hivenen yllättävän voiton hallitsevasta mestarijoukkueesta.

Lue lisää

Kommentoi

 • roosters oli hätääkärsimässä ekalla puoliskolla ja 10-0 tilanteessa tuomarit katsoivat parhaakseen tasottaa puntteja poistamalla karbiinin puolekksi peliksi että roosters pääsisi takasin peliin mukaan. kun roosters oli mennyt 13-10 tuomarit päästivät karbiinin takasin peliin ja pian kuitenkin ottelu taas kääntyi Porvoolle eduksi. aikamoista menoa liigassa ja alkaakin muistuttamaan fifan touhua kohta.

 • eikö näistä rosterien esilläpitämisistä pitänyt olla joku sääntö että ne olisi ajan tasalla roostersin rosteria on päivitetty reilu vuosi sitten

  http://www.helsinkiroosters.com/list/roosters-roster-2014/

 • Tämän vuoden rosterit löytyvät kausiohjelmasta.

  http://www.helsinkiroosters.com/2015-kausiohjelma-2/

  Pakko myöntää että aika hankala löytää jos ei lue uutista aiheesta. Paremminkin tuon voisi hoitaa.

  http://www.helsinkiroosters.com/2015/06/osana-kehitettavaa-ymparistoohjelmaansa-roosters-siirtyy-sahkoiseen-kausiohjelmaan/

 • Olet oikeassa Tirapaasi. Tämän olisi voinut hoitaa Paljon paremmin. Roostersin ”ympäristöohjelma” on yhtä typerää pelleilya kuin parin vuoden takainen Velon ”pickNick-katsomo” korotettuine hintoineen. Jokaisen seuran tulisi panostaa paikalle saapuvan yleisön viihtyvyyden maksimointiin. Tälläinen hölmöily on kaukana siitä.

  Takana on aika jolloin Progran 2104 tuotti edistyksellistä kehitystä sekä kentällä että sen ulkopuolella – mm. viestinnässä. Roosters taitaa olla ainoa seura jolla ei ole rosteria nettisivuillaan Ainakin Vaahteran ainoa. Oikeasti surullista.

 • Maanantain matsiin taitaa enää 15 eurolla saada sisäänpääsyn. Istumapaikasta joutuu sitten pulittamaan erikseen että saavat uuden pelinrakentajan tuotua maahan?

 • @PickNick: Tarkoitin tuolla paremmin hoitamisella oikeastaan tuota asiasta tiedottamista ja esitteen löytämisen vaikeutta tuolta nettisivuilta.

  Itse asiassa tuo käsiohjelmasta luopuminen voi olla rahallisesti hyväkin asia. Sitähän ei seuroilla ole koskaan liikaa. Katsojamäärä on Helsingin peleissä ollut aika vaihteleva. Viimekaudella alhaisin katsoja määrä oli Roo -Wol pelissä 197 ja suurin Roo – Troj pelissä 751. Eli jos painatat 300 käsiohjelmaa, niin joko kolmannes menee roskiin tai puolet katsojista jää ilman.
  Ja kun joka toinen tuntuu nykyään räpläävän kännykkäänsä katsomossa, tuon rosterilistan voisi kehittää kännykkäystävällisemmäksi, jolloin sitä ei tarvitsisi edes kotona printata.

  Mutta Roosters voisi kyllä tehdä tuosta käsiohjelman löytämisestä tuolta nettisivuiltaan helpompaa. Vaikkapa laittamalla linkin tuonne Ottelutapahtumat-sivulleen. http://www.helsinkiroosters.com/roosters-ry/ottelutapahtumat/

 • Kyllä ottelussa pitää olla käsiohjelma. Eikä niitä missään paineta vaan jonkun duunikopiokoneella laulatellaan varmaan kaikissa seuroissa. Mitä taas tulee ns. kausiohjelmaan niin se on kyllä yleensä ollut seuralle tulonlähde mainosmyynnin ansiosta.

  Rosteri pitäisi olla vaikka liigaktiteerivaatimuksena koko ajan päivitettynä netissä. Jos nyt katsoo tuota Roostersin printattavaa ”ohjelmaa” niin se on oikeasti huonosti tehty ja se rosteri asettelultaan käsittämättömän surkea suoritus. Odotan Roostersin profiililla toimivalta Suomen 1. seuralta paljon paljon parempaa suoritusta.

 • Nythän vedotaan siihen ekologisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen ja sen takia kerätään niistä erillinen maksu. Millä tavalla se säästää enemmän luontoa jos käsiohjelmista otetaan lisämaksu ja paperimäärä on sama? Meneekö tämä ylimääräinen raha nyt sitten johonkin WWF-kohteeseen vai miten homma toimii?

  Kaikkein parhaiten juttu toimisi niin että lipun hinta on 12 euroa ja jos haluaa käsiohjelman, se tulostetaan kolmen euron hintaan paikanpäällä erikseen, jolloin syntyy sitä todellista luontoa suojelevaa toimintaa.

  Tuollainen touhu että maksat koko lipun hinnan mutta jos maksat meille pari euroa ylimääräistä importtikassaan niin voimme sitten antaa ennalta tulostetun printin käteen on absurdia. Samaan paperikeräykseen ne ennalta tulostetut läsyt menee kun mitä ennenkin.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *