Butchers – Crusaders

Viimeksi muokattu 23.4.2022 11:21 31

(2-1)

35

(0-3)

20
1 2  
21 14 35
20 0 20

2.6.2022 klo 18:30 Keskuskenttä

Kaari

Butchers nousi tappioasemasta voittoon

Gridiron Staff 5. kesäkuuta 2022 20:26

Porvoolaisjoukkue nappasi kauden toisen voittonsa Vaahteraliigassa.

Lue lisää

Kommentoi

 • Butchers.

 • Taas mennään. Miten iso suosikki Butchers mahtaa olla? Saako UNC hyökkäystä rullaamaan säännöllisesti, vai ollaanko vielä isojen pelien varassa? Tulkitaanko tämä viesti yltiöpositiiviseksi?

  Monta kysymystä, torstaina ollaan viisaampia. Taas.

 • Aiempien pelien perusteella iso. UNC:n juoksuhyökkäys on edennyt 9cm/yritys, joten ihmeitä saisi tapahtua, jos tähän peliin ehtisivät kehittää säännöllisyyttä. UNC:n loppukauden kannalta olisi kuitenkin hyvä, jos maaliero pysyisi alle kolmessa td:ssä. Muutoin tuskin on Kotkaa lukuun ottamatta lopuissakaan peleissä jännitettävää. Mutta siinä mielessä jännä peli tulossa, että osoittaa, onko UNC:lla edes teoriassa mahkuja pleijareihin.

 • Aika harvassa on UNC:n osalta ne hyökkäysvuorot, jossa palloa olisi liikuteltu säännölisesti eteenpäin. Nythän valtaosa jaardeista on tullut pitkistä heitoista, kun tarpeeksi yritetään. Niin kauan kun yritysvuoroista valtaosa on 3 ja ulos, on vaikea alkaa puhumaan otteluiden voitosta ilman valtavaa tuurielementtiä. Tulos on aina tulos, mutta itselleni suurin mielenkiinnon kohde ottelussa on juurikin tuo, löytääkö hyökkäys keinoja liikuttaa palloa myös ”grindaamalla”. Suurin haaste on hyökkäyslinjassa, mutta niilla palikoilla pitää rakentaa mitä on käytettävissä.

  Viime pelissä Zalanin mukaantulo toi heti hieman leveyttä linjoihin, ja tämä vähentää kahteen suuntaan pelaamisen tarvetta. Ainakin omaan silmään paikoitellen linjatouhu näytti viime pelissä paremmalta kuin avauksessa, joten eteenpäin mennään. Takakentälle palikoita on molempiin suuntiin, joten en näkisi ollenkaan älyttömänä ajatuksena että loppukesästä UNC haastaa tosissaan muita jengejä jos linjat saadaan nostamaan tasoaan.

 • Nuikka kaatui bussissa humalassa gwinnerin päälle. Molemmilla kausi paketissa

 • Ai taas vai?

 • Onse nuikka aikamoinen seppä kun joka viikko hajoaa

 • Joo oon pipi

 • Ottelusta tulee joko erittäin tiukka tai sitten Butchers vie Unc:tä kuin pässiä narussa. Hieman kyllä Unc:n puolelta ihmetyttää joukkuuen syvyys, että miten ei pelaajia olla saatu kunnolla haalittua? Porvoon puolelta taas ihmetyttää Nuikan peluutus, viime kaudella liigan top 5 LB ja nyt peluutetaan ihan miten sattuu.

 • Tämähän on selvä peli, yhteen maaliin pelaamista. Porvoon heitto ja juoksu toimii, UNCllä vain pari pitkää heittoa silloin tällöin. Puolustus ja spessut on Porvoon heiniä nekin. 35-0

 • Porvoon jenkkikoutsi aikoo hävitä kusipäisillä puolustuskutsuilla koko pelin.

 • Tää matsi on kuraa.

 • Fatman kutsui vielä hienon viimeisen hyökkäysdriven…

 • Olisiko liikaa vaadittu että Vaahteraliiga.fi olisi peleistä a) ajantasalla oleva depth chart b) koko rosteri

 • Häpeällinen rasisti jengi. Tietävät sen itsekkin. Hattu kouraan ja pyytäkää julkisesti anteeksi, ja lopettakaa toi akkamainen käytös ja selittely.

 • Pystytkö avaamaan tätä yhtään enempää?

 • Kotkapelissä Porvoon yli 30 yrd kerralla paukkuneet liput tuli sivurajan rasistisista huuteluista. Asiasta ilmoitettu liitolle, ja sen kuuli jokainen vieressä ollut, joten ihan turha lähteä edes kiistämään. Josko tämä sakki nyt vaan ottaisi hatun kouraan, myöntäisi virheensä ja pyytäisi anteeksi tapahtunutta. Häpeällistä, ja luulisi ettei tälläistä enään nähtäisi tällä tasolla.

 • Erikoista mutta kuinka se tähän peliin liittyi?

 • Liittyy kuule ihan yleisesti lajiin, vai kuuluko tuollainen sinun mielestäsi lajiin?

 • Täällä halutaan ettei joukkueet tuo importteja. Mennään Suomalaisilla. No tässä sitä nyt ollaan. Pelin taso on hirveetä paskaa. Ste-Wol peli näytti kun joukkueet panostaa niin pelin taso on kova ja Suomalaiset ovat noissa joukkueissa tehneet isoja tason nostoja. Esimerkiksi Kuopion takakenttä on todella hyvä ja kaikki Suomalaisia. Steelersin ja Wolvojen DL pelaajat todella kovia. Eiköhän voitais lopettaa se valitus importeista ja katsoa Vaahteraliigaa kilpasarjana missä pitäisi panostaa siihen että joukkue on mahdollisemman kilpailukykyinen eikä siihen että kenellä on eniten paskoja Suomalaisia kentällä? Divarit on erikseen.

 • Eikö kentällä ollut mielestäsi vielä riittävästi importteja vai mitä helvettiä vingut .Johan siellä oli se puolenkymmentä kummallakin vaikka rosterissa molemmilla 25 ukkoa per sivuraja ? Pitäisikö niitä olla se puolet jengistä että olisi kiva ? Mene seuraamaan NFLää ,siellä ei muita olekaan kun ulkomaalaisia.

 • Täysin samaa mieltä sun kanssa. Pelkillä omankylänpojilla saadaan kyllä äkkiä pelintaso potkittua tasolle, että ei tarvitse enää Ruudustakaan vinkua. Mutta toisaalta kenenkään ei tarvitsisi enää panostaa ottelutapahtumaankaan, koska ei sitä pelailua kukaan haluaisi enää tulla katsomaan. Paitsi ehkä omankylänpoikien isit ja äidit. Ja kyllähän se niin on, että nytkin ne muutamat kotimaiset huiput ovat saaneet huikeasti oppia juuri näiltä importeilta ja pelaamalla ulkomailla. Ja se täytyy tällä hetkellä muistaa, että yksikään Vaahteraliigajoukkue ei sano omille junnuilleen ”ei”, vaan se on sen junnun tehtävä treenata itsensä sellaiseen kuntoon, että mahtuu kentälle. Ai niin, sehän voi pahimmassa tapauksessa vaatia ympärivuotista treeniä useammankin kuin yhden vuoden😂😂😂

 • Kuulisin mielellään lisää tästä, ja mikä on Porvoon kanta asiaan

 • Mallia toisesta amerikkalaislajista …
  https://yle.fi/urheilu/3-12473703

 • ”se on sen junnun tehtävä treenata itsensä sellaiseen kuntoon, että mahtuu kentälle.”
  On kylläkin seuran johdon, valmentajien ja johtavien pelaajien tehtävä luoda ilmapiiri ja kulttuuri, jossa treenataan kovaa ja oikein ja jossa pelaajat viihtyvät. Motivaatio on tällöin hyvä niillä junnuillakin tulla treeneihin ja kehittyä… Ja tehdä omatoimiset päälle. On vitun tyhmää vastuuttaa yhtäkään pelaajaa yksilönä kehittymään, saati juniori-ikäistä.

 • Veikkaanpa, että tuossa on tarkoitettu junnun omaa vastuuta treenata fysiikka kohdalleen. Jos joukkuetreenit on 2-3xviikko 2h kerrallaan, ei siinä varmasti vielä kehitytä missään lajissa huipulle. Veikkaan, että kaikissa jenkkipalloseuroissa annetaan mahdollisuus uudelle 18v tulokkaalle, jolla fysiikka ja kuntopuoli on kunnossa, . Se on ihan höpöhöpöä, että pelkissä lajitreeneissä kehittyy peluriksi. Sama se on muillakin kuin junnuilla fysiikan suhteen. Kyllä minuutit on tiukassa, jos ei lajitreeneissä fysiikka kestä indejä 5 min pidempään ilman polvillaan hapen huutamista.

 • ”On vitun tyhmää vastuuttaa yhtäkään pelaajaa yksilönä kehittymään, saati juniori-ikäistä.”
  Kyllä tämä kiteyttää tällä saitilla importeista vinkuvien wannabepelaajien ajatuksen juoksua. Kyllähän homma lähtee juurikin pelaajan eli yksilön halusta purra hammasta, hikoilla ja kehittyä. Ei kenenkään muun. Onneksi on divarit tarjolla treenejä vieroksuville. Faktahan on se, että importit varmasti vähenisivät, jos tarjolla oli tarpeeksi kilpailukykyisiä kotimaisia, vaikka sitten niitä omankylänpoikia pelaamaan. Tällä hetjellä ei ole, ainakaan kaikilla joukkueilla. Nuo aukot on vaan paikttava, jos haluaa menestyä. Jos ne paikataan vain vilttiketjulla, ei menestymiseen varmaankaan ole edellytyksiä. Ja menestyminen on kilpaurheilun tavoite.

 • On tyhmää verrata lajien treenimääriä keskenään, mutta vertaanpa kuitenkin.
  Junnulätkässä, tosin sm-tasolla, on joukkueita, jotka treenaavat joukkueena 3-4 kertaa viikossa kahdesti päivässä sarjakauden aikana. Tämä toki pitää jo fysiikankin sisällään. Kauden jälkeen noin kuukausi ja offari alkaa. Treenimäärä hiukan myös kasvaa.
  Jefussa tuollainen treenimäärä ei onnistu millään, koska a. ei riitä valmentajia ja kaikkein tärkein b. ei olisi kuin kourallinen pelaajia. Varmastikin murkkuikäisten pelaajien määrä romahtaisi entisestään, koska motivoituneita pelaajia on jo nyt harmittavan vähän. Tulevaisuuden importti-itkijät tipahtisivat ringistä pois jo ennenkuin he tietäisivät mikä importti on.

 • Valmennuksen tehtävä on auttaa urheilijaa kehittymään. Simple as that. Kaikki lähtee urheilijan omasta halusta, motivaatiosta ja tahdonvoimasta. Toki valmennuksen tehtävä on tukea urheilijaa myös näissä, ja tehdä asioita siten että valmennuksen taholta tuota motivaatiota ja halua ei tukahduteta.

 • Voisitteko edelliset kommentoijat vielä avata vaikka 3-5 kohtaa, joista se nuoren motivaatio syntyy?
  Esimerkiksi Kyyberin ”Kaikki lähtee urheilijan omasta halusta, motivaatiosta ja tahdonvoimasta.”-lause… Mistä nuo oma halu motivaatio ja tahdonvoima mystisesti syntyvät? Ei ne ole mitään sisäsyntyisiä vaan ne rakentuvat ja muuttuvat elämän aikana. Tästä asiasta ei voi kiistellä jos ymmärtää lainkaan mistä on kysymys. Tällä palstalla tosin tapahtuu kaikenlaista idiotismia joten olkaa rauhassa väärässä, en jaksa jankuttaa. Mitään se ei auta kuitenkaan.

 • jos junnulla ei ole motivaatiota treenata kuin kilpaurheilija, ei sitä valmentaja tai kukaan ulkopuolinen voi väkisin opettaa. Tai voi mutta tuskin menee perille.
  useamman vuoden junnujen kanssa pyörineenä voi todeta että nykyään junnut / teinit / lapset on aika mukavuudenhaluisia. Eli on kiva sanoa että oon kova pelaaja, mutta ei olla valmiita tekemään töitä ja menemään mukavuusalueen ulkopuolelle. Toisilla taas on se oma halu tulla hyväksi pelaajaksi jolloin muut asiat jää aina jefulle kakkoseksi. Näille pelaajilla ei tarvitse erikseen muistuttaa että myös seuran järjestämät oheistreenit on treenit mihin pitää osallistua vaikka ei vedetäkään täysissä varusteissa. Tai että kannattaa panostaa nukkumiseen, syömiseen ja palautumiseen muutenkin kuin löhöömällä pleikka kädessä sohvalla sipsikulhon vieressä.

  miten seura tai valmentaja voi luoda puitteet motivaation löytymiselle? Olla innostava ja tarjoamalla hyvät puitteet eli laadukkaita treenejä, mahdollisuuksia kehittyä ja muutenkin särmää toimintaa organisaatiotasolla. Jos kaiken voi vielä tarjota järkevän kokoisella maksulapulla niin aina parempi.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *