Bulls – Teurastajat

Viimeksi muokattu 14.8.2019 22:52 111

(1-6)

00

(7-0)

55
1 2  
0 0 0
42 13 55

18.8.2019 klo 13:00 Söderkullan kenttä

Kaari

Teurastajille voitto runkosarjan päätösottelussa

Gridiron Staff 19. elokuuta 2019 22:49

Etelälohkon kärkijoukkue ei antanut Bullsin yllättää.

Lue lisää

Kommentoi

 • Teuraat vinku liittohallitukselle ettei niillä riitä staffi tähän peliin et se siirtyy. Uskoo ton selityksen ken haluaa :D

 • Jos 2 eri joukkuetta ovat ilmoittaneet eri sarjoihin niin eikö ukkoja pitäisi riittää molempiin.. Jatkossa kannattaa sit ottaa vaan se yksi joukkue jos tälläisiä ongelmia on… Steelers tänään pelannut kaksi peliä samana päivänä niin miksi ei myös porvoo?

  Porvoo jos olisi katsonut ennen kautta päivät tarkemmin kun ei ollut aikataulut lyöty lukkoon ja ilmoittanut että heille päivä ei käy niin olisi vältytty tälläiseltä paskalta. Nyt Bulls:illa sit vaikeuksia saada ukkoja liikkeelle muuna päivänä kun on työt ja muut hommat sovittu…

  Liitto käskenyt jo siirtää peliä ja eivät vastaa Bulls:in tarkentaviin kysymyksiin miksi näin toimitaan…

 • Teuraat itse halusivat, että sarja aloitettaisiin vasta kesäkuun puolella. Turha itkeä tässä vaiheesa.

 • Seura voi peruuttaa tai siirtää sille jo määrätyn ottelun, liittohallituksen luvalla, vain erittäin
  painavista syistä. Ottelusiirtoanomus tulee olla liitossa viimeistään neljätoista (14) vuorokautta
  ennen ottelua, ja sen liitteenä on oltava vastustajaseuran kirjallinen hyväksyntä.

  Tuollaista löytyy kilpailusäännöistä.

 • Teurastajien Hc istuu liittohallituksessa. Eihän tälläistä voi keksiä edes elokuvan käsikirjoitukseksi. Huonon elokuvan.

 • Bulls ei ole missään vaiheessa hyväksynyt ottelun siirtoa mutta hallitukselta tullut käsky siirtää…

 • Onneksi ihmiset puhuu. Liittohallituksen peruste ottelun siirrolle on se että ei ole lajin edun mukaista että vaahterapeli ja 2Div peli on päällekkäin. Aivan vitun naurettava selitys. Liittohallitus vois ottaa pään pois perseestä ja porvoolaiset vois yrittää saada edes yhden joukkueen kasaan ennenku haaveilevat kahdesta.

 • Eli jos ei ole lajin edun mukaista, että vaahterapeli ja 2Div peli on päällekkäin, niin sitten pitää sakottaa kuopiolaisia. Ovat toimineet lajin edun vastaisesti, kun kehtasivat pelata lauantaina samaan aikaan vaahterapelin ja 2Div pelin. Ja ovat tehneet niin jo kolmesti.

 • eisss….jos toiminta näyttää ulospäin huonolta niin se on sitä.

 • No oisko ylpee olo olla Bulls:lainen ku eka voitto ois miinus yaardeilla ja toka voitto luovutus W :Dddd taitaa Bullssin äijillä olla kusi pöksyssä.

 • Ootte jefupelaajia. Ette balettitanssijoita. Lopettakaa se itkeminen hyvän sään aikaan oikeasti tai se näyttää teidän osalta vielä naurettavammalta, kun otatte 0-50 pataan kotikentällä.

 • ”Äijäliiga” ja sipoolaiset prinsessat itkee somessa kun ei pärjää.

 • teurasjätteethän tässä on itkeny, eivät voi pelata, kun on liigapeli samana päivänä.
  eivät osannu sopia pelin siirrosta ja sitten mennään valittamaan liittohallitukselle, joka tekee työtäkäskettyä ja pakottaa siirtämään, ettei porvoolaisille tule pahamieli ja ala polkeen jalkaa.

 • Jos seura ilmoittautuu useampaan sarjaan pitää sillä olla resurssit toimia kunkin joukkueen osalta autonomisesti. Esim Wolvoilla on ollut joukkue kolmella eri miesten sarjatasolla useamman vuoden enkä muista heidän historiasta yhtään vastaavaa jossa sarjaohjelmaa olisi jälkikäteen muutettu. Sarjoista sovittaessa kannattaa kyllä olla hereillä keväällä.

  Porvoon tulisi vaan sopeutua. Nämä tämän kaltaiset näytökset ovat häpeäksi SAJL:n päättäjille.

 • Täähän on todella hauskaa miten täällä itketään siitä et Porvoo siirtää pelii, mikä täs on se ongelma v***u mitä ininää. Saapahan pelaa yhen pelin enemmän… Jos tosiaan on niin alhainen että tulee tänne näin itkemään kun pitää sittenkin pelata eikä saa sitä luovutus voittoa nii en kyllä sit kans tiiä kannattaako sitä jenkkifutista edes harrastaa…

 • En tajua mikä ongelma? Pääsette viel kerran kokeilee jos vaikka pääsisitte plussalle edetyissä jaardeissa yhdeasä pelissä. Ja mikä ihmeen suunsoitto on et ”hommatkaa porvoolaiset yks joukkue ennenku haaveilette kahesta” ku sipoolaisten edustus on divarissa raiskattavana :’D

 • Mikä ongelma Porvoolla on pelata kahta ottelua samana päivänä? Niin suuri pala haukattu kahdella joukkueella, ettei riitä kantti kohdata edes miinusjaardeilla ainoan voiton ottanutta Bullshittiä?

 • Ulkoapäin asiaa seuraavalle tää näyttää selkeältä tapaukselta: Teuraat on tajunneet ettei oo tarpeeksi porukkaa pelata samana päivänä kahta peliä (voi ristus Lions/UNC teki sitä viime kaudella ja ne olivat huonoja ja kapealla rosterilla). EI HÄTÄÄ! Meillä on porukkaa liittohallituksessa, mennään sinne itkemään! Ja katso. liittohallitus tekee mitä siltä odotetaan eli kusee divarin päälle ja keksii huvittavuudessaan uskomattoman ”ei ole lajin edun mukaista että vaahterapeli ja 2Div peli on päällekkäin”.

  Sanoisin että on voimakkaasti todistettu ettei liittohallitus ole lajin edun mukainen.

 • Samaa mieltä, Lohja pelasi ties kuinka monta ottelua viime kaudella noin 14 miehen rosterilla, kun UNC:llä oli matseja samoina päivinä ja viikonloppuina. Samoin Wolverines Bluella ei ole esim viim vuonna ollut mitenkään ihanteelliset lähtökohdat otteluihin, kun Gold on pelannut samana päivänä. Tällä kaudella Veljmiehet ovat pelanneet samana päivänä Steelersin kanssa. Miksi ihmeessä Butchersin ja Teurastajien pitäisi saada jokin eri oikeus toisen joukkueen kotiottelutapahtuman siirtämiseen. Onko helmikuussa hyväksyttyyn sarjaohjelmaan myöhään herääminen jokin erityisen painava syy? Ja voiko liittohallitus liittokokouksen hyväksymien kilpailusääntöjen mukaan edes tehdä tuollaista päätöstä, jos toinen osapuoli ei siirtoa hyväksy?

 • Piiri pieni pyörii… Aika paljon on kummallisia sormienläpikatsomisia ollut historiassa nimenomaan niiden joukkueiden osalta, joilla on hallituksessa edustus. Ei tarvi kuin hieman muistella Indiansin tai Huskien erilaisia virityksiä. Ja tästä huolimatta aina vuodesta toiseen siinä liittokokouksen viimeisen krapulapäivän äänestys-maratoonissa samat nimet menevät läpi vuodesta toiseen…

  Ja nimimerkeille ”Bullshits” ja ”En ymmärrä”. Hame päälle ja talkootöihin… Tässä asiassa vain yksi taho on oikeassa ja se on BULLS. Toivottavasti Porvoon suunnalla osataan hävetä.

 • Montakohan Lionsin ottelua olisi viime vuonna siirretty ”lajin edun” nimissä, jos samoilla perusteilla mennään? Montako kakkosjoukkuetta saadaan ensi vuonna lisää jos otteluohjelman yli voi kävellä ylemmän joukkueen päällekäisen pelin vuoksi, koska lajin etu vaatii sitä?

 • Olisipa hienoa nähdä tästä päätöksestä liittohallituksen kokouksen pöytäkirja. Millä sanamuodoilla ja perusteluilla kyseiseen päätökseen on päädytty? Onko tässä ennakkotapaus?

 • Ei ole. On sitä junnujenkin pelejä siirretty samasta syystä.

 • @AK
  Hyvin sanottu että Liittohallitus itse ei ole lajin edun mukainen. Lajin edun vastaisia päätöksiä on tipahdellut pitkin vuotta lasten turnauksen estämisestä nyt tähän aika erikoiseen ottelusiirtoon vierasjoukkueen aloitteesta. Siis vierasjoukkue pakottaa kotijoukkueen etsimään uuden päivämäärän, ikäänkuin se järjestyisi tosta vaan paikallisen potkupallomafian myöntyessä riemumielin.
  Porvoolaisten siirtohaluille varmaan löytyy aito syy. Ei oo staffia. Mutta sitten siitä pitää seurata normaali sanktio eli sarjasta sulkeminen ja sakot päälle. ”Näin on seurat yhdessä päättäneet.”

  Nykyhallitus vaihtoon. Mutta mistä uusi?
  Että vähän tuulettuisi. Olisi pelkästään hyväksi.

 • Jospa vain voisin saada tietää ketkä kaikki tääl on oikeesti pelaamassa edes tossa ”äijäliiga” ottelussa ja pahottanu noin pahasti mielensä😂 ja ketkä on sit niit ”vanhoja kolareita” joilla ei ole enää mitään muuta elämässä kun vinkua 2div pelistä 😂😂 Jos noin pahasti aikusil miehil menee nuppi jumii nii kannattaako ees pelaa jenkkifutista tai edes seurata? 🤷 T: Teurastajien lihavin DE

 • Nythän kyse ei ole yksittäisestä pelistä vaan lajin uskottavuudesta. Aiwan sama teurastetaanko bullshit vai mitä tapahtuu.

 • Sinne vaan liiton toimintaan mukaan vaikuttamaan. Säännöt on sääntöjä ja jos siellä on mahdollisuus vaihdattaa pelipäivä ko. metodeilla niin smörsmör. Säännöt on muutettavissa, ennen sitä mennään voimassa olevilla. Kumpi on uskottavampaa lajin kannalta se että noudatetaan sääntöjä ja käytetään sen antamia mahdollisuuksia vai että tehdään poikkeuksia poikkeuksen perään ja istutaan käsien päällä kun ei ymmärretty että liikkumavaroja on sinne jätetty? Nyt kun jollain meni taas munasuojiin hiekkaa niin on hyvä avautua että kun ne liittohallituksessa sitä tätä tota, menkää mukaan ja vaikuttakaa.

 • III.B.3. Ottelun peruuttaminen ja siirtäminen
  Seura voi peruuttaa tai siirtää sille jo määrätyn ottelun, liittohallituksen luvalla, vain erittäin
  painavista syistä. Ottelusiirtoanomus tulee olla liitossa viimeistään neljätoista (14) vuorokautta
  ennen ottelua, ja sen liitteenä on oltava vastustajaseuran kirjallinen hyväksyntä.
  Jos ottelun pelaamiselle ilmenee ylivoimainen este, voidaan ottelun siirtämistä anoa tämän
  jälkeenkin, kuitenkin ennen määrättyä ottelupäivää. Ottelusiirtoanomus on tällöin välittömästi
  lähetettävä liittoon.
  Kilpailun järjestäjä voi siirtää ottelua pakottavista syistä, joiksi katsotaan mm. Seuraavat syyt:
  1. Joukkue osallistuu kansainväliseen kilpailuun
  2. Ottelun televisiointi
  3. Joukkueen pelaaja on maaottelussa tai maajoukkueleirillä

 • Tuon sääntökatsauksen perusteella SAJL:n hallituksen päätös on käytännössä mielivaltainen, eikä perustu sääntöihin. Miten tällaista organisoitua anarkiaa siedetään?

 • Luetun ymmärtäminen on vaikea laji. Ei listaus sisältäen lyhenteen mm. tarkoita että vain listatuista syistä voi peliä siirtää..

 • ”Ottelusiirtoanomus tulee olla liitossa viimeistään neljätoista (14) vuorokautta
  ennen ottelua, ja sen liitteenä on oltava vastustajaseuran kirjallinen hyväksyntä.”

 • Jos pakottava syy on ”ei oo jengii” korrekti tuomio on vähintään sakot (sen liitto on kyllä tähän mennessä osannut), ehkä myös sarjasta sulkeminen? Ainakin joskun muinoin oli automaattituomio jos pelin jätti pelaamatta vetoamalla pelaajien vähyyteen.

 • Niin. Sinäpä se sanoit !!

  ”..Kilpailun järjestäjä voi siirtää ottelua pakottavista syistä, joiksi katsotaan mm…”

  Ja tässä tapauksessa siis kilpailun järjestäjänä Bulls, jonka hyväksyntää ei ole.

  Luetun ymmärtäminen on toisille ylivoimaista

 • Mahtaa vaa porukkaa vituttaa kun junnujoukkue on oman lohkon M2D sarjan ykkösenä

 • Taitaa täällä vituttaa ihan eri asiat. SAJL on tänä vuonna onnistunut rapauttamaan ison kasannuskottavuustekijöitään. Viestinnän romahdus, snowballgate ja nyt tämä juttu vain palasia jos listaa. Pahinta on kun omia sääntöjä korruptoidaan räikeästi.

  Tämä turhan kommentoijakin ymmärtää aikuistuessaan..

 • @turhaa ja muut kaltaisesi nolaavat sekä itsensä, koko Sipoon ja ennen kaikkea koko jenkkifutiksen. Rakentakaa itkumuuri sunnuntaiksi, niin saatte itkeä säälittävyytenne siihen.

 • Cmoon onko sillä merkitystä missä bullshit ottaa turpaan itse ottaisin kotikentällä mieluummin kuin kaukana pohjoisessa poromiehiltä. Onneksi teurastajat tulevat nolaamaan bullshitin kotona nollapelillä

 • Eli kaikki joiden mielestä liiton sääntöjen räikeä rikkominen on suolesta (toki linjassa liiton aiempien päätösten kanssa) ovat sipoolaisia itkupillejä? Asia tätä myöden selvä.

 • No jos jaksat noita keskenkasvuisten pirvoolaisten kommentteja lukea niin jep. Todellisuudessa isipappa liiton hallituksesta tuli apuun rikkoi räikeästi sääntöjä pelastaakseen oman kakkosjoukkueensa sakoilta ja/tai sarjasta sulkemiselta. Ei ole yhtään hyväksyttävää syytä sille, miksi hallitus sulloi kakkosnelosen kylki edellä omien sääntöjensä hanuriin.

 • O ottanut sen verrran sakkoja tänä vuon ni antakaa toisten ny vaa itkee. Pers ruvel makselee niit si talvel.

 • Onko nyt hyvä hetki näyttää munaa?

 • Tervetuloa maailmaan.. Huvittavaa seurata aikuisten, taino ”aikuisten” valittamista moisesta vastoinkäymisestä.. Varmaan rankka elämä jos moisesta jaksaa nettiin vuodattaa.. Varmistakaa nyt vielä ettei tuomareille ole maksettu..

 • jos liitossa on noin vaikeata noudattaa omia sääntöjään niin kuinkahan hankalaa se on sitten muita asioita hoitaa . siellä on nyt kaikenlaisia nenän kaivajia valittu syyskokouksissa hallitukseen joilta puuttuu intohimo kehittää lajia ja tehdä asioita yhteisen hyvän eteen . nyt mennään oma etu edellä ja mietitään ainoastaan että kuinka hyvältä se näyttää jossain ansioluettelossa tai facebookin reunassa että on ollut jossain hallitus tehtävässä . jos se intohimo ja halu puuttuu kehittää lajia niin voivat sitten suosiolla luovuttaa paikkansa pois sellaisille jotka sitä asiaa haluavat tehdä yhteisen asian eteen . syyskokous on ihan just tuloillaan joten seuran aktiivit muistakaa äänestää pellet pois sotkemasta ja takaisin sinne sirkukseen mihin kuuluvat !

 • Tosiaan huhtikuussa Porvoo jo pyytänyt ottelun siirtämistä.

 • Porvoo mokannut kun ei ole tarkistanut otteluaikatauluja ajoissa. (ihan sama onko jo huhtikuussa pyytänyt, myöhässä kun myöhässä ja ilman järkevää syytä)

  Liitto toiminut miten toiminut asian kanssa…

  Bullsille huonompi juttu nyt kun ei saa kaikkia pelaajia paikalle sunnuntaina kun he suunnitelleet menonsa otteluaikataulu mukaan.

  Ihan sama teurastetaanko sunnuntaina bulls vai ei. Kummallakaan ei panosta enään tuossa pelissä ole.

 • Milloin olisi pitänyt siirtoa sitten pyytää, ellei huhtikuu riitä tähän asiaan?

 • Oli pyytänyt, mutta kotijoukkue ei ollut suostunut. Eli asia olisi muissa tapauksissa ollut loppuunkäsitelty.

 • Siirto olisi pitänyt pyytää ennen kuin otteluohjelma lyödään lukkoon. Ensi vuonna katsokaa ne päivät ennen sitä…

  Sen jälkeen ei pitäisi olla tarvetta vaihtaa päivää ilman painavaa syytä ilman vastustajan suostumusta.

 • Siirtoa on pyydetty, pyyntöön ei ole suostuttu. Ottelupäivämäärä on siis lyöty lukkoon. Teurailla on siis ollut hyvin vaatimaton 4kk aikaa yrittää hoitaa hommansa kuntoon vaan mitä on tehty? Nepitty pippeliä ja sitten ollaankin huomattu että ei hitto, meillähän tosiaan on 2 peliä päällekkäin LIITTOHALLITUS AUTA!

  Voi vittu mitä paskaa.

 • Mut peli pelataan sunnuntaina nyt ja katotaan miten käy ja miten seurat ja liitto ottaa tästä opiksi tulevia kausia varten.

 • Ak, kuinka tyhmä voi ihminen olla. Bullshiteillä on ollut aikaa 4kk valita toinen päivä, mutta ei, me ei haluta, koska perjantai ja 16 päivä on ainoa päivä, jolloin meille sopii.

 • Mitä vittua? Kuinka ihmeessä tästä tapauksesta on yhtäkkiä saatu kotijoukkueen vika? Ei Bullseilla mitään velvoitetta ole suostua ottelun siirtoon.
  Joka tapauksessa, Teurastajilla on ollut vähintään se sama 4kk aikaa hommata pelaajia ja hoitaa velvollisuutensa. Jos siihen eivät kykene niin voisivat sentään olla suoraselkäisiä ja myöntää kädettäneensä hommat. Eikä todellakaan näin, että toisen joukkueen kustannuksella ruvetaan pelleilemään.

 • Tässä nyt sitten aika karulla tavalla avataan pöydälle Butchers-organisaation ilmiselvä kädettömyys ja kapeus. Ja noilla Porvoon lapsukaisilla on sitten vielä intoa tosiaan kääntää asia Bullsin ”syyksi”. Surulliselta näyttää. Entinen mahtiseura.

 • Ihan periaatteesta varmasti Bulls pitänyt päivästä kiinni, kun ei ole teurasjäte esittänyt pätevää syytä ajankohdan vaihtoon.

 • …siitä otteluu varten….turha täällä on huudella!

 • Porvoolla hyvä syy ottelun siirtoon. He eivät muuten saa Vaahteraliigapelaajia mukaan kakkosdivarin merkityksettömään otteluun sarjajumboa vastaan.

 • Miksi näistä keskusteluista on saanut sen kuvan, että valmennus ja huolto jne on kiinni vaahteraliigan pelissä, ei niinkään, että ei olisi pelaajia.

 • Ja vielä joukkueen puuhamies ja puheenjohtaja on samalla liiton varaPJ. Toivottavasti viimeisetkin liittouskovaiset ymmärtää lajin todellisen tilan.

 • Farmisopimus, yhdistelmä-ja seuran alempien sarjatasojen joukkueita koskevat säännöt 8 §: Siirtoja ei voi tehdä naisten sarjoissa 8.7.2019 jälkeen ja miesten sarjoissa 29.7.2019 jälkeen.

 • Ei koske junnuja

 • Tässä kyseessä joku maailmanmestaruusottelu?

 • Ei ole. Ja siksi juuri on ällistyttävää, että SAJL:n hallitus kävelee röyhkeästi ja ilmiselvän piittaamattomasti lajiperheen yhdessä sopimien ja vahvistamien sääntöjen ylitse.

  Toisin kuin jotkut inttävät, tässä keskustelussa itse pelillä tai sen väistämättömällä lopputuloksella (Teurasjäte voittaa 99.9% todennäköisyydellä) ei ole mitään merkitystä. Kyse on lajin pöhöttyneen sisäpiirin yhä röyhkeämmistä manöövereistä jota ei vaan voi enää katsoa sivusta asiaan puuttumatta.

 • Olet siis sitä mieltä, että teurastajien olisi pitänyt tulla pelaamaan ilman valmennusta ja huoltoa. Toisaalta, Porvoo olisi voinut lähettää paikalle u11 ja u13 joukkueen junnut, lopputulos olisi sama siltikin

 • Ulkopuolisena tätä keskustelua seuranneena:
  On hieman säälittävää, että Porvoon ilmeisesti ajoissa pyytäessä (ja vielä melko hyvällä syylläkin) Bullsilla ei ole ollut ballseja kohdata Porvoon parasta mahdollista joukkuetta(divarijätkät+JUNNUT).. Mutta toki tätä aikatauluilla tiettyjen pelaajien poispelaamista tapahtuu säälittävyyteen asti kaikissa sarjoissa, niin naisissa kuin miehissäkin.. Kehittääkö se lajia, että liitto jakelee sakkoja? Tai vaihtoehtoisesti pelataan vajailla lajia jossa OIKEASTI tarvitaan paljon pelaajia per peli, jotta loukaantumisriskikin olisi pienempi? Tai kuten ko.tilanteessa estetään pelkkien junnujen arvokkaat lisäpelit tällä kikkailulla?

 • Jos ei ole resursseja ei kannata ilmoittautua sarjaan. Nimimerkki AK:n kanssa täysin samaa mieltä tämän casen tilannearviosta. Porvoossa ollu 4 kk aikaa hoitaa asia kuntoon eikä mitään ole saatu aikaan. Sajl hallituksen puuttuminen asiaan on täysin sopimatonta ja osoittaa huonon tilannetajun lisäksi röyhkeää ylimielisyyttä sääntöjä kohtaan.

  Ja mitä tulee Butchersiin niin alamäessä ollaan. Esimerkiksi junnuissa ensimmäistä kertaa miesmuistiin ulkona mitalipeleistä.

 • Kaikki tämä draama ja keskustelu olisi jäänyt kokematta, jos teurasjäte olisi tarkistanut otteluohjelman ajoissa, joten kiitos siitä ;D

 • 4kk ennen peliä ei ole ajoissa?

 • @@haha

  Ei ole ei, jos sarjaohjelma ehditty julkaista. Se sarjaohjelma on sen jälkeen sitova, eikä perusteltua syytä ottelunsiirrolle ole ollut olemassa.

 • Kun ollaan huipulla ei sieltä ole muuta suuntaa kuin alaspäin…..mutta kun on Suomessa joukkueita jotka ei pääse Butcherssin tasolle….ikinä!!!

 • @1+1
  Itsekin ulkopuolisena tilanteesta näen asian aivan eritavalla. Porvoolla ei ole ollut hyvää syytä pyytää ottelu siirtoa. On aivan täysin mahdollista että ottelut menevät päällekkäin heidän kahdella joukkueellaan ja heidän olisi tullut varautua asiaan.

  Ei muidenkaan joukkueiden kakkos joukkueet ole pyytäneet pelejään siirrettäväksi jos tullut päällekkäisyyksiä asian suhteen, eikä pelin siirtämiselle ole ollut perustetta liittohallituksen toimesta.

  Olisi suotavaa kyllä että seurat säilyttäisivät keskustelu yhteyden kaikissa tilanteissa, ja toivottavaa olisi että kaikki ottelut saataisiin pelattua. Mutta säännöt tässä ovat aika selkeästi Bullsin puolella ja miten nyt on toimittu on räikeästi sääntöjen vastaista.

 • Sisi ymmärsinkö nyt oikein? Teuraat eivät voi pelata koska valmennus ei pääse paikalle? On lähdetty liikkeelle kahdella joukkueella joilla on yhteinen valmennus, jota ei pystytä jakamaan niin että kaksi peliä pystytään pelaamaan päällekkäin?

  Jos tämä on tosiaan totuus, on ihan turha edes yrittää syyllistää bullsia tästä. Kaikki syy on vain ja ainoastaan porvoolaisten. Ja liittohallituksen toiminta asiassa entistä naurettavampaa.

 • Katsokaa valoista puolta Bulls! Teillähän olisi nyt enemmän aikaa treenata niin saattaisitte edes pärjätä matsissa!

 • Koti huipennus meni pilalle… olishan se kivaa vammastakin hakata kunhan voittaa…

 • Ilmeisesti ei porvoolla riitä kalusto pyörittämään kahta joukkuetta, tai jos riittäisi, niin ykkösjoukkue menee edelle ja kakkoseen jää jämät.
  On mun mielestä lajin edun mukaista, että junnut jotka saa jämädowneja liigassa – mutta on kuitenkin hyödyllinen lenkki siellä esim. spessuissa tai loukkaantumistilanteissa – saa peliaikaa myös kakkosessa. Nyt jos pelit on päällekkäin, niin tämä ”etu” poistuu ja junnut hakee kokemusta liigasta. On hienoa, jos kaikki muut seurat, joilla on kaksi joukkuetta miehissä, saa tämän järjestettyä ongelmitta. Lajin harrastajia kuitenkin on niin paljon, että rivistä saa uusia kun vaan pyytää.
  Itse ajattelen tätä enemmän lajin eteenpäin viemisenä kuin yhden joukkueen hölmöilynä. On totta, että jos ottelut on lyöty lukkoon ja vasta sitten on havahduttu päällekkäisyyksiin, niin ollaan myöhässä. 4 kk on kuitenkin pitkä aika molemmille järjestää tilanne, mutta helpompi on Bullsin järjestää perjantaista sunnuntaille jätkät paikalle, mutta jos eivät ilkeyttään (koska muuta syytä ei voi olla) tahdo, niin porvoon pitäisi niellä oma hölmöytensä.
  Syy on lähtökohtaisesti Teurastajien, mutta ei ole kenenkään edun mukaista niuhottaa tästä. Nyt jos Bulls on kieltäytynyt siirrosta vedoten mihin tahansa höpöhöpöön ja ovat suunnitelleet tähän viikkoon asti pelin olevan perjantaina, niin se tekee Bullseista vi**umaisia, mutta Teuratajien siitä pitäisi enemmän kärsiä ja moraalinen miinuspiste Bullsille. Varsinkin kun pelissä ei ole mitään panosta.

 • Nyt kun peli siirrettiin perjantailta sunnuntaille, niin Bullsilta jää varmaan sitten niitä omia Bulldogsin U17 junnuja pelistä pois, kun ne on siinä heti peräkkäin samalla kentällä. Olisikohan siinä ollut se mahdollinen syy että olisi haluttu siihen se pari päivää otteluiden välille?

 • Mitenkä tuo u17 vaikuttaa mihinkään? Eikös miesten sarja ole k18..

 • no ei ole k18, mistä tuollaisia keksit? kun et ainakaan sitä mistään säännöistä ole lukenut, koska säännöissä ei lue niin.

 • SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLON LIITON KILPAILUSÄÄNNÖT 2019: IV.B.2. Muut junioreita koskevat määräykset:

  18-vuotta Vaahteraliiga
  17-vuotta miesten I-divisioona, naisten Vaahteraliiga
  16-vuotta miesten II-divisioona ja sitä alemmat sarjat, naisten divisioonat

  Erityisistä syistä voi liittohallitus tai sen valtuuttama elin myöntää poikkeuksen edellä mainittuun sääntöön. Nuorten sarjoissa edustamisen esteistä, jonka aikuisten sarjoissa pelaaminen aiheuttaa määrätään nuorten kilpailujärjestelmässä

 • Eihän ne u17 pelaajat olisi saaneet pelata omaa sarjaa, jos pelaisivat miesten 2-divaria

 • Onhan tätä erikoista perustella junnujen peliajan lisäämisellä. Porvoosta tunnin ajomatkan päässä on useita joukkueita joiden kanssa voi sopia scrimmage tyyppisiä pelejä. Rookie ja junnupelaajien sisäänajo menee paremmin kun valmentaja voi vaikka pelikirjan kanssa jeesata uusimpia ja ”hitaampia” oppimaan. Nykyajan välineillä varmaan helpompi järjestää kuin lankapuhelimella.

 • Nyt on niin pienestä asiasta tehty helvetin iso juttu. Porvoo, osoita vähän nöyryyttä ja myönnä että ongelma oli teidän, älkää vähätelkö sitä. Sipoo, nyt aikuisten oikeasti. Jos asiasta on tiedotettu kuukausia sitten, niin miten kilpailun järjestäjä (Bulldogs) ei ole saanut aikaiseksi sopia Porvoon kanssa asiasta (käykö vai eikä käy) vaikka heillä on ollut kuukausia aikaa valita neljästä eri päivästä ottelupäivä? Miksi ei vaan voi tulla vähän vastaan, niin molemmilla on hauskaa, vaan pitää osoitella ja syytellä, että te sen ongelman aiheutitte, meillä ei ole aikomusta tulla vastaan? Seuraan asiaa täysin kolmannesta osapuolesta katsottuna. Suomen 2divarissa tapahtuu paljon kyseenalaisia asioita, mutta se onkin ”äijäliiga”, jossa mielestäni vähän pienemmät inhimilliset virheet saa ja pitää antaa anteeksi. Kyse on kuitenkin hauskanpidosta. Voin varmaksi sanoa, että ei kovin moni nauti palkkaa siitä että 2dirressä vaikuttaa.

  Joten vielä kerran. Butchers, myönnä virheesi ja ole nöyrä (koska te tämän aloititte), kun siitä muistutetaan. Bulldogs, teidän uskottavuus suomen jefuskenessä on erittäin kyseenalaisella tasolla. Jos ongelmanratkonta taito on tätä luokkaa ja sitten pelitulokset näyttää vielä tuolta, niin tulevaisuus ei näytä kyllä valoisalta sipoossa.

 • Lunta kentällä 2 metriä…me Bullssit halutaan että peli pelataan koska se on otteluohjelmassa!!!

 • Höpö, höpö, te siirtäisitte pelin :D

 • ”Eihän ne u17 pelaajat olisi saaneet pelata omaa sarjaa, jos pelaisivat miesten 2-divaria”

  Alle 20vee junnut saa pelata vaikka vaahteraa ja omaa junnusarjaansa ilman mitään siirtorajotuksia.

 • Nyt kannattaa opiskella hieman lisää näitä rajoituksia. U17 ei saa pelata omaa sarjaa, jos pelaa miehissä. U17 kauden jälkeen voi siirtyä miehiin pelaamaan toki.

 • Eli siis jos vaikka kolmen (3) joukkueen U17 SM-sarjassa pelaa, ei saa pelata seuran miesten joulkueessa samanaikaisesti. Höpölöpö….

  Vaahteralla, ykkösellä ja alemmilla divareilla on kullakin oma alaikärajansa. Kakkosessa se on 16v.

  Säälittävä sinällään koko U17 ikäluokka kun katsoo osallistuvien seurojen määriä.

 • Näin ainakin kilpailusäännöt sanoo. Jos pelaat miesten 2divaria, et saa pelata u17 sarjaa

 • https://www.sajl.fi/seurapalvelut/materiaalit/saannot-sarjakirjat/

  Ja nuorten kilpailujärjestelmä auki ja sivu 8

 • Tästä saa sen käsityksen nyt, että bulls on tainnut peluuttaa u17 poikia 2divarissa ja sen jälkeen u17, joten ovat pelikelvottomia ja kaikki pelit tullaan tuomitsemaan tappioiksi.

 • Voisko tän koko ns. keskustelun pistää kiinni? Ei johda mihinkään kun kasa satunnaisia nimimerkkejä pipplimiekkailee mukatietämyksen kanssa ja loput laukoo muka asiantuntevia näkemyksiään hommasta. Vai onko kyseessä muutama trolli jotka hauskuuttavat itseään? Aivan sama. Tämä paskanjauhanta on saanut aikaan sen, että gridironin lukijoista suuri osa tuomitsee jatkossa Porvoon ja BULLSin joukkueet valittajiksi, pilkunnussijoiksi tai ihan miksi tykkäävät. Tai sitten ei, mutta tietämättömien eli satunnaisten nimimerkkien vaikutus on nyt aivan liian suuri.

  Tuomo, pistä tää homma poikki? Kiitos.

 • Jos sitä tietoa muka löytyy, niin kannattaa varmaa tuoda se esille. Ainakin tuo 2 divari ja u17 peluutus menee juurikin noin, kuin on kerrottu. U17 pelaaja voi pelata 2 divaria, kun oma kausi on ohi, ei samaan aikaan oman kauden kanssa.

 • Nyt siis pitää olla hiljaa… :D

 • Kyllä tässä(kin) ketjussa suurin kritiikki menee lajiliiton hallitukselle eli sisäpiirille joka on ollut kuvioissa keskenään liian pitkään ja alkaa päätökset olemaan juuri siksi sellaisia että ne eivät kestä päivänvaloa.
  Ymmärtämättömät juntit tai trollit ohjaa tämän aiheellisen kritiikin jatkuvasti sivuraiteelle.
  Ketään ei kiinnosta bullssin menestys, maine tai kyseinen peli tai sen tulos. Vaan että liittohallitustasolta on perusteetta väkisin väännetty porvoolle mieleinen päätös tämän mitättömyysluokan asiaan joka olisi normaalitoiminnalla vaan hoidettu pois alta sovittujen sääntöjen mukaan. Siksi siitä tulee ulkopuolisten silmissä iso asia.
  Nyt kaikilla on lupa siirtää vierasotteluitansa mielensä mukaan sanomalla että ”ei oo staffii”

 • Nyt pitää siis tajuta, että aikuiset äijät valittaa täällä alle 17 vuotiaiden pelaamisesta U17/M II-divarissa. Siis pelkäättekö, että teinit potkii teistä kaljamahoista skeidat ja viimeiset miehisyyden rippeet pihalle? Vai luuletteko pelinne päätähuimaavan tason koulivan näistä nuorukaisista liian kovia ikäistensä joukkoon? Ei tässä puhtaasti byrokratiasta voi olla kysymys.

 • Nimimerkki Veikkaus kiteytti asian ytimen. Ympärillä oleva trollaus on tavoitteellista ja tosiaan pyrkii ohjaamaan huomion pois todellisesta ongelmasta.

 • Ei saa kritisoida liittoa, eikä varsinkaan liittohallitusta, koska ”tämä on ainut näyteikkuna lajiin” ja ”miltä se nyt näyttää?” No se näyttää just siltä että naama on vino.

  Onneksi kaupassa on parempia peilejä.

 • Joo. Jo täs ketjus on itketty ihan tarpeeks…

 • Seppo vedetään tähän?

 • …ja Wolvojen kotijenkit ja seinäjoen muukalaislegioona. Jotenkin noikin musta voisi mainita kun ollaan päästy vauhtiin.

 • Kotkien paska OL.

 • ja kotkien ol latviassa JA volvojen kotijenkit ratinallassa

 • Liiton trollit ohjaa keskustelua

 • kaiken pitäisi olla jo hoidossa . kyse oli ainoastaan pitkäksi venähtäneestä kesälomasta .

 • Porvoolla vaan damage control päällä.

 • Roostersin junnut maksaneet liiton trollit

 • Kyllä on taas sisäpiiri auttanut kaveriaan ja vieläpä yhdessä sovittuja sääntöjä vastaan. Liittohallitus tulisi tuulettaa ja oikein huolella. Tällainen suhmurointi ei vain ole hyväksyttävää ja siitä pitää puhua. Teurastajat olisi voittaneet Bullshitin vaikka yhden vajaalla ja ilman valmennusta joten ihan en ymmärrä miksi vaativat siirtoa

 • Mites tämä kohuottelu päättyi?

 • Ketään ei ole kiinnostanut pelin lopputulos.

 • 0-55

 • ilmeisesti oli porvoon toimitsijat löytänyt paikalle kun peli päästiin pelaamaan . vento toimii edarin tilastoijana ja kakkosen valmentajana niin ei se mikään ihme ole että halusi liiton hallituksessa pelin siirtää vaikka pakottamalla .

 • Joko Steelersille on annettu sakkoja kun ovat pelanneet samana päivänä eri joukkueilla, jos se on lajin edun vastaista?

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *