Bulldogs – Wolverines II

Viimeksi muokattu 13.5.2016 20:27 39

(0-1)

06

(1-0)

83
1 2  
6 0 6
56 27 83

14.5.2016 klo 12:00 Sipoo

Kaari

Wolverinesille voitto Sipoossa

Gridiron Staff 16. toukokuuta 2016 22:48

Myös ykkösjoukkueensa pelaajia peluuttanut Wolverines II päihitti Sipoo Bulldogsin selkein lukemin.

Lue lisää

Kommentoi

 • Sipoossa päivittyy tulos Facbook-sivulla. Kolmannen päättyessä tilanne 6-76. Kukakohan Wolvollla QB:na?

  https://www.facebook.com/BulldogsSipoo/?fref=ts

 • 6-83

 • Lehtinen ja Drockila pelasivat suunnilleen puoliksi

 • Vaikuttaa siltä että Wolvot kävivät Sipoossa pelaamassa Ykköseen valmistavan treenipelin.

 • Vaikuttaa siltä että Wolvot kävivät Sipoossa pelaamassa Ykköseen valmistavan treenipelin.

 • Nyt ei vaikuttanut ihan reiluilta jaoilta. Edustuksen pelaajat kävivät pyörittelemässä kolmosessa..

 • Mitä tällä on tekemistä reiluuden kanssa? Wolvoilla II-joukkueella on selkeä rooli toimia edustusjoukkueen farmina ja olisi ollut vain tyhmää olla käyttämättä mahdollisuutta hakea pelituntumaa laajemmalle porukalle. Huomioitavaa kanssa se, että samana päivänä Wolvojen III-joukkue osallistui IV-divarin turnaukseen joka kuormitti osaa II-joukkueessa normaalisti pelaavaa äijää. Jos Huskien organisaatio oli yhtään hereillä heillä oli scoutit paikalla katsomassa tätä scrimmage.

 • Mitäs sit kun tässä ”scrimmagessa” olis vedetty lehtinen ja gilbert paskaks? Robert olis tykänny

 • Tuskin ketään kiinnostaa Wolveriensien meno siellä tai täällä. Niin vahva porukka on niistämään ekassa pelissä että!

 • Mua kiinnostaa

 • Mua kiinostaa Sipoon maalin! Viime vuoden pelissä kaikki 3 maalia tuli Wollin hyökkäys vuoroilla (Sipoo voitti 13-6).

 • Minua kiinnostaisi nähdä matsin statsit. Tai onko III-divari niin harrastuspohjalla ettei sellaisia pidetä?

 • Ymmärrän että Wolvot kohtelivat peliä ykkäsen pre-season otteluna… mut, jos Wolvojen rosteri onkin niin laaja miks ykkös hykkääjät (Gilbert ja Siiskonen) pelas melkein koko matsin? Eikö jossain vaihessa (6-55) olis 3div miehistö nähty kentällä? Ei ne kai kaikke menneet nelosen turnaukseen?

 • Ne pelasi just siksi että tuloksella ei ollut Wolvoille mitään väliä. Se oli pelimäinen treeni jossa haettiin tuntumaa niille ykkösen pelaajille jotka sitä halusivat. Gilbert ei ole pelannut jefua sitten elokuun joten kaveri ilmeisesti halusi pelata. Siiskosella sama juttu. Viime kausi jäi kahteen peliin joten intoa varmasti riittää. Buldogsille tietty ikävä että olivat uhreina mutta Wolvoille hyvä harjoitus.

 • Onhan toi nyt uskomatonta arvostelukyvyn puutetta Wolvoilta jos siellä on loppuun asti peluutettu ulkomaalaisvahvistuksia ja muita selkeästi 1-divari jätkiä. Toisaalta en ole ton lauman kyseessä ollessa tippaakaan yllättynyt. Toivotaan että tällaiset kikkailut ei osu omaan kinttuun missään vaiheessa.

 • Terve kaikille, tuossa juteltiin valmennuksemmekin kanssa tuosta Wolvojen ykkösringin peluuttamisesta ja olimme kaikki yhtä mieltä siitä, että noin me oltaisiin itsekin tehty eli peluutettu paljon ykkösen miehistöä. Kuitenkin pääsimme ottelun lopussa pelaamaan myös III-divari tasoista miehistöä vastaan ja se sitten olikin jo huomattavasti tasaisempaa. Enkä ota kantaa siihen, että kuinka paljon tai vähän ykkös-miehitystä peluutettiin, varmaankin niin, että kaikkia mahdollisia pelejä kokeiltiin ja niihin saatiin toistoja. Ja akseli Locklan Gilbert ja Janne Lehtinen oli mielestäni aika hyvä. No, pakko sanoa tähän väliin, että itse olisin tietysti toivonut, että olisimme saaneet pelata enemmän varsinaisia kolmosdivarimiehiä vastaan, mutta Wolvoillahan on niin, että seura on rakennettu hyvin ja itse asiassa koko seura on yhdessä sekä I-divari, III-divari ja IV-divarijengi.

  Keskustelimme myös tuosta loukkaantumisriskistä, niin jos Wolvojen linja olisi hävinnyt meidän puolustuksen linjalle, niin siinä olisi voinut olla jotain loukkaantumisriskiä. Mutta näinhän ei ollut, ellei sitten pelin loppupuolella. Ja olisihan tietysti sellainen vahinko voinut käydä, että esim. Locklan olisi kompastunut kengännauhoihinsa ja loukkaantunut sitä kautta :).

  Ja yhtä hyvin se loukkaantuminen voi tulla vaikka ykkösessä ensimmäisellä downilla. En katsoisi, että Wolvot sitä kautta mitään isoa riskiä ottivat.

  Meillä oli neljä kaveria ensimmäistä kertaa pelissä kentällä ja joitain poissaoloja oli siihen päälle. Nythän meidän väki myös näki, että mikä se ero on ykkösen ja kolmosen välillä (aika iso :)). Eli jatketaan tästä ja katsellaan mitä saadaan aikaiseksi.
  Kaikille hyvää kesää tasapuolisesti!

  -Pappa

 • Mistä h.lvetin kikkailusta sä urputat. Jos seuralla on reservijoukkue juuri tällaista varten niin minä nostan niille hattua että hyödyntävät täysimääräisesti- Ja mistä arvostelukyvyn puutteesta on kysymys. Hyvä tilaisuus treenata ja se käytettiin täysimääräisesti. Onhan tämä tietysti vaikea pala niellä niille, joille III-divisioona on kaikki kaikessa mutta minkäs teet. Toisilla vaan on laajemmat resurssit.

 • Ei Wolvot toisella puoliajalla peluuttanut ykkösmiehistöä niin paljon kuin ensimmäisellä. Pelinrakentajista Lehtinen aloitti ottelun, mutta Drockila jatkoi toisen neljänneksen alkupuolella, ja pelasi käytännössä ottelun loppuun lukuunottamatta toisen neljännelsen lopussa kun joutui vähän kokoamaan itseään late hit taklauksen jälkeen.

 • @Täh – ota ihan rauhassa vaan ja vedä AussieBarissa voiton maljaa. Kovia olette, onnea vaan!

 • Hyvä kommentti Papalta. Molemmille joukkueille hyvä kokemus jatkon kannalta. Wolvoilla hieno konsepti kaikkiaan.

 • …otetaan toi hyvä pois nimestä… =)

 • Älä inise. Jos eksyt joskus Aussieen ni tuu nykäseen hihasta. Piffaan sulle kokiksen, se helpottaa.

  Ja Pappa-bulldogille propsit! Vieläkö harttarit löytyy varastosta?

 • Hei VMP, täältä Lappeenrannasta on matkaa Aussie baariin joten maljaa ei voi ottaa. Pojan kanssa pelataan pleikkaa ja ollaan siinä kovia joten kiitos kannustuksesta. Grow up man.

 • Onhan omituisten otusten kerho. Rovaniemi hommaa pari epsanjalaista ja jengi itkee importeista. Wolverines peluuttaa I-divarin miehiä III-divarin sarjaottelussa ja jengi taputtaa käsiä.

  Kumpikohan on urheilullisesti, siis URHEILULLISESTI eettisempi ratkaisu. Antakaahan kun mietin…

 • Netiketin mukaan isoilla kirjaimilla kirjoittaminen on huutamista. Jotain ottaa päähän näköjään oikein kybällä se, että Wolvot käyttää kakkosjoukkuettaan treenialustana. Mitä epäeettistä siinä on että jossain alasarjassa testataan kuvioita ja annetaan pelituntumaa äijille. Urheilullisesti se on ainoastaan fiksua.

 • voipi olla ettet ihan ymmärrä että joskus on pitää korottaa ääntä että sunlaiset pölkkypäät ymmärtäisi. Joskus sekään ei riitä.

 • Ehkäpä siellä liitossa olisi kuitenkin syytä jatkossa miettiä sitä olisiko sääntöjä syytä muuttaa. Nyt siis ilmeisesti, kun kakkosjoukkueen kausi alkaa ykkösjoukkuetta aikaisemmin (sarjatasosta huolimatta) on periaatteessa mahdollista pelata se kakkosjoukkueen ensimmäinen ottelu sillä ykkösmiehistöllä? Ja suomalaisen jefusjeneä jo vähän pidempään seuranneena oma veikkaukseni on, että niinhän tulee jatkossakin tapahtumaan, jos se sääntöjen mukaan on mahdollista.

 • Siitä en tiedä miten seuran sisällä siirrot menevät, mutta farmisopimuksen avulla ylhäältä alaspäin ei voi siirtyä kuin 3 pelaajaa. Tätä tietysti voi kiertää siellä, että kaikki pelaajat ovat lähtökohtaisesti alemman sarjatason pelaajia, koska silloin siirtorajoja ei ole.

 • Kilpailusäännöt:

  ”Pelaaja voi vaihtaa joukkuetta seuran sisällä vain, jos hänet on rekisteröity pelaajaksi johonkin
  seuran joukkueista 31.3. mennessä.
  Pelaajalla on oikeus, menettämättä edustuskelpoisuuttaan rekisteröintijoukkueessaan, pelata
  kaksi (2) ottelua seuran toiselle sarjatasolle osallistuvassa joukkueessa, kuin siinä mihin hänet on
  rekisteröity. Tämä määräys ei koske nuorten sarjoja.
  Pelaajan siirtyessä toisesta seurasta seuran alemman tason joukkueeseen, ei pelaajalla ole
  oikeutta siirtyä seuran ylemmälle sarjatasolle osallistuvaan joukkueessa, ellei siirtoa tehdä ennen
  kuin ylemmän sarjatason joukkueen siirtoa koskevat aikarajat umpeutuvat kyseisenä
  kilpailukautena.”

 • Kysymys kuuluukin, onko rekisteröinti (tämä varmaankin lisenssin osto) tapahtunut ennen ko. päivämäärää. Pelaajat tuntien en usko näin tapahtuneen, eli tuossa voisi olla tutkinnan paikka.

 • Vaikka nyt kävis niin että vielä tarto pelissäkin wolverines peluuttais ykkösmiehiä niin ainakin ennakko arvailuiden mukaan sillä ei suurta merkitystä taida olla 3 divariin. Eiks noi kolme jengiä oo kuitenki povattu sinne sarjan hännille? Sitten ehkä ymmärtäisin turhan vinkumisen jos tuolla peluutuksella esim pilattais jonkun seuran playoffs paikka tai vietäis kotietu tms

 • Rojo käyttää III-divisioonaa treenialustanaan niin kauan kuin se on mahdollista ja tarkoituksenmukaista. Yksi kierros siis vielä hyödynnettävissä ennen ykkösen käynnistymistä. Tämä tunteellinen vinkuminen on lähinnä naurettavaa mutta kai sitäkin täytyy pitää positiivisena jefun kevät-kiimana kun nousee tunteet pintaan heti alkuun.

  Wolvoilla näyttää olevan aika kiireinen viikonloppu meneillään. La-Su pelaavat III-divisioonan ja IV-divisioonan joukkueet sekä U19 11vs11 kokoonpano. Lisäksi kaksi U15 peliä ja nuorempien (U9 – U13) junnujen turnaus Porvoossa. IV-divisioonan pelikuvien mukaan näkyi tuollakin tasolla kentällä pelaajia joita satunnaisesti tullaan näkemään I-divisioonan rosterissa.

  Jos säät sallii aion itse mennä katsomaan Tartu Titans peliä Velolle ja pomminvarmasti Rojo peluuttaa siellä pelaajia, joille aikoo antaa peliaikaa seuraavan viikon divariavauksessa. Ja huhujen mukaan Jerell Joneskin vetää muutaman vedon ihan vaan verrytelläkseen kauden avauksen alla.

 • itse olen kuullut huhua ettei jenkit saisi pelata kolmos divisioonassa

 • Enhän mä pelaamisesta mitään sanonutkaan. Kunhan hämmensin =). Tai kutsutaanko sitä trollaukseksi nykytermein. Tsemppiä Oululle tämän päivän peliin. Olisi hienoa nähdä että palaavat voittojen tielle.

 • ”Jos säät sallii aion itse mennä katsomaan Tartu Titans peliä Velolle ja pomminvarmasti Rojo peluuttaa siellä pelaajia, joille aikoo antaa peliaikaa seuraavan viikon divariavauksessa. Ja huhujen mukaan Jerell Joneskin vetää muutaman vedon ihan vaan verrytelläkseen kauden avauksen alla.”

  1) peli pelataan Bragulla
  2) Kolmosessa ei saa pelata jenkkejä

  Muta tervetuloa Bragulle 20.5. klo 19:00, puffa on auki ja hyvä fiilis taattu.

 • Sorry vaan, peli pelataan Velolla klo 15.30 ja Jerrel tulee vetämään vetoja. Kukaan ei ole sanonut että se pelaa.

 • Suuria tunteita heti kauden alusta…

  http://www.sajl.fi/?x118281=5160292

 • Sit Lipponen tulikin tuomaroimaan 4div turnaukseen. Ei tosin tietääkseni siellä lyönyt ketään.

 • Lipponen pelas siinä ekassa nelosen pelissä ja dumas jälkimmäisessä. Hyvin jaksoi kun päivän ensimmäinen matsi jäi puolitiehen ja ehti hyvin Sipoosta hesaan.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *