Bulldogs – Falcons

Viimeksi muokattu 7.5.2017 19:32 4

(3-1)

08

(0-3)

00
1 2  
8 0 8
0 0 0

15.7.2017 klo 14:00 Sipoo

Kaari

Bulldogsille niukka voitto Falconsista

Gridiron Staff 17. heinäkuuta 2017 10:52

Sipoo Bulldogs otti kauden kolmannen voittonsa jännittävien vaiheiden jälkeen. Voiton myötä Bulldogs on vahvasti matkalla kohti sarjan elokuisia pudotuspelejä.

Lue lisää

Kommentoi

  • Mielenkiintoinen tämä Huskiesin ja Falconsin yhteisjoukkue, tänään ei viitsinyt enää edes Stan Bedwell saapua sivurajalla. Mielenkiintoista olisi myös tietää mihin ne kaikki ”kahteen joukkueeseen” riittävät miehet on kadonnut. Onko Falcons saanut tänä kesänä yhteenkään otteluun 25 ukkoa pukeisiin? Tänäänkin n.15 ukon rosteriin tarvittiin hyvinkääläistä tahtoa ja vanhoja pelimiehiä, koska yhteisiin talkoisiin ei Huskies miehiä saatu.

    Oliko se talven hehkutus vaan täyttä kusetusta? Aikamoinen Boomittamista tämä touhu on ainakin!! Jos itse olisi Falconsin toiminnassa mukana, niin tuntisi itseni todella petetyksi.

  • Tulee olla vaikea HH saada mitään uskottavuutta syksyllä/talvella..

  • 8-0

  • Huskies on huhujen mukaan alkanut onkimaan pelaajia muista 3. divarin jengeistä. Itse en vaan jaksa uskoa, että yksikään itseään kunnioittava pelaaja tarttuisi tähän mahdollisuuteen ennen huomista siirtoikkunan sulkeutumista.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *