Bouncers – Wolverines

Viimeksi muokattu 21.4.2018 15:08 28

(2-1)

49

(1-3)

08
1 2  
49 0 49
8 0 8

10.6.2018 klo 14:00 Mikkeli

Kaari

Bouncers päihitti Wolverines Bluen Urpolassa

Gridiron Staff 11. kesäkuuta 2018 11:15

Joukkueet takoivat ensimmäisellä puoliajalla 57 pistettä, toisella nolla.

Lue lisää

Kommentoi

 • On tämä kakkosdivari tänä vuonna kyllä melkoista sirkusta. Käytännössä viidestä joukkueesta kolme (Pori, Jyväskylä ja Mikkeli) pelaa ns. samalla joukkueella koko kauden. Lohja ja Wolvot peluuttavat sitten ykkösen porukkaa aina sen mukaan miten pystyvät.
  Käytännössä runkosarjassa näiden kolmen joukkueen peleistä puolet on joukkuetta vastaan, joilta vastaan voi tulla huippujoukkue tai ö-luokan joukkue ja joilla ei sarjan suhteen ole minkäänlaisia tavoitteita. Tämän seurauksena saadaan ainakin paljon näitä 50-0 -pelejä suuntaan ja toiseen. Ja nämähän eivät ole katsojille, eivätkä kummankaan joukkueen pelaajille kovin mielekkäitä. Eivätkä myöskään hyvää mainosta lajille.

 • Säännöt ovat mitä ne ovat. Volvot ovat jo vuosien ajan näyttäneet tietä, nyt UNC-Lions astelee vähän samoilla poluilla. Tämä on ilmeisesti suunta johon suomalaista jefua halutaan viedä.

 • Onhan tämä nyt parempi tapa kun se ettei olisi joukkueita ollenkaan, tietysti sarjatasosta voidaan olla montaa erimieltä, mutta luulen et tällähetkellä 2-3div. ero on hyvin pieni jos ollenkaan. Mutta minun mielestäni tähän pitää seuran lähteä vain jos on oikeasti se +30 pelaajaa sinne 2 joukkueeseen eikä niinkuin esim UNC on nyt just se 20. Wolvoillakin taitaa se 30 tulla just ja just.

 • Varmasti yksi suomi-jefun vähiten epäterveistä ilmiöistä on se, että joillain seuroilla on voimavaroja perustaa reservijoukkueita. Juuri tuohon suurempien voimavarojen suuntaan suomalaista jefua pitää todellakin viedä.

  Sen sijaan se, että miesten Vaahteraliigaa pelataan kuudella joukkueella, naisten Vaahteraliigaa neljällä joukkueella, miesten I- ja II-divisioonaa viidellä joukkueella, tämä on suunta joka on jo osoittanut mahdottomuutensa. Se, että U19 SM-sarjassa pelaa ainoastaan 5 joukkuetta ja I-divisioonassa 2 joukkuetta kertovat, että lähitulevaisuudessa ei ole odotettavissa parempia aikoja.

  Wolverines on luonut hyvän seurakonseptin ja uskon, että jokainen haluaisi tuon kopioida jos olisi toiminnassa mukana riittävästi taustajoukkoja. Wolvot on vähän samassa asemassa kuin Roosters muiden mielipiteissä. Roosters on omalla sarjatasollaan liian ylivoimainen ja Wolvojen seurakonseti omassa sarjassaan samaa kategoriaa. Ja kun itse ei kyetä samaan kannattaa näiden toimintaa kritisoida, arvostella ja dissata. Monet vaativat sääntöihin muutoksia rajoittaakseen toimintaansa panostaneiden sadonkorjuun sen sijaan että itse panostaisi parempaan ja laadukkaampaan seuratoimintaan. Surullista mutta tyypillistä kateuden pyhässä maassa.

  ps. Itse en usko, että UNC-ilmiö tulee kestämään enintään kahta kautta pitempään. Sen verran kuitenkin paikkakuntapatriottisuus on vallassa harrastelajissa.

 • Toki on parempi, että joukkueita on. Ja olen samaa mieltä siitä, että kolmosen parhaat joukkueeat pärjäisivät varmasti oikein hyvin myös kakkosessa.

  Kuitenkin kakkosen pitäisi olla mielestäni oikea kilpasarja, josta pelattaisin oikeita jefupelejä, mikä auttaisi joukkueita saamaan katsojia ja mahdollisesti myös uusia pelaajia jne. Siten joukkueet voisivat mahdollisesti nousta joskus ykköseenkin (sinne kun ei ole halukkaita paljon ollut). Jos näillä kakkosjoukkeilla on pakko tällä tavalla leikkiä, niin sen voisi sitten tehdä kolmosdivarissa.

 • Mä en kai koskaan ole dissannut Roon toimintaa. Olen vaan ollut sitä mieltä että niiden ylivoimaisuus tekee sarjasta tylsän ja noh, tylsät sarjat on tylsiä sarjoja. Volvojen toimintaa olen kritisoinut omasta mielestäni kahdesta asiasta:

  1. Just tuo alkuperäisen postaajan esiinnostama kakkosjoukkueen hailahtelevaisuus. Yhtenä päivänä volvo-2 ja ihan vähän erinäköinen kuin toisena päivänä volvo-2.

  2. Kun kerran se seuratoiminta on niin ylivertaisen tislattua parhautta, miksei se vieläkään näy pelikentällä? Hemmetti naisten joukkue pystyi voittamaan ne oikeat pelit tiukalla marginaalilla, miksi miehet kyntävät yhä ykköstä vaikka remmissä on syntyperäistä jenkkiä enemmän kuin missään liigajoukkueessa?

  Lisäksi mua kiinnostaa miten Suomen jefua auttaa se että vastaisuudessa alasarjoissa pelaa vaan yläsarjojen kakkosjoukkueet? Sekö vie kokonaisuutta eteenpäin? En ehkä ole asiasta samaa mieltä.

 • Harvinaisen tyhmiä kommentteja. En jaksa edes perustella

 • Olipas rakentavaa palautetta. Kyllä AK:n kommentit olivat ihan asiaa. Mutta tällä tasollahan tämä keskustelu liikkuu toki täällä foorumilla.

  Toki volvoilla on organisaatio enimmäkseen kunnossa ja siellä tehdään paljon hyvää työtä lajin eteen. En silti näe mitään syytä, miksi täällä porukka muka niin kateellisena olisi sen asian suhteen. Miksi se jotain nykyistä/vanhaa pelaajaa tekisi kateelliseksi, että volvoilla on organisaatio kunnossa?

  Kysymyshän tässä on enemmän siitä, mitä lisäarvoa lajille tuovat nämä ylempien seurojen kakkosjoukkueet, jotka eivät ilman vahvistuksia ole välttämättä edes ko. sarjatason joukkueita mutta säilyttävät vuodesta toiseen sarjapaikkansa ykkösjoukkueen vahvistuksien avulla. Ei tämä volvoillekaan ole vielä mitään merkittävää menestystä tuonut, vaikka ykkösjoukkueen pelaajat ovat saanet käydä läpsyttelemässä alemmilla sarjatasoilla. ”Kehitys”joukkueen pelaajat jäävätkin sitten vähemmälle peliajalle omassa sarjassaan, joka muutenkin on tynkä.

 • Mikkeli vie tämän 5 maalin turvin. Sen verran on löysää sakkia volvojen rosterissa.

 • Mitä nyt 3. vuotta ollut pleijareissa ? Ehkä idea on pelata kyseisellä sarjatasolla ja antaa peliaikaa kokemattomille? Kaikki ei yritä tehdä huskeja. Mitä noihin koti jenkkeihin tulee niin miksi muilla ei ole, johtuuko siitä että wolvoissa on vetoa. Ja kyllä, divari porukka häviää aina ne oikeat pelit, silti 3 vuotta peräkkäin maljassa.

 • Siis jos volvojen kantava ajatus on päästä play-offeihin joka vuosi ja se miten siellä menestytään on toissijaista mä olen ehdottomasti samaa mieltä: tätä ajatusta on toteutettu 100% tehokkuudella. Itse olen kuvitellut kilpaurheilun olevan vähän erilaista toimintaa mutta toisaalta, mä en tosiaan ole kovn välkky kaveri.

 • @AK sen olet kyllä osoittanut. Hae takkis.

 • Mikkelin Facebookin mukaan Bouncers on pieksemässä Wolvoja aika pahasti. Onkohan Helsingillä yhtään ykkösen äijää mukana?

 • Ei ole yhtään.

 • Kai niiden ilman ykkösen jätkiäkin pitäisi pärjätä, kun kakkosta kerran pelaavat.

 • volvot viime vuonna haki mikkelistä kakkosen miehillä ja kapealla rosterilla selkeän voiton. Jommassakummassa jengissä on ilmeisesti muuttunut kokoonpano huomattavasti.

 • Puoliajalle mennään 49-8 tilanteessa.

 • Mikkeli taisi pelata koko viime kauden todella kapealla rosterilla. Eivät tainneet voittaa kuin Ghosthuntersin, joka pelasi vielä kapeammalla rosterilla.

 • Voittivat myös TAFTin, joka sittemmin luopui sarjasta joten tätä voittoa ei enää sarakkeissa näy.

 • Kuuleman mukaan paljon ykkösen pelaajia mukana !

 • Yllättävä lopputulos!
  Täytyy antaa propsit Mikkelille, heidän matseistaan löytyy aina liveseuranta, toisin kuin monelta muulta kakkosen joukkueelta.

 • Mitäs Mikkeli teki toissa kaudella? ;) Kannattaa mielummin pitää ajatus sillä tasolla tän kauden joukkueen otteita pohtiessa sen sijaan että vertaisi viime kauteen…

 • ”Yllättävä lopputulos!”

  KIVA JUTTU, ET KUITENKAAN SITTEN VIITSINYT MEILLE KAIKILLE KERTOA ETTÄ MIKÄ SE LOPPUTUOLS OLI, NUIJA !

 • Kauheen vihainen sä olet, mä huomaan..

 • Lopputulos 49-8 Mikkelille

 • kun vain kolme parasta pääsee playoffeihin (voittaja suoraan maljaan) niin taitaapi käydä niin että kakkos/farmijoukkueet jää ulos playoffeista.

 • Olisiko näillä muutoin niin ansiokkailla kotiraporttien kirjoittajilla mitenkään mahdollista, että opettelisivat edes muutaman vastustajan pelaajan nimen ja saisivat ne mukaan raportteihin. Nythän tuon kirjoituksen perusteella ei ole tietoa esim Wolvojen pelinrakentajasta tai muistakaan pelaajista. Wolvot tuovat aina mukanaan mielenkiinnon siitä, onko mukana ykkösen ringin miehiä. Ainakaan tuloksen perusteella tällaista ei ole tällä kertaa tapahtunut.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *