Bouncers – Ghosthunters

Viimeksi muokattu 16.4.2017 11:19 9

(1-5)

47

(0-6)

00
1 2  
15 32 47
0 0 0

22.7.2017 klo 14:00 Mikkeli

Kaari

Bouncersille kauden ensimmäinen kotivoitto

Gridiron Staff 24. heinäkuuta 2017 16:53

Mikkeli Bouncers säilytti voitolla nokialaisista mahdollisuutensa sarjan pudotuspeleihin.

Lue lisää

Kommentoi

 • Ei kyllä uskoisi että nämä joukkueet pelasivat viime kaudella välierässä toisiaan vastaan… Nyt tämä ottelupari on selvästi sarjan koko kauden huonoin ottelu.. Oliko 2 divisioona viime kaudella niin paljon heikkotasoisempi.?

 • Molemmista lähti parhaat muualle kun seurat päätti jäädä kakkoseen

 • Nokialta tais aika moni lähtee saintsiin, bouncersilla tuo 2divariin jääminen nyt ei vaikuttanut kun 1-2 pelaajan seuran vaihtamiseen. Jotka halusivat vielä iän takia kokeilla kovempaa tasoa. Moni pelaaja on välivuodella/tai lopettanut, kun on ollut henk.koht. juttuja.. tai oli muulta paikkakunnalta ja eivät halunneet jatkaa. En ymmärrä miksi trollata tai tuoda esille koko ajan (eri tahoilta), että 2divariin jääminen olisi jotenkin vaikuttanut suuresti. Joukkueella tulee 1divariin mentäessä oltava siihen budjetoitu rahaa ja aika ei ollut sopiva. 2 divariin jääminen on ollut valmennuksen, joukkueenjohdon ja PELAAJIEN yhteinen päätös kun asiaa ollaan funtsittu. :)

 • Ja vielä loukkaantumiset ovat myös vaikuttaneet mikkelin pelaamiseen tällä kaudella jopa naurettavan paljon.. ohuella rosterilla joudutaan vetämään loppu kausi. Alkukaudesta bouncers pystyi jopa haastamaan bearsia, jossa ottelu oli tiukempi kuin lukemat näyttävät.

 • Mikkeliläiset suorittaisi paljon paremmin eikä loukkaantumisia olisi näin paljon jos he treenaisivat talvikaudella

 • Sivusta seuranneena olen saanut sellaisen kuvan että treenaaminen on aina ollut Mikkeliläisille kauhean vaikeaa, mutta silti Bouncers on ollut finaaleissa kolme kertaa kolmena viime vuonna ja voittanut kaksi mestaruutta. Mikä tekee tästä kaudesta niin erilaisen?
  Huonon kauden selittäminen loukkaantumisilla on kauhean kliseistä, kaikille joukkueille sattuu loukkaantumisia.

 • Iso määrä loukkaantumisia kyllä vahvistaa nuo puheet treenin puutteesta yllättävän huonon suorittamisen ohella. Toivottavasti huonosti mennyt kausi motivoi palauttamaan asenteet entiselle tasolle. Toki onhan tässä kautta vielä jäljellä.

 • Puoliaika 15-0, Nokialla 12 äijää pukeissa.

 • Lopputulos 47-0

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *