Bouncers – Eagles

Viimeksi muokattu 11.5.2019 15:18 64

(2-6)

07

(8-0)

38
1 2  
0 7 7
0 38 38

3.8.2019 klo 14:00 Urpola

Kaari

Eagles tyylitteli selvään voittoon Mikkelissä

Gridiron Staff 5. elokuuta 2019 19:41

Kotkalaisjoukkue etenee ykkösen pudotuspeleihin ilman tappioita.

Lue lisää

Kommentoi

 • Huhujen mukaan Nesi ja rissut eivät pelaa ollenkaan tässä pelissä.

 • Kostean paikan leiri pleijjareita varten? Ottelussahan ei ole mitään panosta Kotkalle.

 • Ilmainen pääsylippu välierään Bouncersille?

 • Onkohan Bouncersilla mitään mahdollisuutta voittaa Eaglesia, vaikka Kotkalla olisikin täysin kakkosmiehistö kentällä?

 • on todellakin, jos Nesi ei pelaa niin Mikkeli vie.

 • yhtä varma huhu varmaankin, kuin se että ne oli Latviassa ennen UNC peliä..
  Trollit täällä heittää juttua. Varmasti Eagles huilauttaa loukkaantuneita ja puolikuntosia, mutta eiköhän kaikki ehjät, Nesi mukaanlukien, pue ja pelaa Mikkellissä.

 • Jos Eagles haluaisi varmistaa ettei ainakaan Bouncers tule vastaan pleijareissa ensimmäiseksi, tässä sen pystyisi tekemään. Toisaalta, en näe mitään syytä miksi näin tehtäisiin. Tuskin lähtevät häviämään.

 • Eipä tuolla liene väliä kuka sieltä vastaan tulee, yhtä tasaisen huonoja nuo kaikki kolme. Ehkä bouncers kuitenkin huonoin jos vertaa ECG koskella tai UNC tuiasoalla+ehjällä rosterilla

 • Nappisuoritus! Tuon enempää ei takkia varmaan saa auki. Oikea asenne ennen välieräpelejä

 • Niin, eihän bouncersilla ole kuin Hall… Individual stats aika vakuuttavaa luettavaa (nyt kun sajl linkki tilastoihin viimein toimii tässä vaiheessa kesää).

 • Ehkä on takki auki mutta kun tulosten valossa näyttää totuudelta: ei kolmesta liipasimella olevasta joukkueesta näytä olevan haastamaan kahta muuta. ECGn pakka ilmeisesti varsin sekaisin, portsareilla ei vaan merkit riitä ja UNC ei pärjää. Miten tehdä 1-divisioonasta mielenkiintoinen?

  Tulipa mieleen vielä yksi vaihtoehto. Molemmat pelaavat UNCn ulos playoffeista…

 • syyt mitkä hyvänsä on portsarit kuitenkin noista kolmesta parantanut selvästi kauden edetessä kun taas unc ja ecg ei ole kyenneet haasteisiin vastaamaan ja ottaneet takapakkia muiden puolustusten poimiessa helposti ykkösaseet pois heidän hyökkäyksistä?

 • Joka vuosi lätkän mm-kisoissa mietitään että kenen pitäisi hävitä tahalteen että saa sopivan välierävastustajan. Ja todellisuudessa aika harvassa on ne jengit missään lajissa, jotka lähtevät pudotuspelien kynnyksellä tahalteen häviämään otteluita. Toki eri asia on, miten kovasti merkityksettömiä otteluita sitten yritetään voittaa.

  Kolmikosta siis yksi pullahtaa ulos, joko pelaamalla tai arpomalla. Koski on ilmeisesti out for season ja valmennusjohdosta osa sai kenkää. ECG on kolmikosta selvästi helpoin, ja muiden kannalta ikävästi Porilla on mahdollisuus pelata itselleen juuri ECG vastaan. Jos ECG voittaa Porin, ja samalla Bouncers häviää, sijoittuu ECG kolmanneksi ja Porilla on etukäteen arvioituna helppo tie finaaliin. Tosin en usko että Pori lähtee ottelua häviämään, mutta spekulaationa mielenkiintoinen tilanne.

  Bouncers on nostanut tasoaan, UNC lähinnä vahvistunut ja toiminut onnenpyöränä josta ei koskaan tiedä millaisella esityksellä tullaan peleihin. On selvää, että UNC:lla on selvästi korkeampi potentiaali, ja taitaa olla kolmikosta ainoa jolla on mitään realistisia mahdollisuuksia haastaa Kotkaa tai Poria. Tosin se vaatisi melkoista tason nostoa, mutta joukkueessa on siihen potentiaalia. Bouncers taas taitaa tällä hetkellä olla jo potentiaalinsa yläpäässä, eikä siitä taida olla haastajaksi ilman todella erikoisia tapahtumia.

  Jos Pori ja Kotka voittavat, ratkaistaan sijat 3.-5. arvalla ja se olisi heidän kannalta huonoin vaihtoehto (saattavat saada UNC:n vastaansa). Paino sanalla huonoin, ei välttämättä edes huono. Jos taas Pori ja Kotka häviävät, pullahtaa UNC ulos ja heillä on kohtuu helppo tie finaaliin.

  Joten kaikkien muiden kuin UNC:n kannalta olisi parasta että sekä Kotka että Pori häviävät. Toisaalta sitä ei tule tapahtumaan, elleivät Kotka ja Pori sitä edesauta omilla valinnoillaan. Mielenkiintoista onkin nähdä ketä lepuutetaan ja miten tosissaan niitä pelejä kutsutaan ensi viikonloppuna.

 • Vaikutat olevan tarkasti perillä ykkösen voimasuhteista… Voisitko selittää auki miten unc on niin paljon bouncersia potentiaalisempi tai miten koet toisen olevan alisuorittaja ja toisen taas suorittavan ihan potentiaalinsa ylärajoilla? Ecg voidaan jättää keskustelusta ulos jos Koski on out for the season, ecg on sillä selvä. Pystytkö tekemään realistisen vertailun unc ja bouncers välillä mahdollisimman laajasti?

 • En laajasti mutta lyhyesti: UNClla on June ja Ryan. Jos molemmat on 100% kunnossa, portsareilla ei ole mitään palaa. Voi olla että portsareiden suomi-osasto on jopa UNCtä tasokkaampi mutta vahvistukset tekee pelin. Mutta totta toinen puoli: portsarit on nostaneet tasoaan kauden edetessä huomattavasti (samoin kuin nyt vaikka Bears) enkä nyt oikein tiedä voiko sano UNCn parantuneen juurikaan.

 • Itse näen järkevimmäksi divisioonien yhdistämisen yhdeksi aluesarjaksi. Ykkösen vahvistussäännöt voisivat olla voimassa pudotuspeleissä, jolloin runkosarjassa pitäisi pärjätä kotimaisin voimin kaikkia vastaan. Vahvistukset olisivat hyödyksi silti valmennuksessa niille, joilla on halua ja varaa satsata voiton tavoitteluun. Tai sitten mentäisiin kokonaan ilman. Ainakaan vähään aikaan ei tule sellaista tilannetta, että liigaan olisi varteenotettavia tulokkaita.

 • eipä tässä lajissa kovin helposti lähdetä otteluita tahalleen häviämään. Eikä sitä lähde varmasti tekemään Kotka eikä Pori. Kotkaa läheltä seuraavana voin sanoa, että ohuempi rosteri: kyllä. Tahalleen häviämään: ei ikinä.

 • Aluesarja on hyvä ajatus, paikallinen kilpailu kiinnostaa lähikaupunkien välillä. Joukkueet ja voimasuhteet elää kaudesta toiseen. Juhannustaukoon mennessä 3-4 peliä kertoo mihin joukkueen suunta on menossa. Siitä jako 1 ja 2 divariin.

 • Viimeaikaisten esitysten perusteella pahin välierävastustaja porille tai kotkalle on selkeästi Mikkeli. Tämä siis perustuen joukkueiden noin kolmeen viimeiseen otteluun. ECG oli loivassa alamäessä ja Kosken loukkaantuminen ja Stokesin katoaminen(?) syvensi sitä paljon. ja lisäksi wolverines instagram kertoi jälleen tapahtuneen vuotoa pelaajista wolverinesiin. Eli ECG ei TÄNÄ kautena enää pysty haastamaan kärkikaksikkoa.

  UNC:llä on potentiaalia kuten Kyyberi totesi, mutta joukkueella on liian paljon aukkoja ja epätasaisuutta rosterissa, jotta se tosissaan pystyisi haastamaan kärkikaksikkoa. Pori pystyy tehokkaalla juoksuhyökkäyksellään juoksemaan unc:n yli liiankin helposti. unc hyökkäys tulee saamaan pisteitä taululle, mutta ei pysty samaan tahtiin tekemään kun puolustus päästää kumpaakaan kärkijoukkuetta vastaan.

  Mikkeli on sen jälkeen kun se tajusi laittaa Hall:in keskushyökkääjäksi ollut todella tehokas. Fiksua pelaamista eli vahvaa juoksua Hallin johdolla ja siitä sitten tehokasta playactionia heittoihin.
  Juoksupuolustus ollut koko kauden aika hyvää ja heittopuolustuskin ihan tilastojenkin valossa sarjan parhaimmistoa.
  Eli:
  1. Mikkeli
  2. UNC
  3. ECG
  ja suurella todennäköisyydellä arpa ratkaisiin kuka pelaa ketäkin vastaan.

 • kysyä Bearsilta, Ghosthuntersilta ja Jaguaareilta millainen vastustaja Mikkeli on runkosarjan jälkeen

 • UNC väläytti potentiaalia ECG:tä vastaan, peli oli hallussa jo ennen Kosken loukkaantumista. Kotkaa vastaan UNC teki aivan järkyttävän määrän huolimattomuusvirheitä ja laiskoja ratkaisuja.

  Nyt kun puolustuksen takakentälle on saatu hieman vahvistusta, on UNC:llä mielestäni ihan realistinen mahdollisuus haastaa Kotka tai Pori. Mutta se vaatii aivan nappisuoritusta.

  Jos katsotaan kauden esityksiä, niin Bouncers on tällä hetkellä toki rankingissä UNC:tä edellä.

 • Sarjataulukko näyttää aika rajua Kotkan ylivoimaa. yli 50 tehtyä per peli ja 17 päästettyä. +240 pistero.
  Mutta viimeisin Pori peli osoitti, että kaikki on mahdollista. ja ei se vaadi kun yhden tietyn loukkaantumisen niin Eagles on pulassa. Kyllä tästä sarjasta vielä mielenkiintoinen loppu saadaan! ensinnäkin tuo jos 3 joukkuetta ratkaisee arvalla sijat 3-5 niin se taitaa olla ennen näkemätön juttu. (??)

 • Arvalla ei voi ratkaista sarjasta putoajaa, vaan sellaisessa tilanteessa tulee käydä uusintaottelu. JOS divarin viimeinen putoaisi kakkoseen, soppa menisi jo melko mielenkiintoiseksi. Arvottaisiinko kolmonen, jonka jälkeen 4. ja 5. pelaisivat ylimääräisen pelin (missä välissä?), josta voittaja pudotuspeleihin ja häviäjä tippuisi? Kenties Liiton onneksi viimeinen ei automaattisesti putoa, koska silloin olisi tilanne solmussa. :)

 • Historian valossa näkisin voimakkaasti todistetuksi ettei ykkösestä putoa vastoin tahtoaan. Ikinä. Vaikka ehkä syytä olisi.

 • joo kyllä siellä todistetusti ainakin kolme kautta putkeen voi olla voittamatta otteluakaan ja vastoin tahtoa ei tarvitse lähteä.
  Jos huhut pitävät paikkansa, että esim. kotka tai pori ei harkitse nousua niin ehkä ykkösellä on taas juuri ja juuri se 5 joukkuetta kasassa 2020. itsekkin täällä heitetyn sapluunan kannalla, että jotenkin 2 div ja 1 divisioonia tulisi yhdistää. Tuskin yksikään 1. divisioonan nykyisistä joukkueista laittaisi vastaan jos pitäisi pelata ilman jenkkejä. ne jotka importeja haluavat tuoda voisivat edelleen tuona europelaajia.

 • Kakkosessa 10 jengiä, ykkösessä 5. Toivottavasti ensi kaudella tasoittuu hieman.

 • Mielipide on että sarja systeemi pysyy samana mutta 2 voi nousta halutessaan enemmänkin kuin 1 tai 2 jos vain seuran kapasiteetti riittää saataisiin 1 divariin vähän eloa lisää en usko et jenkkien kieltäminen muualta kuin vaahterasta veisi suomalaista jenkkifutista eteenpäin millään tavalla vaan pikemminkin päin vastoin

 • 100% varmuudella voin kertoa, että Eagles ei tule ikinä häviämään TAHALLAAN yhtään ottelua.

 • varmasti häviäis jos tällä skenariolla pudottais nykykuntoisen Roostersin,Steelersin ja Wolverinesin jatkosta. Ja saisi playoff vastustajaksi nykykuntoisen Indiansin. Tosin siihen on hyvin pienet mahdollisuudet.

 • Mikä tilanne/lopputulos?

 • 7-38

 • Yllättävän tiukka. Portsareitten hyvyyttä vai kotkien lepsuutta?

 • Eagles hyökkäyslinja näytti pelaavan varamiehisenä joka varmaan osittain selittää tehtyjen pisteiden ”vähyyden” . Lisäksi sentteri tais hajota. Ei lupaa hyvää välierään. Puolustus näytti pelaavan suht samalla kokoonpanolla kuin aiemmissa peleissä. RB Hämäläisen pelit lienee ohi, kun ei tänäänkään ollut kokoonpanossa?

 • Kolikonheiton tulos:
  3. Boucers
  4. ECG
  5. UNC

 • Välierät 9-12.8.
  LA 10.08. kello 14.00 Urheilukeskus, Pori
  Bears – Bouncers
  SU 11.08. kello 14.00 Puistola, Kotka
  Eagles – East City Giants

  http://www.sajl.org/selaus/otteluohjelma.php?sarja=2&kausi=2019

 • Noh, onnea kotkille kullasta ja karhuille hopeasta.

 • onko tästä arvonnasta muuta kuin liiton sana niiden sivuilla vai arvottiinko tämä saunakabinetissa lauteilla ?

 • Ilmeisesti sarjan seuroilla oli Skype yhteys arvontaan

 • tunne, että Mikkeli voittaa Porin tulevassa pleijarimatsissa! Miksi ei voittaisi?

 • Ihan sama mutta finaali pelataan kuitenkin kahden viikon kuluttua Kotkassa.

 • Erittäin todennäköisesti mutta pelataan nyt silti ensin

 • Koska Mikkeli ei ole voittanut Poria yhtä kertaa lukuunottamatta ikinä. Ja senkin voiton sai vain yhden onnekkaan potkumaalin ansiosta.

 • Veikkaan että kummassakaan välierässä ei ole juurikaan jännitettävää. Finaalissa toivottavasti on.

 • Bouncers on voittanut vain kerran ja silloinkin nousemalla onnekkaasti kolmen maalin takaa-ajoasemasta.

 • Harmi että UNC putosi, olisivat voineet haastaa bearsin, ehkä jopa eaglesin hyvänä päivänä.

 • No ei todellakaan olisi voinut importteja varmaan 100 ja silti ei pärjää. Mikkeli ja ecg olivat aivan hyvät arvonnan tulokset en tosiaan kyllä tiedä tuosta kosken tilanteesta mitään jos pelikuntoinen on ecg helposti uncta vahvempi jengi. Ja ei varmaan edes tarvitse latoa syitä miksi mikkeli on uncta parempi…

 • ”No ei todellakaan olisi voinut importteja varmaan 100 ja silti ei pärjää. Mikkeli ja ecg olivat aivan hyvät arvonnan tulokset en tosiaan kyllä tiedä tuosta kosken tilanteesta mitään jos pelikuntoinen on ecg helposti uncta vahvempi jengi. Ja ei varmaan edes tarvitse latoa syitä miksi mikkeli on uncta parempi…”

  Mitä?

 • ”No ei todellakaan olisi voinut importteja varmaan 100 ja silti ei pärjää. Mikkeli ja ecg olivat aivan hyvät arvonnan tulokset en tosiaan kyllä tiedä tuosta kosken tilanteesta mitään jos pelikuntoinen on ecg helposti uncta vahvempi jengi. Ja ei varmaan edes tarvitse latoa syitä miksi mikkeli on uncta parempi…”
  Jos unc sai mitä ansaitsi, eli sarjajumbon paikan, niin miksi uncn kokonaismaaliero ja keskinäisten otteluiden maaliero on näistä kolmesta paras?

 • Tämä arvontaralli on SAJL:n säännöissä täydellinen aivopieru. Joukkueiden keskinäisen paremmuuden ainoa ja oikea ratkaisutapa on keskinäiset ottelut, niiden tulokset, pisteet ja maalit eri muodoissaan. Milloin tälle perseilylle saadaan päätepiste?

 • Sitten kun seurat niin päättävät seuraavassa kokouksessa. Turha tuosta on varmaan itkeä sen enempää, kaikille kolmelle joukkueelle olisi se varma pleijaripaikka ollut otettavissa voittamalla 1 ottelu enemmän ja säännöt ovat olleet selvät kaikille.

 • Päätepiste saadaan sitten, kun nykymuotoinen, vitsiksi muodostunut tynkäsarja puretaan ja tilalle tuodaan divarit yhdistämällä sarjarakenne, joka tuo luonnollisella tarvittavat erot joukkueiden välille keskinäisten otteluiden tulosten, voittojen vahvuuden ja vierasvoittojen avulla.

  Suomeksi: riittävästi joukkueita ja yksinkertainen sarja. Kuuden joukkueen playoffit, jolloin parhaat, riittävillä rostereilla varustetut joukkueet pelaavat enemmän otteluita, ja heikommat, luultavasti kapeilla pelaajamäärillä liikkuvat porukat saavat tyytyä vähempään.

  Tämä uudistus saadaan aikaan poistamalla jenkit divarista ja tasoittamalla täten joukkueiden voimasuhteita. Ei siksi, että jenkit olisivat huono asia suomalaiselle jenkkifutikselle vaan siksi, että tästä maasta ei löydy tällä hetkellä liigajoukkueiden jälkeen 10-12 joukkuetta, joiden olisi taloudellisti mahdollista tai järkevää ryhtyä import-rulettiin.

  Nykymallihan parantaa entisestään niiden joukkueiden tilannetta, joilla muutenkin menee jo hyvin, jolloin harva kakkosen jengi haluaa edes nousta ykkösdivariin. Tämä on nähty jo useana vuonna.

 • Kyllä se nyt vaan on niin, että UNCtä poljettiin nyt päähän. Maaliero mukaan päätöksiin.

 • Juuri näin!
  Tämä helvetin kolikolla ratkaistavat paremmuus järjestykset ovat aivan naurettavia.
  Samaa tehdään myös junnusarjoissa.
  Syynä ilmeisesti, ettei vain tulisi nöyryyttäviä pistetehtailuja ja jollekkin paha mieli. Voi v…u eikö tämä nyt kuitenkin ole kilpaurheilua?!? …ja toiseksi vaikka piste-eroilla ei ole tänäpäivänä vaikutusta paremmuuksien selvittämiseen ei se vaikuta pelaajien halukkuuteen tehdä maaleja. Kyllä niitä maaleja tehdään ihan niin paljon kuin vain pystytään tekemään.
  Urheilullinen ratkaisu ehdottomasti sääntöihin ja kolikoilla arpomiset pois heti!!!

 • Turhien maali-iloitteluiden olematon ongelma poistuu sillä että tasatilanteessa keskinäisten otteluiden piste-ero ratkaisee. Kaksi vuotta on menty arpasäännöillä, eikä seurat ole sitä nähneet asiakseen muuttaa. Toivottavasti nyt ollaan kokouksessa hereillä ensi kaudeksi.

 • Typerää, että pienimmän maalieron omaava joukkue jäi rannalle pudotuspeleistä.

 • Eihän sääntö kovin fiksu ole, mutta on kaikille sama. Maaliero on myös aikamoista arpapeliä, mutta keskinäisten otteluiden maaliero on täysin omissa käsissä ja siten urheilullinen ratkaisu. Toki myös voittamalla enemmän pelejä olisi UNC:kin voinut pitää ratkaisun omissa käsissä.

 • unc oli niin vitun hyvä tällä(kin) kaudella niin miksi tulos oli silti aika surkeaa?? Kolmella jenkillä vielä jumalauta! Unc oli toisen kierroksen paskin joukkue ylivoimaisesti. Ja joukkueena varsinkin paska, vain jenkkibäkit yksilöinä tekivät tulosta.

 • ” Kolmella jenkillä vielä jumalauta!”

  Ei siellä UNC:llä ollut kuin yksi jenkki kerrallaan kentällä ja silloin kun Greg Robinson oli kentällä niin hänkin oli ainoastaan viemässä hyvän pelaajan paikan. UNCn pitäisi hetimiten päästä eroon tästä laiskasta ja pelkkiä paitataklauksia tekevästä kehäraakista eroon ja antaa se pelipaikka jollekin nuorelle ja nousevalle tähdelle. Kun Ryan Tuiasoa tuli Ukarista Suomeen, lyötiin Kam Harris sivurajalle.

 • ei tietenkään ollut kuin yksi kerrallaan, mutta kuitenkin kolme jenkkiä joukkueessa joista valita tarkoitukseen sopivin. En väheksyisi moista panostusta joukkueelta, ei muilla ole kuin yksi jenkki.

 • Ei tarvitse olla ”vitun hyvä” ollakseen pelillisesti ecg:tä ja Mikkeliä parempia.

 • Pori esitti todella valmista peliä eilen ECG vastaan. etenkin eka puoliaika oli kyllä todellista dominointia vaikka pisteitä nyt sitten syntyikin ’vain’ 21-0 sillä puolikkaalla. jos pelaavat samalla tavalla niin ei taida mikkelillä olla mahdollisuuksia.

 • Maalieron poistaminen ja tilalle tuodut vierasvoitto/voittojen vahvuus vertailut ovat tuoneet lukuisia arpajaisia sarjasijoituksiin. Tästä hulluudesta on päästävä eroon ja tasatilanteiden ratkaisu muutettava kuten se oli ennen tätä nykyistä systeemiä.
  Uudistus ei ole vienyt lajia eteenpäin joten ihan sama kenen kynästä se on tullut niin sen voisi vaan äänestää vuosikokoiksessa pois käytöstä?

 • Arpajaiset pois ja fiksut urheilullisen menestyksen mittarit käyttöön.

 • jos arjapaiset on tullut ehdotuksena itseltänsä pääpirulta , niin tuskin syyskokouksessa uskalletaan asettua sitä vastaan . se on nähty ja koettu juttu että siitä tulee vuosien vihat silmille ja jatkuva koston kierre .

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *