Bouncers – Crusaders

Viimeksi muokattu 11.5.2019 15:13 18

(1-4)

41

(1-5)

30
1 2  
22 19 41
14 16 30

13.7.2019 klo 14:00 Urpola

Kaari

Bouncers avausvoittoon ykkösessä

Gridiron Staff 14. heinäkuuta 2019 12:22

Mikkeliläisjoukkue säilytti voitollaan mahdollisuudet sarjan pudotuspeleihin.

Lue lisää

Kommentoi

 • Bouncers voittaa.

 • Se on Bouncersin viimeiset mahdollisuudet käsillä tämän kauden osalta. Toivottavasti voittavat. Sympaattinen joukkue, jonka toivoisin jäävän divariin pidemmäksi aikaa, kun koviakin pelimiehiä löytyy.

 • Älä pelkää. Divarissa saa olla niin kauan kun pelaajamäärä + vesipoika + bussikuski > 20

 • No Kouvolalla nyt ei ollut velipojan+bussikuskin+junnun faijan jne aina edes 20 kokoonpanossa ja jollain verukkeella saivat jatkaa….

 • Bouncers mihinkään tipu vaikka eivät voittaisikaan? Kyllä joukkue ykköseen kuuluu… lisääkin joukkueita mahtuu tähän sarjaan…

 • Kyllä omasta mielestäni bouncers ykköseen kuuluu voittoja ei oo tullu mut on kohtuun tiukan vastuksen kaikille antanut välillä on vaa vähän repsahtanut.

 • Unc antoi niin aneemisen vastuksen Porille, että nyt on tosiaan avausvoitto todella lähellä Mikellille ellei unc saa selvästi parannettua edellisestä.

 • Meinasin vertailla vähän tilastoja joukkueista, mutta yllätyspyllytys 1div koontitilastot on päivitetty viimeksi 16.6. Anyway go Bouncers!

 • Eiköhän ykkösessä saa ensi kaudellakin pelata kaikki ne joukkueet, jotka haluavat.

  Mielenkiintoinen peli tulossa, panoksena enemmän tai vähemmän pudotuspelipaikka. Voitolla UNC:n kausi jatkuu pudotuspeleissä, Bouncersin voitolla päästään todennäköisesti heittämään kolikkoa. Fiksu järjestelmä edelleen.

  Ottelua on melko vaikea spekuloida. Jos UNC saa pelireissulle mukaan Porissa puuttuneet pelaajat, on se selvä ennakkosuosikki. Jos bussista aamulla löytyy sama porukka mikä oli Porissa, tulee pelistä tiukka.

 • UNC on, niin sääliksi kuin käykin, opetus menestyksen haasteista. Sun City ja Lohja Lions olivat molemmat omilla tahoillaan pitkään kovalla työllä menestyneitä joukkueita vailla riittävää kasvupohjaa. Teoriassa ja omastakin mielestäni yhdistyminen oli ainoa tie luoda potentiaalia kehittymiselle, mutta todellisuus on paljon haastavampi. Itse asiassa, kautta lajin historian Suomessa, jokainen jefun seurafuusio on lämmittänyt vain hetken.

  Kestävää menestystä ei luoda millään saralla totaalisella panostuksella. Hetkellistä kyllä, mutta kestävä menestys vaatii perinteitä. Olisiko Sun City voinut menestyä alle 10000 tuhannen asukkaan yhteisöllä? Ehdottomasti, jos hakee esimerkkejä Sotkamon Jymystä tai Karjaan BK:sta. Ja jos Hanko, niin vielä paremmin Lohja.

  Mutta tehty mikä tehty. Turha on enää alkaa surra mennyttä. Miksei UNC voisi näyttää historialle pitkää nenää ja tehdä osaltaan historiaa? Menestys vaatii kuitenkin pitkäjänteistä työtä. Jos tämä kausi menee penkin alle ja seuraavankin eväät ovat heikot, niin katseen voi silti suunnata kauemmaksi. Lohjalla asuu tarpeeksi ihmisiä ja sekä Hangossa että Lohjalla on paljon perinteitä 80-luvulta alkaen. Jostain molemmat joukkueet ammensivat uuden nousunsa ja ehkä jälleen uuden ammentaminen yhdessä voisi luoda täysin uuden, kestävän perinteen koko alueelle.

 • @Filebacker Tarinan taustalla on aika monelle seuralle tuttu ilmiö: vanhat pelaajat lopettavat, uusia ei tule sisään samaan tahtiin. UNC:n ensimmäisellä kaudella arvioitu pelaajamäärä jäi todellisuudessa selvästi pienemmäksi. Pienellä rosterilla treenaaminen on varmaan monelle tuttua, eikä se varmasti sitä motivaatiota lähteä hieman pidemmältä treenaamaan ainakaan nosta merkittävästi. Ja kun ei treenikaudella päästä 11vs11 harjoittelemaan, on varsinkin alkukaudesta peli aika tukkoista ja mielikuvituksetonta.

  Pelaajaongelma tulee tuskin helpottumaan tulevaisuudessakaan, koska keskimäärin joukkueeseen taitaa tällä tasolla tulla se 1-3 ukkoa vuodessa uutena. Jotta jalkeille saadaan riittävän iso rosteri jo treenikaudelle, vaatii se onnistunutta rekrytointia. Kun samaan aikaan nykyinen runko vanhenee vuosi vuodelta, jokainen kausi tuo oman haasteensa rosterin suhteen.

  Pelkän fuusion piikkiin ei menestymättömyyttä (jos sellaista edes on?) kannata laittaa. Osalle pelaajista fuusion kautta tuli hyppy kolmosdivarista ykköseen, osalle kakkosesta. Jos viime kaudella olisivat jatkaneet kaikki ne, jotka pelasivat joukkueissa toissakaudella, olisi kentän laidalla ollut tungosta.

 • Ja tämäkin peli striimataan tutulla kanavalla: https://www.youtube.com/crusaderstv

  Toivottavasti ei tule tällä kertaa myrskyä.

 • Luvattu ainakin pilvistä pientä sadetta en usko että tuottaa ongelmia!

 • Uskon että tulee hyvä peli, varmasti molemmat joukkueet kehittybeet huimasti ekasta pelistä ja mikkeli on aina ollut vahva joukkue kotonaan.

 • Bouncers johtaa 41-24 alle 2min aikaa!

 • Olisipa vielä Lohja Lions

 • Naisten ja divarin tilastoinnin kanssa ollaan näköjään kokonaan luovutettu.

 • ”Naisten ja divarin tilastoinnin kanssa ollaan näköjään kokonaan luovutettu.”

  Liitossa painaa pahasti kesälomat päälle niin ei ole kukaan niitä päivittämässä. Katsellaan sitten marraskuussa uudestaan.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *