Bouncers – Bears

Viimeksi muokattu 13.5.2016 21:45 9

(1-2)

20

(4-0)

27
1 2  
13 7 20
14 13 27

18.6.2016 klo 14:00 Mikkeli

Kaari

Bears jatkaa tappioitta kakkosessa

Gridiron Staff 2. heinäkuuta 2016 10:42

Porilaisjoukkueen kausi on sujunut tähän asti mallikkaasti.

Lue lisää

Kommentoi

 • Reilu viikko vielä ja näkee taasen miten bouncersin tulee käymään. Bears on vahva joukkue joka tulee olemaan mikkelin dieselille vaikea palanen. Mielenkiintoistas, hyvin mielenkiintoista.

 • http://www.sajl.fi/?x167512=5269816

  Pori varmasti jatkaa hyviä esityksiä. Mikkeli taitaa kohdata porin huonoon hetkeen, kun näyttää hanko pelin perusteella porilaisten pelin menneen eteenpäin

 • Puoliaika 13-14

 • Bears voitti 27-20

 • No tiukkaahan toi oli mutta Bears on kova. Bouncersilla ei oo homma ihan hanskassa vakkakin tekivät hyviä suorituksia. Mikkeli on jäänyt polkemaan paikalleen….

 • ja Bouncers selkeästi sarjan parhaat joukkueet. Bouncers kun vielä hieman parantaa ja suoritusvarmuus kasvaa niin maljaa voi hyvinkin matkata Mikkeliin. Onneksi sarjassa ei ole tänä vuonna yhtään niin suvereenia joukkuetta kuin Steelers edelliskesänä, pysyy mielenkiinto paremmin yllä!

 • Bears ja Bouncers??? sarjan selvästi kovimmat joukkueet? Bouncers hävisi GH:lle melko selvästi ja voitti kotonaan SC:n vain pisteellä. Kyllä GH on tällä hetkellä toinen suosikki Rautamaljaan mutta se paikka ratkaistaan kuitenkin pudotuspelissä. Bouncers on toistaiseksi pelannut vain kotona, joten edessä on lomakauteen osuva kaukomatkakiertue. Harrastustasolla se merkitsee paljon ja nähtäväksi jää, millaisen ryhmän saavat matseihin kasaan. SC taas pääsee pelaamaan kotonaan, joten sen luulisi parantavan. Yllättäen Bouncersin ja ECG:n kohtaaminen on vielä kokonaan näkemättä. Oma veikkaukseni on, että SC saa pakan kasaan. Ovat joutuneet kokeilemaan liian montaa pelinrakentajaa kahden vuoden aikana, joilloin kukaan ei kehity ja koko hyökkäys on tuuliajolla. Matikainen on ainoa, jonka kokemus riittää nopeaan yhteenhioutumiseen. Jos tajuavat satsata häneen ja jaksavat tehdä töitä, niin elokuussa voi pudotuspelissä olla aivan eri tason joukkue. Jos taas alkukauden rämpiminen on syönyt moraalia, voi tulla todella vaikeaa. ECG:llä on ollut vieläkin vaikeampi alku kuin SC:llä, mutta kaikki on vielä mahdollista. Eivät hekään ole huonosti pelanneet ja eilinen peli Nokialla lupaa hyvää. Loppukaudesta tulee jännittävä.

 • Millaisella rosterilla Pori oli pelissä liikkeellä? Tulosten perusteella vaikuttaa tekeminen olevan eri tasolla kotona ja vieraissa.

 • Taisi olla 29 pelaajaa pelaajaluettelossa ja käsittääkseni kaikki avainpelaajat mukana.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *