Bears – TAFT

Viimeksi muokattu 23.4.2022 11:34 31

(0-1)

06

Bears

vs

TAFT

(1-0)

21
1 2  
0 6 6
14 7 21

16.7.2022 klo 14:00 Urheilukeskuksen tekonurmi

Kaari

TAFT avasi divarikauden voitolla

Gridiron Staff 1. elokuuta 2022 13:27

Bears kaatui lukemin 6-21.

Lue lisää

Kommentoi

 • ykkösdivari tänä vuonna Ruudusta?

 • Toivottavasti ei, Vaahteraliiga on tarpeeksi p@$kaa. Divarista Saintsin 60-0 pieksentöjä yhdellä kameralla kuvattuna jaksa katsoa kukaan. Korkeintaan kannattaa näyttää Spagu mis kruunataan Saints liigaan.

 • Kyllä näkyy Divari Ruudun kautta. Kiitos Liitolle että veitte lajin telkkariin. Lajista on tullut instituutio suomalaisessa urheiluskenessä. Liiga, Malja, NFL, Super Bowl ja NCAA D1 – näitä kaikkia seurataan laajasti.

  Spagun voittaja ei muuten nouse automaattisesti Liigaan. Pelataan nyt tämä kausi alta pois ja katsotaan sitten syksyllä kauden -23 sarjat. Todennäköisesti mennään 6+6 mallilla. Siis 6 joukkuetta Liigaan ja 6 joukkuetta Divariin.

 • ”Spagun voittaja ei muuten nouse automaattisesti Liigaan. Pelataan nyt tämä kausi alta pois ja katsotaan sitten syksyllä kauden -23 sarjat. Todennäköisesti mennään 6+6 mallilla. Siis 6 joukkuetta Liigaan ja 6 joukkuetta Divariin.”

  Öö nousee se jos haluaa. Seuraavat kriteeri/kilpasäännöt tulevat voimaan vuonna 2023 ei vuodelle 2023.

  6 joukkueen liiga joka tapauksessa todennäköinen kun Kotka ja Lohja tajuaa että lähtivät sähköpotkulaudalla motarille. Divarissa taas sääntöjen mukaan 7 joukkuetta 2023.

 • Osaako joku paskanpuhumisen sijaan analysoida joukkueiden voimasuhteita. Näyttäisi julkisten kokoonpanojen mukaan olevan vähän importteja/ usa pelaajia. Saints ja pori jenkki qb. Vaasalla Jallouw qb ja taft kotimaisella?. Vaasalla ainakin vahva juokuhyökkäysuhka. Taftilla nuori joukkue vahvistettuna parilla kokeneella maajoukkueratsulla. Spagussa vastakkain ainakin Vaasa mutta kuka haastaja? Tampere heikentynyt viimevuodesta huomattavasti kuten myös Pori. Musta hevonen taft jolla runko ollut yhdessä jo monta vuotta. Miten heittopeli onnistuu uuden qb johdolla.

 • Bearsin rosterin leveys on ykkösdivisioonan kesto-arvoitus. Tiäksää Pori on kova joukkue, mutta jos äijiä putoo paljo niin voi ol tuanoi hankala paikka. Saintsilla some-päivitysten perusteella myös nääs hieman kapeampi kokoonpano kuin parina aikaisempana kesänä. Linjat ei kestä montaa loukkaantumista. Terveenä molempien kokoonpanot on kyllä varmaan jälleen hyvin kovat ja kilpailukykyiset.

  Royals divisioonaan lähtee suosikkina. Alphan, Barrown ja kumppaneiden varaan pystyy rakentamaan hyökkäyksen, joka tekee enemmän pisteitä kuin vastustajat.

  TAFTin nuoresta rungosta puhuttiin vielä pari vuotta sitten mopopoikina, mutta tuo ikäluokka on kasvanut vantaalaisilla on joukueessa nyt hyvän ikärakenteen omaava urheilullinen rosteri. Silti epäilyttää hieman, riittääkö taso samalla tavalla ykkösen kuin kakkosen joukkueita vastaan.

 • Uskon että Vaasa ja Tampere voittaa omat kotipelinsä toisiaan vastaan ja molempien recordi on 5-1 runkosarjan jälkeen, finaalipari sama mutta turha spekuloida sen enempää kun molemmissa joukkueissa niin vähän pelaajia että loukkaantumisia tulee lähes pakosti.

 • Ensimmäisten minuuttien perusteella kakkosdivarikamaa molemmat joukkueet. Porilla alle 20 pelaajaa pukeissa. Jo tässä vaiheessa voi onnitella Saintsia divarin mestaruudesta.

 • Ei jumalauta mitä peliä? Onko ykkösen taso laskenu näin paljon?

 • First blood on hyvin linjassa gridiron kommentoinnissa: Kun liigassa kaikki on jatkuvasti paskaa on divarissa oltava kusenkin paskaa. Länkyti länkyti, vitun valittajat.

 • TAFT johtoon. Kunhan snäpit tulee kohdalle niin hyvältä vaikuttaa TAFT:n kannalta. Vanhempi herra Luiro koppaa palloja ihan kivasti vieläkin.

 • Taidat olla just niitä perseläpiä jotka kun saa ravintolassa jäisen pihvin lautaselle niin olet tyytyväinen kun sait rahoillesi edes jotain vastinetta, vedät sen naamaan ja menet sitten himaan vaatekaappiin onanoimaan itsesi uneen ja itkemään kuinka huono paikka maailma on.

 • @lajiniilo onhan tää nyt ihan kuraa, kummallakaan valmennuksel ei oo mitään hajuu mitä ne tekee. Pelinrakentajat ei pysty heittää tarkasti yli 10 jaardia.

 • Onhan pelin taso surkea… Ei kukaan mitään ymmärtävä voi muuta väittää

 • Totta, kamalaa peliä, pelisilmä kärsii, Porin kandeis hommata QB koska eihän tua Domi osu ladon seinäänkään, pelais vaik wing T option koko päivä ni kelloki kuluis

 • Pori 6 – TAFT 21. Taisi kostea keli tehdä tep tep tepposet kun ei snäpit kummallakaan jengillä oikeen lähteneet ja fumblejakin tuli hirveä määrä. Toki inttereitäkin. Kun palloa saatiin pelattua oli TAFT selkeästi hallitsevampi, eteenkin passrush oli myrkkyä Bearsille. Pori jengin kapeus näkyi ja toivottavasti pysyvät kasassa.

 • Voihan Pori. Pelinrakentaja teksi ihmeitä tuossa sarjassa.

 • Nää tason valittajat eivät varmaan ole itse pelanneet tai ovat olleet ainoastaan kamat päällä sivurajalla kun eivät tunnu ymmärtävän mitään pelaamisesta. Keli märkä ja sitä myöten pallo, vaikeuttaa pelaamista ja tämän tietää ainoastaan ne jotka ovat joutuneet kokemaan tämän. Ottelu kummallekin ensimmäinen ja aika monelle myös uran ensimmäinen tai vieressä olevan kanssa ensimmäinen yhteinen ottelu. Divarissa ei ole päästy vetämään harkkaotteluita kun kaikilla muilla ollut jo sarjapelejä.

 • satoi tai ei, osaamisen puutetta jos ei pysty säällä kuin säällä pelaamaan . eiköhän sitä harjoitusta alla jo heinäkuussa .

 • Dear Superfani,

  Juu eihän tuollasta peliä pitäisi pelata kun oli kuraa ja korkeintaan 2.div tasoa. Aivan tolkutonta on näyttää luokatonta tuherrusta telkkarista kun siitä vähintäänkin mieli pahottuu ja todellisuus paljastuu suurelle yleisölle. Yleisölle joka on kovalla rahalla maksanut tv-tulojen kautta tämän häpeällisen näytöksen, jossa lahjattomat wanna be urheilijat suorittavat huonojen ja osaamattomien ja mitään mistään tietämättömien valmentajien typeriä Maddenista kopioituja pelikutsuja. Ei pelata enää ikinä ja lakkautetaan lajiliitto samalla kun nekin kusee kaikkien muroihin, salailee päätöksiä ja laittaa rahat omaan taskuun.

 • Ymmärrän toki, että kyse on 1. div. televisioinnista, mutta voisiko selostaja edes teeskennellä innostusta.

 • Tänään 110% todennäköisyydellä näkee parempaa divaripalloa kun mitä eilinen räpellys oli.

  @Totuuden Torvi
  Varsinkin kun kyseinen selostaja on vuosikymmeniä ollut Bearsissa pelaajana ja puheenjohtajana. Kovasti valitteli pelin aikana kun taas joutuu kaiken tekemään itse. Porin kokoisesta kylästä ei sitten löytynyt ketään auttamaan uhriutumisessa?

  @Ekspelaaja
  Niin meinasit että Porissa tehdään kaikki oikein. Miten selität että siellä kohelletaan menemään sarjan avausottelussa 18 pelaajalla varsinkin jos ei ole ehditty edes pelaajiakaan vielä rikkomaan? Ja ihmeellistä mussutusta ettei ole harkkapelejä ehditty pelaamaan. Mitä helvettiä! Ykkösdivari alkoi nyt vasta heinäkuun puolivälissä ja tässä olisi ollut kolme kuukautta aikaa etsiä niitä harjoitusvastustajia jopa ulkokentälle pelaamaan.

  @Kaikella rakkaudella
  Ihan vaan: Haista paska.

  Go Saints

 • Minun mielestä molempien joukkueiden juoksupuolustukset näytti kohtuullisen hyviltä, etenkin Taftin ryhmitys oli hyvin organisoitu, vastuiden toimiessa ja bearsin frontti oli vahvan näköistä toimintaa.

  Bears on muukalaislegioona, jossa vaihtuvuus on todella suurta. Uusi head coach, rosteri n. 22, joista eilen 18 pukeissa, joten tuosta lienee vaikea kehittää helposti mitään järkevää heittopeleihin. Reenejä on vaikea tehdä kehittävästi, jos porukkaa noin vähän. Heittoa on vaikea saada kulkemaan ilman unnon valmennusta, pelaajia ja monia toistoja ( tyhjästä on vaikea nyhjästä). Tynkä sarja, mutta veikkaisin bearsin olevan vielä vaikeuksissa rosterin kanssa ennenkuin kausi on taputeltu. Ehkä bears kuitenkin väärässä sarjassa tai missään sarjassa, vaikka todella hyviä yksilöitä heillä onkin. Teme on tehnyt pitkän päivän jefun parissa ja matka vaan jatkuu. Onneksi on noita jaksavia puurtajia.

  Kuusisto on tehnyt hyvää duunia Taftin kanssa, puolustus on hyvässä kuosissa ja hyökkäyksessä vielä parannettavaa, mutta kotimaisella kuupalla märässä kelissä (grippi ei ole paras mahdollinen) ihan hyviäkin suorituksia. Ne Luiron kätsit oli kyllä ihan oppikirja kamaa, toistoja ja voimaa lisää käsivarsiin niin parempaan päin varmasti mahdollisuuksia. Mä en epäile yhtään etteikö parantaisi, pelin luvun oppimisesta se enemmän on kiinni ja toteuttaa näkemänsä, kun aikaa on vähän. Kait ne reenejä tehneet ja vetäneet on nähneet kaverin potentiaaliseksi, kun eivät ole importtia palkanneet.

  Eli minusta paljon hyvääkin nähtävissä. Ennakkoon tuntui riittääkö taftin runko ykköseen, mutta hyvää duunia ovat tehneet (kuten taftissa pitkään on aina tehty).

 • Se voittaa divarin kenellä o yli 20 pukeissa😁😁😁😁 vittu liitto jotai järkeä tähän homaa!!!

 • Se voittaa divarin kenellä o yli 20 pukeissa😁😁😁😁 vittu liitto jotai järkeä tähän homaa!!!

 • Ei vaan se joka tekee ja tekee paremmin kuin muut. Ei sitä mannaa putoa taivaalta, jos ei kovalla duunilla pistä sitä putoamaan.

 • Miksi I-div peleissä ei käytetä vaahteraliigapelien selostajia? Maksullinen palvelu niin voisi toivoa edes vähän parempaa tältä osin.

 • Vaahteraselostajia on aika vähän, ja harva asuu pelipaikkakunnalla. En usko, että he myöskään tekevät sitä ilmaiseksi. Joten divaripeleihin ja naisten vaahteran selostaminen Ruudun selostajilla on logistisesti haastavaa, ellei mahdotonta. Eli jostain pitäisi rekrytoida lisää selostajia sekä kommentaattoreita. Ja/tai tehdä valintaa naisten vaahteran ja divarin välillä, joka taas tuo oman haasteensa kun se valinta luultavasti kääntyisi divariin ja sehän ei nykymaailmankuvaan ilman särinöitä sovi.

  Markkinatalous toimii siten, että kun on kysyntää se tuottaa yleensä tarjontaa. Onko divarin katsojamäärät sellaiset, joihin kannattaa palkata kaksi työntekijää lisää? Varmasti Ruutu palkkaa, jos liitto maksaa enemmän.

  Jos halua on lähteä kehittymään selostajana ja antamaan työnäytettä vaikka Ruudulle, eiköhän seurat ota halukkaita selostamaan ihan ilomielin.

 • TAFT:n viime vuoden QB lähti?

 • Ferrum collegeen.

 • Miltäs tuntui saada höyläämätöntä reikään vaasalaisilta. Taitaa tulla samaa tavaraa myös muilta. Tampereelta ei ole tullut ikinä jefu pelaajia eikä näiden kommenttien perusteella ole mikään ihme.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *