Bears – Saints

Viimeksi muokattu 30.5.2021 13:44 23

(2-2)

35

(4-0)

42
1 2  
21 14 35
21 21 42

24.7.2021 klo 19:00 Urheilukeskus

Kaari

Saints jatkaa tappioitta divarissa

Gridiron Staff 28. heinäkuuta 2021 11:22

Saints päihitti Bearsin tiukasti yhden maalin erolla.

Lue lisää

Kommentoi

 • Saints on tämän hetken mielenkiintoisin joukkue, talenttia löytyy monen ikäisestä ja joukkueen ilmapiiri ja yhdessä tekeminen vaikuttaa toimivan. Pitkäaikainen juniorityöhön (ainoa Tähtiseura jefussa!) panostaminen alkaa vähitellen näkyä! En ole ennen viitsinyt Uudeltamaalta Poriin divaripelin pelissä ajella, mutta tämä kannattaa nähdä livenä. Bears on hyvä vastus, mutta Saints vie.

 • Saintsin menoa on tosiaan ilo seurata tällä kaudella!Hyvä Hanski ja puolustuksen nuori valmennus, jatkakaa tähän malliin!

 • Kerrankin jotain hyvää sanottavaa Saintsista. Tällä kertaa itsekin yhdyn tähän.

  Vaahteraliigassa ollessaan oli kyllä ainainen alisuorittaja ja surullinen tapaus, vaikka yhdelle kaudelle taisivat saada aikamoisen dream team nipun. Onnistuivat tamperelaisittain senkin sössimään.

  Nyt näyttää tosin meno kerrankin erilaiselta, ja kun vilkaisin matseja pikkusen Ruudusta jälkikäteen, niin ihan laadukasta tekemistä. – Taisi olla ihan oikea ratkaisu pudottautua hetkeksi divariin rakentamaan, kun rakennusprojekti on näköjään tällä hetkellä onnistunut.

  Ja hyvää kuulema kuuluu kulisseissakin ja taustat toimii. – Kerrankin näin Suomen jefuskenessä.

  Propsit Tampereelle! – Takaisin Vaahteraan vaan ja jatkakaa hyvää juniorityötä!

 • Ehdottomasti liigaan eikä ketään alas, kaikki toimivia joukkueita eikä selviä heittopusseja.
  Puolitoistakertainen sarja kahdella maantieteellisellä lohkolla näin saadaan 10 ottelua/jengi.
  Böndelohko ste,cro,roy,sai ja stadilohko roo,wol,but,unc.

 • Siinä tapauksessa tohon sun ns. böndelohkoon liitolta 5000€ / joukkue kompensaatiotukea matkustukseen, koska muuten ollaan taas tilanteessa jossa Roo ei reissaa mihinkään ja Vaasa/Seinäjoki/Kuopio käyttää eniten rahaa reissaamiseen. Kukas sen viime kauden kilometrivertailun löytäis tähän hätään?

 • Ei taida saintsilla resurssit vielä riittää että ensi kaudella nousisi liigaan.

 • Typerää on että liigasta tippuu kauden päätteeksi yksi pois ja uusi tilalle. On se tippuja sitten Vaasa, UNC tai joku kolmas taho, niin miksi sitä liigaa nyt vaan ei voida laajentaa niin että pidetään nykyiset jengit siellä ja otetaan sinne Kotka ja Tampere mukaan. Kyllä nämä kaksi ykkösdivarin parasta jengiä pystyy antamaan ihan hyvän vastuksen sinne UNC:lle tai Vaasalle. Ensimmäisen keskinäisen kierroksen jälkeen jengit siten ylempään ja alempaan lohkoon ja niistä sitten eteenpäin. Loput jengit voi jakaa ykkösdivariin maantieteellisesti ja pelata samalla tavalla oman lohkonsa mestaruudesta kaksinkertaisella kierroksella, ja lohkojensa parhaat pleijareihin.

  Reissaaminen vähenisi ja saisi samalla koko kaudelle jotain välitavotteita ns. ”pikkufinaaleita”.

 • Kolmella jenkillä saints pyyhkis tekonurmen kumit royalsilla ja unc.lla

 • Tänä vuonna ehkä, viime vuonna ei ja ensi vuonna tuskin. Villi veikkaus putoajaksi, Helsinki Wolverines!

 • On kyllä Vaasan näytöt tänä vuonna sitä tasoa että myös Kotka veisi, jos olis kolmas jenkki. Tampere veisi kahdellakin.
  Seinäjoen kohtaaminen jännitti vaasalaisia jo sen verran, että taisivat pelaajat tietää tappiostaan jo etukäteen. Botnia bowl ei ole nykyään enää mikään juttu kun epäselvyyttä tästä ei tästälähin tule enää olemaan.
  Surullista mutta totta.

  Mutta vaikka kuinka Vaasa räpiköi, ni Wolvot tippuu divariin.
  Kukaan ei nouse kun Saintsilla ei ole Vaahteraresursseja, ja ens vuonna liiga pelataan kuudella.

 • Typerää kommentointia gridironissa jälleen! Koettakaa keskittyä välillä johonki järkevämpään ja mennä heittelemään noita sarjajärjestelmävisioita suoraan liitolle.

  Kummallista että Pori Bears – Tampere Saints sivulla puhutaan paskaa Vaasasta ja muuta puutaheinää.

  Tässä asiaa: Tästä tulee ekalla puolikkaalla tiukka peli, puoliajalla 14-21, mutta tokalla puolikkaalla Saints menee menojaan ja vie tän matsin 21-50.

 • Mitä sä selität? Vaasahan ton botniabowlin vei! Botniabowleista vaasalla 5 ja seinäjoella 6. Ei sekään mikään läpihuuto ole. Vaikka kuinka kääntelee, niin Vaasan liigaura on ollut hyvä. Mestaruutta ei ole tullut, mutta aikalailla on neljän joukossa ollut melkein joka vuosi. Ei ehkä tänä vuonna, mutta viimeiseen sijaan en jaksa uskoa. Seinäjokisten muistin virkistämiseksi kannattaa muistella 2017 kautta ennen kun rupeaa mopo liikaa keulimaan. Silloin divari jo kutsui, mutta Turku pelasti luopumalla liigapaikasta.

 • Nuo liigapaikat on jo pitkään määräytynyt muulla tavalla kuin pelikausien kautta.
  Lähes joka vuosi joku joukkue tuhoaa tulevaisuutensa menestyksen kiimassa.
  Tätä epidemiaa tukee myös liitto sallimalla tälläisen toiminnan.

 • Mahtaako sinne liigaan olla tämän kauden päätteeksi edes halukkaita nousijoita? Liiton puolelta vaatimukset ja hinnat nousee huomattavasti ja mitään sillä ei saa enemmän kuin ykkösessä. Tämä on hyvä sarjataso kehittää edelleen joukkuetta ja siihen nousseita nuoria pelaajia. Eiköhän liigaan saa lopulta jäädä kaikki ketkä haluavat. Saintsin toiminnalle tosiaan propsit -pitkäjänteistä kehittämistyötä joka alkaa tuottaa tulosta. Sieltä löytyvät tulevaisuuden huippupelaajat

 • Mitäs jos divarin voittajan onkin pakko nousta tai hakee vauhtia kakkos divarista?

 • Mitkä hinnat ovat nousseet ja minkälaisia vaatimuksia liiton puolelta on tullut lisää?
  Esim. Mitä vaaditaan liigassa mitä ei vaadita divarissa?

 • Eipä se liitto voi ketään pakottaa nousemaan ja vauhdin hakeminenkin taitaa olla jo menneen talven lumia, kun ei liitolla ole varaa tehdä mitään noin typerää. Eihän Eagleskään noussut pari vuotta sitten vaikka olisi ollut mahdollisuus vaan liiga pelattiin viime vuonna kuudella joukkueella sen takia, kun Saints halusi tiputtautua.

  Livetilastointi nyt tulee ensimmäisenä mieleen mitä vaaditaan liigassa. Noista ruudun sopimuksistakin liigajoukkueet ilmeisesti joutuivat vaan aikaisemmin maksamaan, mutta mikä on tilanne nyt, kun divariakin näytetään? Rahallinen satsaus myös suurempi, kun on enemmän pelimatkoja. Myös stadioneilla oli yhdessä vaiheessa aika suuret vaatimukset, mutta ”poikkeusluvalla” saa varmasti pelata semmosella missä ei ole tuhatta katettua katsomopaikkaa ja mitä näitä vaatimuksia nyt olikaan.

 • Kotka on mun muistikuvan mukaan ilmoittanut, että tavoittelee nousua liigaan tämän kauden päätteeksi.

 • Iso juttu on myös, että pitää olla useampi juniorijoukkue, muuten liiötto sakottaaTämähän ei tuosta vaan onnistu, siihen tarvitaan markkinointia, valmentajia,joukkueenjohtaja,välineitä,treenivuoroja…Lisäksi paljon suurempi määrä vapaaehtoisia esim ottelutapahtumiin esim tilastointiin, johon ei kuka tahansa pysty ja useimmiten vaatii koulutuksen? Imoittautuminen maksaa enemmän, mediamaksu, tuomarimaksu… Onhan näitä. Tiedot löytyy liiton sivuilta lukuisista manuaaleista jos kiinnostaa.

 • Lehtijutun mukaan Kotka ei sanonut hakevansa liigapaikkaa vaan siinä puhuttiin, että se voisi olla mahdollista lähitulevaisuudessa. eli en pidättäisi hengitystä vielä ensi kaudesta.

 • Saints voitti 42-35 mutta Bears antoi hyvän vastuksen. Toki Saintsilta puuttui viisi puolustuksen avauspelaajaa.

 • Tuomarointi ensimmäisellä puoliajalla oli luokattoman huonoa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *