Bears – Eagles

Viimeksi muokattu 10.5.2015 11:19 7

(6-0)

42

(3-2)

13
1 2  
14 28 42
7 6 13

12.7.2015 klo 16:00 Pori

Kaari

Bears riepotteli Eaglesia

Gridiron Staff 14. heinäkuuta 2015 17:39

Porilaisten marssia ei ole estänyt tällä kaudella kukaan.

Lue lisää

Kommentoi

 • Sampsa, hyvää tarinaa nämä ennakot ja varmasti ahkerassa luennassa joukkueissa. Nyt pitää kuitenkin olla aika monesta asiasta eri mieltä.

  Eagles-Ghosthunters-pelin ja Bullgods-peliä lukuunottamatta kaikki Bears-pelit nähneenä on pakko todeta, että Eaglesilla ei ole mitään mahdollisuutta tänään Porissa. Nollapelit pyyhkeen kehään heittänyttä Volvoja vastaan tai Nordmenia vastaan silloin kun siellä sähelsi avuton Suomi QB eivät vakuuta. Bears lyö taululle vähintään 35 pistettä olettaen, että QB Sandhu pelaa eikä pelata kakkosvaihtoehdolla. Jos varamiehellä joudutaan menemään, niin Porin pelistä tulee yksipuolista juoksemista, koska X:llä ei vain yksinkertaisesti riitä taidot uskottavan heittopelotteen luomiseksi. Porin peli hajoaa, jos Sandhu ei pystyisi jostakin syystä pelaamaan.

  Ainoa puolustus, joka tällä kaudella voi antaa vastusta Bears:lle on Ghosthunters-puolustus. Vieraspelussä olimme välillä helisemässä vaikka liikkeellä oltiin ykköskokoonpanolla ja sää oli ihanteellinen heittohyökkäykselle. Eagles-puolustus ei ole edes sarjan toiseksi paras. Bears-puolustus on selvästi myös edellä. Eahles-hyökkäys ei tule juurikaan etenemään tänään.

  Tulos: 35 – 7.

 • Olisiko tilannepäivitystä?

 • 41-13

 • Kotkalaisten puolustus ei olisi ansainnut näköjään kehujani.

  Kyllähän mä olen Bearsia pitänyt ylivoimaisena, mutta silti tulos yllätti. Bearsin option-hyökkäys oli kuulemma myrkkyä kotkalaisten puolustukselle.

 • Bears pelasi kolme neljännestä ilman t Sandhua. Eaglesin puolustus vuoti koko ajan. Bearsin ei juurikaan tarvinnut heittää.

  N Sandhu heitti tai juoksi itse lähes kaikki Bearsin hyökkäysjaardit. X oli täysin statisti.

  m.o.t.

 • Eagles oli sysipaska. Viimekaudesta kehitystä = 0. Bears hoiti homman tyylillä isommin yrittämättä, vähän puolivaloilla.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *