Bears – Bouncers

Viimeksi muokattu 21.4.2018 14:24 6

(1-0)

47

(1-1)

08
1 2  
21 26 47
0 8 8

26.5.2018 klo 17:00 Pori

Kaari

Bearsille Bouncersin päänahka kotiavauksessa

Tuomo Tomperi 29. toukokuuta 2018 20:32

Pori Bears ja eritoten joukkueen uudet vahvistukset olivat vauhdissa mikkeliläisjoukkuetta vastaan.

Lue lisää

Kommentoi

 • Lopputulos 48-8. Bearsin kaikki touchdownit teki #2 brittirissu.

 • On se hienoa kun pitää käyttää 2-divarissa importteja.

 • Kuulin joskus, että jos esim. liitto rajoittaisi EU-kansalaisten osallistumista vaikkapa SAJL 2. divariin, se olis joidenkin asetusten/lakien vastaista? Kiinnostaisi tämäkin, niin vahvistakaa, jos olen väärässä/oikeassa. Liekö kohta tulossa muutos UK pelaajien osalta Brexitin vuoksi?

 • Bouncersin häviö johtu harjoittemuudesta. Jos treeneissä käy kymmen kunta ukkoa näkyy se peleissä

 • Opettele sinä ihan aluksi kirjoittamaan. Tuosta kieliasusta tosin on helppo tunnistaa kuka on kommentin takana.

 • Olipas näytös Porilta, varsinkin heidän saarivaltion vahvistuksilta! Kova duo kentällä, tulee tekemään kovaa jälkeä tällä kaudella kakkosessa. Onkohan Porin viime kausien pelinrakentaja Sandhu pelaamassa ollenkaan tällä kaudella? Jos on, niin tulee olemaan tuskallista kakkosen joukkueilla pidätellä noita kahta Britannian vahvistusta jos he pelaavat samaan aikaan laitahyökkääjinä.

  Pieniä pointteja katsomosta kakkosen seuraajille:
  – Edellä mainitut ulkomaalaiset ovat kovimpia importteja mitä on mahdollisesti kakkosessa nähty. (tai ainakin kovimmat vuosiin)

  – Porin 52 Kotro teki kovaa jälkeä erikoistilanteissa ja blitseissä.

  – Molemmilla joukkueilla oli pienet rosterit. Toivottavasti riittää porukkaa kaikkiin matseihin. Mikkelillä tosin pitkä matka ja myöhään alkanut peli saattoi verottaa pelaajamäärää, Porilla taas ~20 pelaajaa kotiavauksessa, tämä on aika hälyttävää.

  – Linjapelaaminen oli tasaista vääntöä, mutta tästä ehkä voitto Mikkeliläisille. Harvinaista että linjassa voittanut joukkue häviää.

  – Mikkelin RB oli pätevän oloinen juoksija.

  – Mikkelin puolustuksen takakenttä vaikutti pienikokoiselta ja kokemattomalta, lukuunottamatta numero 18, olikohan junioreita?

  – Joukkueilla oli, varsinkin ottelun alussa, huutelua toisilleen. Onkohan tämä seurausta parin viime kauden jatkuvista yhteisistä peleistä ja yhteisestä mestaruusottelusta? Porilta toisaalta huutelua harrasti eniten ulkomaalaiset jotka eivät ole ennen kyseisessä joukkueessa pelanneet. Onkohan noiden brittien pään sisälle pääseminen ainut keino heidän pysäyttämiseksi?

  Kokonaisvaltaisesti oli fyysinen kamppailu, joskin Pori hieman fyysisempi joukkue, saa nähdä miten tulee käymään esimerkiksi Porin ja Lohjan välisessä kamppailussa jos kerta Mikkeli oli voittanut Lohjan reilusti ja Pori taas voitti Mikkelin suurinumeroisesti.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *