69ers – Trojans

Viimeksi muokattu 3.4.2015 19:52 15

(1-2)

06

(2-0)

44
1 2 3 4  
6 0 0 0 6
7 16 14 7 44

2.7.2015 klo 18:30 Helsinki

Kaari

69ersin ainoaksi pistesuoritukseksi jäi Cedric Johnsonin 69 jaardin juoksu.

Lue lisää

Kommentoi

 • 12— 77

 • 29-14

 • Oma veikkaukseni menee lähemmäs Ennustajan veikkausta kuin Ravenin.
  Sixtareilla on tänään kauden yksi isoimmista otteluista, johon on varmasti panostettu kaikki mahdollinen. Valmistautumisaikaa Turkua vastaan jää oikeastaan vain keskiviikko, tiistai mennee vielä palautuessa (toki valmennus voi valmistautua jo tiistaina). Toivotaan ettei mitään kolhuja tule tänään 69erssin pelaajille, rosteri on kuitenkin kärjen osalta kapea.
  Itse epäilen että Turku tulee ja aloittaa samalla tehokkuudella kuin Roosterssia vastaan ja peli on selvä ennen puoliaikaa.. Ikävä kyllä.
  Mielenkiintoista tässä pelissä on nähdä Turun uusi endi ja se lähteekö Turun hyökkäys vieläkin kovempaan lentoon kuin ensimmäisessä pelissä. Myöskin Turun takakenttä oli aika-ajoin pihalla tuossa Roosters pelissä (kuten Hakalakin mainitsee 69ers pelin ennakossa) joten Sixtareiden sauma on siinä että saa Turun sekaisin parilla isolla pelillä.

 • Eilisen jälkeen vähän hirvittää mitä on torstaina luvassa. Toivottavasti Turun kaikki linjamiehet pääsevät pelaamaan heti alusta, siis varsinkin ne kakkosketjun jätkät. Turulla on kuitenkin kovammat linjat kuin Roosterssilla, joka vei eilen linjojen taistelun puhtaasti.
  Toisalta ongelmaksi tulee se että Turku voi pyöritellä linjoihin kokoajan tuoreita jalkoja jolloin nen kakkosketjun jätkät pääsevät pelaamaan väsytettyjä linjamiehiä vastaan.
  Saattaa tehdä se uusi Ranskalainen kovaa jälkeä noin hidasta linjaa vastaan. Myöskin ehkä liigan toiseksi paras rb joka pääsee juoksemaan Kuuttilaan selän takana voi olla melkoisen kovissa liekeissä.
  Sixtarit saa kaksi maalia ja molemmat rissut pääsevät siis kerran vapaaksi kun Cede nakkaa roikkupallon järjettömän kovan paineen alta, näillä kahdella pelillä sixtarit ansaitsevat lopulta karvan alle 100 edettyä jaardia.

 • Ei se Tuoppi on valitettavasti oikeassa miten torstaina käy. Sixtarien suomalaiset eivät ole kahden pelin perusteella kehittyneet talven aikana juuri yhtään, odotin takakentän edes parantuneen, odotin turhaan. Toki hyökkäyksen linjamiehillä ikä on suuri tekijä, räjähtävyyden puutteeseen, mutta tuskin siellä liikaa salillakaan on treenattu. Olisi mielenkiintoista saada combine-tuloksia verrattavaksi eri seuroilta. Toivottavasti Trojansin kakkos ja kolmoskentän kaverit pelaavat paljon ja peli ei ole vain yhtä maalia. Oma veikkaukseni 56-6.

  Ps. Sixtareilla on hyvä tulevaisuus, jos saavat kehitettyä junnuista pelaajia. Ehkä kolmen vuoden päästä pleijareihin.

 • Eipä taida sixtareilla olla paljon mahdollisuuksia. Ennakkotietojen mukaan on sekä Trojansin puolustus, että hyökkäys vahvistunut viime ottelusta, joka ei sekään aivan huonosti mennyt. Veikkaan Trojansille noin 50 pojon voittoa. Toivottavasti hesalaiset saattavat ennustukseni häpeään.

 • Sixtarit on kuitenkin kaiken tämän hässäkän keskellä saaneet hyvän ja varsin paikkaansa pitävän (siis olen samaa mieltä monesta asiasta) otteluennakon: http://www.69ers.fi/2015/06/30/otteluennakko-69ers-trojans/
  Ja sittenhän se tietenkin tuli myös tuollainen uutinen joka ei ainakaan auta otteluruuhkan&pienen rosterin sixtareita:
  http://www.69ers.fi/2015/06/30/mustaphan-sopimus-purettu/

 • 69ersille iso hatunnosto. Upeaa venymistä puolustuksessa! Selvästi joukkue on ottanut aimo harppauksen eteenpäin.

 • Ei ollut Trojans niin ylivoimainen kun odotin. Tosin 5 turn over piti tuloksen siedettävänä

 • Ihan hyvin 69ers pisti kampoihin, mutta Troijans on yksinkertaisesti liian vahva tällä hetkellä muille joukkueille. Puolustus taisteli hyvin ja piti numerot kohtuullisina. Trojansin puolustus on todella vahvassa iskussa, eikä 69ersin hyökkäyksellä ollut juurikaan mahdollisuuksia pisteiden tekoon. Juoksu yardeja ja ei hirvittävästi kertynyt lukuunottamatta Johnsonin paria pidempää pyrähdystä. Laitahyökkääjät eivät päässeet irti vartioistaan käytännössä ollenkaan, jolloin kahdella ensimmäisellä neljänneksellä ei Cedricille ja puoliajan jälkeen pelanneella Väänäsellä ollut vapaita kohteita minne heittää. Niinpä hyökkäys yardien saaminen oli kiven alla.

 • Trojansin paras pelaaja oli 69ers Center.
  jos ei olisi hölmöillyt snappien kanssa olisi peli olla jotain muuta.

 • Ei paljon kerrottavaa jälkipolville. Ainoa asia mikä hieman säväytti oli pitkään loukkaantuneena olleen Juuso Mäkisen paluu pelikentille luokkasuorituksella. Vähän pelituntumaa lisää ja jaardit rupeavat rullaamaan.

 • Kylläpäs oli eilinen peli kaamea!
  Hyvää oli Trojanssin kannatusjoukot, sää ja minimaaliset ruuhkat.
  Huonoa oli:
  -Turun hyökkäys, toki tekivät aivan riittävästi pinnoja, mutta eipä ollut hääppöistä katseltavaa. Jos kolme ensimmäistä driveä päättyy intteriin ei voi hurrata, muutenkin sixtarit sai yllättävän paljon painetta Rojolle.
  -RoJo, totaali pettymys, Roosters pelissä oli oma itsensä, pääsikö eilen 69ers ihon alle?
  -Tuomarit, paljon jäi huutelua, sikailuja, pelinulkopuolisia lippuja heittämättä.
  -69ers Trojans tarjosi ekan puoliajan mahdollisuuksia tulla/olla pelissä mukana. Tätä tuskin tullaan enää tällä kaudella näkemään. Ei vaan kelvannut vaan piti sählätä itsekin.
  -69ersin huutelut, kokoajan olivat huutamassa jostain, Trojanssin pelaajille tai tuomareille, vielä kättelyssäkin! Tämä ei loppunut vaikka pelin ratkettua toisen puoliajan alussa, vaan tosiaan jatkui varmaan vielä parkkipaikalle asti.
  Pelihän alkoi mielenkiintoisesti, Sixtarit pääsivät 6-0 johtoon, arvatenkin parin ison pelin kautta! Turun puolustus näytti vaarillisuutensa (tätä ennen sixtarit oli juuri ottaneet intterin) ja löikin sitten pelin tasoihin ja potkulla ohi. Sitten jo luulin että Turun hyökkäys on saanut koneet käyntiin (ja olihan se vähän paremman näköistä välillä) Turku sai hyvän driven jonka jälkeen selvästi Turkulaisten itseluottamus kasvoi takasin ja homma alkoi kääntyä Turkulaisille myös kentänpuolella, katsomossahan toi oli Turkulaisten kotiottelu. Turku sai vielä puntilla pallon loistavaan paikkaan josta sitten Sixtarit tekivät omanmaalin, tässä kohdassa ratkesi voittaja. Turun virheet olivat jo tehtynä ja saivat oman pelinsä rullaamaan suhtkoht hyvin ja tekaisi vielä maalin. Hyvin hyvin pitkä oli ekapuoliaika, hirveästi virheitä, Turkukin koitti pakottaa pitkiä palloja mutta Sixtareiden kolme syvää teki siitä vaikeaa!
  Toinen puoliaika oli sitten Turulta jo vähän järkevämpää tekemistä, alkoivat syöttää matalia kuvia ja saivat tosiaan homman haltuun, Sixtarit jatkoivat huutelua, ilman Cedeä. Ceden puuttuminen tappoikin pelin totaalisesti. Toinen puoliaika ei tarjonnut juuri mitään ihmeellistä muutakuin loukkaantumisia. RoJokin taisi tippua pois jossain vaiheessa, mutta näytti kävelevän pois ihan ok. Ottelun ”VM-hetki” oli kun Turku pääsi potkaisemaan aloituspotkun puolesta kentästä kolmannella neljänneksellä. Potku leijailli selvästi takarajan yli ja tilanne oli ohi, ainakin kaikkien muiden mielestä paitsi jonkun Sixtarin joka päätti sitten lyödä Turkulaisen miehen erittäin vaarallisen näköisesti facamaskista maahan. Pitkään hoidettiin tätä pelaajaa kentällä, tilanne oli todella pahan näköinen, toivottavasti mies saadaan vielä kuntoon. En nähnyt kuka tämän täysin turhan ja vaarallisen tempun teki, mutta jos luet tämän niin lopeta pelaaminen ja lähde viidakkoon oppimaan kunnioitusta! Toinenkin täysin kummallinen ratkaisu Sixtareilta nähtiin jonkun lisäpisteen jälkeen kun pallo oli jo mennyt haarukkaan ja varmaan kieri jo kentällä niin joku Sixtari päätti käydä vetämässä potkaisiaan pienen taklaus harjoituksen. (tämän kaltaisia pelin jälkeisiä juttuja tuli paljon Sixtareilta, päätinkin etten enää uhraa aikaa heidän peleihinsä, ainakin kaikki heidän kotiottelut meni pannaan mutta onneksi täällä on muitakin jengejä mitä käydä katsomassa, ja reissuhommissa pääsee katsomaan muuallekin.

  Puidaanpa vielä peliä pikkaisen tilastojen valossa.
  TRO 69S
  1st downs 17 5 no tämä kertoo että Turku lopulta oli aika selkeästi parempi, paremmalla hyökkäys pelillä olisi ollut selvempi ottelu
  Rush yards 77 32 Puoliajalla katsoin niin sixtareiden juoksu oli mielestäni yli 100 plusalla eli toinen puoliaika oli heikko. Turun jaardit on yllättävän alhaiset.
  Pass yards 214 48 Tämä on se mikä ratkaisi ottelun sixtarit ei saanut yhtään isoa heittopeliä aikaiseksi, voittaakseen liigassa se tarvitsee niitä.
  Total offense 291 80
  Penalties 10-78 6-50 Olis voinut liputtaa enemmänkin, mainitaan näistä se että Turun päävalmentaja sai rangaistuksen taklattuaan tuomarin. Oli varmasti ottelun teatraalisin suoritus se kaatuminen.
  Turnovers 5 5 10 turnoveria pelissä, ei ole liigassa sallittava määrä!! Tämä siis kuvasti oikein hyvin millaista sähläystä ottelu oli!
  Tästä sepustuksesta tuli varmasti aika sekava, mutta niin oli pelikin.

 • Taitaa varma mestaruus mennä Trojansilta kuitenkin ohi koska hermot/ pää ei kestä.
  Crokot tai Roosters taitavat mennä loppukaudesta ohi.. molemmat parantavat peliään kuin sika juoksuaan kun taas Trojans pelaajat ovat jo sitä mieltä että ovat voittaneet ja hölmöilevät kuten eilen ja silloin käy huonosti.

 • Trojanssille vasta toinen peli ja edellisestäkin jo aikaa. Ei pelkästään treenaamalla pääse pitkälle, vaan pitää saada pelejäkin alle.
  Trojanssin interit oli ihan tyhmiä. Ekan voisi jotenkin antaa anteeksi, mutta laittaa pitkää palloa samaan paikkaan yhä uudelleen ilman mitään pakkoa tai kiirettä… Ekakin oli jo turha, kun rissu ei ollut puolustajia nopeampi. RJ Long tosin tuli tilanteeseen vähän puskista, mutta sen jälkeen RoJon olisi jo pitänyt osata lukea miestä.
  Matsi oli hyvä opetus Trojanssille ja siten parasta mahdollista treeniä. Mokia pitää tulla, jotta niistä voisi oppia. Trojanssin puolustuksen ansiosta hyökkäyksellä on varaa opetella koko runkopelikausi, mutta loppupeleissä asioiden pitää olla kunnossa. Finaalissa on vastassa aivan eri Roosters kuin kauden ekassa matsissa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *