69ers – TAFT

Viimeksi muokattu 3.4.2015 20:19 2

(3-3)

43

69ers

vs

TAFT

(0-6)

06
1 2  
29 14 43
0 6 6

3.8.2015 klo 18:00 Helsinki

Kaari

69ersille odotettu voitto

Gridiron Staff 6. elokuuta 2015 18:24

Vantaan TAFT on jäämässä nollille tämän kesän sarjassa.

Lue lisää

Kommentoi

  • Muutama sana eilisestä matsista. Taft vaikutti vähän hengettömältä ottelun alussa. Jacksonin sivuun jääminen ennen ottelun alkua saattoi vaikuttaa ja kun 69ersin peli pienen alkuhapuilun jälkeen lähti rullaamaan, niin pelinkuva oli nopeasti selvä. Taft oli toisella puoliskolla selvästi pirteämpi ja pisti paremmin kampoihin, mutta se ei enää pelin kulkua muuttanut. Kävi vähän sääliksi Taftin Qb Londry-Jacksonia. Kaveri on selkeästi ammattimies ja yrittää luoda pelejä, mutta kun OL ei pystynyt antamaan aikaa pelinrakentamiseen, niin keinot olivat vähissä. Taftin rissut pääsevät liian harvoin irti vartijoistaan, niin ei ole oikein kohteitakaan mihin palloa toimittaisi silloin, kun sitä aikaa olisi. Kaverin ammattimaisuus näkyi myös siinä, että pyrki hakemaan paikkaa viimeiseen saakka ja oli valmis ottamaan kovia iskuja vastaan. Nostan hattua asenteelle.
    69ersin peli kulki hyvin, vaikka jokusia pieniä virheitä mukaan mahtuikin. Hienoa oli nähdä Anssi Karjalan onnistuminen. Olen vähän ihmetellyt miksi 69ersin Qb: et ovat häntä aikaisemmissa peleissä käyttäneet kohteena niin vähän? Nyt tuli vastuuta ja onnistumisia. 117 edettyä jaardia on kenelle tahansa hieno lukema ja siihen muutama TD vielä päälle. Harris oli myös jälleen hyvä ja on tuonut monipuolisuutta verrattuna Cedriciin, joka hevosmiesten tietotoimiston mukaan, pelasi koko alkukauden ennen loukkaantumistaan erilaisten vaivojen kanssa. Luokkakallio oli puolustuksen linjassa myös erinomainen. Hyvää asennetta ja epätyypillistä Qb peliä esitti myös 69ersin kakkoskuuppa Väänänen, joka jysäytti aikamoisen pommin juoksupelin päätteeksi ja taklasi Taftin puolustajan hämärän rajamaille. Väänäsen peli muuten näytti rauhallisen varmalta ja ratkaisut olivat onnistuneita. Aina jotenkin lämmittää mieltä, kun näkee uusien nuorten pelaajien onnistuvan.
    Näyttää siltä, että sixstarit ja Butchers ratkaisevat viimeisen play off paikan kohtalon. Näin Helsingin näkövinkkelistä toivoisi, että 69ersin rosteri ei enää tuosta kaventuisi. Kuormitus alkaa tiettyjen pelaajien kohdalla olla jo maksimaallista. En toki toivo loukkaantumisia Porvoollekaan, vaan tasaista ja rehtiä kamppailua, joka voisi ratketa vaikka keskinäisessä kamppailussa. Sitä odotellessa.

  • Miksi Jacobs ei pelannut?

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *