69ers – Roosters

Viimeksi muokattu 3.4.2015 20:25 18

(3-5)

19

(6-3)

40
1 2  
13 6 19
20 20 40

15.8.2015 klo 16:00 Helsinki

Kaari

Roostersille voitto 69ersista

Gridiron Staff 17. elokuuta 2015 10:40

Helsinki Roosters varmisti pudotuspelipaikkansa voitolla. 69ers voi yhä yltää neljänneksi.

Lue lisää

Kommentoi

 • Kestänee ekan neljänneksen ja sen jälkeen taotaan maaleja 69ers päätyyn.

 • Saako sixtarit edes kahtakymmentä pelaajaa sivurajalle?

 • MIkä se olikaan se liigan minimivaatimus otteluun pukevien pelaajien määrästä. Kiinnitti huomion Sixtarien viime pelin tasan 20 äijää. Eihän toi hyvältä näytä.

  Tämä peli päättyy lukemiin 12-68

 • Sixstarit saamassa kilpailukykyisen ryhmän jalkeille loukkaantumisten jälkeen. http://www.69ers.fi/2015/08/13/otteluennakko-69ers-roosters-2/ Jos sama taisteluilme on päällä kuin Turussa oli, niin tasainen vääntö tulossa, vaikka Roosters suosikki onkin.

 • Minimimäärä taisi olla 25.

 • No mutta eikö tossa tapauksessakurinpitoryhmällä ole taas tekemistä. Kriteeririkkomus !

 • Löytääkö joku kilpailu- tai sarjamääräyksistä määritelmää kuinka monta pitää olla pukeutuneena? Mä en onnistunut moista löytämään. Tuo 25 on kai vain liigalisenssin hakemista koskeva pelaajasopimusten määrä.

  http://www.sajl.fi/seurapalvelut/materiaalit/saannot-sarjakirjat/

 • Löytyy määrä pukeutumiseen, sitä ei ole kirjattu sääntöihin. Olisihan sikäli hölmöä että joukkue esim. Vaahteraliigassa voittaa matsin mutta pelaajia oli tasan 11, häviäisi pelin koska säännöissä lukee että pelaajia on oltava 20.

 • Enpä löytänyt minäkään. 45 pelaajaa on maksimi, mitä pöytäkirjassa saa olla, mutta minimistä ei juurikaan löytynyt nopealla selaamisella muuta kuin, että alle 11 pelaajalla saa pelata, jos ei riko aloituspotkuun liittyvää joukkueen ryhmittymissääntöä (aloituslinjassa 4 pelaajaa molemmin puolin palloa ja viisi takakentällä). Voisiko tuosta päätellä, että 9 on minimi???

 • Teoriassa kai 5 on minimi hyökkäyksessä, koska vähintään 5 pitää olla linjassa, muuten tulee laiton muodostelma. Käytännössä kai pitää olla 6, jotta on joku jolle pallon voi snäpätä. Koska maksimissaan 4 saa olla takakentälle niin 11 kun on kentällä niin vähintään 7 pitää olla silloin linjassa. Jos tekee pistesuorituksen niin sitä seuraavaanpotkupeliin pitää raapia se 9, koska molemmin puolin palloa pitää olla se 4 ja sitten potkaisija. Puolustuksessa ei kai välttämättä tarvi olla ketään. Eli jos ei tee pisteitä ja vastustaja ei valitse palautusta niin 6 riittää mainiosti…..

 • Periaatteessa kentällä ei välttämättä tarvi siis olla yhtään pelaajaa toisella puolella, jos vastustaja potkii aloituspotkut ja kiikuttaa aina pallon maaliin. Onkohan kolikonheittäjä pakollinen ja pitääkö siinä olla pelaaja?

 • Minimi pelaajamäärät on määritelty kriteereissä, sitä en tiedä mistä ne löytyy.

 • On oikea vastaus siihen montako pitää olla linjassa. Sillä siis voi pelin aloittaa, snappi taakse ja sitten joku peittää rähmäyksen. Tämä lienee vastaus siihen montak pelaajaa pitää olla vähintään pukeissa sääntöjen mukaan.

 • Sääntö 1
  Ottelu, pelikenttä, pelaajat ja pelivarusteet
  LUKU 1. Yleistä
  Ottelu
  ARTIKLA1.
  a. Ottelu pelataan kahden joukkueen kesken, joilla kummallakaan ei ole enempää kuin 11 pelaajaa
  kerrallaan kentällä, joka on suorakulmion muotoinen. Pelivälineenä käytetään ilmalla täytettyä
  ovaalinmuotoista palloa.
  b. Joukkue voi pelata alle 11:lla pelaajalla, mutta se syyllistyy laittomaan muodostelmaan, jos
  seuraavat kohdat eivät toteudu:
  1. Aloituspotkussa potkaisevalla joukkueella tulee olla vähintään 4 pelaajaa pallon
  molemmilla sivuilla. (Sääntö 6-1-2-c).
  2. Aloitussyöttöhetkellä hyökkäävällä joukkueella vähintään viiden pelaajan tulee olla
  numeroitu numeroilla 50-79 ja olla aloituslinjassa, eikä takakentällä saa olla enempää kuin
  neljä pelaajaa. (Säännöt 2-21-2, 2-27-4 ja 7-1-4-a) (Poikkeus: Sääntö 7-1-4-a-5). (A.R. 7-1-
  4:IV-VI)

 • Säännöt voivat vaatia esim. tietyn määrän miehiä linjassa, mutta siitä seuraa vain rangaistus eli saadaan pallo etenemään – tosin väärään suuntaan. Tuomari asettaa pallon pelin lähtöpaikalle ja puhaltaa pilliin. Hyökkäys voi hyvin olla kaljalla (doping-rangaistus tulee vasta jälkikäteen) tai vaikka kotona katsomassa peliään telkkarista. Kun peli ei käynnisty ajoissa, tulee vain rangaistuksia ja taas edetään – siis pakitetaan.
  Itse asiassa aloituspotku on aika mielenkiintoinen. Jos potkaiseva joukkue ei potkaisekaan, tulee rangaistus. Miten käy neljännen kerran jälkeen (kun potkaiseva joukkue on edelleen kaljalla)?

 • Riippuu päätuomarista. Itse luultavasti toisen kerran jälkeen antaisin viisitoista jaardia ja ilmoittaisin, että jos kolmannenkin kerran putkeen jättävät potkaisematta (tai snäppäämättä), ottelu päättyy siihen vastustajan voittoon.
  Näinhän kävi tällä kaudella nelosessa. http://www.sajl.fi/?x118281=4005853

 • Ei yhtään huumorintajua:) Pitäisi järjestää ö-divisioona vanhoille pelaajille, jossa saisi käyttää kaikkia mahdollisia luovia ratkaisuja sääntöjen puitteissa. Tuomarienkaan ei täytyisi ottaa peliä niin vakavasti. Miten olisi esimerkiksi punttifeikki ekalla yrityksellä tai aloituspotku taaksepäin. Redzonella voisi ottaa 15 jaardia epäurheilijamaisesta käytöksestä QB:n tiputanssilla, jotta saisi enemmän tilaa heittopelille. Toisaalta voisi goallinelta tehdä taaksepäinsyöttöjä aina omalle endzonelle asti ja sieltä yllättää vastustaja pitkällä heittopelillä tehden kaiken kukkuraksi TD:n. Yleisöä voisi olla 10000 ja kaikki hyvännäköisiä naisia tai jenkkifutareita naisten vastaavassa pelissä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *