69ers – Butchers

Viimeksi muokattu 9.5.2015 9:41 44

(4-5)

23

(4-5)

20
1 2  
23 0 23
10 10 20

23.8.2015 klo 15:00 Helsinki

Kaari

69ers nousi lähelle pudotuspelejä

Gridiron Staff 31. elokuuta 2015 19:37

Kauden toinen voitto porvoolaisista on elintärkeä.

Lue lisää

Kommentoi

 • Pineda loppukaudeksi Sixtareihin. Kukas suojattu jenkki sai kenkää sixtareista vai miten muuten tämä siirto on mahdollinen?

 • EI ainakaan missään ole mitään tietoa kyseisestä siirtymisestä. Taitaa olla trolli.

 • Missä on virallinen ilmoitus asiasta ? Butchersin pitää laittaa auunnitelmat uusiksi, sillä nyt nähdään kunnon blitziä.

 • Alkaakohan sixtareita vaivaamaan kohta ”kouvolan tauti” kun ulkkiksia pistetään kotiin kesken kauden. Ensin kärkimies Mustpha ja sen jälkeen Bell. Molemmat kovia pelimiehiä. Finni kertoo ettei pojat ole ymmärtäneet rooliaan eikä asemaansa, niin olisiko nyt kyse sitten maksan kestävyydestä polttaa alkoholia ?

 • Mä enää pysy kärryillä noissa siirtohommissa, mutta kiva kun tuulee

 • Pineda vetää kevyen kauden. Nyt jo kolmas joukkue ja kahdessa edellisessä päässy maistelemaan pudotuspelejä.

 • Tässä on peli, joka on ainakin sata kertaluokkaa tärkeämpi kuin eilinen Hämeenlinnan matsi. Tämä on VaahteraLiigaa. Tämä on Niners vs. Buttchers. Kovaa peliä Kalliossa. Tulos tai Ulos.

 • Kaksi keskinkertaista joukkuetta nuhjaa itselleen vieraalla kentällä ilman mitään yleisön tukea tama on sitä urgeilun juhlaa joo… Vaahteraliiga on vitsi, niin kuin kaikki televisiosta lajiin tutustuneet ovat viime peleistä huomanneet.

 • @Höh: Onko pahakin kankkunen kun noin synkistyttää?

 • Tärkeä matsi molemmille tänään Brahen kentällä. Todellakin tulos tai ulos peli. Onnittelut Saintsille spagettimaljan voitosta. Hattu pois päästä Nesin edessä ja kumarrus. Hieno ja pitkä ura suomalaisessa jenkkifudiksessa ansaitsee kaiken kunnioituksen.

 • Tärkeä ja mielenkiintoinen ottelu tulossa. Nähdään, mitä RJ Jackson pystyy tekemään kovempaa puolustusta vastaan. Juoksu-uhka avaa Mirolle mahdollisuuksia onnistuneisiin. Saako Butchers pysäytettyä Roostersin tavoin Harrisin omat juoksut ja pakotettua pitkiin heittoihin? Lämmin päivä voi koitua kahteen suuntaan pelaaville liian rankaksi. Butchersilla tässä pieni etu laajemmalla rosterillaan. Veikkaus että Porvoo vie TD tai kahden erolla.

 • Eipä Porvoolla toimi juoksu eikä heitto. Livestatsit lagaa vaihteeksi. Mikä tilanne puoliajalla?

 • 23-10 sixrareille

 • Lopputulos 23-20.

 • Yksi hienoimmista kausista mitä liigassa on nähty, yllätyksiä joka vkl.

 • @Höh: Jos nyt pelin nähtyä vähän kommentois tota sun purkausta:
  – Hyvin oli Brahen kentällä yleisöä kannustamassa molempia joukkueita.
  – Nuhjaamiseksi ottelua ei voi sanoa. Sen verran oli tapahtumia.
  – En tiedä miten Vaahteraliiga voisi olla vitsi, kun viimeiselle kirrokselle mentäessä sijat 2 – 5 on auki, ja viimeinenkin Playoff-paikka selviää vasta viimeisellä kierroksella. Samaa mieltä Gunshotin kanssa. Televisiopelit ois varmaan voinu parempiakin olla, kuitenkin joukossa oli kolme tiukkaakin peliä.
  – Voihan noita joukkueita sanoa keskinkertaisiksi, mutta luultavammin voittaisivat Spagetti-maljajoukkueet ja Royalsin tällä hetkellä.

 • Livetilastojen perusteella Pennanenkin olisi ollut Butchersin pelinrakentajana ja heittänyt kolme kertaa onnistuen kerran. Onko nyt Kalliosta raahattu joku puliukko pitämään tilastoja vai onko sunnuntaikrapula ollut tilastoijalla päällä. Amatöörimäistä ja luokatonta suorittamista. Aliarvostaa joko jenkkifudista seuraavan yleisön!!

 • Mun virhe; 69ersin QB oli #8, joka on myös Pennasen nro. Mennyt väärin siis, Kadmiry heittänyt kaikki. Korjataan lopullisiin tilastoihin.

 • Vähän eri mieltä tirapaasin kanssa vertailusta ykkösen kärkiin. Jos pelattaisiin ykkösen ulkomaalaissäännöillä, niin näiden viiden järjestys ei olisi ollenkaan selvä.

 • Sinne meni Porvoo. Tuolla satsaamisella pitäisi kyllä pystyä olemaan 6 joukkueen liigassa 4 parhaan joukossa. Onkohan siellä jatkumoa tulossa ollenkaan kun tällä kaudella kaivettiin vanhat miehet takaisin tyyliin ”kerran vielä pojat”. Onhan Porvoolla teoriassa mahdollisuus pudotuspeleihin, mutta silloin pitäisi voittaa Turussa, joilla on panoksena ottelussa kotietu. Eikä silloinkaan ole omissa käsissä jos 69ers voittaa Seinäjoella, joille torstain peli on merkityksetön.

 • @Mambo
  ”Korjataan lopullisiin tilastoihin.”

  Noi livetilastot ikäänkuin menettää merkityjsensä jos ten täehdään vähän sinnepäin ja esimerkiksi täältä satojen kilometrien päästä koitetaan seurarta peliä livestatsien avulla. Ei se ketään kiinnosta jos ne parin päivän jälkeen sitten silitellään oikein videoiden tei palautteiden perusteella. Niitä joko tehdään tai ollaan tekemättä mutta tollanen että tehdään pikasesti jotain ja korjaillaan sitten että pelaajat pääsevät niitä liittämänä omiin some-profiileihinsa ei ole mistään kotosin.

 • @Filebacker: Divarin ulkomaalaissäännöt antais kyllä tasoitusta, mutt veikkaisin silti että 69ers ja Butchers voittais joukkueiden väliset ottelut. Mutta jefussahan sattuu ja tapahtuu, eli nou kolme joukkuetta vois hyvinkin osoittaa mun olevan väärässä. : ) Mutta kumpikaan joukkue ei mun mielestä ole keskinkertainen.

  @Hyvin meni niinkun omasta ja muiden mielestä.: Oot varmaan kuullu näppäilyvirheistä? Noita ei varmaan oo tehty sun eikä kenenkään muunkaan kiusaks. Et aika turhaa tuollasta oksennusta tilastoijien päälle kaataa.
  Tilastoijat varmaan ottaa mielellään vastaan tiedot virheistä, mut ne vois toimittaa vähän asiallisemminkin.

 • Tottakai. Mutta miksi ryhtyä tekemään tilastoja jos tilastoja ei tehdä kunnolla. Oliko esimerkiksi #11 ja #13 tuntemattomia kuuluisuuksia tilastonikkarin taulukoisas kun ei osattu jenkeille hakea nimia ja live statseissa ei sitten näkynyt kun numerot? Jokainen edes puoli valoilla jefua seuraava osaa näille herroille kertoa nimet mutta tilastoisas on pelkät pelaaja numerot näiden kohdalla. Varmaan tilastoija on kaivettu kouvolasta tjsp?

  Turha puolustella jos tilastoija tekee huonoa työtä. joko tehdään kunnolla tai ollan mielummin sitten tekemättä ollenkaan mutta tollanen on ihan selkeätä keskisormen näyttämistä lajia seuraavalle yleisölle ja sitten vielä ihmetellään kun laji ei kasva ja on sisään päin kääntynyt?!

  Taidat tiirapaasi todellakin olla liiton leivissä vaikka jatkuvasti sitä kiellätkin,,, sen verran hanakasti olet puolustelemassa kaikkea umpisurkeaakin hommaa mitä liitto tekee. No onneksi se ei minulta ole pois, meid’n pelit on tältä kaudelta taputeltu ja omalta osaltani jätän lajin nyt taakseni, onnea ja menestystä lajin parissa siellä liitossa.

 • Ja sen lisään vielä että jos väitetään Butchersin #45 RB Joey Pasqualen olleen tilastojen mukaan Porvoon kuudenneksi paras taklaaja kolmella taklauksella niin aika oudolta kuullostaa.

 • @ Hyvin meni niinkun omasta ja muiden mielestä
  Kyllä ottaa Porvoossa kovilla jäädä rannalle ruikuttam:aan tämän kauden mitalipeleistä. Johonkinhan tuo kiukku pitää purkaa.

 • @Hyvin meni niinkun omasta ja muiden mielestä.: Hienoa jos itse olet täydellinen etkä koskaan tee virheitä! Olen todella iloinen puolestasi.

  Itseä alkaa hieman kyllästyttää, kun kommentoinneistani tuohtuneet kaivavat Roosters/SAJL-kortin esiin. Tai no ei kuiteskaan. Tiedänpähän kortin esiintulosta osuneeni johonkin. : )

  Ehkäpä arkaan paikkaan, kuka ties.

 • Hyvä ja tasainen peli. Mukavasti yleisöä ja jännitystä riitti loppuun saakka. Olisi voinut kääntyä myös porvoolaisille, mutta 69ers pelasi ehkä kesän parhaimman pelinsä. Harris ja Long olivat voiton takuumiehinä ja koko joukkue suoritti hyvällä tasolla. Butchersille jäi vielä oljenkorsi playoff peleihin, mutta vastus ei ainakaan heikkene tämän päiväisestä.

 • Porvoon puolustuksen muutokset mielytti silmää, mut ne teki liigan kovimman taklaajan käytännön työttömäks, Karbin jäi nyt toimettomaks ensimmäisellä puoliajalla ja toiselle puoliajalle tehdyt muutokset ei enää auttanut kun Porvoon hyökkäys juoksi turhaan kahdeksan miehen boxiin. Tolla hyökkäyksen kalustolla pitää tulla lisää tehoja.

 • Mä oon myös sitä mieltä, että kyllä noi tilastot vois hiuka paremmin tehdä kuin tänään.
  Oon niitä joskus itsekin näpytelly ja huolellisuuttahan tuo vaatii, jo valmistautumisvaiheessa.
  Tänään tuli vaan aika monta virhettä tuohon live hässäkkään

 • Sitten kun pelaajat pelaa täydellisen pelin ja valmentajat kutsuu aina oikeat pelikutsut ja pistää joka kerta täsmälleen oikeat pelaajat kentälle, voidaan ruveta vaatimaan livetilastoinniltakin täydellisyyttä. En aio pidättää hengitystäni :)

 • @Kalle:

  Omituinen ajattelutapa. Tuota peilaten on siis ihan sama keitä pillipiipareita vislailee kentällä niinkauan kunnes fudiksemme on parempaa tasoa kuin NFL jossa myös tapahtuu mainitsemisiasi pelillisiä virheitä.

  Niinkuin make sanoi, tilastointi vaatii myös oman valmistautumisensa itse suoritukseen, ei niitä vasurilla voi tehdä.

 • Ai tilastoijien (ja erotuomareiden) pitää tehdä virheetöntä työtä, mutta pelaajat ja valmentajat saavat tehdä virheitä? Musta tää on omituinen ajattelutapa.

  Ihmiset tekee virheitä, tärkeintä on että virheet korjataan, jos mahdollista, ja niistä opitaan.

 • http://www.porvoonbutchers.com/#!Mietteitä-Mustien-Lasien-takaa-Omat-koirat-purivat-69ers-kolmen-pisteen-voittoon/cnf2/idonue7t20

  Siellä vuodatetaan jo valmiiksi, mitä Seinäjoki tekee tai ei tee. Eiköhän tuo nyt ole vähän turhaa kun itsellä oli paikka ratkaista homma. Jo onko tuolla sinänsä väliä koska Turussa eivät tuolla esityksellä tule pärjäämään ollenkaan. Ja Turku pelaa vielä kotiedusta kyseisessä ottelussa.

 • @Hyvin meni niinkun omasta ja muiden mielestä:
  sähän voit olla aivan hyvin olla seuraamatta niitä Live-tilastoja, jos ne on kerran sun mielestä huonoja. Sehän on SUN kannalta silloin sama kuin ”tai ollan mielummin sitten tekemättä ollenkaan”

  PS. ollaan kirjoitetaan kahdella L-kirjaimella, ja mieluummin, ei mielummin.
  Selkeätä keskisormen näyttämistä peruskouluopetukselle, jota sä et vissiin läpäissyt?

 • ”Me olemme Seinäjoelle vaikeampi vastus kuin 69ers”
  Millä perusteella, Porvoo otti 2 kertaa turpaan sikstareilta ja hävisi puhtaasti ratkaisevan ottelun.
  Butchersin ainoat puhtaat voitot on tullu taftia vastaan, Roostersilta puuttui kymmenen äijää ja käytännössä linjat kokonaan, Turku pelas suomikuupalla/kahdella jenkillä, silti tarvittiin tuomarien apua ennekuin pisteet jäi porvooseen.
  Porvoo on suvereeni vitonen tänä vuonna.

 • @Hyvin meni niinkun omasta ja muiden mielestä. : Jos vielä vähän noista tilastoista. Joey Pasqualen 3 taklausta näyttäisi tilastojen mukaan tullee Porvoon aloituspotkuissa. Eli ei kai niin outoa loppujen lopuks?

 • Totta tosiaan. Enpä itse ole ajatellut noin, mutta nyt kun otteluohjelmaa katsoo niin eihän Porvoo ole tällä kaudella voittanut yhtään kovaa peliä eikä yhtään kovaa vastustajaa. Voitot Roostersia ja Trojansia vastaan kyllä ja niistä saa olla tyytyväinen, mutta kun tilastojen taakse menee niin merkille pantavaa tosiaan on, että sekä Ryysterit että Trojans olivat hyvin vajaalla miehityksellä liikkeellä. Siten ehkä noiden voittojen tuulettaminen on hyvä asettaa raameihin. Jos Borgå jää viidenneksi, sen voi sanoa olevan kauden suurin floppi. TAFT lähti niin kapealla rungolla matkaan, ettei mahiksia edes ollut, mutta Porvooseen on pistetty dollaria sileeksi sellainen pino, ettei mitään rahaa. Falconsista saatiin pelimiehiä iso nippu ja telakalta tuotiin monta vanhaa superstaraa, joista ainakin Karbin ja Haverinen olleet loistavia. Valmennukseen dream team ja tavoitteeksi malja. Ja sillä päästiin sijalle 5. Takana ainoastaan 0-10 kauden pelaava TAFT.
  Flop. Flop. Flop.

 • Korjataan yksi pikku juttu kun tuolla taas isoa pahaa Liittoa syyllistetään tilastoinnin virheistä. Tilastoinnista ja siitä, kuka tilastoja tekee, vastaa kotijoukkue.

 • Porvoossa varmasti, hiljaa toivotaan Seinäjoen häviävän, näin syy flopista voitais vierittää sinne ”kun eivät pelanneet tosissaan”.
  Totuus kuitenkin paljastuu siinä vaiheessa kun Seinäjoki voittaa sikstarit, vipassa ottelussa paljastuu se Porvoon todellinen taso, enää ei voida osoitella sormella muualle.

 • @Cover 3: Porvoon pitäis voittaa vielä Turku, vaikka 69ers häviäisikin Seinäjoella. Mikäli siis välieriin halajavat.

 • @Tiirapaasi: Peitto kolme varmaan tarkoittaa sitä että jos 69ers voittaa niin Turun ottelulla ei ole mitään merkitystä enää.. Tuo Seinäjoen matsihan pelataan jo torstaina ja Turun peli on vasta lauantaina.
  Epäilen ettei Crokot laske mitenkään vastustajaa (toisin kuin Ruotsi lätkässä), vaikkakin Porvoo varmasti pystyi Crokot pistämään tiukille ja isojen virheiden takia Porvoo hävisi ottelun niin selvästi.

 • @Kommentoija K: Joo eihän sillä silloin oo Porvoolle merkitystä. Mutta kai joukkue kuitenkin haluaisi lopettaa kautensa voittoon? Ja kiusahan se on pienikin kiusa, jos Turku menettäisi kotietunsa välierään. ; )
  Aika mielenkiintoinen tuosta Seinäjoen pelistä tulossa. Helsingin peli oli vasta toinen J Harrisille 69ers paidassa, ja silloin muuten ehkä hyvä tulos kaatui hyökkäyksen sähläyksiin. Porvoota vastaan saivat Pinedan johdolla kuitenkin pidettyä juoksun hyvin kurissa ja Harrisin juoksu ja parivaljakko Sagne/RJ Long muodostaa aikamoisen uhan hyökkäyksessä.

 • Pelaajien numerot olivat tiedossa, koska ne oli syötetty Stat Crew / Roster Maintenance -sovellukseen ennen ottelua. Jostain syystä Live-tilastoinnissa rosterit olivat kuitenkin väärin niin, että (muistaakseni) mm. Butchersin #1, #11 ja #13 puuttuivat kokonaan. Tämä on korjattu ottelun aikana heti kun siihen oli sopiva tilaisuus.

  Pahoittelut tästä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *