Kakkosdivisioonan otteluohjelma Gridironissa

Gridiron Staff 8.5.2022 19:26 23 kommenttia

Arkistokuva. Kuva: Jari Turunen

Myös kotoisen kakkosdivisioonan ottelut löytyvät nyt palvelun tietokannasta. Ensimmäiset ottelut pelataan lauantaina 4.6.

Tämän kesän kakkonen pelataan kahdessa seitsemän joukkueen lohkossa. Lohkojen kolmelle parhaalle on tiedossa pudotuspelipaikat. Lohkovoittajat etenevät suoraan välieriin.

Lohko 1

 • Cowboys
 • East City Giants
 • Falcons
 • Tigers
 • Trojans
 • Razorbacks
 • Wolverines Blue

Lohko 2

 • Bouncers
 • Gators
 • Goats
 • Milky City Farmers
 • Nordmen
 • Northern Lights
 • Spartans

Kakkosdivisioonan avauskierroksen löydät täältä.

Kommentoi

 • Taitaa Rollo ja Oulu dominoida tätä sarjaa tänä vuonna

 • 1. Goats
  2.Spartans
  3. Nordmen

 • Millähän ihme meriiteillä saat goatsin tonne?

 • Goats voittaa max 3 peliä tällä kaudella jos on tähdet kohdillaan

 • Tuoko Rollo perus importti armeijan? Ei ainakaan ole uutisia tullut. Jos ei tuo niin 3.sija parhaimmillaan. Nordmenin QB tilanne ihmetyttää jossei importtia ole. Pineda takaisin?

 • 1. Spartans
  2.ECG
  3.lights
  4.Nordmen
  5.Falcons

 • Huhun mukaan WR Ikäheimo on vaihtanu QBn paikalle. Mukava kun omia kasvatteja käytetään!Aika näyttää millanen on..

 • She is not.
  We got to the right address, I said that I would look for a parking lot, and she could go for the papers for now, but Anya saw the parking lot right at the entrance, offered to park the car there and go up, because by the time lunch was supposed to start and return accordingly at that time it didn’t make any sense. I parked the car and we went to the apartment. Not fully understanding why, but I was just terribly nervous, firstly the girl was delightfully beautiful, and mentally, to be honest, in my head we had already had sex 5 times.
  liveartbcs.com/argentina/15-03-2022. The matter was approaching the evening, the wine was running out, I was already thinking how to leave. In order not to be expelled, but the honor to know. And then Sveta started talking about sex toys, boasted of her anal plug with a flashlight. She took pleasure in teasing and embarrassing me. And then when I was about to say goodbye, she suddenly kissed me. First, just a short kiss on the lips, then after a moment, a long kiss with the tongue. And she did it so skillfully that I never thought that an ordinary kiss could be so tasty. During the kiss, while we stood embracing. I touched her elastic ass, running my hands under the T-shirt, caressed her breasts. And she unbuttoned my zipper on my trousers, caressed my penis with her palm. She pushed me, showing me to sit down in a chair. Somehow dancing, she almost sat down with her ass on my knees, and began to move in such a way as to touch my penis with her. Then she turned to face me and knelt down. And made a deep throat blowjob. Without bringing me to ejaculation, she took off her T-shirt and shorts. She pulled off her panties and lay back on the table. When I went to insert her, she wrapped her legs around me. And setting the pace of fucking, she moved them so that I had to fuck her in time with the movement of her legs. It was very exciting, and not only me, judging by her nipples. Which poured and stuck out, she got high too. When it was all over, she asked not to leave, we just lay in silence hugging each other. It prolonged the aftertaste of good sex, and created some comfort.
  His imperious eyes did not leave me, he unzipped his fly and took out his friend. From the size of his manhood, I literally salivated. I already imagined how he has me in his mouth with this giant. I knelt down in front of him, pleading eyes asked not to deny me pleasure. He put two fingers in my mouth, lubricated the head of his penis with them, and then began to drive them over my lips. My tongue involuntarily pulled out to lick, to taste it. Here he stopped and, as it were, allowed me to continue to act on my own.
  I don’t know if I’ll see her again, but I would love to see her again. And if I don’t see it, then in the piggy bank of vivid memories. Another one will appear.
  ”Come on Sergey, deeper, stick your dick deeper, cum inside me, fill my cunt with cum!”

 • Mikähän Mikkelin joukkue tänä vuonna…. Viime vuonna hävisivät ainoastaan Spartansille ja Pirkkalassa vain 7-0 ja siis voittivat Hyvinkäänkin. Saattaa olla Mikkeli tuolla top3 kuten lähes aina viimeiset kymmenen vuotta

 • Mikkelin suunnalta ei kauheasti ole kuulunut…mielenkiinnolla odottelen millane ryhmä sieltä astuu kentälle…top3 mahdollinen

 • Jos ikäheimo heittää palloa niin eiköhän se rautamalja mee lappiin.

 • Mikkelissä varmaan samat setämiehet edelleen parilla uudella vahvistuksella kuten joka vuosi, kysymys kuuluu miten kapealla rosterilla ja mitenkä paljon on keppana maistunut portsareille. Mutta jos sillä reseptillä on pärjätty niin mikä ettei, kokemusta löytyy ainakin. Mahtaa maistua käydä kaikki vieraspelit toisella puolen Suomea.

 • Siis meinaatte että se sama Rovaniemen jengi joka luopui viime vuonna sarjasta pelaajapulan takia ja on 1.divarissa ottanut 2 vuotta höyläämätöntä on nyt joku mestarisuosikki? Jos pääsevät kauden loppuun asti niin syön hatullisen poronpaskaa.

 • Aika heikosti olet perehtynyt tilanteeseen ja taustoihin lajissa. Nordmen tulee olemaan kakkosen pleijareissa ja yksi sarjan voittajasuosikeista. Vaikak siuta se vituttaisikin.

 • Nordmen pärjännyt alunperinkin pelkästään Pinedan ja joidenkin muiden vahvistusten avulla? Oliko siellä jo kolmosdivariin hankittu jotain espanjalaisia vai muistanko väärin? Ei ala sarjoissa pärjätäkseen tietysti tarvihe mikään erikoinen ollakkaan mutta mitä niin hyvää nordmeniläisissä on että pitää noin ylistää?

 • Tässä lusikka🥄 Nauti poron paskasta.

 • Jos selviätte kauden loppuun, niin saatte juhlia kuin mestaruutta. Muuta juhlittavaa ette löydä.

 • Joo ei taida rovaniemeläiset tänä vuonna hirveän pitkälle pötkiä ainakin kun rosteria katsoo. Hyvin suuri osa pelaajista pelaa ensimmäistä vuotta ja viime vuoden kokeneempia pelaajia hyvin vähän, onnea matkaan jos edes loppuun asti pääsevät…

 • Lohko 1 Lohko 2
  1. Wolverines blue 1.Spartans
  2. Tigers 2. Nordmen
  3. Falcons 3. Gators
  4. ECG 4. Northern Lights
  5. Razorbacks 5. Bouncers
  6. Trojans 6. Goats
  7. Cowboys 7. Milky City Farmers
  Älä pelkää totuutta!

 • ECG voittaa kakkosen, kun Porvoon kovimmat nuoret tulee sinne pelaamaan farmin kautta!

 • Eiköhän ECG luovu sarjasta ja pistää yhdistelmäjoukkueen Lohja Lionessesin kanssa.

 • Eiköhän Porvoo tarvitse itse ne kovimmat nuoret Vaahteraliigaan.

 • Kyllä milkicity farmers voittaa tämän koko II-divisoonan