Northern Lights piti pisteet Oulussa

Gridiron Staff 18.7.2021 17:33 9 kommenttia

1 2  
15 20 35
0 0 0

(4-0)

35

(0-3)

00

18.7.2021 klo 13:00 Castrenin kenttä

Sunnuntain ottelussa oululaisjoukkue päihitti Kiuruvesi Milky City Farmersin 35-0 (15-0).

Joukkueet kohtasivat kaudella nyt toista kertaa. Lights vei molempien joukkueiden avausottelun kesäkuussa lukemin 0-52 (0-37). Tällä kertaa Farmers piti oululaisjoukkuetta huomattavasti tiukemmalla esittäen mainioita otteita varsinkin puolustuksessa. Lights-hyökkäys sai kuitenkin pelinrakentaja Antti Kosonen johdolla liikutettua palloa myös ilmateitse, vaikka juoksulinjat usein tukittiinkin. Kun isäntien puolustus pystyi vielä useampaan pallonriistoon Farmersin päädyssä, saivat isännät pidettyä vieraat iskuetäisyyden ulkopuolella ottelun loppuun asti.

Striimattu ottelu on katsottavissa Lightsin YouTube-kanavan kautta.

Kommentoi

  • Näytti yksi Farmeri tarvivan lanssia. Hajosiko pahastikin?

  • Farmersin FS:n jalkasta molemmat luut poikki. Paska homma.

  • Viisi kierrosta mennyt ja sarjataulukko näyttää edelleen viime vuoden tilastoja. Voisiko SAJL päivittää tuloksia, jos tälle sivustolle tiedot tulee sieltä?

  • sarjataulukko on kyllä liiton sivuilla suunnilleen oikein, välillä on päivittynyt vähän viiveellä

  • Voivoi nuori poika laalosta tehtiin oc wolvoissa Leipurit sai lähteä. Ei taida olla ensimmäinen kerta kun Leivoja painostetaan wolvoista pihalle… Silloin se oli stokes nyt se oli LB Koskenniemi ja aseenkantajat. :D:D:D:D:D: Tsemppiä Kari josko nyt tajuaisit jo lopettaa

  • Mene edes oikeeseen artikelliin pätemään.. Kannattas varmaan laittaa korkki kiinni ja hommata duuni.

  • @@Lintu, tarkoitin tämän sivuston sarjataulukot välilehteä

  • Kyllä ei tuolta Kiuruveden miehistöltä voi mitään viedä pois. Alle 20 miehellä laittoivat hanttiin ihan tosissaan. Mutta iso hatun nosto Oululle, hieno meininki kun streamissa ukot antaa läpyjä vastapuolelle kovienkin hittien jälkeen. Oululla on sitä oikeaa jenllofutishenkeä.

  • Kiitos sarjataulukkoon liittyvästä huomiosta. Gridironin sarjataulukot on nyt päivitetty tän vuoden tasalle 😅 Valitettavasti kakkosen osalta näkyy vain yksi lohko teknisen haasteen takia.