Northern Lights voittoon kakkosen avauksessa

Gridiron Staff 20.6.2021 11:58 Ei kommentteja

1 2  
0 0 0
37 15 52

(0-1)

00

(1-0)

52

19.6.2021 klo 14:00 Kiuruvesi

Kakkosdivisioona käynnistyi Kiuruvedellä lauantaina 19. kesäkuuta, kun ensimmäistä kauttaan 11vs11-sarjassa pelaava Milky City Farmers isännöi Oulu Northern Lightsia.

Viime kaudella kakkosen välieriin selvinnyt Northern Lights lähti otteluun vauhdilla onnistuen touchdownissa kolmella ensimmäisellä hyökkäysvuorollaan. Patrik Moilasen, Oskari Koivumäen ja Pauli Pylväksen juoksupeli osoittautui iltapäivän aikana isännille hankalaksi pideltäväksi. Kun Lights-puolustus sai estettyä kiuruvetisten jatkuvan etenemisen, mentiin puoliajalle vieraiden komennossa lukemissa 0-37. Juoksevalla ajalla pelatulla toisella puoliajalla nähtiin vielä kaksi vierasmaalia.

Selkeistä lukemista huolimatta ottelussa nähtiin hyviä suorituksia molemmilta joukkueilta, ja ajoittain Farmers pystyi hidastamaan vierasjoukkueen etenemistä. Hyvän ottelun pelannut Lights-pelinrakentaja Joonas Kotajärvi sai heitoillaan pelastettua Lightsin muutamasta kiperästä paikasta. Heittopelissä suurimpia onnistujia olivat neljä kiinniottoa napannut WR Samuli Iso-Möttönen sekä ensimmäisen maalinsa tehnyt TE Otto Partio.

Ottelu on nähtävissä kokonaisuudessaan SAJL:n YouTube-kanavan kautta.

Kommentoi