Viikkokyselyn tulokset julki

Tuomo Tomperi 4.8.2020 21:39 Ei kommentteja

Wolverinesin ja Royalsin kamppailu on ennakkoon mielenkiintoisin liigakamppailu. Divisioonassa odotetaan kotivoittojen sarjaa, kakkosessa paljon hajontaa.

Gridiron kysyi jo liki perinteeksi muodostuneessa viikkokyselyssään lukijoiden ajatuksia tulevan viikonlopun otteluiden voittajista. Vastauksia saatiin 161 kappaletta.

Crocodiles vs Roosters (86,3 %)

Torstain liigakamppailusta odotetaan yleisesti punanuttujen juhlaa, vaikka huhut joukkueen ympärillä kertovat avainpelaajien loukkaantumishuolista. Crocodiles lähti viime torstain avausotteluun Wolverinesia vastaan kovin toivein, mutta ei pystynyt lopulta vastaamaan lukijoiden odotuksiin. Toisaalta torstain ottelu pelataan Seinäjoella ja joukkue on pystynyt valmistautumaan otteluun päivän Roostersia pidempään. Kuka nähdään vihreäpaitojen pelinrakentajan tontilla?

Wolverines (67,1 %) vs Royals

Avauskierroksella voittaneiden joukkueiden kamppailu jakaa jonkin verran lukijoiden mielipiteitä. Wolverines lähtee otteluun selkeänä suosikkina, mutta kuten Vaasassa lauantaina nähtiin, pystyy myös Royals pisteidentekoon. Ottelun ehdoton ”x-factor” on Royalsin Alpha Jalloh.

Butchers vs Steelers (90,7 %)

Lauantain liigakamppailussa Steelersiä pidetään selkeänä suosikkina. Tuorein signaus AJ Wentland ei vielä lauantaina pelaa, mutta isäntien voittoon uskoo silti vain harva.

Eagles (93,2 %) vs Nordmen

Divisioonassa Eagles jatkaa lukijoiden suosikkina, kun vastassa on toistaiseksi voitoton Nordmen. Joukkueet kohtasivat viimeksi Kotkassa kaudella 2016, kun Eagles piti pisteet lukemin 23-20. Neljän vuoden takainen ottelu ratkesi vasta aivan viime sekunneilla – miten käy nyt?

Saints (69,6 %) vs Bears

Divisioonan mielestäni mielenkiintoisimmassa ottelussa Saints on lukijoiden kotisuosikki. Herkkiin korviini kantautuneiden huhujen mukaan isäntäjoukkue esittelee ottelussa uuden aloittavan pelinrakentajan. Mikäli näin, saadaan otteluun vielä lisää mielenkiintoa. Ennakkoon odotan, että ottelusta tulee puolustusvoittoinen kamppailu.

Crusaders (98,1 %) vs East City Giants

Voitosta voittoon edennyt Crusaders on kierroksen suurin suosikki, kun joukkue kohtaa kotonaan ECG:n. Seuraavilla viikoilla meno kuitenkin kovenee, kun joukkue kohtaa peräjälkeen vieraissa Saintsin ja Eaglesin.

Falcons (69,6 %) vs Wolverines Blue

Kakkosen torstaiottelussa voi ratketa jo etelälohkon voittaja. Jos lukijoiden suosikki Falcons pitää pisteet, saavuttaa joukkue kotiedun välierävaiheeseen. Saapuuko otteluun jälleen vahvistuksia Rovaniemeltä? Millainen on Bluen kokoonpano?

Panthers vs Steelers Veljmiehet (60,2 %)

Pohjoislohkon voitottomat kohtaavat lauantaina Heinolan Urheilupuistossa. Molemmilla on alla rumat tappiot Oulu Northern Lightsia vastaan, mutta Veljmiehet nousevat kuitenkin vierassuosikiksi. Veljmiesten rosteri on hieman Panthersia laajempi.

TAFT (77,0 %) vs Razorbacks

Vantaalla Razorbacks taistelee vielä pudotuspelipaikasta, mutta isäntäjoukkue TAFT on silti lukijoiden silmissä selvä suosikki. TAFT:n teoreettisetkin mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat käsittääkseni menneet, mutta joukkue taistelee silti varmasti kovaa sekä lauantaina että 15.8. Kuusankoskella.

Spartans vs Northern Lights (67,7 %)

Pohjoislohkon odotettu kärkikamppailu pelataan lauantaina Pirkkalassa, kun Spartans isännöi Northern Lightsia. Panoksena ottelussa on kotietu sekä välierävaiheeseen että käsittääkseni myös mahdolliseen finaaliotteluun saakka. Panos kiinnostaa varmasti molempia, joten tulemme näkemään kovan ja vauhdikkaan jenkkifutisottelun. Lukijoiden papereissa Lights on vierassuosikki.

Kommentoi