Vaahteraliiga.fi: Vaahteraliigan ottelut globaaliin jakeluun

Vaahteraliiga.fi 24.7.2020 12:01 17 kommenttia


Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto SAJL on solminut sopimuksen Vaahteraliigan otteluiden digitaalisesta jakelusta globaalille yleisölle.

Tämä artikkeli on tuotu Vaahteraliiga.fi-sivustolta. Lue koko juttu (vaahteraliiga.fi)

Kommentoi

 • washington football team

 • Se on siis WFT, ei WTF

 • jalkapalloilija ystäväni soitti minulle ja sanoi loukkaantuneensa tästä nimestä…

 • ” esimerkiksi liigajoukkueiden fanituotteille saattaa jatkossa syntyä yllättävää kansainvälistä kysyntää. Toivottavasti joukkueiden verkkokaupat ovat valmiudessa vastaanottamaan sitä. Volyymit valtameren takana on muutamaa nollaa suuremmat kuin Suomessa, joten tähän kannattaa panostaa oikeasti.”

 • Mitä tämä vie meiltä pois?
  – Harmittaa kun Euroopassa saman pelin voi katsoa ilmaiseksi?

  Mitä tämä tuo meille?
  -> Uusia seuraajia Euroopasta
  ->Kiinnostavuus kasvaa myös Suomessa
  ->Seurojen sponsorimyyntiin ihan uusia ulottuvuuksia
  ->Seuraava askel EuroSport???

  Näkyykö Ruudun mainokset myös kansainvälisessä lähetyksessä? Jos näkyy, tämä kilahtaa lajiliiton kassaan (eli seurojen).

 • Toivottavasti se ei ole ollut pois sadan tärkeämmän asian hoitamisesta, eli ei ole hukattu tähän liikaa työaikaa jonka olisi voinut käyttää paremminkin. Miten muuten se, että pelit näkyvät ulkomailla lisääkiinnostusta Suomessa?

 • törkeetä, että AFI näyttää Vaahteraliigan pelejä Suomen ulkopuolella. On varmaan mennyt SAJL:n poppoolta koko kesä asian valmisteluun ja samalla laiminlyöty kaikki muut asiat. Suomalainen jefu tulee kaatumaan, kun fanituotemyynti räjähtää ja rahaa tulee joka tuutista niin paljon, ettei tiedä mihin sitä laittais.

 • Omalla ajallaan laittomasti valmisteltu koska olivat lomautettuna…

 • Veikkaan, että aika monen seuran fanituotemyynti kasvaa merkittävästi, jos ulkomailta kilahtaa muutamakin tilaus…

 • haha 3 tilausta mistä vaa ni kasvu on jo merkittävää… On tää semmosta puuhastelua.

 • …joo ihan paska juttu että Vaahteraliiga näkyy kansainvälisesti ja että media pitää sitä esillä. Ja Ruutu on turhaa. Ja muka fanituotteet. Ei seuroilla ole faneja. Turhaa ihan kaikki. Miksi TeeDee lehti ei ilmesty enää ja miksi liitto ei tehnyt hommiaan kun oli lomautettu kaikki. Ennen oli kaikki paremmin.

 • On se kyllä jännä että ihan sama mitä tehdään niin se on väärin. Tässä on oikeasti hyvä mahdollisuus saada ulkomailta erilaisia mahdollisuuksia. Ainut sarja koko maailmassa mikä on käynnissä. Varmasti on katsojia. Ainut ongelma tässä lajissa on työ valittajat kenelle ei mikään ole hyvä. Valoja taas valittajat. Menkää vaikka seuraamaan golfia. Teitä valittajia kukaan ei jää kaipaamaan.

 • Tekeekö ruutu englannin kielisenkin lähetyksen vai arpooko siellä joku ulkomaalainen porukka ilman mitään taustatietoja pelaajista/liigasta streamin välityksellä mitä siellä kentällä tapahtuu? Noh, onneksi on VPN, niin ei tarvi maksaa sitä kymppiäkään enää kuusssa.

 • No huhuh. Samaa tässä pöyristyneenä ihmettelen, kuin Kumma. Oikeestikko on aivan väärin, että Vaahtera näkyy ulkomailla? Mikä siinä on niin väärin? Sekö että just Sinä valittaja, et henkilökohtaisesti siitä hyödy? Aiheuttaako striimaus valittajille taloudellisen ahdingon tai muuta menetystä? Ankeuttajavalittajat ovat tämän maan jarrut.

 • On törkeää, että vaahteraliigalla enemmän mediahuomiota kuin koskaan. Täyttä paskaa. Jotain tehdään väärin. Ja kaikki matsit livenä globaalisti. Juttuja Hesarissa ja Ylellä, ja vielä englanniksi joka päivä uutta ja kaikkialla. Karmeaa scheissea. Lopettakaa. Tää on sisäpiirin juttu, ei mikään mediatrippi. Ja sivukamera aivan karmean huono ja kaikki ja tuotantoyhtiö ja telkkarissa ja Ruutu on kallis ja VPN huijausta. Ja liitto pitää vaihtaa ja ja johto ja kaikki jotkä sässii hyvän homman. Koronan aikana kaikki oli hyvin kun telkkarista tuli vuoden 1976 salpausselän viestit ja Päivi Alafrantin keihäskaaret. Lisää uusintoja, synkkä EI suorille jefulähetyksille

 • Komppaan Kekkosta. Äkkikäännös tälle

 • Kaikki on päin helvettiä kun kaikki diggaa jefua ja katsomot myy loppuunmyyty-kylttejä. Ei tätä saa tarjota muille. Tää on meijän sisäpiirijuttu johon ei saa koskea. Jumankauta ulkomaiset pellet katsoo ja kommentoi pelejä. Ja mitä helvettiä Suomen medialle kuuluu, mitä me tehdään jefussa. Tää ei kiinnosta ketään. Piste.