Northern Lights vahvempi Castrenin iltapäivässä

Gridiron Staff 18.7.2020 17:54 Ei kommentteja

1 2  
13 32 45
7 6 13

(1-0)

45

(0-1)

13

18.7.2020 klo 13:00 Oulu

Vieraileva Jyväskylä Jaguars taisteli hyvin, mutta joutui taipumaan lukemin 45-13 (13-7).

Vieraileva Jaguars lähti otteluun pirteästi, ja pääsi siirtymään johtoon pitkän, liki kuusi minuuttia kestäneen hyökkäysvuoron päätteeksi. Northern Lights ei saanut juoksupainotteista peliään kulkemaan aivan alussa, mutta toisella neljänneksellä isänniltä nähtiin kaksi maalia Tommi Purasen ja Othman Al-Kubaisin toimesta. Jaguars pääsi vielä hätyyttelemään isäntien red zonelle ennen taukovihellystä, mutta enempää pisteitä ensimmäisellä jaksolla ei nähty.

Toisen puoliajan alkajaisiksi Northern Lights lisäsi johtoaan lukemiin 19-7 ja sai heti perään peitettyä lyhyenä potkaistun aloituspotkun noin puolestakentästä. Kun myös toisen puoliajan toinen hyökkäysvuoro päättyi touchdowniin, joutui Jyväskylä hakemaan kavennusta 18 pisteen takaa-ajoasemasta. Jaguars sai pelinrakentaja Akseli Syrjäsen johdolla liikutettua palloa, mutta pallonmenetykset koituivat vieraiden kohtaloksi. Lights jatkoi pisteiden tekoa pelinrakentajina pelanneiden Al-Kubaisin ja Joonas Kotajärven johdolla. Lopputulokseksi kirjattiin lukemat 45-13.

Kotijoukkueella oli ottelussa 31 pelaajaa, Jaguarsilla hieman yli 20.

Kotijoukkueen MVP:ksi valittiin kolme maalia juossut RB Patrik Moilanen. Vierasjoukkueista valinnan sai pelinrakentaja Syrjänen.

Päävalmentajien mietteitä ottelun jälkeen voi kuunnella Northern Lightsin Facebook-tilin kautta löytyvistä videoista täältä.

Ottelun tapahtumista saa kuvan Gridiron Gamecastin live-seurannan kautta.

Kommentoi