Vaahteraliiga.fi: Kun korona muutti kaiken – OSA 2. Olaus Alinen

Vaahteraliiga.fi 1.4.2020 10:03 Ei kommentteja

Nopeasti levinnyt koronaepidemia on vaikuttanut jokaisen suomalaisen arkeen. Urheileva maailma on pysähtynyt Valko-Venäjää lukuun ottamatta kokonaan ja erityisesti joukkueurheilussa yhteisöt joutuvat totuttelemaan uusiin tapoihin oman kunnon ylläpitämiseksi yksinäisissä oloissa. Vaahteraliiga.fi kertoo viisi tarinaa suomalaisten jenkkifutispelaajien tilanteista koronakriisin keskellä.
OSA 2. Olaus Alinen, hyökkäyksen linja, Pori Bears
Porilainen 16-vuotias Olaus Alinen saattaa olla se pelaaja, jolla on realistisia mahdollisuuksia yltää amerikkalaisessa jalkapallossa edemmäs, kuin kukaan muu ennen häntä Suomessa. Tämä on paljon odotettu, koska nuoren miehen isä Klaus Alinen on yksi niistä yhden käden sormilla laskettavista suomalaista pelaajista, jotka ovat tehnyt sopimuksen NFL-joukkueen kanssa. Vuonna 2005 Klaus Alinen (SAJL Hall of Fame #23) solmi sopimuksen Atlanta Falconsin kanssa, mutta ei lopulta yltänyt pelaavaan kokoonpanoon. Mutta se isästä.

Tämä artikkeli on tuotu Vaahteraliiga.fi-sivustolta. Lue koko juttu (vaahteraliiga.fi)

Kommentoi