Vaahteraliiga.fi: Brady Williams Crocodilesin pelinrakentajaksi

Vaahteraliiga.fi 6.2.2020 10:40 7 kommenttia

Seinäjoki Crocodiles on värvännyt kaudelle 2020 pelinrakentajakseen yhdysvaltalaisen Brady Williamsin. Seura kuvailee uutta pelinrakentajaansa monipuoliseksi heittolingoksi, joka osaa myös juosta.

Tämä artikkeli on tuotu Vaahteraliiga.fi-sivustolta. Lue koko juttu (vaahteraliiga.fi)

Kommentoi

 • Gridironissa on julkaistu tänään uusi ominaisuus: jatkossa osaan Vaahteraliiga.fi:n uutisartikkeleista linkataan tällaisen automaattisesti muodostuvan ”teaser”-jutun avulla. Ajatuksena on nostaa esiin Vaahteraliiga.fi:n sisältöä ja mahdollistaa samalla luonteva keskustelukanava aiheesta täällä Gridironin puolella.

  Ominaisuus on puolestani erittäin tervetullut, sillä vaikka Gridironissa on ollutkin muualta tuotua sisältöä jo pitkään (kiitos kaikille 🙏), Vaahteraliiga.fi:n sisältöön ei ole suoraan ohjattu. Kiitän tästä mahdollisuudesta ko. sivuston ylläpitoa 😎 Vaikka kyseessä onkin sinänsä yksinkertainen linkkaus, juuri automaattisuus tekee homman mahdolliseksi, ja tämä ei ilman yhteistyötä onnistuisi.

  Kaikkea Vaahteraliiga.fi:n sisältöä ei tuoda automaattisesti, vaan valinnan tekee kirjoituskohtaisesti sivuston ylläpitäjä. Ylläpitäjä voi myös huolehtia siitä, että Gridironiin nousevat vain sellaiset kuvat, joiden käyttö Gridironissa on ok.

  Gridironin ykköspaikalle automaattisesti tuodut artikkelit eivät nouse, vaan ne nähdäkseen tulee kelata pikkaisen alaspäin. Pohdin kevään edetessä tuotujen artikkelien sijoitusta tarkemmin.

  Kiitos!

 • Hyvä uudistus. Vielä kun Vaahteraliiga.fissä olisi jotain omaakin sisältöä eikä vain seurojen uutisista copypastettua tavaraa. Toivottavasti uusi tiedottaja tuo parannuksen, asia ollut pitkään retuperällä.

 • Sitä muutosta ei ole tulossa.
  Se on seuroille jo tullut hyvin selväksi ja infottu myös.
  Eli sen tiedon mukaan jotain muuta sisältöä kuin seurojen tuottamaa ei sinne ole tulossa..

 • Terve BS. Tietosi on väärä joten tuon asian spekuloinnin voi jättää tähän. Offseason uutiset ovat 90% seurojen kokoonpanoihin liittyviä ja niiden osalta ensiuutisointioikeus on aina seuralla itsellä. Palataan aiheisiin. T: JanneV

 • No eihän se ole valhetta, vaan suoraan noin olet sanonut seuroille, että et ala tekstiä tuottamaan.

 • Ehkä tuossa juuri se ongelma piileekin. Että tyydytään siihen että on vain muutama seuroilta tuleva uutinen silloin tällöin eikä nähdä vaivaa tekemään esim. katsauksia siihen mitä seuroille tai pelaajille kuuluu offseasonilla. Ei tällä tavalla ainakaan houkutella ihmisiä seuraamaan liigaa jos ei muka ole mitään kerrottavaa.

  Kiitokset kuitenkin siitä että osallistut Janne keskusteluun, tuo yksi viesti jo enemmän kuin mitä liitto on pystynyt n. 5 vuoteen.