Gridiron.fi Weekly – viikko 19

Gridiron Staff 11.5.2019 16:09 13 kommenttia

Kuva: Jari Turunen

Mitä tällä viikolla tapahtuu? Avaa sanainen arkkusi weeklyn kommenteissa.

Weekly on viikottaisesti ilmestyvä kommentointiketju, joka kerää yhteen viikon puheenaiheet.

Avatar

Gridiron Staff

Sivuston toimitus. Saattaa sisältää pähkinää.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

 • Divareiden otteluohjelmat on syötetty järjestelmään tänään:

  https://www.gridiron.fi/ottelut/

 • Tämä on hyvä. Mielenkiinnolla odotan unc ja bears kohtaamista, minkäkaiset on porilaisten voimasuhteet? Kotka taitaa jatkaa siitä mihin viime vuonna jäi.

 • Toronton harjoitusleirille:

  https://www.argonauts.ca/2019/05/19/argos-add-five-training-camp-roster/

  Ei yhtään hullumpaa!

 • Kiitos Pervis 👍😙

  Viittaus: #wolverinesfamily #gridironfi #vaahteraliiga #jefu #amerikkalainenjalkapallo #sajl #jenkkifutis #jenkkifudis #helsinkiwolverinesladies #helsinkiwolverines ">Great analyse in The Podium site of our Men Maple league Tea…

 • Roostersin ja Steelersin kohtaaminen tulee palauttamaan Kuopion hehkutuksen maan pinnalle. Kuopion toivoisi menestyvän. Fakta kuitenkin on, että puolustuksen takakenttä ei ole vertailukelpoinen Roostersiin, Wolverinesiin tai Crocodilesiin. Isoja pelejä tulee menemään läpi, ja lopputulokset otteluissa hyvin viime vuoden kaltaiset. Kuopion hyökkäys pystyy kyllä takomaan pisteitä taululle, mutta puolustus tulee niitä niin ikään päästämään. Kärkinelikossa puolustukset tulevat voittamaan otteluita.

 • Samaa mieltä. Inkinen ja uusi importti varmasti pystyvät tekemään oman osuutensa, mutta muutoin takakenttä tulee vuotamaan kuin seula. Kaksi hyvää pelaajaa ei vaan millään riitä Roota, Wolvoja ja Crocoja vastaan.

 • …niin siis Inkinen on rikki. Polvi meni Islannin riemureissulla

 • SAJL ennakko yllätti. :)

 • En tiedä saako tuonne huomenna alkavalle NFL-leirille mennä valmentajia, mutta jos saa niin toivottavasti edes jokaisesta liigaseurasta on valkkuja kehittämässä tietotaitoaan. Jos se on vain pelaajille, niin silti toivoisi mahdollisimman monen seuran olevan edustettuina etenkin kuuppien ja linjapelaajien osalta.

 • Taas sitä niin paljon kaivattua julkisuutta lajille, vaikka joo on vähän kaukaa haettua.

  https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/53b1bcbf-27de-4aba-adac-b93fcdc1df59

 • Mahdollisuus oli tarjolla.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *