Gridiron.fi Weekly – viikko 39

Gridiron Staff 25.9.2018 8:38 40 kommenttia

Gridiron Weekly kasaa viikon puheenaiheet yhteen.

Weekly on viikottaisesti ilmestyvä kommentointiketju, joka kerää yhteen viikon puheenaiheet.

Kommentoi

 • NFL -valmentajat järjestämässä leirin Suomen olympiajoukkueen valmennuskeskuksessa. Nyt on Crocodilesilla hyvä Dravi päällä! Keskusteluissa on kaivattu ammattimaisuutta toimintaan. Mielestäni tätä voi kutsua sellaiseksi. Tsemppiä Seinäjoelle ensi kauteen!

  Viittaus: NFL-leiri Kuortaneella kesällä 2019! Leiri on suunnattu ka…

 • Huhun mukaan tulee myös pelaajia

 • https://crocodiles.fi/uutiset/jenkkifutiksen-nfl-leiri-kuortaneella-17-1962019-combine-1862019

  Kannattaa seurata Crocojen kotisivuja ja facebook-seinää 😉

 • ketä kiinnostaa tuommonen ku maksaa melkein 400e lysti. tulla hinnalla saa harrastaa vuoden Suomessa. Ei jatkoon.

 • Ja sopivasti yhtä aikaa tämän kanssa: https://www.sajl.fi/sarjat/nuoret/leirit/tekniikkaleiri_pajulahdessa_kesa/

  Sen kerran kun näitä järjestellään niin koittakaa nyt katsoa ettei kaikki ’ kiva’ ole yhtä aikaa..

 • Täysihoidolla urheiluopistolla. Paljonko maksaa maajoukkueen leirit ?

 • BS linkissä näyttäs 260e olevan leiri ja maju leirit on kaiketi 100-200e.

 • Ennen itkemistä suosittelen että lukisit edes noi ikärajat kenelle leirit on tarkoitettu.
  Sajl tekniikaleiri 10-15 vuotiaille ja NFL leiri YLI 15 vuotiaille.

 • 15 ja yli.
  Sajl leiri on samalla u15 majun katsastusleiri. Mut ai niin, eihän niillä ikinä kukaan käy

 • Pelasin itse viime kaudella 2 divisioonaa enkä ikinä maksaisi tuollaisesta leiristä nuin paljoa. Puhutaan silti vain harrastuksesta. Tuonne voisi mennä jos oikeasti tähtää korkealle ja ne on jo maju leireillä mitkä on paljo halvempia. edelleen ei jatkoon.

 • Muuttui kalliiksi kun ei ole 60€ leiri pk-seudulla? Se Korson 60€ kahden vuorokauden leiri kun maksaa vaikka Oululaisille pelaajalle matkoineen, majoituksineen ja ruokailuineen sen 300-400€. Siihen verrattuna 130€/vrk sis ruokailut ja majoituksen ei kuulosta kovinkaan yhtään pahalta. Jumalaton älämölö hinnasta heti kun pk seudun pelaajille yksi leiri maksaa saman mitä Oululaisille nytkin ne maju ym leirit joka kerta. Helpoa pitää leirejä halpana kun saa käydä neljä maju leiriä samalla hinnalla mitä muilla menee rahaa yhteen leiriin.

 • mitään vertailukohtaa ei löydy, koska kukaan ei tämän tason leiriä ole järjestänyt, mutta muiden lajien vastaaviin leireihin verrattuna hinta ei missään nimessä ole kallis.
  jos mukaan on tulossa nfl pelaajia kääntyy hinta jo halvaksi.

 • Leiri on varmasti hyvä crocoille. En usko että nämä valmentajat rahan takia tänne tulee. Leiri paikka ei toki varmaan halpa ole. Jos porukkaa tulee niin näämme varmaan niillä rahoilla tuomia importteja lisää.

 • Viime vuonna NFL-pelaajai oli mm Tamperella vetämässä reenejä: https://www.aamulehti.fi/urheilu/rautainen-tusina-lauantaina-tampereella-12-nfl-tahtea-avaa-amerikkalaisen-jalkapallon-salaisuuksia-24303080

  Ihan hieno tuo Crocojen tapahtuma, muttei ainutlaatuinen.

 • On se siinä mielessä erikoinen että yksi seura järjestää sen ilman liittoa tai sen apua.

 • kävivät yhden treenin vetämässä ja lähtivät takaisin saunaan

 • Nuo NFL starat tais olla reiluvuosis sitten Lahdessa ja Helsingissäkin, ja hienosti keräsivät julkisuutta. Toivotaan tästäkin samanlaista julkisuutta jefulle. Elementit ainakin on olemassa.
  Kuortaneen urheiluopisto on ainakin aika merkittävä tekijä monessa mielessä

 • Näyttäs olevan jefuakin tarjolla sport campissä
  https://shop.kuortane.com/kurssit/ff2b626b-c56c-4673-a3da-244635ecb4a8

 • Hei jefuväki. Nyt on taas monta mahdollisuutta heittää hetkeksi lajillemme tyypillinen nurkkakuntaisuus ja sisäsiittoisuus hetkeksi romukoppaan ja tehdä pieniä asioita lajilippalakki päässä. On asioita, joista voi innostua, vaikka omassa päähineessä virnuilee rajallisemman alueen logo.

  VUODEN SYKÄHDYTTÄVIN HETKI:
  Äänestysnumerolla 21 voi äänestää maajoukkueemme EM-prossia mukaan tähän mittelöön. Kaikki tietää, että voittomahdollisuuksia ei ole, mutta äänestämällä laji saa huomiota josta saattaa olla jatkossa hyötyä. Miettikää vaan miksi vuodesta toiseen esim Tampereen joukkueurheilijoiden ryhmä Minetit on menestynyt juuri tässä äänestyksessä.. https://urheilugaala.fi/sykahdyttavin-urheiluhetki-2018/

  VUODEN SEURATOIMIJA:
  Tässä voi äänestää vuoden seuratoimijaksi jenkkifutiksen aktiivia. Essi Söderholm on joo, Kotkasta ja Eaglesista, mutta edustaa koko lajiamme ja ansaitsee ääniä seurarajojen ylitse. Klikkailkaa ja äänestäkää https://www.olympiakomitea.fi/2018/11/02/aanesta-vuoden-vakuuttavinta-seuratoimijaa-25-11-2018-mennessa/

  NFL-LEIRI, Kuortane
  Joopajoo, tämä on Crocojen tuotoksia mutta mitä jos asiaan suhtautuisi positiivisesti. Seinäjoen pojat ovat nähneet vaivaa melkoisen tapahtuman organisoinnissa ja siihen kannattaa tosiaan suhtautua positiivisesti. Tämä voi olla jollekin kimmoke johonkin suurempaan. https://crocodiles.fi/uutiset/jenkkifutiksen-nfl-leiri-kuortaneella-17-1962019-combine-1862019

  GROWTH OF A GAME SKILLS CAMP, Vantaa
  Aika mukava kattaus valmentajia SUomesta ja ulkomailta jakamassa osaamistaan kehityshaluisille yksilöille. Ei tuokaan ole hinnalla pilattu joten mitä jos kuitenkin… https://www.growthofagame.com/product/vantaa-skills-camp/?fbclid=IwAR1R_lhQ6fjimkIQk_yAq0QW5tH5oQKk5lExDQP7pRproHYHuayshBnjNpM

  Kaikkiaan paljon hyviä juttuja meneillään, mutta nää asiat vaatii meiltä tavallisilta yksilöiltä pientä panostusta joko äänestyksissä, viestien jakamisissa somessa, taikka sitten osallistumisten merkeissä noille eri leireille. laji kasvaa ja kehittyy kun sen parissa on aktiivisia yksilöitä. HEADS UP.

 • Porvooseen huhujen mukaan uus Rb joka on pelannu nfl ja cfl. Kaverin nimi Josh robinson

 • Hyvä postaus, todella virkistävää lukea jotain positiivista tälta palstalta. Hienoja juttuja kaikki nämä.

 • Taitaa Wolverinesista tulla uusi Huskies kun palkkaavat Rosterin täyteen maksupelaajia. Luulis noiden oppineen jotain 2011-2013 kausista

  Viittaus: Cedric Johnson jatkaa Helsinki Wolverinesissa#wolverinesfami…

 • Eiköhän toi CJ ole laskettavissa Wolvojen runkopelaajaksi kun alkamassa 7. kausi joukkueessa ja nyt taas kolmas perättäinen.

  Ja mitä tulee kausiin 2011-13 niin tuolloin Wolvoilla tilastoina 1 kulta ja 2 hopeaa. Nykyään seura on lisenssimäärältään Suomen suurin ja viime kauden saldo 4. Aikuisten sarjojen mestaruutta. Viittaus Huskeihin kertoo lähinnä kommentoijan ymmärryksen tasosta.

 • Kerro niin viisaana että kuinka monta maksupelaajaa Wolvojen rosterissa on?

 • Näitä urpoja riittää tänne kommentoimaan eikä monet edes ymmärrä typeryyttään…

 • Robinson was drafted in the sixth round (205th overall) of the 2015 NFL draft by the Indianapolis Colts.[16] He agreed to terms with the Colts on May 6.[17] On November 12, 2015, Robinson was waived by the Colts due to a preseason herniated disk in his neck that interfered with his production.[16][18] He was signed to the practice squad on November 13.[19] He became a free agent after the season. Robinson was signed to the practice roster for the Saskatchewan Roughriders of the Canadian Football League on September 14, 2016, but was released at the beginning of October.[20]

  In April 2017, Robinson participated in The Spring League, a showcase for NFL and CFL scouts during the instructional league’s inaugural season.[16] Robinson returned for the League’s Summer Showcase game on July 15. During the Summer Showcase game, Robinson caught a 63-yard touchdown thrown by Casey Pachall.[21] Several days before the game, Robinson had claimed that the San Francisco 49ers would sign him soon,[22] a transaction which did not occur. Robinson participated in a workout with the Detroit Lions in August.[23][24]

  On January 22, 2018 Robinson signed with the Montreal Alouettes of the CFL.[25] Robinson was released before the regular season, on June 7.[26]

  Career statistics Edit
  Season Team Games Rushing Receiving Fumbles
  GP GS Att Yds Avg Lng TD Rec Yds Avg Lng TD FUM Lost
  2015 Indianapolis Colts 5 0 17 39 2.3 8 0 6 33 5.5 9 0 1 1
  Total 5 0 17 39 2.3 8 0 6 33 5.5 9 0 1 1

 • Huskies oli pystyssä 6-7 vuotta , wolverines 23vuotta and still doing great job. Ei ole vertaus kelvollinen pari, edes jos laskee huskies ulkomaalaisten määrä vertaillessa. Huskies meni ja tuli ja suli. Antakaa nyt huskies raunioiden jo olla, siellä muutenkin päänvaivaa kun maksavat velkojaan pois.

 • LOL ihanko oikeasti neljä aikuisten sarjojen mestaruutta? Ja eiköhän se Cede ole myös rahaa saava pelaaja, jos Jabari saa täyden importin palkan, tuskin suostuu parempana pelaamaan ilmaiseksi.

 • Eiköhän Wolvoilla ole kuitenkin niin paljon maksumiehinä rosterin täytteenä, ne ”spessu-joukkueen” pelaajat, että siinä menee muutama vahvistus ettei paljoa kirpaise. Muistutan sen taas, se piirtää kenellä on liitua.

 • Säästäkää voimianne nyt vaan kesään lapset

 • Leiri on tarkoitettu ihan koko Suomen jefuharrastajille, ei vain Crocoille. Ja liitton on mukana omalla panoksellaan tiedottamisessa.

 • Niin on mutta rahat menee crocoille

 • Tämä nimimerkillä @@leiri kommentoiva poikanen ja muutama muu ylempänä repliikkejään heittävä hahmo ovat näitä negatiivisuusgeneraattoreita joita laji ei välttämättä kaipaa. @@@nimimerkkien takaa kommentoivat kellokkaat ottavat roolikseen minkä tahansa panostuksen tai ponnistelun arvostelu, dissaamisen ja vittuilun kaikissa tapauksissa, jotka eivät koske omaa viiteryhmää.

  Hienoa, että Crocot tekee isoa työtä lajikulttuurin edistämiseksi maassamme. Hienoa, että Wolvot hyödyntää maahamme pysyvästi etabloitunutta amerikkalaisosaamista organisaatiossaan. Hienoa, jos huhu Butchersin NFL runningbackista pitää paikkansa.

  Ja käykää turhanpäiväisen leukojen louskuttelun ja trollailun sijaan äänestämässä: https://urheilugaala.fi/sykahdyttavin-urheiluhetki-2018/

 • Onko jollain tietoa kauden 2019 sarjoista tai edes tietoa milloin tietoa annetaan julkiseksi. Aika koomista, että seurat kertovat tässä vaiheessa vuotta pelaavansa joko X tai Y sarjatasolla.

 • Uskoisinpa, että tuo summa menee suurimmaksi osaksi ihan urheiluopistolle jossa majoitukset, ruokailut ja tilat on. Että turha olla kateellinen :) Tässää ollaan ihan koko Suomi Jefun asialla. Eli okaatte hyvät ja tarttukaa tilaisuuteen.

 • Ja pahoittelen kirjoitusvirheitäni.

 • Huomaa että näiden, rahat menee crocoille kommentoinnin takana on juurikin @Näin.. nimimerkin mainitsemat poikaset. Aikuinen ihminen varmaan osaisi sen verran laskea että jos leiripäivälle jää hinnaksi 130€ ja se sisältää ruokailun, majoituksen,valmennuksen, NFL valmentajia ja pelaajia (lennot ym kustannukset) niin siitä ei voi juurikaan crocoille jäädä voittoa.
  Ja jos jääkin niin onko se sinulta pois? ”Sääliä saa pyytämättä, kateus on ansaittava”, kumpaakohan sinä tuolla negatiivisuudella saat?
  Eiköhän tuonne väki tiensä löydä, noita tuon tason leirejä kun ei ihan joka päivä järjestetä.

 • Saahan noita leirejä muutkin järjestää.
  Jos on hyvä bisnes niin varmaan niitä tulee muiltakin tahoilta.
  Riski hän tästä leiristä kantaa järjestäjä.
  Lennot, asumiset, ruokailut mm. NFL pelaajien osalta.
  Veikkaisin että kustannus yhden NFL pelaajan tuomiseksi Suomeen on minimissään 2000e.