Gameday: pystyykö Steelers haastamaan Roostersin?

Tuomo Tomperi 11.6.2018 12:25 51 kommenttia

(4-0)

(2-1)

11.6.2018 klo 18:30 Helsinki

Yksi alkukauden odotetuimmista kamppailusta pelataan maanantai-iltana Velodromilla, kun tappiottomat Helsinki Roosters ja Kuopio Steelers iskevät vihdoin yhteen.

Helsinki Roostersin meno on ollut alkukaudesta vakuuttavaa – jälleen kerran. Kuusi viimeistä mestaruutta voittanut punakone on ollut jopa niin hyvä, että moni odottaa joukkueen etenevän vääjäämättä Vaahteramaljan voittoon myös tämän kauden päätteeksi. Sarjanousija Kuopio Steelers lähtee illan otteluun luonnollisesti suurena altavastaajana, mutta täysin vaille mahdollisuuksia eivät vieraat varmasti jää. Any given Monday?

Roostersin päävalmentajaksi palannut Juha Hakala toteaa joukkueen otteluennakossa kiinnittäneensä huomiota vastustajan tärkeimpiin syömähampaisiin.

– Kuopion hyökkäys on vaikuttanut erittäin terävältä. Etenkin yksilötasolla heidän amerikkalaiset (Seth) Peters(Donavan) Hayden(Justin) Bell ja (Charles) Wort nostavat joukkueen tasoa. Hyvillä mietteillä valmistaudutaan otteluun. Saadaan kokonainen harjoitusviikko alle, joten pääsemme valmistautumaan huolella otteluun, Hakala toteaa Roostersin sivuilla.

Steelersin otteluennakossa keskushyökkääjä Aku Uotila totesi olevansa luottavaisin mielin.

– Hyvillä mielin lähdetään pelaamaan. Kuusinkertaisen mestarin voittaminen heidän kotonaan tuntuisi hyvältä, alkukaudesta kelpo otteita esittänyt bäkki visioi.

Kahdessa ensimmäisessä ottelussaan Helsinki Roosters oli jopa musertavan ylivoimainen, mutta viime viikonlopun Saints-peli nosti esiin kysymyksiä, jotka antavat myös Steelersille oljenkorjen Velodromin illassa. Yllättäen Roosters ei pystynyt juoksemaan Saintsin fronttia vastaan käytännössä lainkaan, mikä asetti heittopelille aivan uudenlaisia paineita. Mielenkiinto kiinnittyykin siihen, kuinka paljon Tony Koskisen paluu hyökkäyksen linjan keskustaan vaikuttaa Roostersin juoksupelin terävyyteen. Saints-ottelussahan Koskista paikkasi centerin paikalla useammankin pelipaikan taitava Joonas Raatikainen. On täysin mahdollista, että Saintsia vastaan Roosters oli joutunut typistämään juoksupelivalikoimaansa.

Jos Roosters ei pysty maanantaina juoksemaan, voi ottelusta syntyä erittäin mielenkiintoinen kamppailu. Vai miltä kuulostaisi Brandon Connette, Henri Jussila, Tommi Pinta, Adam Connette, Kimi Linnainmaa ja Alexander Wasiljeff vastaan Haydenin, Bellin, Wortin, Santeri Inkisen ja Toni Hartikaisen tähdittämä takakenttä?


via GIPHY

Steelersin hyökkäys vastaan Roosters-puolustus

Seth Peters ja Kuopion hyökkäys saa maanantaina vastaansa kovimman puolustuksen, jota vastaan he ovat viimeisen kahden vuoden aikana pelanneet. Takapuolustaja Curtis Slater syttyy otteluun takuuvarmasti, ja jos hän saa heti otteluun alkuun ison onnistumisen, voi Kuopion hyökkäys olla vaikeuksissa. Roostersin frontti on varmasti maanantainakin vahva, mutta on huomattava, että kokoonpanosta puuttuvat sekä Edward Vesterinen, Heikki Lesonen että Janne Rautiainen.

On mielenkiintoista seurata, miten Steelers toimii endi Okko Outisen suhteen. Koettaako Steelers blokata Outista yhdellä miehellä, vai pyrkivätkö he pelaamaan Outisen ulos valintapeleillä (kuten power read tai speed option)? Voi toki myös olla, että Steelersin laidalle suuntautuvat juoksupelit ohjataan pääasiassa poispäin Outisesta. Toinen endi, sipoolaislähtöinen Toni Ahonen on huomattavasti Outista kevyempi, mutta nuoresta iästään huolimatta kokenut ja toki erittäin nopea pelaaja itsekin.

Mihin ottelu ratkeaa?

Saints osoitti, että Roostersia vastaan on mahdollista juosta. Roostersin puolustuksen linja lähtee illan otteluun vajaamiehisenä. Pystyykö Steelers juoksemaan? Kuinka paljon Justin Bellia tai Donavan Haydenia nähdään juoksupelissä? Nouseeko Aku Uotila kertaheitolla jenkkifutisväen tietoisuuteen? Alkukaudesta Steelers-juoksu on tarjonnut lähinnä takuuvarmaa puurtamista, mutta nyt tarvitaan myös isoja pelejä.

Charles Wort on pelannut Suomessa jo kaudesta 2015 lähtien, mutta suurimman osan ajasta hän on pelannut häntä itseään huomattavasti heikompia pelaajia vastaan. Alkukausi liigassa on sujunut Wortilta suorastaan erinomaisesti, mutta nyt vastaan asettuu aivan uuden tason mittari. Mihin Wort pystyy maamme ehdotonta kärkeä vastaan? Riittääkö hänellä energiaa tehdä pelejä molempiin suuntiin? Ilman teräsmiestason esitystä Wortilta on hankala nähdä Steelersin voittavan.

Kaikesta huolimatta Roosters on aina Roosters. Viimeksi Velolla pelatessaan joukkueen hyökkäys sai nihkeän alun, mutta kun kone saatiin käyntiin, oli peli nopeasti ohi. Roostersilla on tulivoimaa joka sektorilla ja kyky viedä pallo pohjiin mistä tahansa, milloin tahansa. Mikäli vierasjoukkue saa omaa hyökkäystään käyntiin ja pystyy hillitsemään punapaitojen etenemistä, voi illan ottelusta muodostua alkukauden viihdyttävin kamppailu, todellinen lajifanin herkkupala. Illan otteluhan on tuttuun tapaan nähtävissä Ruutu-palvelun kautta.

Miten uskot, että Steelers pystyy vastaamaan Roostersin haasteeseen? Avaa sanainen arkkusi kommenteissa :)

Lue myös

Kommentoi

 • Taitaa mielenkiintoisempi ottelu olla tarjolla Brakulla kun naisten liigassa kohtaa Wolverines ja Roosters. Suunta sinne..

 • Bragulla kiinnostavampi ottelu?! Naisten roosters on liemessä kun kaikki pelin tekijät on rikki

 • Ainakaan ennakkoasetelmissa ei Roosterin voitto ole mitenkään kirkossa kuulutettu. Roosters lähtee kyllä otteluun luonnollisestikin selkeänä ennakkosuosikkina, mutta Steelers tulee pistämään todella kovasti kampoihin ja tarjoaa Vaahteraliigan dynastialle kauden kovimman vastuksensa.

  Ja se tulee yllättämään. Vannoutuneena Steelers-miehenä vedetään oikein rehdisti kotiinpäin ja pistetään peli Steelersille tarkasti lukemin 21-28 (14-14).

  Go, Steelers!!! Näyttäkää mitä on Sawon Kowin Jenkkifutis!

 • Laitetaanhan tänne toisena Steelers-miehenä rehdisti vieraan suuntaan niin onpahan edes yksi tältä pitäjältä oikeassa.

  Itse olen hieman pessimistinen Steelersin rahkeisiin Roostersia vastaan. Steelers on ehdottamasti kyllä sarjan kärkeä, mutta Roostersia vastaan se ei tule riittämään kun pitäisi olla mantereen kärkeä. Sori nyt vaan pojjaat, mutta saatte todistaa minut vääräksi. Kova numeroinen kamppailu tulee, mutta Roostersille menee 42-35 (21-14).

 • Nordicbetissä näkyy olevan tasabookissa (= pelin odotusarvona) roon 34,5 pinnan voitto että sieltä vain kivitaloa kiinni vetoon jos uskoa löytyy että tuota pienemmällä marginaalilla selviävät

 • steelersillä on kahdesta kolmeen pelaajaa jotka mahtuis Roostersin avauskokoonpanoon, eli kyllä tulos *npkrh-10.
  *npkrh= niin paljon kuin roosters haluaa

 • Jumankeuta, Tuukka! Minä antaisin matsin Steelersille, vaikka sinne lähtisi pelkästään 11 pelaajaa ja nekin juniorisarjoista :-D.

  Sit matsin jälkeen voin myöntää olleeni väärässä.

  … mutta tuskin tarttee myöntää \m/

 • Kyllä se on vaan pakko olla perinteisen pessimistinen suomalainen mies, ettei vaan sitten pety. Pitää edes yrittää pitää lippu ylhäällä siitä, Steelersillä ei tämän pelin jälkeen olisi negatiivinen maaliero.

 • Vaikka se Steelersin voitto olisikin hieno asia ,ei se niin vain pääse tapahtumaan. Ellei Roosters leirissä ole vatsatautia 95% lla pelaajista. Jo pelkästään Velodromin loistavan viheriön tuoma vaikutus peliin riittää ratkaisuksi.

 • Tämä ei ole vielä se ottelu, jossa Steelers kaataa Roosterssin. Hallitsevan mestarin ensimmäinen tappio tulee tapahtumaan heinäkuussa, kun joukkueet kohtaavat Väinölänniemellä. Siitä huolimatta tänään tullaan näkemään kauden tähän asti kovatasoisin ottelu Suomessa.

 • Tuolla kun sanottiin, että 2-3 Steelersin pelaajaa mahtuisi Roostersin avauskokoonpanoon, niin jäin miettimään ja rakentamaan omia aloituskokoonpanoja näistä rostereista. Nuorempi Connette olisi neljän parhaan laitahyökkääjän joukossa, mutta mukana on sen verran hyviä kotimaisia tarjolla, että siihen ei kannata jenkkipaikkaa hukata.

  QB: Connette. Peters on ihan kelvollinen, mutta tämä on selkeä valinta.
  RB: Jussila. Tämä melkein sen mukaan minkä tyylisestä tykkää Roostersin kolmikosta.
  WR: Linnainmaa, Wort, Jauhianen ja Wasiljeff. Kaksi viimeistä ja rikki oleva Ndongo aika tasoissa, makuasiat ratkoo. Kuopion kaverit teki divarissa kovempia tilastoja, mutta viime vuoden divari oli erittäin heikkotasoinen.
  OL: LT Vehkomäki- LG Laine- C Ojansivu- RG Lahti. Jos mennään sen julkisen salaisuuden mukaan, että Iiro Luoto pelaa loppukauden Roostersissa, Luoto on mukana. Jos tätä ei vielä tiedetä, niin Steelersin Bednarczyk on valinta.
  Hyökkäyksessä siis 3-4 Steelers-pelaajaa.
  Puolustus:
  DL: Outinen-Lesonen-N´twa-Ahonen. Toinen endi voi hyvin olla Kankaanpää, Raatikainen tai Lindqvist. Jälkimmäinen on omissa papereissa aika yliarvostettu, mutta makunsa kullakin.
  LB: Äyräväinen-Toivonen-Hayden.
  DB: Inkinen-Slater-Kuikka-Person. Kuikan voisi laittaa LB:ksi Haydenin tilalle, jolloin Bell olisi toinen jenkki. Steelersin saksalaista pitää nähdä lisää ennen kuin voi harkita.
  Puolustuksessa Steelersillä kolme pelaajaa.

  Syvyyttä Steelersillä ei ehkä löydy samalla tavalla, mutta tuon joukkueen aliarvioiminen on todella tyhmää. Steelers tulee voittamaan kerran Roostersin tänä vuonna. Joukkueet kohtaavat kolme kertaa. Toivottavasti se tapahtuu siinä viimeisessä kohtaamisessa.

 • Steelers, tai kukaan muukaan ei voita roostersia, ellei QB connette loukkaannu alkulämppäreissä tai ekalla drivellä ennenkuin on tullut maaliakaan. Liian aikaisin (viikolla) loukkaantuminen aiheuttaa että uus kaveri tuodaan ja jos loukkaantuu vasta 2. puoliajalla niin peli on jo ohi.
  Kenenkään loukkaantumista nyt ei tietenkään oikeasti saa toivoa. mut se on ainoa miten tappio voi tulla.

 • @rosvo, ROO ja STE tulevat kohtaamaan tällä kaudella kolme (3) kertaa. STE voittaa näistä (vähintään) yhden. Toivottavasti tämä voitto tulee Maljaan …. Skene on hienossa kunnossa.

 • Kestihän se peli ekan neljänneksen. Hyvä taistelu Steelerssiltä.
  Nyt jännitetään missä vaiheessa kakkosmiehet tulee kentälle ja peli vähän tasoittuu

 • Muistelen niitä aikoja kun mestari ei ollut selvillä ennen juhannusta.

 • Noh… Eipä tuohon voi muuta sanoa kuin, että eka neljännes pelattu ja olin totaalisesti väärässä. Harmi :-(

  Turpaan tulee ja komeasti.
  Nyt vaan peli loppuun ja uuteen nousuun!

 • Kuopion pojat palautettu maanpinnalle.

 • Siellä oli taas se torvi, millä häirittiin pelinrakentajia. Nyt takavarikoikaa se äkkiä tai toivottavasti kouvostolaiset soittavat poliisi viemään se pois!!

 • Täytyy valitettavasti sanoa, että olen äärimmäisen pettynyt Steelersin puolustukseen. Oliko tämä nyt oikeasti ensimmäinen kerta, kun pelattiin zone readia vastaan?

  Jos ei, niin mitä pirua? Keppiä kaikille – ja videointensiivistä viikonjatkoa.

 • @Pasuuna, otas nyt hiekka pois pimpistä. Torvet ja muut kuuluu katsomoon. EI kai siellä missään kirkossa olla??

 • Ja bonuksena lyhyt valmistautumisviikko Butchersia vastaan….

 • @jami
  Toi mun ennuste/kaava miten steelersin tai muiden voitto on tällä kaudella roostersista mahdollinen sopii niihin kaikkiin kolmeen kohtaamiseen, paitsi crocot ei voita vaikka roolla ois qb:na vaikka Raatikainen tai seuran puheenjohtaja.
  Kaikki kirjoittelut jostain ylläreistä on roskaa. Toiveajattelua.
  Ja todettakoon että mä EN ole tyytyväinen ollessani oikeassa tässä asiassa.
  Olen sanonut aiemmin ja sanon nyt tämän kauden lopputuloksen osalta: Boring.
  Muita matchuppeja voi jopa katsoakin mutta ei niitä joissa on osallisena roosters tai crocodiles.

  Millähän ”jännitysmomentilla” tulevaa finaalia markkinoidaan jossa punapaitainen joukkue voittaa 55-6 sen toisen porukan.
  Se taas on jännityksen ja aidon spekkauksen kohde että moniko jäbä tuulettaa aidosti ja vapautuneen raivokkaasti kun tuomari viheltää pilliin pelin päättyessä playoffpareissa 2 vs 3. ja onko kaikki tuulettajat voittajajoukkueesta. Joskus taannoin finaaliin pääsy on ollu riemukas juttu. Nyt…boring.

 • Eiköhän Steelers tuosta paranna, kun saavat loukkaantuneet takaisin kokoonpanoon. Kotikenttä tasoittaa erosta 14 pinnaa ja lisälaitahyökkääjät saman verran. Pystyykö valmennus kaivamaan jostain vielä lisää suoritustasoa? Petersillä ei ole varaa missatta yhtään sellaisia heittoja mitä eilen laittoi ohi. Connette on jäätävä, toi juoksupeli tuntuu olevan sellainen ase joka jää jengeiltä täysin huomioitta. Juoksi siinä pitkässä maalissa samaa vauhtia omien laitahyökkääjiensä kanssa.

 • Varmaan hieman tasoittuu, jos vaikka Roo pelaisi loppuun asti niin tulos 80 – 21 roolle.

 • No eiköhän Pinta tuuleta, sen verran kauan on tota mestaruutta jahdannut:-D

 • Jos oikein tarkkaan mietit ja kuuntelit ollenkaan (mikä luultavasti aika vaikeaa hesalaisille, tai sit olet Hangon keksi) niin kyllä siellä soi torvi molemmille puolille! Paikallista torvea ja muualta

 • Eikä myöskään soinnut hudlin aikana.

 • Käsittämätöntä mistä nää torvisoittokunnat on pesiytyneet jefuun. Juntit tekevät itsestään täysin pellejä soittamalla noita torvia

 • Pysy siellä kirkossa jossa on hiljaista tai vaihda lajia!

 • Ei multkaa heru kyl mitä sympatioit noille torvien soittajil. pysysivät himas

 • Myönnän virhearviointini tuoda torvi peleihin. Näen nyt, että se oli väärin. Pyydän anteeksi jenkkifutisyhteisöltä, enkä sitä enää tee. Pahoitteluni.

 • Kiitos ja näkemiin

 • Salli mun nauraa teille pelleille

 • Nyt on pakko kysyä kun NFL pelejä telkkarista katsellessa olen huomannut että jenkkilässä pidetään mahdollisimman kovaa meteliä vieras joukkueen hyökkäys vuorojen aikana jotta pelaajat eivät kuulisi kutsuja tai linja snap counttia? Suomessa tälläinen on väärin?

 • NFL.comista löytyy tällainen lista kielletyistä tavaroista. Mainittu mm. torvet ja muut ääntä synnyttävät vehkeet. Samat säännöt ovat yleisesti käytössä myös college matseissa. Trolleja ovat nämä jotka väittävät että jossain jenkeissä käytetään moisia vehkeitä.

  Prohibited Items In Stadium
  The following list is a guide only. It is not intended to be all-inclusive.

  – Weapons, Knives and Explosives
  – Fireworks
  – Camcorders
  – Laser Lights and Pointers
  – Strollers
  – Beach Balls
  – Frisbees
  – Poles
  – Sticks
  – Umbrellas
  – Containers of any type:
  > Coolers (of any size)
  > Backpacks
  > Bottles
  > Cans, Hairspray
  > Camera and Binocular Cases/Tripods
  > Mace / Pepper Spray
  – Banners
  – Noisemakers and Horns

 • Meteliä saa pitää. Siitä ei olekaan kysymys. Jarno R ja Niko & muut Torvisen sukulaiset tööttäävät torvea ainoastaan silloin kun heidän fanittamaansa joukkuetta vastaan pelaavan joukkueen esimerkiksi qb puhuu pelaajilleen. Muutoin ovat hiljaa. Kannustaminen ja metelin pitäminen on eri asia kuin että tarkoituksena on häiritä pelaajia vielä erillisellä torvela

 • Meteliä saa pitää. Siitä ei olekaan kysymys. Jarno R ja Niko & muut Torvisen sukulaiset tööttäävät torvea ainoastaan silloin kun heidän fanittamaansa joukkuetta vastaan pelaavan joukkueen esimerkiksi qb puhuu pelaajilleen. Muutoin ovat hiljaa. Kannustaminen ja metelin pitäminen on eri asia kuin että tarkoituksena on häiritä pelaajia vielä erillisellä torvela

 • Olette naurettavia kun vertaatte NFL:llää ja Suomen rupuliigaa….ja edelleen se TORVI soi myös kannustamieni joukkueiden maalin tehdessä!!!

 • Herra Torvi on paise ihmiskunnan kasvoissa. ” Torvi soi …maalin tehdessä” , V#ttu mikä toobe

 • Itse asiassa NFL- ja NCAA-vertauksen veti esiin torvistelun puolustajat, jotka sanoivat että se on ihan normaalia käytöstä ameriikassa.

  Kun tässä on nyt kohta neljättä päivää jänkätty torvigatesta, niin täytyy sanoa että loppujen lopuksi jenkkifutiksella taitaa olla asiat tällä hetkellä aika hyvin. Ranskasta tulee minibussillinen pelimiehiä, yksi pullukka saa potkut ja vaahtera-QB päätyy divariin ja ties mitä tässä on alkuviikosta tapahtunut. Silti jokaiseen keskusteluun saadaan torvigate osalliseksi. Tämäkin ketju on Steelersin ja Roostersin pelistä (joka on muuten jo pelattu) mutta silti täällä puhutaan torvijuttuja.

  Tässä pitää varmaan lauantaiksi hakea kaupasta oma torvi mukaan, ettei putoa suomalaisen kulttuurin kyydistä: https://dam.media.xxlsports.com/9462812803102_1132602_Pink_1_jpg.jpg

  Sen verran pyytäisin Torviselta ja kavereilta, että jos pikkuhiljaa viikonlopun lähestyessä sitten voitaisiin keskitty itse otteluihin. Siellä on ykkösessä tulossa kaksi aika mielenkiintoista matsia.

 • pikkuhiljaa toki, mutta nyt on kuitenkin vasta tiistai menossa

 • Torvi tulee soimaan joka vastustajan snäpin yhdeydessä Roostersin peleissä. Kausikortti taskussa ja vuvuzela takuuvarmasti mukana. Tuu koskemaan mun torveen niin kosken sun torveen:)

 • Torvi ja loput soittokunnasta bongattu velon aurinkokatsomosta. Oliskohan siellä roostersin miehiä ja joku liitostakin?

  https://fscmedia.kuvat.fi/kuvat/Palloilu/2018/Amerikkalainen+jalkapallo+2018/MVL+Roosters+vs.+Steelers+11.6.2018/007-PIC_0039.jpg

 • Hyvä että torvi asia on selvinnyt ja tekijät tunnistettu. Nyt voi taas jatkaa jostain muusta valittamista.

 • Köyhät.

 • Vihdoin tasainen matsi!
  Jos Roosterssia ei laske, niin kyllä toi sarja ihan mielenkiintoinen on… Joka vuosi kun Vaahteraliiga on ollut pystyssä niin joku heittopussi on löytynyt.
  Nyt vaikuuttaa suhteellisen tasaiselta.

  Alkaa jo kyllästyttämään nuo ainaiset persraiskaukset joita tälläkin kaudella nähtiin…. 88-21, 40-0, 48-7, jne….

  Pitäisiköhän jokaisen joukkueen aloittaa varsinainen kauteen valmistava vaihe jo huomattavasti aikaisemmin?
  Roosters oli valmiina. Muut ei.
  Mites loppukausi?

 • Vaikka Vaahterassa olisikin ollut ns. tiukkoja matseja, niin faktat edeleen pysyy:

  Vaahteraliigassa – 6 joukkuetta
  I-divarissa – 5 joukkuetta
  II-divarissa – 5 joukkuetta
  III-divarissa – 8 joukkuetta
  … Siispä 3. divisioona on ainoa joka ei ole ns. tynkäsarja. Ja siellä ei edes ole ollut mitään blowout otteluita… Mistäköhän johtuu?

  Joka tapauksessa, nyt elellään aikamoista murrosvaihetta. Jos laji ei käänny nousuun, niin see taantuu – aivan kuten kävi edellisellä kerralla. (Ja silloin ei edes satsattu 400 000€ TV-oikeuksiin)

  Omat ennakoinnit koko skenen rankingista per sarjaporras:

  Vaahtera:
  1. Roosters (ei yllätystä)
  2. Steelers (ei haittaa viime matsin paskuus)
  3. Butchers (ei haittaa tappio Saintsille)
  4. Saints (häviää kaikki ratkaisumatsit ellei kasaa itseään)
  5. Royals (välivuosi kaikin puolin)
  6. Crocodiles (#crocotdivariin”)

  I-div:
  1. Wolvot (Voittaisi helposti Crocot)
  2. Eagles (ei voi muuta sanoo ku hattua nostaa – hyvää tekemistä)
  3. UNC (Hyvää nousua ja ensi vuosi vieläkin parempi)
  4. ECG (one man show)
  5. Indians (tippukaa jo alas!)

  II-div:
  1. Bears (voittaa koko 5 joukkueen sarjan 15 miehen rosterilla!)
  2. Bouncers (joka vuosi vahvistunut. Ensi vuonna voittoon?)
  3. Jagut (missä britit ja importit? ;) – Keskittyy paikalliseen rakentamiseen ja pysyy kakkosessa 5 vuotta.)
  4. Wol 2 (Voittaa joka vuosi par ekaa matsia kun peluuttaa ykkösporukkaa ja loput ottaa kuokkaan.)
  5. Lions (keskittyy muuhun tekemiseen ja pelailee kakkosen)

  III-div (ainoa oikea sarja):
  1. Patriots (voittaa hyvin täpärästi sarjan)
  2. Nordmen (vahva pohjolan porukka nousee Patriotsin kanssa kakkoseen?)
  3. Bulldogs (luovuttaa parhaat pelaajat Roosterssiin ja Wolvoihin ja kikkailee ensi vuonna myös kolmosessa?)
  4. Falcons (kauas on pudottu Spagettimaljan ajoista…)
  5. Mayhem (Turun alueen uusi nousu tämän joukkueen kautta!!??)
  6. Royals 2 (Sepon diipa-daapa mielleyhtymä)
  7. Trojans (Taru lopussa?)
  8. TAFT (”A-studio – Miten ajaa kokonainen organisaatio SM-tasolta Suomen pohjasakkaan”)

 • Et ole tainnut juuri 3 div katteella. Nordmen todella one man show – hädin tuskin voitti Taftin junnut.
  Trojans: pudottautui alas kun ymmärsi olla tekettä Hämeenlinnat. Mutta saivat kasaan kasvujoukkueen.

 • Juu eikä myöskään kakkostakaan, Bouncers ollut finaalissa 2014 josta voitto, 2015 Hopeaa ja 2016 voitto. Viime kausi meni portsareilla penkin alle.