Northern Lights päätti kautensa voittoon

Gridiron Staff 13.8.2017 12:54 Ei kommentteja

1 2  
27 6 33
0 0 0

(4-5)

33

(1-8)

00

12.8.2017 klo 12:00 Oulu

Sarjasijoitusten kannalta merkityksettömässä ottelussa oululaiset onnistuivat pitämään Mikkeli Bouncersin takanaan selvin lukemin.

II-divisioonan täksi kaudeksi noussut oululaisjoukkue sai kaudelleen kaipaamansa päätöksen, vaikka pudotuspelit jäivätkin joukkueelle tänä kesänä haaveeksi. Varsin epätavallisiin pelivalintoihin luottanut vierasjoukkue sai otteluun varsin tahmean alun, kun taas Northern Lights hyödynsi paikkansa tehokkaasti siirtyen varsin nopeasti kolmen maalin johtoon. Isäntien juoksupeli toimi pääosin hyvin, mutta heittopeliä vaivasi jälleen takkuisuus. Hyökkäyksessä Revontulten tehomiehinä hääräsivät tuttuun tyyliin Aku Uotila sekä muutamaan otteeseen näyttävästi väläytellyt Pauli Pylväs, joka onnistui jälleen maalinteossa. Puolustuksen näkyvimpiä pelaajia olivat kokenut Joonas Taina sekä Aleksi Statsevich.

Viime kesänä Rautamaljaa nostellut Bouncers pelasi tänä kesänä varsin rikkonaisen kauden voittaen lopulta vain Nokia Ghosthuntersin sekä sarjasta kesken kauden luopuneen Vantaan TAFT:n. Pelaajakato viime kauden jälkeen on eri syistä ollut Mikkelissä varsin merkittävä, eikä joukkue onnistunut talven aikana paikkaamaan kaikkia aukkoja. Bouncersin rosterista löytyy kuitenkin useita varsin hyviä pelimiehiä joten odottaa saattaa, että tulevaisuudessa joukkue nähdään jälleen taistelemassa sarjan pudotuspelipaikoista.

Kuvia ottelusta löytää Northern Lightsin Facebook-sivulta.

Kommentoi