JEFU Store etsii toiminnalle uutta jatkajaa

Gridiron Staff 25.7.2017 12:05 Ei kommentteja

Vuodesta 2015 jenkkifutisvarusteita välittänyt yritys etsii uutta tekijää toiminnan taustalle.

JEFU Store on 2015 perustettu Amerikkalaisen jalkapallon tuotteita välittävä yritys, joka toimii tällä hetkellä Jyväskylässä. Yrityksen perustaja Jon-Erik Talvio ja viimeisen vuoden myymäläpäällikkönä toiminut Aleksi Vikkeri etsivät nyt toiminnalle uutta jatkajaa, sillä kumpikaan ei aio jatkaa yrityksen palveluksessa.

– Aleksi sai mahtavan työtarjouksen, jonka johdosta hän siirtyy uusiin tehtäviin, kertoo Talvio.

– Olen itse lähtenyt jo viime vuoden alulla toisen yrityksen hommiin ja aikani ei ole riittänyt JEFU Storelle. Aleksi onkin ollut kantava voima minulle. Olen kuitenkin onnellinen hänelle tarjoutuneesta mahdollisuudesta.

Talvio ja Vikkeri etsivät nyt olemassaolevalle toiminnalle jatkajaa.

– JEFU Storea pystyy pyörittämään vaikkapa opiskelujen ohessa muutaman miehen voimin. Toinen mahdollisuus on lähteä viemään toimintaa edelleen eteenpäin TE-toimiston myöntämällä starttirahalla. Toki JEFU Storen voi myös ostaa osaksi toisen yrityksen toimintaa – esimerkiksi osaksi Amerikkalaisen Jalkapallon seuraa. Toiminnan avulla voidaan palkata työntekijä seuralle, jolloin toiminta kuuluu osaksi työntekijän tehtäviä.

JEFU Store etsii uutta toimijaa syyskuun alusta alkaen. Siirtymävaiheessa Talvio ja Vikkeri lupaavat opastaa uutta toimijaa.

Lisätietoja aiheesta antaa:

Jon-Erik Talvio
+358 45 870 8433
joneriktalvio@gmail.com

Kommentoi