Julkaise suoraan Gridironiin – #gridironfi

Gridiron Staff 14.5.2017 11:51 Ei kommentteja

Nykyisin Gridironiin tupsahtelee sisältöä myös suoraan seuroilta ja muilta lajitoimijoilta. Toiminnon takana on hashtag #gridironfi, joka on tällä hetkellä käytössä Facebookin kautta. Mutta miten oma seurani pääsee mukaan?

Uusi julkaisijatoiminto on iloksemme otettu lämpimästi vastaan. Julkaisijalle ei synny toiminnon käytöstä ylimääräistä vaivaa, koska tieto haetaan suoraan julkaisijan oman Facebook-tilin kautta. Toiminto on avoin kaikille seuroille, sarjatasosta riippumatta. Vaahteraliigaseuroista mukana on tällä hetkellä neljä kappaletta, ykkösdivisioonasta kolme. Sisällöntuottajan ei tarvitse olla edes seura, kuten Samppa’s Photography ja Ysirivi osoittavat, sillä mielenkiintoinen sisältö ratkaisee. Tätä kirjoittaessa mukana on jo viitisentoista toimijaa, ja lisää tulee jatkuvasti.

Yksinkertaisuudessaan mukaan pääsee täyttämällä online-hakemuksen. Aihetta on avattu Gridironin kehitysblogissa seuraavasti:

Mikäli hakemus hyväksytään, lisätään julkaisijan Facebook-tili erityiselle listalle. Gridiron.fi tarkkailee tämän listan sosiaalisen median kanavia (alkuvaiheessa vain Facebook) ja etsii automaattisesti kirjoitukset, joissa esiintyy hashtag #gridironfi. Näin ollen julkaisija voi itse määrittää, mikä sisältö on relevanttia Gridironin maanlaajuiselle lukijakunnalle ja jättää pois esimerkiksi sisällön, joka on suunnattu vahvasti julkaisijan omalle talousalueelle.

Tämän jälkeen Gridironin automatiikka nappaa julkaisun tekstisisällön ja/tai kuvat, joiden avulla julkaisusta muodostetaan nosto Gridironin etusivulle. (lähde: gridironfi.tumblr.com)

Hae mukaan tämän lomakkeen avulla jo tänään. Hakemuksen täyttämisessä kuluu alle viisi minuuttia.

Kommentoi