NEFL: Roosters vs Uppsala 86ers

Gridiron Staff 23.4.2017 13:11 5 kommenttia

Helsinki Roosters päihitti 86ersin lukemin 30-48 ja jatkaa NEFL:n finaaliin.

Päivitys: Vaahteraliiga.fi:n otteluraportti löytyy täältä.

14 pisteellä Velodromilla pelatun ottelun voittanut Roosters lähtee kamppailuun hyvistä asetelmista. Sarjan loppuottelupaikka ratkaistaan kahden pelin yhteistuloksella.

Ruotsalaisseura lähettää ottelun internet-streamina. Roostersilta saadun tiedon mukaan ottelun on seurattavissa 7€ hintaan Solidtango-palvelun kautta. Roostersin pelaajaluettelo sisältää 29 pelaajaa.

Lue myös Roostersin otteluennakko.

Kommentoi

  • Toi NEFL:n import-sääntö sopisi hyvin Suomen sarjaankin.

  • Hyvä Roosters! Vakuuttava esitys.

  • Kun ei muutakaan paikkaa ole laittaa kommenttia Crusaders – Roosters -matsista, niin laitan tähän. Syvä kumarrus Roostersille jatkoaikavoitosta. Kuten numerot kertovat, matsi oli tiukka. Crusaders oli kaikessa aavistuksen parempi ensimmäisellä puoliskolla ja Roosters tyri vielä viimeisen Crusaders-TD:n, kun olisi voinut laittaa vain polvea maahan. Kolmannella neljänneksellä Roosters dominoi hyökkäyksessä ja peli oli tasan. Neljäs neljännes mentiin tasaisesti mutta ehkä aavistuksen Roostersin komennossa. Jatkoajalla oli vain yksi joukkue.

    Crusaders on todella hyvä joukkue. Juhlin on Ruotsin sarjan paras QB jenkit mukaanlukien. Rissut ovat vähintään Roostersin tasoa ja linja kova. Puolustus on tasainen hyvä kaikessa. Tämän joukkueen voittamisesta saa todella sulan hattuun.

    Molempia joukkueita yhdistää hyvä valmennus joka tasolla. Tässä pelissä jenkit eivät ratkaisseet. Eivät edes Connette tai Slater (enempää ei saanut olla mukana). Jos joku loisti, hän oli Olin.

  • Upea voitto kovasta vastustajasta. Täytyy ihailla Roostersin tekemistä tällä hetkellä. Hieno nousu jatkoajalla takaa ohi. Jengi ei häkeltynyt vaikka ensimmäinen jakso oli vaikea. Koko joukkue onnistui kauttaaltaan.

  • Itse olisin peluuttanut Lusteria ja antanut Slaterille huilia. Mutta toimihan tuo riittävän hyvin noinkin. Varmaan hyvä luottamuksen rakentaja, kun voi voittaa noin kovan jengin ilman Lusteria ja Spearsia.