Steelers piinasi Huskeja Hämeenlinnassa

jefumaster 24.7.2016 11:59 Yksi kommentti

1 2 3 4 Jatkoaika  
7 7 0 7 6 27
0 14 0 7 0 21

(6-1)

27

(2-4)

21

23.7.2016 klo 16:30 Hämeenlinna

Hämeenlinna Huskies voitti kotikentällään Kaurialassa Kuopio Steelersin vasta jatkoajalla. Hyökkäyskilpailussa ainoastaan hämeenlinnalaiset onnistuivat pistesuorituksessa ja loppulukemiksi kirjattiin 27-21.

Ottelun varsinainen peliaika päättyi tasalukemiin 21-21. Erittäin vahvan pelin pelannut Steelers-puolustus pakotti Hämeenlinnan hyökkäyksen virheisin ja säkitti pelinrakentaja Stan Bedwellin ottelussa kolme kertaa. Bedwell onnistui kovan paineen alaisena heittämään palloa 267 jaardin matkan, mutta neljästi pallon vastaanottajina olivat terävän pelin pelanneet Steelersin takamiehet. Kuopion Juuso Laherma keräsi ottelussa peräti 11 taklausta, joista 10 sooloja. Kotijoukkue ehti karkaamaan jo kertaalleen 14-0-johtoon ottelussa, mutta sortui karkeisiin hyökkäyksensä virheisiin, joista innokkaat vierailijat pääsivät naatiskelemaan tarjolle ilmaantuneista paikoistaan.

Molemmat joukkueet epäonnistuivat potkumaaliyrityksessään kertaalleen, joista Huskien Tomi Jokinen potkaisi omansa ohitse ottelun viimeisellä sekunnilla. Hyökkäyskilpailussa Steelers ei edennyt jaardiakaan omalla hyökkäysvuorollaan, sen sijaan Huskien pelinrakentaja Bedwell sekä keskushyökkääjä Velipekka Jaakonsaari kuljettivat pallon näyttävillä juoksuillaan maaliin saakka.

Ottelun joukkueet pelaavat korkealla todennäköisyydellä vastakkain I-divisioonan playoff-kierroksella elokuun alussa. Tasaisella pelillään sarjanousija Steelers karisti hymyn pois kaikkien joukkueen kotimaisuus-strategiaa arvostelleiden huulilta. Savolaiset hakevat tosissaan paikkaa Spagettimaljaan ja Huskies saa parantaa peliään paljon yltääkseen voittoon Steelersista seuraavassa kohtaamisessa.

Tutustu myös:

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi