Huskies kuritti Indiansia 74-14

jefumaster 17.7.2016 22:24 3 kommenttia

1 2  
54 20 74
8 6 14

(5-1)

74

(0-6)

14

16.7.2016 klo 16:00 Hämeenlinna

Lauantain toisessa divarikamppailussa Hämeenlinnassa Huskies jatkoi voittoputkeaan kukistamalla sarjajumbo Indiansin karuin lukemin.

Ottelu oli puoliajalla lukemissa 54-8 ja pelaaja-valmentaja Stan Bedwell antoi runsaasti peliaikaa nuorille pelaajilleen sekä kotimaisille pelinrakentajilleen jo toisen neljänneksen aikana. Lari Siitosen ohella palloa pääsi heittämään nuoriso-osaston Samu Mäkinen. Maalit ja jaardit jakaantuivat tasaisesti kotijoukkueen pelaajien kesken Bedwelin nautiskellessa leveän rosterinsa osaamisesta. Indiansin maalit kirjattiin Troy Ricelle ja Taylor Palmerille. Kouvolalaiset lähtivät peliin ilman tehomiestään Charles Wortia ja myös Rice siirtyi sivurajalle ensimmäisen neljänneksen aikana saatuaan kolhun kovaa iskevältä Hämeenlinnan Archibald Barnesilta.

Indiansin oljenkorret playoff-peleihin ovat nyt käytetty. Sarjan kahdessa viimeisessä ottelussa vastaan asettuvat Steelers ja Wolverines eikä edes kummankin voittaminen riitä nostamaan Inkkareita sarjan neljäntenä olevien Jaguaarien edelle sarjataulukossa.

Katso myös ottelun tilastot.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

  • Uh, aika raakaa luettavaa nuo tilastot. Peli 21-0 ennen kuin Indians edes koskee palloon :o

  • Inkkareilla jäljellä kaksi peliä ja uskon että sinnittelevät. Onko Wort loukkaantunut tai pakannut kamansa ja lähtenyt? Se toinenkin britti (Connor Zahariev) on ilmeisesti poistunut maasta vaikka tästä asiasta ei ole mitään kerrottu. Ei ole ollut rosterissa sitten edellisen Steelers massacren.

  • Siellä otti Barnes Riceltä luulot pois heti kättelyssä. Se on finaalissa parempi RoJo:n sanoa myös JJ:lle ”keep your head up”, tai muuten voi tulla noutaja nopeasti.