Testissä McDavidin Hex Thudd Short -suojahousut

Gridiron Staff 16.7.2016 14:23 Yksi kommentti

Gridironin ja JEFU Storen jenkkifutisvarusteita käsittelevässä juttusarjassa testiin pääsevät tällä kertaa McDavidin Hex™ Thudd Short -suojahousut.

Ensimmäiseen testaukseen saatiin McDavidilta Hex-teknologialla varustetut suojahousut. JEFU Storella on ollut jo tilauksesta asti hyvä fiilis tämäntyylisistä teknisistä kompressio- ja suojahousujen sekoituksesta. Sama tunne tuntui välittyneen testaajillekin. Housuja testasivat keskushyökkääjät Jenni Linden ja Emilia Vanhala sekä tukimies Joonas Raatikainen.

”Housut istuvat hyvin päällä, ovat napakat ja urheillessa suht huomaamattomat. Saa helposti pestyä.”
– RB Jenni Linden – Helsinki Roosters

”Mukavan tuntuiset ja suojat tulevat oikeille kohdille. Olin todella tyytyväinen.”
– RB Emilia Vanhala – Tampere Saints

”Tuote toimi treeneissä ja peleissä tosi hyvin. Housut antavat hyvin kompression tuntua, mikä on aina positiivista.”
– LB Joonas Raatikainen – Seinäjoki Crocodiles

Vielä toistaiseksi on olemassa hyvin vähän asioita, jotka rokkaa 100% jokaiselle joka tilanteessa. Siksi näitäkään housuja ei kohdella kuin taivaanlahjaa. Negatiivisia puolia ei testaajilta kuitenkaan aivan kauheasti herunut; päänvaivaa tuotti lähinnä se, ettei housuihin kuulu polvisuojia sekä se, että housut eivät välttämättä suojaa samalla tavalla pahimmilta iskuilta kuin paksummat, perinteiset padit.

Jälkimmäisen kohdalla saattaa kyseessä olla myös tapauskohtaisesta epäonnea joidenkin iskujen osalta, sillä 2/3 testaajista oli kuitenkin sitä mieltä, että housut ”suojaavat hyvin iskuilta” ja ”yhtään iskua ei tuntunut näissä housuissa läpi.”

Mene ja tiedä, mutta housujen osalta vahva suositus varsinkin, jos kaipaat lisää liikkuvuutta kentälle. Arvosanaksi asteikolla yhdestä viiteen kolmen henkilön keskiarvolla tuli lopulta huikea 4,6!

Verkkokaupasta www.jefustore.fi pääset hankkimaan housut itsellesi hintaan 74,95e. Kokeilemaan pääsee myös JEFU Storen Showroomilla Jyväskylän Vapaudenkadulla. Tervetuloa!

HEX™ THUDD SHORT SHORTSIT – jefustore.fi

Kommentoi

  • Ilmeisesti näitä hakemuksia varustetestaajiksi on tullut paljon? Onko testaajat jo valittu vai vieläkö voi odottaa että testaajaksi pääsee?